emperor4her Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά, ξέρετε καμμιά εφαρμογή lock screen που να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις hide το ρολόι; Μέσω xposed το Lock screen widget ( κρύβεις το ρολόι, και προσθέτεις αν θέλεις widget άλλο) Hide notification ( κανει ότι ακριβώς λέει) Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα, εδώ και κανα δυο εβδομάδες βλέπω μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας το βράδυ όταν το κινητό είναι σε αναμονή, μπήκα στο μενού του τηλεφώνου και συγκεκριμένα στην μπαταρία και δεν μου δείχνει να κάνει ζημιά κάποια εφαρμογή, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος με εφαρμογή από το store να βρούμε την αιτία; Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα, εδώ και κανα δυο εβδομάδες βλέπω μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας το βράδυ όταν το κινητό είναι σε αναμονή, μπήκα στο μενού του τηλεφώνου και συγκεκριμένα στην μπαταρία και δεν μου δείχνει να κάνει ζημιά κάποια εφαρμογή, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος με εφαρμογή από το store να βρούμε την αιτία; Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Wakelock detector, GSam Battery monitor, Better Battery Stats... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Wakelock detector, GSam Battery monitor, Better Battery Stats... Ευχαριστώ φίλε Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ευχαριστώ φίλε Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπόψη χωρίς ροοτ, λίγα πράγματα θα βρεις μέσω αυτών των εφαρμογών. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Υπόψη χωρίς ροοτ, λίγα πράγματα θα βρεις μέσω αυτών των εφαρμογών. Unleashed by my M1 NOTE Wakelock detector, GSam Battery monitor, Better Battery Stats... Έως και τίποτα θα έλεγα.. Μόνο με το wakelock detector μέσω pc με πολύ κόπο! Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Galaxy S4 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σου ήρθε η αναβάθμιση μέσω Play?? Ή την πέρασες από αρχείο; Γιατί δεν μου φαίνεται ακόμα στο play store ως αναβάθμιση... Μέσω play εδω και 2-3 ημέρες...Έκδοση 5.0.20.1214...κτλ.Μπορεί να την έχεις ήδη περάσει εσύ και η δικιά μου να είναι η παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Στο ταμπλετ του γιου μου Huawei Mediapad T1 με 4.4.2 ξαφνικα το viber δεν λειτουργει και βγαζει μνμ να γινει η τελευταια ενημερωση ενω την εχει ηδη. Επανεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια. Εχει κανεις ιδεα τι να κανω; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Στο ταμπλετ του γιου μου Huawei Mediapad T1 με 4.4.2 ξαφνικα το viber δεν λειτουργει και βγαζει μνμ να γινει η τελευταια ενημερωση ενω την εχει ηδη. Επανεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια. Εχει κανεις ιδεα τι να κανω; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είπε κι άλλος ένας φίλος χθες στο "Γενικές απορίες ερωτήσεις" στο post #12142 αλλά δεν ξέρω αν βρήκε τελικά λύση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 http://www.newsit.gr/texnologia/Simantikes-anakoinoseis-apo-ti-Google/612141 Αυτές οι δύο εφαρμογές δεν υπάρχουν στο μάρκετ; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 SKYPE Ρε παιδια, το skype στο κινητο δεν μου φαινεται να λειτουργει και πολυ καλα. Επαφη που εχω διαγραψει εδω και καιρο, απο το skype στον υπολογιστη, ακομη εμφανιζεται στο skype του κινητου. Επαφη καινουρια που εχω προσθεσει μεσω υπολογιστη, δεν εμφανιζεται καν στο κινητο! Μονο εγω εχω τετοια προβληματα; Το θεωρω τραγικο οι επαφες να ειναι αλλα αντι αλλων... Υπαρχει λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 http://www.newsit.gr/texnologia/Simantikes-anakoinoseis-apo-ti-Google/612141 Αυτές οι δύο εφαρμογές δεν υπάρχουν στο μάρκετ; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εμφανίζει τη νέα έκδοση (ακόμα) στο Play Store. Aν θες κατέβασε το .apk απο εδω και κάνε το εγκατάσταση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 YAHOO MAIL APP Στην εφαρμογη του yahoo mail, πως γινεται sign out ρε παιδια; Δεν θελω να μπαινει διχως να ζητα κωδικο. Βασικα, δεν θελω καν να 'κρατα' το username και ουτε με το που παταω να ανοιξει η εφαρμογη, να με βαζει κατευθειαν στο inbox. Χρειαζομαι μια ασφαλεια σε αυτο το θεμα. Θελω να μπορω να κανω sign out, και οποτε θελω να μπω στην εφαρμογη, να δινω ξανα username & password. Γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 YAHOO MAIL APP Στην εφαρμογη του yahoo mail, πως γινεται sign out ρε παιδια; Δεν θελω να μπαινει διχως να ζητα κωδικο. Βασικα, δεν θελω καν να 'κρατα' το username και ουτε με το που παταω να ανοιξει η εφαρμογη, να με βαζει κατευθειαν στο inbox. Χρειαζομαι μια ασφαλεια σε αυτο το θεμα. Θελω να μπορω να κανω sign out, και οποτε θελω να μπω στην εφαρμογη, να δινω ξανα username & password. Γινεται; Κλίκ πάνω αριστερά στις τρείς παύλες, μπαίνεις στις ρυθμίσεις τέρμα κάτω,κλίκ στο διαχείριση λογαριασμών,έξοδος. Και κάθε φορα θα σου ζητάει mail και password. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 YAHOO MAIL APP Στην εφαρμογη του yahoo mail, πως γινεται sign out ρε παιδια; Δεν θελω να μπαινει διχως να ζητα κωδικο. Βασικα, δεν θελω καν να 'κρατα' το username και ουτε με το που παταω να ανοιξει η εφαρμογη, να με βαζει κατευθειαν στο inbox. Χρειαζομαι μια ασφαλεια σε αυτο το θεμα. Θελω να μπορω να κανω sign out, και οποτε θελω να μπω στην εφαρμογη, να δινω ξανα username & password. Γινεται; Δεν το εχω δοκιμάσει αλλά αυτό το είδες? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/e5ad1ae6e3ecbe08968d0ab0f21409cb.jpg δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θες. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση μια εφαρμογή που έβαλα για κλείδωμα και ξεκλείδωμα οθόνης. Όταν πάω να την κάνω απεγκατάσταση από το Playstore, λέει ότι πρέπει να απενεργοποιηθεί πρώτα. Όταν πατήσω απενεργοποίηση μου βγάζει αυτό το λευκό μήνυμα. Όταν πάω να κάνω απεγκατάσταση από τις ρυθμίσεις / εφαρμογές, τα έχει όλα ανενεργά. http://s32.postimg.org/cn5m81z45/Screenshot_2016_05_12_21_26_09.png http://s32.postimg.org/fnrz52xol/IMG_20160512_213110.jpg http://s32.postimg.org/4x9ga0ex1/IMG_20160512_213137.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση μια εφαρμογή που έβαλα για κλείδωμα και ξεκλείδωμα οθόνης. Όταν πάω να την κάνω απεγκατάσταση από το Playstore, λέει ότι πρέπει να απενεργοποιηθεί πρώτα. Όταν πατήσω απενεργοποίηση μου βγάζει αυτό το λευκό μήνυμα. Όταν πάω να κάνω απεγκατάσταση από τις ρυθμίσεις / εφαρμογές, τα έχει όλα ανενεργά. http://s32.postimg.org/cn5m81z45/Screenshot_2016_05_12_21_26_09.png http://s32.postimg.org/fnrz52xol/IMG_20160512_213110.jpg http://s32.postimg.org/4x9ga0ex1/IMG_20160512_213137.jpg Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Διαχειριστές συσκευών (ίσως είναι λίγο διαφορετική η διαδρομή στη συσκευή σου) και ξετικάρεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Στη συνέχεια, κάνεις κανονικά απεγκατάσταση. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Κλίκ πάνω αριστερά στις τρείς παύλες, μπαίνεις στις ρυθμίσεις τέρμα κάτω,κλίκ στο διαχείριση λογαριασμών,έξοδος. Και κάθε φορα θα σου ζητάει mail και password. Να σαι καλα!!! :) lek88 ευχαριστιες και σε σενα αν και δεν χρειαστηκε να το δοκιμασω αυτο(δεν ξερω και που ειναι), αφου εγινε η δουλεια με τον τροπο που υπεδειξε ο συμφορουμιτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Διαχειριστές συσκευών (ίσως είναι λίγο διαφορετική η διαδρομή στη συσκευή σου) και ξετικάρεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Στη συνέχεια, κάνεις κανονικά απεγκατάσταση. Sent from Nexus 6 Να 'σαι καλά φίλε, ευχαριστώ πολύ. Αυτό ήταν τελικά.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Να σαι καλα!!! :) lek88 ευχαριστιες και σε σενα αν και δεν χρειαστηκε να το δοκιμασω αυτο(δεν ξερω και που ειναι), αφου εγινε η δουλεια με τον τροπο που υπεδειξε ο συμφορουμιτης. Είναι στις 3 γραμμές πάνω δεξιά, ρυθμίσεις και διαχείριση λογαριασμών. Δεν το εχω δοκιμάσει καθόλου όμως.... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Στο Skype δεν γινεται να κανω βιντεοκληση 3 ατομα ταυτοχρονα? Οταν μιλαμε 3 ατομα κλεινει η βιντεοκληση και απλα με ακουν χωρις να με βλεπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 SKYPE sync problems Ειχα ακουσει παλιά για προβληματα στον συγχρονισμο των συνομιλιων/μηνυματων αναμεσα στις υποστηριζομενες πλατφορμες του skype, αλλα νομιζα οτι ειχαν λυθει αυτα τα...'βασικα' προβληματα. Και ομως. Χτες ποσταρα 3 μηνυματα απο το skype του υπολογιστη, σε μια συνομιλια με μια απο τις επαφες μου. Σημερα απο το android κινητο, μου δειχνει μονο το 1! Τα αλλα 2? Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα; Δεν συγχρονιζει καλα τις συνομιλιες; Δηλαδη για να δω τι εγραψα, πρεπει αναγκαστικα να καθισω στο skype του υπολογιστη; Τα θεωρω τοσο χαζα αυτα τα προβληματα εν ετει 2016, κι ομως υπαρχουν. Πειτε μου ομως, μηπως κατι δεν ξερω, ή αν το εχετε κι εσεις διαπιστωσει, και αν υπαρχει καποια λυση...στα χαμενα μηνυματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Και εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα καιρό τώρα. Δεν συγχρονίζει. Είχα στείλει και μήνυμα αλλά απάντηση δεν πήρα. Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μετά την αναβάθμιση το Google translate υποτίθεται πως κάνει μετάφραση και σε εφαρμογές. Πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο WhatsApp; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μετά την αναβάθμιση το Google translate υποτίθεται πως κάνει μετάφραση και σε εφαρμογές. Πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο WhatsApp; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Στο Google translate πας Ρυθμίσεις (από το hamburger menu) -> Πατήστε για μετάφραση -> Ενεργοπ. λειτ. "Πατήστε για μετάφραση". Στη συνέχεια, όπου επιλέγεις κείμενο και κάνεις αντιγραφή, θα σου πετάει πάνω δεξιά ένα bubble για απευθείας μετάφραση. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts