Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για κάποιον που ρώτησε για εφαρμογή σημειώσεων, εγώ χρησιμοποιώ το OneNote. Είναι πολύ καλό, γιατί έχει άμεσο συγχρονισμό και παρέχει τα πάντα από τους ρυθμίσεις του Word...

Επίσης όσον αφορά το Spotify, αξίζει η συνδρομή γιατί μόνο τότε παρέχεται η δυνατότητα εξερεύνησης. Μάλιστα θεωρώ πως έχει καλή μηχανή, γιατί μαθαίνει τα γούστα σου με τον καιρό. Επίσης μπορείς να κάνεις "έναρξη ραδιόφωνου" ανάλογα με τον καλλιτέχνη ή το τραγούδι, κάτι πολύ καλό και που προσωπικά για μένα λειτουργεί με άψογα αποτελέσματα.

7€ το μήνα παραπαει...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

7 ευρώ το μήνα για νόμιμη πρόσβαση σε όλη αυτή τη βιβλιοθήκη είναι εξαιρετική τιμή. Το αν μπορεί κάποιος παράνομα να βρει τα πάντα είναι άλλη ιστορία.

Επίσης για συνδρομητές COSMOTE η τιμή είναι 5 ευρώ με 500mb δώρο για χρήση στην υπηρεσία.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

5€ στην Cosmote, που μάλιστα σε κάποια πακέτα συμβολαίων το παρέχει δωρεάν. Εμένα προσωπικά μου κοστίζει 3.5€ τον μήνα λόγω του ότι έχω 40% έκπτωση στον τελικό μου λογαριασμό (βάση σύμβασης), οπότε μιλάμε ότι αξίζει και δε το σκέφτομαι καθόλου.

Από τότε που το έβαλα έχω περάσει την μουσική σε άλλο επίπεδο και το ευχαριστιεμαι συνεχώς.

Έχει κάποιος να προτείνει καμία εφαρμογή που να μπορώ να κλειδωνω όποιες φωτο θέλω εγώ με κωδικό έτσι ώστε να μη μπορεί να τις δει κανείς παρά μόνο αν ξέρει τον κωδικό;

δεν με νοιάζει να πληρωσω αλλα demo - trial υπαρχει να δω αν μου κανουν δουλειά?

Το svox είναι trial για δύο βδομάδες.

Δοκίμασε το με αυτό που είναι free:

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.kgmoney.TalkingCallerIDFree

Αλλά και το άλλο πρόγραμμα που σου πρότεινα σου επιστρέφουν τα λεφτά αν τους στείλεις μέσα σε 7 ημέρες αν δεν είσαι ικανοποιημένος.

Είναι ακριβουτσικη αλλά έχει περισσότερες επιλογές αυτό που είναι free.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Nova launcher prime απο 4.99$->0.99$ -80% τζάμπα για όποιον ενδιαφέρεται και δεν τον έχει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Έχει κάποιος να προτείνει καμία εφαρμογή που να μπορώ να κλειδωνω όποιες φωτο θέλω εγώ με κωδικό έτσι ώστε να μη μπορεί να τις δει κανείς παρά μόνο αν ξέρει τον κωδικό;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kii.safe

[sIGPIC][/sIGPIC]

.

Πριν λιγες μερες ρωτησα για εφαρμογη για δρομολογια Κτελ. Ολα ομως. Οχι μονο Αθηνα, απο ολα τα Κτελ Αθηνα-επαρχια-both way. Υπεραστικο κτελ.

Τιποτε. Τριχες.

:(

Για αυτο σου απαντησα λιγο πιο πανω. Υπαρχει αυτο που ζητας. Απλα δεν ειναι καταχωρημενες ολες οι πολης της επαρχιας, και νομιζω οτι αυτο εχει να κανει με το ποιες πολης ενδιαφερθηκαν να μπουν στην εφαρμογη. Για οσες ομως εχουν μπει υπαρχει το both way.

Δεν το κάνουν αυτό οι γνωστές εφαρμογές για φωτογραφίες (πχ. Quickpic, Piktures) ;

Έχουν σίγουρα επιλογή για Hide συγκεκριμένων φωτογραφιών ή ακόμη και ολόκληρου φακέλου, αλλά δεν θυμάμαι αν έχουν και επιλογή για κωδικό.

Έχω καιρό να τις δουλέψω, είμαι με το Focus του Franco η οποία έχει τέτοια επιλογή όμως είναι επί πληρωμή, οπότε δεν την προτείνω, από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με κάποια free.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

μολις το εχω κανει root και εγκατεστησα το supersu, αλλα μολις ανοίγω την εφαρμογη, μου λεει οτι χρειαζεται να γινει αναβαθμηση. οταν λοιπον ακολουθω τα βηματα για την αναφβαθμηση παντα καταλυγη σε "αποτυχια" και μου γραφει να επανεκινησω την συσκευη και να επαναλαβω. απεγκατεστησα την εφαρμογη και την εβαλα ξανα αλλα χωρις καποιο αποτελεσμα. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει και το κανει αυτο. αραγε κατι δεν παει καλα στην εφαρμογη και το update που θελει η συμβαινει κατι με την συσκευη ?

μηπως για να τρεξει σωστα η εφαρμογη πρεπει να τρεξει παράλληλα και καποια αλλη ?

(κατι θυμαμαι σε αλλη συσκευη παλαιοτερα ειχα εγκαταστηση την XDA Developers.....)

Έχω το ίδιο θέμα με το M1 NOTE, αλλά όλα δουλεύουν οκ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω το ίδιο θέμα με το M1 NOTE, αλλά όλα δουλεύουν οκ.

οταν ανοιγεις την εφαρμογη, εχει μια λιστα με εφαρμογες. εκει η λιστα ειναι αδεια, ενω στην ιδια περιπτωση σε αλλη συσκευη εκει υπαρχει λιστα εφαρμογων οπου σημαινει οτι το supersu λειτουργει επανω σε καποιες εφαρμογες .....

https://play.google.com/store/apps/details?id=ukzzang.android.gallerylocklite

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Έχω στο κινητό μου προεγκατεστημενη την εφαρμογή Google Drive. Δεν ήξερα τι είναι και αποφάσισα σήμερα να δω τι είναι και να αρχίσω να την χρησιμοποιώ μιας και είδα ότι έχει 115GB αποθηκευτικό χώρο για δύο χρόνια!!! Μιας και στο Dropbox που έχω μέχρι σήμερα έχω ελάχιστο χώρο!

Έχω λοιπόν μερικές ερωτήσεις για το Drive.

1) ο,τι ανεβάζω στο Drive το ανεβάζει και στον λογαριασμό μου στο google+ αυτοματα?

2) ο, τι ανεβάζω στο Drive το βλέπω μόνο εγώ ή γίνεται δημόσιο με κάποιο τρόπο?

3) δοκιμαστικά ανέβασα μια φωτογραφία και όταν πάτησα κάτω δεξιά στην φωτο να δω πληροφορίες είδα κάτω κάτω ότι λέει στην δραστηριότητα ότι ο τάδε χρήστης με το τάδε mail δημιούργησε αυτό το αρχείο κ έχει σαν εικονίδιο χρήστη αυτό που έχω στο google+! Τι σημαίνει? Ότι την ανέβασε και στο google+ μου???

4) στο Dropbox υπάρχει επιλογή με το που τραβάω μια φωτογραφία ή όταν κατεβάζω μια φωτογραφία ή όταν επεξεργαστω μια φωτογραφία με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας τις ανεβάζει αυτόματα στο Dropbox. Αυτό γίνεται στο drive?

5) μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πάνω πάνω έχει μια επιλογή που λέει αυτόματη προσθήκη του Google photos σε έναν φάκελο στο drive. Και γράφει και το mail μου. Τι είναι αυτή η επιλογή??

6) είδα ότι υπάρχει επιλογή να δώσεις σε κάποιον το λινκ της φωτογραφίας που ανέβασες στο drive για να την δει. Όταν του δώσω το λινκ αυτό θα μπορέσει να δει και το email μου και το ψευδώνυμο μου?

Edited by lek88

οταν ανοιγεις την εφαρμογη, εχει μια λιστα με εφαρμογες. εκει η λιστα ειναι αδεια, ενω στην ιδια περιπτωση σε αλλη συσκευη εκει υπαρχει λιστα εφαρμογων οπου σημαινει οτι το supersu λειτουργει επανω σε καποιες εφαρμογες .....

Αν η λίστα είναι άδεια, τότε δεν δουλεύει σωστά το supersu.

Κάτι δεν έχει περαστεί σωστά.

Amazon Fire stick 4k max

Θα ήθελα να βάλω μια εφαρμογή ώστε με ένα widget να μπορώ να βάζω το τηλ σε σιγαση,δονηση, καν ηχο.

Θα ήθελα να βάλω μια εφαρμογή ώστε με ένα widget να μπορώ να βάζω το τηλ σε σιγαση,δονηση, καν ηχο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.guywmustang.silentwidget

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω στο κινητό μου προεγκατεστημενη την εφαρμογή Google Drive. Δεν ήξερα τι είναι και αποφάσισα σήμερα να δω τι είναι και να αρχίσω να την χρησιμοποιώ μιας και είδα ότι έχει 115GB αποθηκευτικό χώρο για δύο χρόνια!!! Μιας και στο Dropbox που έχω μέχρι σήμερα έχω ελάχιστο χώρο!

Έχω λοιπόν μερικές ερωτήσεις για το Drive.

1) ο,τι ανεβάζω στο Drive το ανεβάζει και στον λογαριασμό μου στο google+ αυτοματα?

2) ο, τι ανεβάζω στο Drive το βλέπω μόνο εγώ ή γίνεται δημόσιο με κάποιο τρόπο?

3) δοκιμαστικά ανέβασα μια φωτογραφία και όταν πάτησα κάτω δεξιά στην φωτο να δω πληροφορίες είδα κάτω κάτω ότι λέει στην δραστηριότητα ότι ο τάδε χρήστης με το τάδε mail δημιούργησε αυτό το αρχείο κ έχει σαν εικονίδιο χρήστη αυτό που έχω στο google+! Τι σημαίνει? Ότι την ανέβασε και στο google+ μου???

4) στο Dropbox υπάρχει επιλογή με το που τραβάω μια φωτογραφία ή όταν κατεβάζω μια φωτογραφία ή όταν επεξεργαστω μια φωτογραφία με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας τις ανεβάζει αυτόματα στο Dropbox. Αυτό γίνεται στο drive?

5) μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πάνω πάνω έχει μια επιλογή που λέει αυτόματη προσθήκη του Google photos σε έναν φάκελο στο drive. Και γράφει και το mail μου. Τι είναι αυτή η επιλογή??

6) είδα ότι υπάρχει επιλογή να δώσεις σε κάποιον το λινκ της φωτογραφίας που ανέβασες στο drive για να την δει. Όταν του δώσω το λινκ αυτό θα μπορέσει να δει και το email μου και το ψευδώνυμο μου?

1. Όχι. Τίποτα δε δημοσιεύεται στο Google+ αν δεν επιλέξεις εσύ να δημοσιευτεί. Ένα μπάχαλο που είχαν κάνει με τις φωτογραφίες το έλυσαν με την εφαρμογή Google Photos που επιτέλους βγήκε ανεξάρτητη.

2. Το βλέπεις μόνο εσύ. Εκτός αν θες να προσθέσεις άτομο/άτομα ώστε να μοιραστείς κάποιο αρχείο ή φάκελο.

3. Όχι. Στον "κόσμο" της Google έχεις ένα μοναδικό avatar. Αυτό σε ακολουθεί στο Gmail, στο Inbox, στο G+, στο Google Maps, Hangouts, Photos κλπ. ακόμα και στην ίδια τη σελίδα της Google αν logάρεις.

4. Γίνεται μέσω του Google Photos. Φαντάσου του σαν το Carousel του Dropbox. Ανεβάζεις αυτόματα τις φωτογραφίες που τραβάς, τις επεξεργάζεσαι, τις χωρίζεις σε άλμπουμς κλπ. Μέσα στις επιλογές που έχεις, είναι να τις βλέπεις και στο Google Drive. Αν και προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμο από τη στιγμή που υπάρχει το Google Photos. Ένα μεγάλο ατού είναι ότι φωτογραφίες μέχρι 16Mp και videos μέχρι 1080p ανεβαίνουν χωρίς να επηρεάζουν τον χώρο που διαθέτεις. Αν έχεις στο Drive 10GB ελεύθερα και ανεβάσεις 1.000.000 φωτογραφίες έως 16Mp, πάλι 10GB ελεύθερα θα έχεις.

5. Αυτό είναι που σου περιγράφω στο 4.

6. Ναι. Θα του πει ότι ο τάδε χρήστης μοιράστηκε μαζί σου αυτή τη φωτογραφία.

το typemail πως την ειδε και γυρισε το interface στα ελληνικα; εμας μας ρωτησε αν θελουμε κατι τετοιο; αν ειναι δυνατον...

Αν η λίστα είναι άδεια, τότε δεν δουλεύει σωστά το supersu.

Κάτι δεν έχει περαστεί σωστά.

πως εγραψα και παραπανω, δεν ειναι οτι δεν εχει περαστει σωστα. η εφαρμογη εχει εγκατασταθει στο λειτουργικο. οταν την ανοιγεις ομως για πρωτη φορα, ζηταει να κανει update to bynary. αυτο δεν γινεται ποτε. οταν παει να το κανει, βγαζει το μηνυμα οτι δεν εγινε με επιτυχια και ζητα επανεκκινηση της συσκευης. οτι και να εχω προσπαθησει δεν μπορω να καταφερω να ξεκολλησει απο εκει....

πως εγραψα και παραπανω, δεν ειναι οτι δεν εχει περαστει σωστα. η εφαρμογη εχει εγκατασταθει στο λειτουργικο. οταν την ανοιγεις ομως για πρωτη φορα, ζηταει να κανει update to bynary. αυτο δεν γινεται ποτε. οταν παει να το κανει, βγαζει το μηνυμα οτι δεν εγινε με επιτυχια και ζητα επανεκκινηση της συσκευης. οτι και να εχω προσπαθησει δεν μπορω να καταφερω να ξεκολλησει απο εκει....

Και σε μένα δεν κάνει update το binary και πατάω απλά cancel, όχι restart.

Κατά τα άλλα μου τρέχει μια χαρά.

Αν έχεις custom recovery, μπορείς να φλασαρεις το binary από εκεί.

Amazon Fire stick 4k max

Βρε παιδια αυτο το app of the day τι σας βγαζει? Εμενα εδω και 15 μερες ισως και παραπανω καθε μερα μου βγαζει την ιδια εφαρμογη "Solitaire-Patience card game". Το απεγκατεστησα και το εβαλα ξανα μηπως και ξεκολλήσει αλλα τιποτα, τα ιδια.

Βρε παιδια αυτο το app of the day τι σας βγαζει? Εμενα εδω και 15 μερες ισως και παραπανω καθε μερα μου βγαζει την ιδια εφαρμογη "Solitaire-Patience card game". Το απεγκατεστησα και το εβαλα ξανα μηπως και ξεκολλήσει αλλα τιποτα, τα ιδια.

Κάθε μέρα εμένα μου βγάζει άλλη εφαρμογή. Ίσως να αλλάξεις χωρα/περιοχη από τις ρυθμίσεις? Επίσης χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος στο internet για να δουλέψει σωστά ή εφαρμογή.

The day is my enemy, the night my friend

Κάθε μέρα εμένα μου βγάζει άλλη εφαρμογή. Ίσως να αλλάξεις χωρα/περιοχη από τις ρυθμίσεις? Επίσης χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος στο internet για να δουλέψει σωστά ή εφαρμογή.

Συνδεδεμενος μεσο wi fi ειμαι. Δεν εχω θεμα με το internet.

Μεχρι πριν λιγο καιρο και μενα καθε μερα αλλη εφαρμογη μου εβγαζε. Εδω και 15 μερες εχει κολησει σε αυτη.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II