Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνεται να έχεις τον ίδιο αριθμό σε 2 συσκευές?

Ναι το εχω κανει. Δεν θυμαμαι πως ακριβως το εκανα. Νομιζω οτι οταν εχεις ηδη ενεργο ενα λογαριασμο, τοτε σου δινει ενα Νο account. Οταν λοιπον πας να ενεργοποιησεις μια νεα συσκευη, τοτε εκει δίνεις το Νο αυτο. Κατι τετοιο...

σε περιπτωση που ο λογαριασμος που θα απενεργοποιηθει τρεχει παραλληλα και καπου αλλου, οταν θα κανει ξανα συνδεση, θα επανελθουν οι συνομιλιες ?

Όχι, δεν συγχρονίζει τις παλιές απ' ό,τι θυμάμαι.

Η εφαρμογή premium wallpapers hd

(By LLC)

Με το πορτοκαλοκιτρινο εικονίδιο

Έχουν αναφέρει παιδιά τις τελευταίες μέρες για μια εφαρμογή για wallpapers ότι κάνει τη ζημιά, αλλά δεν θυμάμαι ποια....

δεν την έχω τη συγκεκριμένη.

δε μπορεί ρε ****το κάποιος τρόπος θα υπάρχει να δω ποιο πρόγραμμα της πετάει τις ρημάδες...

δεν υπάρχει κανένας άλλος που να τον ταλαιπώρησαν διαφημισεις;

Ίσως θα μπορούσες να δεις ποια εφαρμογή το κάνει μέσω logcat την στιγμή που εμφανίζεται η διαφήμιση..

Επίσης αν μπορείς ανέβασε καμία φώτο γιατί οι προηγούμενες δεν ανοίγουν.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

σε ενα κινητο που τρεχει ηδη το viber θελω να ρυθμίσω ενα νεο αριθμο viber με μια νεα καρτα και φυσικα αλλον αριθμο. πως θα το κανω ?

εβαλα την νεα καρτα, εκανα εξοδο απο το viber αλλα δεν μου δινει την δυσνατοτητα να βαλω νεο αριθμο παρα μου ανοιγει ξανα το παλιο. εχει κανεις καμια ιδεα ?

Γουγλαρε 2lines For viber και θα βρεις το πρόγραμμα και πως να το κάνεις

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Ίσως θα μπορούσες να δεις ποια εφαρμογή το κάνει μέσω logcat την στιγμή που εμφανίζεται η διαφήμιση..

Επίσης αν μπορείς ανέβασε καμία φώτο γιατί οι προηγούμενες δεν ανοίγουν.

θα δω αν καταφέρω να κάνω κάτι.

ήμουν από το κινητό και ήταν ψιλοζόρι να βάλω τις φώτο.

για τσέκαρε τώρα

http://i.imgur.com/YlQmGse.png

http://i.imgur.com/eTXarhU.png

http://i.imgur.com/bsjdIcU.png?1

για τσέκαρε τώρα

Το adaway το δοκιμασες ετσι απο περιεργεια να δεις αν τις μπλοκαρει?

Edited by kollatos
Αφαίρεση εικόνων από quote

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

για τσέκαρε τώρα

Εγω παντως αυτα τα DU battery και DU speed τα εχω παγωσει με το link2sd στο Lenovo Α806 που εχω.

για τσέκαρε τώρα

Μήπως πέρασες κάποια ρομ πρόσφατα? Δοκίμασε και με το adaway, αν και δεν νομίζω να στρώσει. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να αρχίσω να παγώνω εφαρμογές συστήματος οι οποίες μου φαίνονται άγνωστες/περιεργες μέχρι να βρω ποια κάνει τη ζημιά. Υποψιάζομαι ότι είναι κάποιο add on του launcher. Μπορείς να παγωσεις εφαρμογές με το app quarantine.

Edited by kollatos
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση.
The day is my enemy, the night my friend

@diplo: Τώρα που το λέει και ο zananino μήπως έκανες κανένα update τη rom σου και ξέχασες να ξανατρέξεις το adaway?

Επίσης δοκίμασες μέσω logcat να δεις μήπως βρεις ποια εφαρμογή σου πετάει τις διαφημίσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παλικάρια ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

έκανα update την ROM εδώ και αρκετό καιρό, αλλά έχει μόνο 3-4 μέρες το θέμα με τις διαφημίσεις.

το adfree το έχω πάντα ενημερωμένο και πάντα τρέχει, εδώ και πολλά χρόνια δεν είχα ποτέ θέμα.

Το adaway δε το έχω δουλέψει ποτέ, το έχω στα υπόψιν αν δε βρω άλλη λύση.

χθες βράδυ έβαλα το CatLog και ψάχνομαι μπας και μπορέσω και βρω τον ένοχο... δεν είμαι γνώστης οπότε προσπαθώ να βρω κάτι που δε "κολλάει".

άρχισα σοβαρά να σκέφτομαι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά είναι χοντρό πακέτο γιατί έχω και πολλές εφαρμογές αλλά και xposed και ιστορίες...

υπάρχει κανένα app που να μπορεί να σκανάρει και να "καθαρίσει" το κινητό;

Παιδιά διαπίστωσα ότι το Facebook λειτουργεί χωρίς το messenger. . Σβήστε το και δείτε ότι μπορείτε να στέλνετε μηνύματα από την εφαρμογή.

Edit : άκυρο. Μόνο αν δεν κάνειΣε update το fb στοS6 edge ισχύει.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Στο GRCALLER έχει βγει αναβάθμιση? Έχω την 2.2 και οπότε με παίρνουν τηλ βγάζει πέντε σειρές με ότι να με γράμματα και μου λέει update. Πάω να το κάνω και λέει απέτυχε.

παλικάρια ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

έκανα update την ROM εδώ και αρκετό καιρό, αλλά έχει μόνο 3-4 μέρες το θέμα με τις διαφημίσεις.

το adfree το έχω πάντα ενημερωμένο και πάντα τρέχει, εδώ και πολλά χρόνια δεν είχα ποτέ θέμα.

Το adaway δε το έχω δουλέψει ποτέ, το έχω στα υπόψιν αν δε βρω άλλη λύση.

χθες βράδυ έβαλα το CatLog και ψάχνομαι μπας και μπορέσω και βρω τον ένοχο... δεν είμαι γνώστης οπότε προσπαθώ να βρω κάτι που δε "κολλάει".

άρχισα σοβαρά να σκέφτομαι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά είναι χοντρό πακέτο γιατί έχω και πολλές εφαρμογές αλλά και xposed και ιστορίες...

υπάρχει κανένα app που να μπορεί να σκανάρει και να "καθαρίσει" το κινητό;

Για δοκίμασε το malwarebyte

Παιδιά διαπίστωσα ότι το Facebook λειτουργεί χωρίς το messenger. . Σβήστε το και δείτε ότι μπορείτε να στέλνετε μηνύματα από την εφαρμογή.

Edit : άκυρο. Μόνο αν δεν κάνειΣε update το fb στοS6 edge ισχύει.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην χρησιμοποιείς messenger σε μια συσκευή σαν το S6.

Έχω το titanium αγορασμένο κανονικά. Πως μπορώ να κάνω κάπου στο τηλέφωνο copy την εφαρμογή έτσι ώστε να μπορώ να κάνω restore τα backup μου όταν περνάω μια νέα ρομ ακόμα και χωρίς ίντερνετ; Τώρα φλασαρω τη ρομ, συνδέομαι και κατεβάζω το titanium από το store. Αν δεν έχω ίντερνετ;
Φιλικά, Κατερίνα

Κατεβασε το Link2sd και κανε "μοιρασμα του apk" και του κλειδιου.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κατεβασε το Link2sd και κανε "μοιρασμα του apk" και του κλειδιου.

Σε ευχαριστώ. Το βρήκα με τον solid Explorer

Φιλικά, Κατερίνα

Για κάποιον που ρωτούσε προηγουμένως ότι με το Adaway δεν έκανε δουλειά, ας βάλει Xposed και minminguard module.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

για να κανουμε εξελληνισμενη την rom με καποια εφαρμογη θελει απαραιτητα root?
Εξαρτάται το μοντέλο του κινητού σου και την έκδοση android που έχει. Σε γενικές γραμμές, για samsung συσκευές συνιστάται αυτή η εφαρμογή η οποία θέλει ρουτ, ενώ για τις υπόλοιπες συσκευές αυτή η εφαρμογή, η οποία θέλει ρουτ ανάλογα τη περίπτωση.

Δοκίμασε τη δεύτερη εφαρμογή που έδωσα και αν δουλέψει, δούλεψε, αν όχι δε χάνεις και τίποτα.

Meizu m1 note έχω φίλε μου

Και γιατί δεν περνάς την International Rom αν σε καίνε τα Ελληνικά;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και γιατί δεν περνάς την International Rom αν σε καίνε τα Ελληνικά;

Το έγραψα και στο δικό μας νήμα δεν θα τα καταφέρω νομίζω. Ίσως αν ο οδηγός ήταν στα ελληνικά... Αυτά με τα terminal με δυσκολεύουν

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II