junglist Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ρε παιδιά ίσως είμαι λίγο off Αλλά σε j5 Samsung μου βγάζει συνεχώς το ενοχλητικό κολλησατε ιούς αφαιρέστε τους κτλ.τι κανω;Δεν είμαι root Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαλε adguard Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Βαλε adguard Sent from my m1 note using Tapatalk Έχω το block this. Θα δοκιμάσω και αυτό.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Έχω το block this. Θα δοκιμάσω και αυτό.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάλι μου βγάζει.... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πάλι μου βγάζει.... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kαποια εφαρμογη στην κανει,βγαζε μια μια εφαρμογη και βρες το σφαλμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Και γιατί θες ειδικά προγράμματα για να το κάνεις αυτό και δεν αφήνεις απλά ανοιχτό το ΒΤ συνέχεια; Sent from my m1+note using Tapatalk Νομιζα πως καταναλωνει πολυ μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πάλι μου βγάζει.... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε το malwarebyte και θα καθαρίσεις.... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Βάλε το malwarebyte και θα καθαρίσεις.... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατέβασα βρήκα ένα. Από Facebook αν είναι δυνατόν!Το έσβησα αλλά να κάνω μια εκκαθάριση δεδομένων για σιγουριά; Kαποια εφαρμογη στην κανει,βγαζε μια μια εφαρμογη και βρες το σφαλμα. Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Άμα δεν είναι σε χρήση, δεν τρώει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Πάλι μου βγάζει.... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατέβασα βρήκα ένα. Από Facebook αν είναι δυνατόν!Το έσβησα αλλά να κάνω μια εκκαθάριση δεδομένων για σιγουριά; Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου βγαζει όταν ανοίγεις σελίδες? Κανονικά αφού εχεις adblocker δεν θα έπρεπε. Κάνε μια εκκαθάριση cache του browser και παρακολούθησε το. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited March 24, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Σου βγαζει όταν ανοίγεις σελίδες? Κανονικά αφού εχεις adblocker δεν θα έπρεπε. Κάνε μια εκκαθάριση cache του browser και παρακολούθησε το. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk οχι μου τα πετουσε σαν παραθυρα στο ασχετο.αλλα ηταν το facebook τελικα.μ αυτη την εφαρμογη που προτεινε ο φιλος (malwarebyte) το καθαρισε.εκανα και μια εκκαθαριση και τωρα δειχνει ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 οχι μου τα πετουσε σαν παραθυρα στο ασχετο.αλλα ηταν το facebook τελικα.μ αυτη την εφαρμογη που προτεινε ο φιλος (malwarebyte) το καθαρισε.εκανα και μια εκκαθαριση και τωρα δειχνει ενταξει Παντα καπποια εφαρμογη κανει την ζημια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 τις εκανα scan ολες και μολις εφτασε στο facebook σταματησε λιγο και μου εβγαλε ενα malware.στο τελος το εκανα delete.σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 με solid Explorer πως βλέπουμε τα αρχεία του τοπικού δικτύου; όπως κάνω με τον es file explorer Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 τις εκανα scan ολες και μολις εφτασε στο facebook σταματησε λιγο και μου εβγαλε ενα malware.στο τελος το εκανα delete.σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια Tip άφησε το να κάνει live scan. Δεν επηρεάζει τη μπαταρία παρά ελάχιστα αλλά η συσκευή σου θα είναι απόλυτα ασφαλής όπου κι αν μπεις ότι κι αν κατεβάσεις. Χαίρομαι που σε βοήθησα Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ψαχνω app που να λειτουργει οπως το mTouch της Meizu, δλδ ενα μπαλακι στην οθονη που κανοντας δεξια ή αριστερα εναλλάσσεσαι μεταξυ εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Υπάρχει καποια εφαρμογή που με το που την ενεργοποιώ να γυρνάει αυτόματα σε 2g η 3g (ανάλογα τι θέλω) για όσο χρόνο θελήσω (π.χ 1 ώρα) και μετά να ξαναεπανερχεται σε 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Υπάρχει καποια εφαρμογή που με το που την ενεργοποιώ να γυρνάει αυτόματα σε 2g η 3g (ανάλογα τι θέλω) για όσο χρόνο θελήσω (π.χ 1 ώρα) και μετά να ξαναεπανερχεται σε 4g? Με automateit ίσως γιατί φτιάχνεις ότι σενάρια θες. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 [/color]Με automateit ίσως γιατί φτιάχνεις ότι σενάρια θες. Sent from my m1 note using Tapatalk Σε ευχαριστώ, για την απάντηση! Την δοκίμασα, αλλά θα ήθελα αν υπάρχει καμία ευκολοτερη στην χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα μπορεί να προτείνει κάποιος ένα widget για ρολόι και καιρό σαν αυτό που έχουν τα Samsung η τα HTC? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα μπορεί να προτείνει κάποιος ένα widget για ρολόι και καιρό σαν αυτό που έχουν τα Samsung η τα HTC? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το accuweather. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Το accuweather. Ευχαριστώ φιλε! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα μπορεί να προτείνει κάποιος ένα widget για ρολόι και καιρό σαν αυτό που έχουν τα Samsung η τα HTC? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ψάξε για 'HTC weather' στο Play Store. Έχει πολλά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα μπορεί να προτείνει κάποιος ένα widget για ρολόι και καιρό σαν αυτό που έχουν τα Samsung η τα HTC? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Beautiful widgets Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ή το XWidget. Παίρνει προβλέψεις καιρού από το accuweather (δηλαδή απ' τον ίδιο server που παίρνουν οι Samsung και HTC) και έχει πάρα πολλά skins, ανάμεσά τους και τα γνωστά widgets των παραπάνω εταιριών. Έτσι θα μπορείς να έχεις ολόιδια widgets γνωστών κινητών. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 μου έδειξε ένας γνωστός χθες στο viber του στο κινητό του ότι όταν βάζει μια profile pic, αυτή μπαίνει πλαγιαστα. έχει βγει και σε άλλον αυτό το πρόβλημα? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts