ilka71 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160821/a01cb86c4f319fd897d89c5f1de2c976.jpg στην εφαρμογή gsam battery εκεί που λέει το ποσοστό doze είναι ανακριβές; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Αφού έσβησες όλα τα αρχεία .nomedia (εάν οι φωτογραφιες ειναι σε φάκελο που είναι μέσα σε άλλο φάκελο προφανώς σβήνεις και από εκεί ..εάν υπάρχει το αρχειο .nomedia ) κάνε και εκκαθάριση δεδομένων, εκκαθάριση μνήμης cashe του προγράμματος που θέλεις να εμφανιστούν οι φωτογραφίες ...μετα επανεκκίνηση της συσκευής (γενικά ψάξε καλά για αρχεία .nomedia γιατί στο 99,9 % αυτό ευθύνεται ...) Δυστυχώς τίποτα... Κάτι άλλο θα έχω κάνει που δεν θυμάμαι.... Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Δυστυχώς τίποτα... Κάτι άλλο θα έχω κάνει που δεν θυμάμαι.... Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δοκίμασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.house.noranuko.mediarescanner η https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zhuoweizhang.scanmediaplz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τίποτα πάλι ..... Μπαίνω στην κάμερα.... Πατάω στην τελευταία φωτογραφία που έχω τραβήξει.... Μαυρίζει η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο.... και επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν.... Τις φωτογραφίες τις βρίσκω από άλλες εφαρμογές.... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι από την κάμερα Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τίποτα πάλι ..... Μπαίνω στην κάμερα.... Πατάω στην τελευταία φωτογραφία που έχω τραβήξει.... Μαυρίζει η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο.... και επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν.... Τις φωτογραφίες τις βρίσκω από άλλες εφαρμογές.... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι από την κάμερα Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή βλέπω έχεις Lenovo, μήπως έχεις κόψει και κάποιο permission της κάμερας; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Επειδή βλέπω έχεις Lenovo, μήπως έχεις κόψει και κάποιο permission της κάμερας; Δλδ?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 καποιος με πρότεινε τις προαλλες την εφαρμογή Ampere για να βλεπω διάφορα στοιχεια της μπαταρίας. ΟΜΩΣ τα mah δε τα βλέπω σωστα λέει ότι είναι 1460, ενω κανονικά θα επρεπε να δειχνει 3060/3020 οσο και να εψαξα, δε βρηκα ακρη καμια γνώμη? ή εστω αλλη εφαρμογή να δω τα mah της μπαταρίας ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 καποιος με πρότεινε τις προαλλες την εφαρμογή Ampere για να βλεπω διάφορα στοιχεια της μπαταρίας. ΟΜΩΣ τα mah δε τα βλέπω σωστα λέει ότι είναι 1460, ενω κανονικά θα επρεπε να δειχνει 3060/3020 οσο και να εψαξα, δε βρηκα ακρη καμια γνώμη? ή εστω αλλη εφαρμογή να δω τα mah της μπαταρίας ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk To Ampere δεν δείχνει πόσα ma είναι η μπαταρία. Δείχνει με πόσα ma φορτίζει την τάση θερμοκρασία και την υγεία της. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τίποτα πάλι ..... Μπαίνω στην κάμερα.... Πατάω στην τελευταία φωτογραφία που έχω τραβήξει.... Μαυρίζει η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο.... και επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν.... Τις φωτογραφίες τις βρίσκω από άλλες εφαρμογές.... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι από την κάμερα Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες στην καμερα στις ρυθμισεις κανε επαναφορα προεπιλογων.αλλαξε και το μερος αποθηκευσης (απο εσωτ.καρτα σε sd η το ανάποδο),μπες και μεσα στις ρυθμισεις-εφαρμογες-καμερα και κανε μια διαγραφή. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 To Ampere δεν δείχνει πόσα ma είναι η μπαταρία. Δείχνει με πόσα ma φορτίζει την τάση θερμοκρασία και την υγεία της. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αααα οκ. τοτε υπαρχει εφαρμογη να δω τα πραγματικα mah που έχει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 αααα οκ. τοτε υπαρχει εφαρμογη να δω τα πραγματικα mah που έχει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι δεν υπάρχει. Αυτό για να το δεις 100% σωστά χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό http://m.banggood.com/MantisTek-White-Tail-USB-Doctor-Voltage-Current-Detector-Power-Tester-p-1017785.html Που μετράει ακριβώς πόσα ma περνάνε. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ok thanx! ειχα σκοπο να παρω κατι τετοιο, ομως θα δω καποιο πιο οικονομικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δλδ?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν πας ρυθμίσεις, θα πρέπει να βλέπεις αυτό στο screenshot. Αν επιλέξεις το permission control, έχει κατηγορίες με το τι χρησιμοποιεί το κάθε app. Έχει μια κατηγορία Use camera. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις πάλι το app, που σου κάνει το πρόβλημα και να δεις αν του έχεις επιτρέψει να χρησιμοποιεί την κάμερα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 το night mode στο Twitter που είναι γίνει δεν το βρίσκω.το διάβασα σε ένα σάιτ ότι εδώ και ένα μήνα ότι υπάρχει! Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 το night mode στο Twitter που είναι γίνει δεν το βρίσκω.το διάβασα σε ένα σάιτ ότι εδώ και ένα μήνα ότι υπάρχει! Sent via Zopo Speed Plus 7 https://techcrunch.com/2016/07/26/twitter-for-android-gets-a-night-mode/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 https://techcrunch.com/2016/07/26/twitter-for-android-gets-a-night-mode/ Και εγώ ρε παιδιά προς το παρόν δεν το βρίσκω, έχω ver.6.11 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατάλαβα να είσαι καλά δεν ξέρω έβαλα ξανά τον next lock screen αλλα δεν δουλεύει καλά μου πετάει και από πίσω και την μαμά lock screen τις samsung Απλά επέλεξε μόνο την Lock screen και για το system Lock καμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Και εγώ ρε παιδιά προς το παρόν δεν το βρίσκω, έχω ver.6.11 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά επέλεξε μόνο την Lock screen και για το system Lock καμία Καλημέρα δηλαδή αν κατάλαβα να πάω να καταργήσω το δακτυλικό αποτύπωμα και το μοτίβο? και πως επιλέγω μονο την lock screen που πρέπει να πάω? Για το twitter έχω την τελευταία έκδοση φιλε μου και μου την έχει αυτή την επιλογή είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Τι γνώμη έχετε για το Swipe for Facebook Pro?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Καλημέρα δηλαδή αν κατάλαβα να πάω να καταργήσω το δακτυλικό αποτύπωμα και το μοτίβο? και πως επιλέγω μονο την lock screen που πρέπει να πάω? Για το twitter έχω την τελευταία έκδοση φιλε μου και μου την έχει αυτή την επιλογή είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει το update Στα settings screen lock ->επέλεξε next screen lock και στο system screen lock -> καμμία Ποια είναι η τελευταία έκδοση? Edited August 23, 2016 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Στα settings screen lock ->επέλεξε next screen lock και στο system screen lock -> καμμία Ποια είναι η τελευταία έκδοση?σήμερα μου έκανε update το twitter 6.11.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να παίζει μουσική από YouTube στο παρασκήνιο; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να παίζει μουσική από YouTube στο παρασκήνιο; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΑΝ μπαινεις απο firefox εχεις αυτη τη δυνατοτητα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να παίζει μουσική από YouTube στο παρασκήνιο; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ogyoutube+firefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Γιατί σ'εμένα όχι night Mode αν και έχω ver 6.11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160823/dcaeeef87e02890f81ff89bf02415d46.jpg Κάμε ένα clear cache στην εφαρμογή και ίσως μια επανεκκίνηση sent from my nice curved LG G Flex2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts