tsiou55 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Υπάρχει κάτι που να αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα στον chrome Πχ όταν μπαίνεις να κατεβάσεις κάτι και σου πετάγονται διάφορα παράθυρα που σου λένε ότι έχεις κολλήσει ιό η ότι σου έχει καταστραφεί η μπαταρία και άλλες τέτοιες μ@@ες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Υπάρχει κάτι που να αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα στον chrome Πχ όταν μπαίνεις να κατεβάσεις κάτι και σου πετάγονται διάφορα παράθυρα που σου λένε ότι έχεις κολλήσει ιό η ότι σου έχει καταστραφεί η μπαταρία και άλλες τέτοιες μ@@ες? Πρέπει τις τελευταίες μέρες να έχει ερωτηθεί 10 φορές. Ψάξε τα ποστ για το adguard. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πρέπει τις τελευταίες μέρες να έχει ερωτηθεί 10 φορές. Ψάξε τα ποστ για το adguard. Unleashed by my M1 NOTE Επειδή είμαι root έχω βάλει το ad away αλλά δεν βλέπω να μπλοκάρει τις αναδυόμενες σελίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Βάλε το adfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα.... υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπλοκάρει επιλεγμένες κλήσεις αλλά χωρίς να χτυπάει μια φορά και μετά να δείχνει ότι το κλείνω... είμαι root.... Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα.... υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπλοκάρει επιλεγμένες κλήσεις αλλά χωρίς να χτυπάει μια φορά και μετά να δείχνει ότι το κλείνω... είμαι root.... Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες το root call blocker.. Έχει επιλογή τι θες να κάνεις κάθε φορά που παίρνει ανεπιθύμητος Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα.... υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπλοκάρει επιλεγμένες κλήσεις αλλά χωρίς να χτυπάει μια φορά και μετά να δείχνει ότι το κλείνω... είμαι root.... Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή, σου έχω τη λύση εδώ... :cool: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/c731279a2c9a2c2af18b05065f431f04.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 υπάρχει κάποιος τρόπος να να έχω σε οποιαδήποτε ρομ αυτό που κάνουν οι aosp όταν κάνεις silence?δηλαδή να πατάς silence για τάδε ώρες? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το εξής: από μια κάρτα nfc να αντιγράφει την εντολή στο κινητό και μετά το κινητό να μπορεί να την αναπαράγει. Έτσι ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την κάρτα nfc αλλά το κινητό σου κατευθείαν. Προφανώς και αναφέρομαι σε κάρτες που χρησιμοποιούνται για το άνοιγμα πόρτας κτλ. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μπορώ να ενεργοποίησω ειδοποιήσεις στο Facebook με το Firefox; Βλέπω μία επιλογή εκεί που πατάω στις τελιτσες που λέει: ABP: Ενεργοπ...acebook.com. Είναι αυτό; Αν το ενεργοποίησω θα έχω ειδοποιήσεις; Είναι κάτι άλλο; Γίνεται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 γινεται, αλλα μαλλον οχι ακομα, αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω το viber να έχει μόνο δόνηση όταν έρχεται μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Σε συσκευή με αγορασμένο το titanium έχω το εξής σοβαρό θέμα, ενώ πάρει BACKUP επιτυχημένα Όταν πάω να κάνω επαναφορά μου βγάζει τις εφαρμογές με γκρίζα γράμματα και με μια γραμμή, ως διαγραμενες Δηλαδή!!!! Τι μπορεί να έχει πάει στραβά και πως μπορεί να λυθεί; Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γιατί μερικές φορές με το SwiftKey όταν γράφω ένα κείμενο και πατήσω τέλεια και κενό μου ξαναγράψει την λέξη που έχω γράψει τελευταία δύο φορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γιατί μερικές φορές με το SwiftKey όταν γράφω ένα κείμενο και πατήσω τέλεια και κενό μου ξαναγράψει την λέξη που έχω γράψει τελευταία δύο φορές; Εμένα δε μου το έχει κάνει αυτό που λες. Ή ίσως να μην το έχω προσέξει. Αλλά καλύτερα ρώτα κι εδώ που είναι πιο σωστό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Σε συσκευή με αγορασμένο το titanium έχω το εξής σοβαρό θέμα, ενώ πάρει BACKUP επιτυχημένα Όταν πάω να κάνω επαναφορά μου βγάζει τις εφαρμογές με γκρίζα γράμματα και με μια γραμμή, ως διαγραμενες Δηλαδή!!!! Τι μπορεί να έχει πάει στραβά και πως μπορεί να λυθεί; Sent from my 1+1 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/b6577a0234e6630e727f32440c9e8108.jpg Έτσι πρέπει να είναι. Πάτησε σε μια και έχει επαναφορά sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/b6577a0234e6630e727f32440c9e8108.jpg Έτσι πρέπει να είναι. Πάτησε σε μια και έχει επαναφορά sent from my Amstrad CPC6128 το έχω κάνει, δεν την επαναφέρει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Δείχνει ότι κάνει κάτι; Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Ανέβασε ένα screenshot από το tab overview Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μία βοήθεια γιατί έχω δοκιμάσει ότι ξέρω. Έχω ένα εταιρικό email και το έχω προσθέσει σε όποια εφαρμογή υπάρχει. Τα mails έρχονται κανονικά. Έχουν όμως ένα πολύ μικρό αρχείο PDF που είναι αδύνατο να το ανοίξω! Το σώζω κανονικά, αλλά το μέγεθος του είναι πολύ μικρό από σε σχέση με το κανονικό, μόλις λίγα kB. Σε ένα παλιό tablet Samsung, ανοίγει κανονικά μέσω της εφαρμογής gmail και μπορώ να το δω. Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μπορώ να περάσω στο UC τους σελιδοδείκτες από Chrome, συγχρονίζονται; Ναι ο uc έχει full integration με τον chrome. Bookmarks, cloud, άνοιγμα σελίδων που έχεις στο pc από το κινητό etc συν εξαιρετικό adblocking, χωρίς να κατεβάσεις επιπλέον εφαρμογές. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 το έχω κάνει, δεν την επαναφέρει Πήγαινε στο SuperSU, ρυθμίσεις και ξετικαρε το mount namespace separation. Κάνε ένα reboot και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 @taliban: έχουμε την ίδια συσκευή, τα ίδια τράβηξα κι εγω χωρίς αποτέλεσμα... βάλε τη μιουι ρομ και δεν θα εχεις πρόβλημα με το τιτανιουμ μπακαπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πήγαινε στο SuperSU, ρυθμίσεις και ξετικαρε το mount namespace separation. Κάνε ένα reboot και ξαναδοκιμασε. Το έκανα, τίποτα..... sent by using tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @taliban: έχουμε την ίδια συσκευή, τα ίδια τράβηξα κι εγω χωρίς αποτέλεσμα... βάλε τη μιουι ρομ και δεν θα εχεις πρόβλημα με το τιτανιουμ μπακαπ Χαμός, τι παλιοκατασταση.....η συσκευή είναι με την 1.11, τι έψαξα μέσω SElinux, τίποτα δεν πιάνει.....το παρατάω sent by using tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έτσι πρέπει να είναι. Πάτησε σε μια και έχει επαναφορά Ποια γραμματοσειρα εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μπαταρία ρώτησα και φέρνει η procordia κατόπιν παραγγελίας. Βέβαια μου είπε ότι αύριο θα την έχει πιθανότατα ενώ την παράγγειλα μόλις τώρα! Στα 17 ευρώ. Μια χαρά μου φαίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts