naxiand Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ποιος είναι ο καλύτερος video editor? Οτι εχω κατεβάσει όλοι καιρό κάτι λείπει..... Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 για bluetooth καμια εφαρμογή κανείς; αγορασα χθες ενα, αλλα εκανα βλακεια και δεν πηρα για 2 συσκευες, οποτε προσπαθω τωρα να δω πως να δουλεψει "manually", δηλαδη να εχω ανοικτο το bluetooth και στα δυο τηλεφωνα, αλλα κλειστο το ακουστικο κι οταν το ανοιγω να συνδεεται με αυτο που εχει εισερχομενη κληση, το εχει κανει κανείς; ακυρο το βρηκα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glsn.bluetoothautoonoff χρειαζεται επισης κι αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nightshadelabs.bluetoothvolume γιατι δεν αποθηκευεται η ρυθμιση του ηχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παιδιά , σε android 5 + μπορούμε κανονικά να μεταφέρουμε εφαρμογές στην sd δίχως προβλήματα στα Widgets ; Χρησιμοποιώ χρόνια το appmgr, αλλά έχω φτάσει στο 93% της διαθέσιμης μνήμης, να μεταφέρω κανονικά και εφαρμογές με ‘Δυνατότητα μεταφοράς’ χωρίς πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Υπαρχει εφαρμογη που να εχει το προγραμμα των καναλιων αλλα και otetv και nova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Υπαρχει εφαρμογη που να εχει το προγραμμα των καναλιων αλλα και otetv και nova? Ενημέρωση στο τι πρόκειται να δείχνουν, και τι ώρα εννοείς. Και ο ΟΤΕ και η NOVA έχουν τα Ote tv Guide & Nova Guide. Είναι στο playstore. Για όλα σε ένα δε νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Ποιο screen off για flip case χρησιμοποιείτε; με την χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας Edited September 21, 2016 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Υπάρχει εφαρμογή να κάνει save φωτογραφίες/gif απ το web; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Υπάρχει εφαρμογή να κάνει save φωτογραφίες/gif απ το web; Γιατί να χρειάζεται εφαρμογή γι αυτό; Απλά τη σώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Πως ; Στο S4 που έχω αν πατήσεις πάνω στη φωτογραφία πχ στο fb δίνει "ανοιγμα σε νεο νέα καρτέλα" -ανωνυμη περιήγηση- αποθήκευση συνδέσμου" αλλά πουθενά "αποθήκευση ως" όπως στο Pc. Ti κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Πως ; Στο S4 που έχω αν πατήσεις πάνω στη φωτογραφία πχ στο fb δίνει "ανοιγμα σε νεο νέα καρτέλα" -ανωνυμη περιήγηση- αποθήκευση συνδέσμου" αλλά πουθενά "αποθήκευση ως" όπως στο Pc. Ti κάνω λάθος; Για δοκίμασε από εδώ πχ Δεν στη σώζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 απο εκει ειναι οκ.... απ το fb/twiter οχι. στο μεταξύ απ το tablet (samsung s2) ειμαι ΟΚ παντού. Μάλλον κάποια ρύθμιση στο chrome του κινητού θα φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 απο εκει ειναι οκ.... απ το fb/twiter οχι. στο μεταξύ απ το tablet (samsung s2) ειμαι ΟΚ παντού. Μάλλον κάποια ρύθμιση στο chrome του κινητού θα φταίει... Προφανώς αυτές οι εικόνες στο fb, όταν τις επιλέξεις ανοίγουν νέο σύνδεσμο. Δοκίμασε αφού ανοίξει ο σύνδεσμος, να επιλέξεις "άνοιγμα σε Chrome" και δες αν αυξήθηκαν οι επιλογές κατά το πάτημα της εικόνας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δεν βρήκα σχετικό θέμα οπότε μάλλον εδώ πρέπει να γράψω. Έσβησα κατά λάθος ολόκληρο τον φάκελο της κάμερας μέσα από την εφαρμογή γκαλερί του κινητού. Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που να μπορώ να ανακτήσω κυρίως τα βίντεο; Εϊμαι root και στο es explorer δεν είχα ενεργοποιημένο τον κάδο ανακύκλωσης. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δεν βρήκα σχετικό θέμα οπότε μάλλον εδώ πρέπει να γράψω. Έσβησα κατά λάθος ολόκληρο τον φάκελο της κάμερας μέσα από την εφαρμογή γκαλερί του κινητού. Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που να μπορώ να ανακτήσω κυρίως τα βίντεο; Εϊμαι root και στο es explorer δεν είχα ενεργοποιημένο τον κάδο ανακύκλωσης. Ευχαριστώ. Δοκίμασε με το dumpster. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δοκίμασε με το dumpster. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν είμαι σίγουρος. Απ ότι διάβασα στις κριτικές τους πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο όταν θα γίνει η διαγραφή των αρχείων. Προφανώς κρατάει κάποιον δικό του κάδο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Απ ότι διάβασα στις κριτικές τους πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο όταν θα γίνει η διαγραφή των αρχείων. Προφανώς κρατάει κάποιον δικό του κάδο. Ακριβώς έτσι είναι όπως το λες. Λειτουργεί σαν τον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δεν βρήκα σχετικό θέμα οπότε μάλλον εδώ πρέπει να γράψω. Έσβησα κατά λάθος ολόκληρο τον φάκελο της κάμερας μέσα από την εφαρμογή γκαλερί του κινητού. Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που να μπορώ να ανακτήσω κυρίως τα βίντεο; Εϊμαι root και στο es explorer δεν είχα ενεργοποιημένο τον κάδο ανακύκλωσης. Ευχαριστώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα έχω κάτι ακουστικά ασύρματα με bt τις monster μπορώ με κάποια εφαρμογή να βλέπω το ποσοστό τις μπαταρίας όταν τα έχω συνδεδεμένα στο κινητό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Aν τα ακουστικά σου έχουν δικιά τους εφαρμογή στο market τότε ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Aν τα ακουστικά σου έχουν δικιά τους εφαρμογή στο market τότε ναι... δυστυχώς δεν έχουν σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ποιο θεωρείτε καλύτερο fingerprint lock screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 καμιά εφαρμογή να κάνει upload screenshots εικόνες κλπ σε κάποιον image host και μετά σε φορουμ? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 καμιά εφαρμογή να κάνει upload screenshots εικόνες κλπ σε κάποιον image host και μετά σε φορουμ? Κάτι τέτοιο? https://postimage.org δεν είναι εφαρμογή όμως. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Κάτι τέτοιο? https://postimage.org δεν είναι εφαρμογή όμως. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- αυτό το ξέρω αλλά πρέπει να ανοίξω τον browser και δεν βολεύει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 αυτό το ξέρω αλλά πρέπει να ανοίξω τον browser και δεν βολεύει Υπάρχει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=net.moosen.imgur Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts