vastegial_74 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Πήγαινε στην επιλογή αντίγραφα ασφαλείας και αντικατάσταση αρχικής οθονης-> αντικατάσταση και εκεί δες αν σου βγάζει τον μαμισιο launcher. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Τον βγάζει αλλά δυστυχώς δεν μπορεί τα περάσει λέει παρά μόνο να κρατήσει λένε θέσεις στην οθόνη και να τα περάσω εγώ ένα ένα. Αγόρασα το adguard που το έχει προσφορά δυο άδειες lifetime. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να αλλάζω για πάντα όσες συσκευές θελήσω αρκεί να μην είναι σε παραπάνω από δύο ταυτόχρονα, πέρνοντας μόνο το κλειδί; Edited January 7, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Το είδα ρε ****το και γω. Λες να είναι επειδή έβαλα τη Nougat? Ότι να 'ναι. Σήμερα χωρίς να πειράξω κάτι μου βγάζει μήνυμα για rooted device και κλείνει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Παιδιά καλησπέρα..νέος στο Android εδώ και δύο μέρες..επειδή δεν ξερω που να ψάξω,υπάρχουν εφαρμογες που να ενεργοποιούν την αυτόματη απάντηση Όταν φέρνεις το ακουστικό στο αυτί, κ να ενεργοποιούν την οθόνη με double tap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Παιδιά καλησπέρα..νέος στο Android εδώ και δύο μέρες..επειδή δεν ξερω που να ψάξω,υπάρχουν εφαρμογες που να ενεργοποιούν την αυτόματη απάντηση Όταν φέρνεις το ακουστικό στο αυτί, κ να ενεργοποιούν την οθόνη με double tap? Εξαρτάται από το τηλέφωνο που έχεις. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Εξαρτάται από το τηλέφωνο που έχεις. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Huawei p9 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Εξαρτάται από το τηλέφωνο που έχεις. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk S7 edge. Υπάρχει κάτι γιατί δεν βρήκα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 S7 edge. Υπάρχει κάτι γιατί δεν βρήκα? Αν και δεν το έχω σίγουρα έχει με το που σηκώνεις την συσκευή να αποδέχεσαι και την κλήση και δεν έχει επιλογή σίγουρα να ανοίγει η οθόνη με διπλό ταπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Huawei p9 lite S7 edge. Υπάρχει κάτι γιατί δεν βρήκα? Δες στις ρυθμίσεις στα gesture Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Αν και δεν το έχω σίγουρα έχει με το που σηκώνεις την συσκευή να αποδέχεσαι και την κλήση και δεν έχει επιλογή σίγουρα να ανοίγει η οθόνη με διπλό ταπ Το δεύτερο με καίει. Το πρώτο δεν το εχει/βρήκα αλλά έχει κάποια άλλα παρόμοια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Το δεύτερο με καίει. Το πρώτο δεν το εχει/βρήκα αλλά έχει κάποια άλλα παρόμοια. Το πρώτο το έχει από παλιά η Samsung στο μενού κλήσεις ή Gesture. Το διπλό ταπ για να ανοίγει η οθόνη τι το θες αφού έχει κουμπί μπροστά; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Το πρώτο το έχει από παλιά η Samsung στο μενού κλήσεις ή Gesture. Το διπλό ταπ για να ανοίγει η οθόνη τι το θες αφού έχει κουμπί μπροστά; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Το δεύτερο με βολεύει πολύ γιατί δεν θέλω να πατάω κουμπί. Το πρώτο δεν το βρήκα. Έχει γρήγορη κλήση ώστε όταν είσαι σε μια επαφή και το βάλεις στο αφτί, να την καλέσει και έχει να του πεις answer και να απαντήσει (αυτό δεν το δοκιμασα) αλλά όχι να σε καλεί κάποιος και μόλις το βάλεις στο αφτί να απαντάει. Μου διαφεύγει κάτι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Το δεύτερο με βολεύει πολύ γιατί δεν θέλω να πατάω κουμπί. Το πρώτο δεν το βρήκα. Έχει γρήγορη κλήση ώστε όταν είσαι σε μια επαφή και το βάλεις στο αφτί, να την καλέσει και έχει να του πεις answer και να απαντήσει (αυτό δεν το δοκιμασα) αλλά όχι να σε καλεί κάποιος και μόλις το βάλεις στο αφτί να απαντάει. Μου διαφεύγει κάτι? Μάλλον όχι, το άλλαξε και δεν το πήρα χαμπάρι. Οπότε answer για απάντηση και Home button για ενεργοποίηση οθόνης. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Έχω το Auto screen on off που είναι για flip cover cases. Όταν ο αισθητήρας "δει" τη θήκη να κλείνει , κλείνει το κινητό. Μόλις ανοίξει, ανοίγει το κινητό. Βολεύει στο να ανοίγεις το κινητό με ένα πέρασμα της παλάμης μπροστά από τον αισθητήρα, χωρίς να πατάς το κουμπί. Επίσης με τον Nova, μπορείς με gesture να κλείνεις το κινητό. Αυτός ο συνδυασμός βολεύει για όσους δε θέλουν να πατάνε τα κουμπιά. Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ρε παιδιά, ξέρει κανείς κανέναν handler που να δουλεύει σε android 7.1.1, γιατί το psiphon δεν δουλεύει. Τόσο καιρό θέλω να πάω σε nougat, αλλά τα χρειάζομαι τα ρημαδια τα mb Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Για το adguard μετά από δοκιμές με vpn και proxy η δική μου άποψη είναι ότι σε vpn δουλεύει καλύτερα. Μου κόβει σε όλες τις εφαρμογές τις διαφημίσεις εκτός από 2 ένα σε proxy βλέπει σε 8 εφαρμογές διαφημίσεις. Η μόνη διαφορά που είδα είμαι ότι οτεtv παίζει με proxy ενώ αν είμαι σε vpn απλά πρέπει χειροκίνητα να κλείσω την προστασία για παίξει μικρό το κακό. Δεν βλέπω κάτι υπέρ του proxy αν κάτι δεν ξέρω ή δεν ήξερα τι έπρεπε να δω παρακαλώ να μου πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Βαζω βγαζω εφαρμογες,υπολυματα μενουν λογικα,καποιο καλο προγραμμα για να κανω καθαρισμα παιδια εχουμε??? Στα γουιντοζ εχω το σικλινερ.....(και μαμω τα αγγλικα μου ε.....:lol:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Βαζω βγαζω εφαρμογες,υπολυματα μενουν λογικα,καποιο καλο προγραμμα για να κανω καθαρισμα παιδια εχουμε??? Στα γουιντοζ εχω το σικλινερ.....(και μαμω τα αγγλικα μου ε.....:lol:). Αν μπαίνεις και κάνεις clear data και μετά uninstall μέσα στο μενού Settings - >Apps, στην κάθε εφαρμογή που θες δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με άλλα προγράμματα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 sdmaid να προτείνω εγώ, classic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Βαζω βγαζω εφαρμογες,υπολυματα μενουν λογικα,καποιο καλο προγραμμα για να κανω καθαρισμα παιδια εχουμε??? Στα γουιντοζ εχω το σικλινερ.....(και μαμω τα αγγλικα μου ε.....:lol:). Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιου είδους προγράμματα. Δεν βλέπω ότι θα βελτιωθεί κάτι εάν σβήσουν τα εναπομείναντα αρχεία. Ποιος ο λόγος που θέλεις να το κάνεις ; Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Νομίζω πως το καλύτερο, και χρησιμοποιώ και ο ίδιος, είναι το SDMaid Sent from my D5503 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 (edited) Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιου είδους προγράμματα. Δεν βλέπω ότι θα βελτιωθεί κάτι εάν σβήσουν τα εναπομείναντα αρχεία. Ποιος ο λόγος που θέλεις να το κάνεις ; Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Πρέπει να τα σβήνει γιατί αυτά τα αρχεία που μένουν πίσω μετά την απεγκατασταση των εφαρμογών του δεσμεύουν χώρο!!! Και δεν υπάρχει λογος... Είναι άχρηστα! Ειδικά αν βάζει - βγάζει συχνά εφαρμογές! Δεν είναι θέμα βελτίωσης αλλά άδειασμα χώρου από άχρηστα αρχεία η φακέλους. SdMaid κ από μενα... Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 8, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Nαι παιδια εβαλα την προ εκδοση εσντι μαιντ,καμει δουλεια τελικα....:p Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Για το adguard μετά από δοκιμές με vpn και proxy η δική μου άποψη είναι ότι σε vpn δουλεύει καλύτερα. Μου κόβει σε όλες τις εφαρμογές τις διαφημίσεις εκτός από 2 ένα σε proxy βλέπει σε 8 εφαρμογές διαφημίσεις. Η μόνη διαφορά που είδα είμαι ότι οτεtv παίζει με proxy ενώ αν είμαι σε vpn απλά πρέπει χειροκίνητα να κλείσω την προστασία για παίξει μικρό το κακό. Δεν βλέπω κάτι υπέρ του proxy αν κάτι δεν ξέρω ή δεν ήξερα τι έπρεπε να δω παρακαλώ να μου πείτε. Εμένα πάλι, στο Nexus 7 το Cosmote TV Gο παίζει και με το AdGuard ενεργοποιημένο. Στο Oneplus 3 πρέπει να το απενεργοποιήσω. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Εμένα πάλι, στο Nexus 7 το Cosmote TV Gο παίζει και με το AdGuard ενεργοποιημένο. Στο Oneplus 3 πρέπει να το απενεργοποιήσω. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Το έχεις με proxy; εμένα έπαιζε με proxy αλλά όχι με vpn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 (edited) Nαι παιδια εβαλα την προ εκδοση εσντι μαιντ,καμει δουλεια τελικα....:p Ευχαριστω!!! Φυσικά και κάνει :p Αφού έβαλες την Pro έκδοση γίνεται να κάνει αυτόματα προγραμματισμενο καθαρισμό μόνο του. Τώρα δεν θυμάμαι να σου πω πως το προγραμματιζεις όμως γιατί εχω καιρό με την free πλεον. Ψαξτο λιγο. Νομιζω πας εκεί που λέει "προγραμματιστης". Εκεί στην στήλη αριστερά. Edit: καλά τα λέω τελικα. Εκεί ειναι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170108/ec99d261793f5a84452b16cf84a77602.jpg Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 8, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts