Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το gnotes συγχρονιζει αυτοματα με το email που δινεις η οχι;

Ναι. Συγχρονίζει αυτοματα, αλλα εμφανιζει τις σημειώσεις σαν mail

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ παλαιότερα το είχα δοκιμάσει και μου φάνηκε δυσνόητο. Έτυχε να κερδίσω την Paid έκδοση για έναν χρόνο και είπα να το ψάξω λίγο. Τώρα που έχει μπει στο νόημα, είναι το πρώτο και το τελευταίο που θα ανοίξω καθημερινά για να οργανώσω την δουλειά μου.

Όπως βολεύεται ο καθένας :)

Δικιο εχεις .... Το δοκιμαζω ξανα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ok σ ευχαριστω

Δοκιμασε το

Δοκιμασε το

ναι, την κατεβασα , πολυ καλη εφαρμογη φαινεται, το evernote εχει 60Mb το μηνα upload σωστα; σαν λιγα να ειναι ,2 mb την ημερα

Edited by dimtz

Το onenote είναι δωρεάν χωρίς τους περιορισμούς του Evernote και είναι υπερπλήρες

αυτο που δεν μ αρεσει στο συγκεκριμενο ειναι οτι αν μπω απο pc σερνετε

Το phono κάνει αυτή τη δουλειά

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161012/f28ed90c4425ddf68b87137002a44fb1.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ,

Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή!:)

Κάτοχος Lenovo vibe p1 2/16 gb

Επειδή με το κινητό αυτό έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με Android 6 θέλω να ρωτήσω κάτι:

Κάνοντας εισαγωγή της κάρτας sd επέλεξα την ενοποίηση κάνοντας το σχετικό format αντί του να την αντιμετωπίζει ως εξωτερικό σκληρό.

Από ότι διάβασα εκ των υστέρων, μάλλον έκανα λάθος γιατί αυτό ενδείκνυται για κινητά με μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θέλω να ρωτήσω.

Μπορώ να αλλάξω αυτή την ρύθμιση τώρα και να κάνω τη sd ως ξεχωριστό σκληρό? Μιλάμε για την ίδια κάρτα sd πάντα.

Πως γίνεται η σχετική διαδικασία?

Αυτή η sd είναι πλέον χαμένη καθώς φορμαριστηκε για να δουλεύει μονο έτσι και δεν την βλέπει κανένα PC ή υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματάκι για να την ξαναφορμάρω ή να κάνω backup?

Αναφορά

Κάτοχος Lenovo vibe p1 2/16 gb

Επειδή με το κινητό αυτό έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με Android 6 θέλω να ρωτήσω κάτι:

Κάνοντας εισαγωγή της κάρτας sd επέλεξα την ενοποίηση κάνοντας το σχετικό format αντί του να την αντιμετωπίζει ως εξωτερικό σκληρό.

Από ότι διάβασα εκ των υστέρων, μάλλον έκανα λάθος γιατί αυτό ενδείκνυται για κινητά με μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θέλω να ρωτήσω.

Μπορώ να αλλάξω αυτή την ρύθμιση τώρα και να κάνω τη sd ως ξεχωριστό σκληρό? Μιλάμε για την ίδια κάρτα sd πάντα.

Πως γίνεται η σχετική διαδικασία?

Αυτή η sd είναι πλέον χαμένη καθώς φορμαριστηκε για να δουλεύει μονο έτσι και δεν την βλέπει κανένα PC ή υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματάκι για να την ξαναφορμάρω ή να κάνω backup?

Αναφορά

Όχι δεν ειναι χαμενη!απλα πηγαινε στις ρυθμισεις/αποθηκευτικος και usb κατω κατω τι λεει?εμενα εχει την καρτα sd και εάν πατησω επανω της μου δειχνει τι εχει μεσα και πατωντας πανω δεξια στις τρεις τελειες εχει ρυθμισεις/επιλογή για "διαμορφωση ως εσωτερικης" (που εκανες εσυ.αρα μαλλον εσενα θα λεει το αναποδο?

Sent from mTalk

εμπλεξες, απ οτι θυμαμαι φορμαρονται με ενα ειδικο filesystem αυτες οι καρτες, οντως, δεν πιστευω οτι θα στο διαβασουν τα windows αυτο το filesystem,

κατσε να μας πει και καποιος πιο ειδικος

έχω επαναφέρει την κάρτα μου γιατί έπαθα το ίδιο (αλλα σε tv box) με το mini tool partition. Έχει δωρεάν έκδοση και μου φαίνεται δύσκολο να μην την επαναφέρεις.

Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή που να αντικαθιστά πλήρως το notification tray; Βασικά έχω ένα backup phone, το ΖΤΕ V975 Geek, το οποίο έχει ξεμείνει σε Jelly Bean. Με διάφορα xposed modules κτλ έχω καταφέρει το UI να υποφέρεται αρκετά και η status bar να είναι μια χαρά αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το notification panel και τα quick settings. Οπότε κάτι που ίσως κάνει overlay και με swipe down από status bar να ανοίγει αυτό και να δουλεύει σε 4.2. Κατά προτίμηση να μην αλλάζει τίποτα άλλο, όχι όπως το Clean UI, ας πούμε, που αλλάζει τα πάντα. Εννοείται να είναι όμορφο και material.

Εχω μια κάρτα απο τραπεζα Πειραιώς (Mastercard) η οποία ειναι προπληρωμενη! Και θελω να βλεπω μεσω κινητόυ το υπόλοιπο της κάρτας μου και την ημερομηνία που εγιναν συναλλαγες. Υπάρχει τρόπος με κάποια επίσημη εφαρμογή? Βλεπω πως στο google play υπαρχουν εφαρμογές για Πειραιώς αλλα δεν ξερω Ποιά πρεπει να βαλω για την δουλειά που την θελω..... Επίσης ποσο ασφαλές θα ειναι να δωσω τα στοιχεία μου σε εφαρμογή?

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Edited by lek88

Εχω μια κάρτα απο τραπεζα Πειραιώς (Mastercard) η οποία ειναι προπληρωμενη! Και θελω να βλεπω μεσω κινητόυ το υπόλοιπο της κάρτας μου και την ημερομηνία που εγιναν συναλλαγες. Υπάρχει τρόπος με κάποια επίσημη εφαρμογή? Βλεπω πως στο google play υπαρχουν εφαρμογές για Πειραιώς αλλα δεν ξερω Ποιά πρεπει να βαλω για την δουλειά που την θελω..... Επίσης ποσο ασφαλές θα ειναι να δωσω τα στοιχεία μου σε εφαρμογή?

Καλημέρα, Αν κάνεις e-banking φυσικά και μπορείς να βλέπεις Τα πάντα όσον αφορά τις κινήσεις. Εγώ έχω προπληρωμένη στην Eurobank και βλέπω Τα πάντα από την εφαρμογή.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πρέπει να κανεις αίτηση για ebanking στην Πειραιώς και να κατεβάσεις την εφαρμογή winbank. Εγω πλέον κάνω σχεδόν τα πάντα απο κει ειναι τέρμα βολική!

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

και εγώ από το κινητό με την επίσμη εφαρμογή της Πειραιώς, αίτηση για ebanking σίγουρα, και από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις και να σου στέλνει μια φορά το μήνα και σε email όλες τις κινήσεις που έκανες του μήνα
-------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία

Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για κάρτες καταστημάτων? Για να έχω τα barcodes εννοώ.
Φιλικά, Κατερίνα

Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για κάρτες καταστημάτων? Για να έχω τα barcodes εννοώ.

Beep'nGo

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Beep'nGo

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Σε ευχαριστώ, θα το δω. Δοκιμάζω και το FidMe και μου φαίνεται πολύ καλό.

Φιλικά, Κατερίνα

Εαν ξερει καποιος,θελω μια εφαρμογη να αυξησω την ενταση στο ακουστικο του κινητου μου,η εαν μπορει καποιος να μου μεσω

engineering mode τι ακριβως να αλλαξω μην κανω κανα μαγικο.....

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ παλαιότερα το είχα δοκιμάσει και μου φάνηκε δυσνόητο. Έτυχε να κερδίσω την Paid έκδοση για έναν χρόνο και είπα να το ψάξω λίγο. Τώρα που έχει μπει στο νόημα, είναι το πρώτο και το τελευταίο που θα ανοίξω καθημερινά για να οργανώσω την δουλειά μου.

Όπως βολεύεται ο καθένας :)

Εχεις δικιο. Το παλεύω απο προχθες και ανακαλυπτω οτι εχει πολλα. Φυσικα την απλη εκδοση. Ειναι αρκετα ακριβη η αναβαθμιση

στο google play υπαρχουν εφαρμογές για Πειραιώς αλλα δεν ξερω Ποιά πρεπει να βαλω

Μπες με τον browser στην επίσημη σελίδα της τράπεζας και κατέβασε από εκεί την εφαρμογή. Εννοείται πρέπει να έχεις κωδικούς για e-banking τους οποίους στους δίνει η τράπεζα μετά από αίτηση.

From m2 note with Tapatalk

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II