vriz27 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Όσοι έχουν το adguard την prime έκδοση, στο tapatalk οι διαφημίσεις εμφανίζονται ή τις κόβει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk εμένα τις κόβει. είμαι με στοκ 6.01 σε s7, αν παίζει κάποιο ρόλο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 εμένα τις κόβει. είμαι με στοκ 6.01 σε s7, αν παίζει κάποιο ρόλο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ thanks. Ρωτάω γιατί είδα ότι τη βγάλανε σε προσφορά και ψήνομαι να τη χτυπήσω και το tapatalk είναι από τις εφαρμογες που χρησιμοποιώ πολύ και τώρα τελευταία οι διαφημίσεις είναι πολύ σπάσιμο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εμένα το adaway δεν τις κόβει από το tapatalk πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εμένα το adaway δεν τις κόβει από το tapatalk πάντως.. αν θυμάμαι καλα το premium κόβει από παντού τις διαφημίσεις Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εμένα το adaway δεν τις κόβει από το tapatalk πάντως.. Εχω να δω διαφημίσεις απο τότε που εγκατέστησα το adaway ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Εμένα το adaway δεν τις κόβει από το tapatalk πάντως.. Δεν έχω καμία διαφήμιση σε κανένα site με όποιον browser και αν μπω, ούτε σε κάποια εφαρμογή. Ανάμεσα σε αυτές είναι και το Tapatalk. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Εμένα δεν τις έκοβε το adaway τις διαφημίσεις στο tapatalk μετά την τελευταία αναβάθμιση του. Ούτε το adguard φυσικά. Μόνο με xposed και minminguard τις έκοβε. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Και εγώ με adaway δεν έχω πουθενά διαφημίσεις Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 μια βοήθεια αν γίνεται... ψάχνω την πιο ελαφριά και καθαρή εφαρμογή που να μου προσφέρει ένα εικονίδιο που πατώντας το να κλείνει η οθόνη και το τηλέφωνο (όχι απενεργοποίηση) αντί να πατάω το κουμπάκι του τηλεφώνου. Επειδή όμως έχω διαβάσει παλαιότερα ότι μερικές τέτοιες εφαρμογές κατανάλωναν μπαταρία ή δημιουργούσαν προβλήματα θα ήθελα κάποια δοκιμασμένη, ελαφριά εφαρμογή (για android 6) ακόμη να ρωτήσω κάτι....υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγει το τηλέφωνο κάνοντας ένα διπλό χτυπηματάκι στην οθόνη όταν αυτό είναι κλειστό (όχι εντελώς κλειστό άλλα απλά κλειστή η οθόνη); Αν υπάρχει είναι πολύ απαιτητικό για την μπαταρία; (για android 6) όπως καταλάβατε θέλω να ανοίγω και να κλείνω το τηλεφωνο χωρίς το μηχανικό κουμπάκι. ευχαριστώ ευχαριστώ τους φίλους για τις προτάσεις τους....το κακό είναι ότι διαβάζοντας λίγο παραπάνω διαπίστωσα ότι οι εφαρμογές αυτού του είδους (κουμπάκι για screen off +lock καθώς και double tap to wake up) είναι εξαιρετικά δύσκολες στην απεγκατάσταση (όπως γράφουν αρκετοί στα σχόλια και σε forum). Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί δοκιμασμένα χωρίς τα προβλήματα απεγκατάστασης; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 ευχαριστώ τους φίλους για τις προτάσεις τους....το κακό είναι ότι διαβάζοντας λίγο παραπάνω διαπίστωσα ότι οι εφαρμογές αυτού του είδους (κουμπάκι για screen off +lock καθώς και double tap to wake up) είναι εξαιρετικά δύσκολες στην απεγκατάσταση (όπως γράφουν αρκετοί στα σχόλια και σε forum). Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί δοκιμασμένα χωρίς τα προβλήματα απεγκατάστασης; Την έχω από τότε που βγήκε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161225/e2a9f42e183cad6e5a0f8bfbee695673.jpg Εγώ δουλεύω μόνο το Screen Off μακράν η καλύτερη εφαρμογή χωρίς κάποιο θέμα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Nova prime για κλείσιμο οθόνης. Με ένα swipe up κλείνει η οθόνη. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Δεν θέλει άλλες εφαρμογές. Για να ανοίγει η οθόνη με double tap to wake πρεπει να το υποστηρίζει ο Kernel η βάζετε glance screen το οποίο τρώει αρκετή μπαταρία. Send from note 3 with Note 7 rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 και kernel να βαλεις παλι κατι θα τρωει διαβασα, δεν το γλιτωνεις αυτο γιατι πρεπει να κανει monitor την οθονη ολη την ωρα, οποτε κουμπακι καλυτερα, ασε που προσωπικα πιο πολυ το ανοιγω μεσα απ τις ειδοποιησεις που πεφτουν στο lockscreen και το κουμπι σπανια το παταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Σε σημερινό update που έκανα στο adaway όντως τις κόβει τις διαφημίσεις από tapatalk.. Ευχαριστώ guys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Σε σημερινό update που έκανα στο adaway όντως τις κόβει τις διαφημίσεις από tapatalk.. Ευχαριστώ guys. Δεν είχε πρόβλημα η εφαρμογή, ήθελε αναβάθμιση τους host Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Δεν είχε πρόβλημα η εφαρμογή, ήθελε αναβάθμιση τους host Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτό είπα και εγώ.. Edit.. Τελικά δεν τις κόβει όλες.. http://i.imgur.com/34TZSjE.png http://i.imgur.com/TuaF8pe.png Edited December 25, 2016 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Κάτι έπαθε το adaway τελευταία. Δεν κόβει διαφημίσεις ούτε στο mx player που τόσα χρόνια δεν είδα ποτέ. Hosts γίνονται update καθημερινά. Θα ψάξω να βρω κάνα άλλο host που κόβει τα πάντα. Send from note 3 with Note 7 rom ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν προσθέστε το παρακάτω στο adaway κόβει τα πάντα: http://adblock.mahakala.is/ Send from note 3 with Note 7 rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Root/system/etc , αντιγραφή από πάνω στο παλιο παλιού Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Κάτι έπαθε το adaway τελευταία. Δεν κόβει διαφημίσεις ούτε στο mx player που τόσα χρόνια δεν είδα ποτέ. Hosts γίνονται update καθημερινά. Θα ψάξω να βρω κάνα άλλο host που κόβει τα πάντα. Send from note 3 with Note 7 rom ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν προσθέστε το παρακάτω στο adaway κόβει τα πάντα: http://adblock.mahakala.is/ Send from note 3 with Note 7 rom Που ακριβώς το προσθέτουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Που ακριβώς το προσθέτουμε? Aνοιξε adaway μετά πηγές hosts . Κανε προσθήκη την ποιο πάνω διεύθυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Σε rooted κινητό χρησιμοποιώ από μήνες το AddFree και δεν έχω ξαναδει διαφήμιση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Aνοιξε adaway μετά πηγές hosts . Κανε προσθήκη την ποιο πάνω διεύθυνση Εκεί το έβαλα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάλι βγάζει διαφημίσεις το tapatalk.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Παιδιά έβαλα το adaway και μου βγάζει αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/94589f1fff0835173c44c9ab04dd0e5f.jpg Να δοκιμάσω κάποιο άλλο ? Ή τι ακριβώς να κάνω? Χρόνια πολλά κιόλας καλές γιορτές σε όλους Υ.Γ τα adblockers αυτά ξεζουμιζουν μπαταρία ? Edited December 26, 2016 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Παιδιά έβαλα το adaway και μου βγάζει αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/94589f1fff0835173c44c9ab04dd0e5f.jpg Να δοκιμάσω κάποιο άλλο ? Ή τι ακριβώς να κάνω? Χρόνια πολλά κιόλας καλές γιορτές σε όλους Είσαι Root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Παιδιά έβαλα το adaway και μου βγάζει αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/94589f1fff0835173c44c9ab04dd0e5f.jpg Να δοκιμάσω κάποιο άλλο ? Ή τι ακριβώς να κάνω? Χρόνια πολλά κιόλας καλές γιορτές σε όλους Υ.Γ τα adblockers αυτά ξεζουμιζουν μπαταρία ? Δοκιμασε adguard. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Είσαι Root ; Ναι είμαι ροοτ κανονικά Δοκιμασε adguard. Sent from my m1 note using Tapatalk Οκ θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts