agapaki Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 here maps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=el Αυτό το δοκίμασες: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Αρκετά καλό και δωρεάν! Ευχαριστώ παιδια το κατέβασα κ το τεστάρω κ κανει δουλειά βεβαια δεν δείχνει στανταρ άλλα καλύτερο απο όσα δοκίμασα χωρίς 4g.. απλα είχα ακούσει πιο παλιά οτι η νοκια το ειχε παρατήσει κ δεν το υπολόγιζα πια :) Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ευχαριστώ παιδια το κατέβασα κ το τεστάρω κ κανει δουλειά βεβαια δεν δείχνει στανταρ άλλα καλύτερο απο όσα δοκίμασα χωρίς 4g.. απλα είχα ακούσει πιο παλιά οτι η νοκια το ειχε παρατήσει κ δεν το υπολόγιζα πια :) Τι δεν δείχνει στάνταρ; Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Τι δεν δείχνει στάνταρ; Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk της τοποθεσίες, μου της βγάζει γυρο στα 1οο μ 150 μετρα πιο μακρια το ιδιο κ με wifi δε με ενοχλει ομως Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 της τοποθεσίες, μου της βγάζει γυρο στα 1οο μ 150 μετρα πιο μακρια το ιδιο κ με wifi δε με ενοχλει ομως Υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για Android Gps,αν θες να μάθεις πιο πολλά για offline προγράμματα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 CamScanner Phone PDF Creator ή Tiny Scanner? ή κάποιο άλλο? Θέλω κάτι απλό, όμορφο και αποτελεσματικό, και κυρίως να μην ξανα ασχοληθώ για κάτι παρόμοιο, μιας και δεν το χρειάζομαι άμεσα, απλά να υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ποια εφαρμογή για κρύψιμο φωτογραφιών είναι η καλύτερη; έχω το gallery lock pro αρκετά χρόνια τώρα αλλά δε μου αρέσει και πολύ. Είναι αρκετά αργό στην περιήγηση και έχει να ανανεωθεί πάνω από έτος και δεν αποθηκεύει φωτογραφίες στην sd. Τώρα δοκιμάζω το gallery vault που φαίνεται κάπως καλύτερο αλλά δεν κάνει backup online που το θεωρώ απαραίτητο σε περίπτωση που χαθεί το κινητό κτλ. Εσείς ποια προτείνετε; Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 CamScanner Phone PDF Creator ή Tiny Scanner? ή κάποιο άλλο? Θέλω κάτι απλό, όμορφο και αποτελεσματικό, και κυρίως να μην ξανα ασχοληθώ για κάτι παρόμοιο, μιας και δεν το χρειάζομαι άμεσα, απλά να υπάρχει! Το CamScanner είναι πολύ καλό και με πολλές επιλογές. Καλά λόγια έχω διαβάσει και για το Scanbot https://play.google.com/store/apps/details?id=net.doo.snap. Μπορείς να τα δοκιμάσεις και τα δύο. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Το CamScanner είναι πολύ καλό και με πολλές επιλογές. Καλά λόγια έχω διαβάσει και για το Scanbot https://play.google.com/store/apps/details?id=net.doo.snap. Μπορείς να τα δοκιμάσεις και τα δύο. Tapatalked Μάλλον θα πάω στο περισσότερο δημοφιλή μιας και τα 3 πάνω κάτω το ίδιο πράγμα κάνουν (τα δοκίμασα). CamScanner λοιπόν. Σ ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Εχω αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.websharing την εφαρμογη για μεταφορα αρχειων κινητου με pc ,δεν βλεπει ομως την καρτα sd ,κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ποια εφαρμογή για κρύψιμο φωτογραφιών είναι η καλύτερη; έχω το gallery lock pro αρκετά χρόνια τώρα αλλά δε μου αρέσει και πολύ. Είναι αρκετά αργό στην περιήγηση και έχει να ανανεωθεί πάνω από έτος και δεν αποθηκεύει φωτογραφίες στην sd. Τώρα δοκιμάζω το gallery vault που φαίνεται κάπως καλύτερο αλλά δεν κάνει backup online που το θεωρώ απαραίτητο σε περίπτωση που χαθεί το κινητό κτλ. Εσείς ποια προτείνετε; Sent from my SM-N915FY using Tapatalk εγω δουλευω την keepsafe.πολυ καλη και ευελικτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εφαρμογή εναλλακτική του messenger υπάρχει; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ψάχνω μια εφαρμογή οπου να έχω όλα site που με ενδιαφέρουν μαζεμένα και να τα βλέπω από εκεί. Καμία πρόταση;; Στάλθηκε από το SM-G930F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ψάχνω μια εφαρμογή οπου να έχω όλα site που με ενδιαφέρουν μαζεμένα και να τα βλέπω από εκεί. Καμία πρόταση;; Στάλθηκε από το SM-G930F μου Google play newstand Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εφαρμογή εναλλακτική του messenger υπάρχει; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.apkmirror.com/?s=Messenger+lite&post_type=app_release&searchtype=apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Google play newstand Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G930F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εφαρμογή εναλλακτική του messenger υπάρχει; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Disa Sent from my ONEPLUS3 A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Την καλησπέρα μου. Λοιπόν παιδιά,την βοήθεια σας. Υπάρχει πρόγραμμα ώστε να κατεβάσω ακουστικό υλικό από site?συγκεκριμένα ραδιοφωνικού σταθμού;από μία συνέντευξη. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Την καλησπέρα μου. Λοιπόν παιδιά,την βοήθεια σας. Υπάρχει πρόγραμμα ώστε να κατεβάσω ακουστικό υλικό από site?συγκεκριμένα ραδιοφωνικού σταθμού;από μία συνέντευξη. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο site ;Εξαρτάται..πχ για real fm μπορείς με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmcm.armorfly , σε άλλο site μπορώ με tubemate η με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm.pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 soc.gr Sradio. Εχουν μία συνέντευξη από τραγουδιστή πού μου αρέσει,δε θέλω το βίντεο,την ηχογράφηση της εκπομπής μόνο θέλω πού βρίσκεται στο site. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 soc.gr Sradio. Εχουν μία συνέντευξη από τραγουδιστή πού μου αρέσει,δε θέλω το βίντεο,την ηχογράφηση της εκπομπής μόνο θέλω πού βρίσκεται στο site. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk TuneIn Radio, η Pro έκδοση κάνει και record από οποιαδήποτε σταθμό Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μάλλον θα πάω στο περισσότερο δημοφιλή μιας και τα 3 πάνω κάτω το ίδιο πράγμα κάνουν (τα δοκίμασα). CamScanner λοιπόν. Σ ευχαριστώ ;) Τέτοια επιλογή έχει και το Google Drive, που πιθανόν να είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή σου. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 παιδια καλησπέρα ψάχνω μια εφαρμογή για GPS για κινητο αλλά να δουλεύει χωρίς data οταν βρισκομαι εξω δλδ με τους δορυφόρους απλά.. όσες δοκίμασα θέλουν η 4g η wifi Sygig Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Sygig Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτη εχει και ενα κοστος βεβαια,δεν ειναι δωρεαν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Αυτη εχει και ενα κοστος βεβαια,δεν ειναι δωρεαν. 7μερες δοκιμή, μετά την κρατάς απλά δεν δεν έχει φωνητική, που χεστηκ@με δηλαδή Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 TuneIn Radio, η Pro έκδοση κάνει και record από οποιαδήποτε σταθμό Ναι μόνο πού δε θέλω να γράψω κάποια εκπομπή,θέλω να κατεβάσω εκπομπή πού ήδη έχει παίξει κι απλά την έχουν στο site ανεβασμένη Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts