Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To viral lite, μόνο σε μένα κολλάει ή εχει γενικότερα θέμα. Υπάρχει κανείς με τη φουλ εκδοση, είναι κομπλέ?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Με Viral Pro v2.4.9 Build 509 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι παλιότερη έκδοση βέβαια αλλά μετά από αυτήν μετακίνησαν την δυνατότητα για background play κι έχω μείνει σ΄αυτήν. Δοκίμασε clear cache και data της εφαρμογής ή ξαναεγκατάστασή της και δες αν ξανακολλάει.

λαθος διατυπωση

υπαρχει εφαρμογη που να κανω δουλευω ρεμοτε to tablet, android box απο τον υπολογιστη που εχει windows

σαν teamviewer

Real Vnc

Δουλεύει και από τις 2 πλευρές

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω πρόβλημα με την εφαρμογή textra σε Android lollipop. Όταν μου έρχεται μήνυμα δεν μου αναβοσβήνει το λαμπάκι λεντ ότι έχω αδιάβαστο Ενώ σε κιτκατ άναβε κανονικά! Τι μπορώ να κάνω?

Και μια παρατήρηση σχετική πάλι με το textra. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα πριν λίγο

[ATTACH]60337[/ATTACH] κ Ενώ πάτησα την επιλογή δωρεάν με διαφημίσεις , έφυγε αυτό το μήνυμα από μπροστά αλλά ΔΕΝ έχει πουθενά διαφιμησεις!

Edited by lek88

Παιδιά ψάχνω μια απλη και ελαφρια εφαρμογή για μυνήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δοκίμασε το textra

Απορια για το Textra: στην επιλογη αριθμου αποστολης εχω επιλεξει "μονο επαφες κινητου", παρολα αυτα μου εμφανιζει κινητα, σταθερα, σπιτια, γραφεια, τα παντα. Παω στις επαφες μηπως ειναι καταχωρημενα ολα κινητα, αλλα ειναι σωστα. Η επιλογη νουμερου για αποστολη ειναι δυσκολη, συν οτι βγαζει ολα τα ελληνικα μαζι σαν λιστα και μονο τις αγγλικες επαφες με συντομευσεις διπλα. Υπαρχει κατι που μπορει να γινει?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μια και μιλάμε για το textra:

τελικά μπορεί κανείς να γράψει μήνυμα στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες;

Αν ναι, πώς; Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ναι μπορείς μέσω του "Compact SMS messages". Μάλιστα επιλέγει αυτόματα εάν θα μετατρέψει τους χαρακτήρες σε κεφαλαίους μη τονισμένους, αναλόγως του αριθμού των χαρακτήρων που έχεις πληκτρολογήσει. Δηλαδή για μήνυμα μέχρι 70 χαρακτήρες το στέλνει με τόνους και μικρά ενώ μηνύματα με περισσότερους από 70 το μετατρέπει σε κεφαλαία.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Ναι μπορείς μέσω του "Compact SMS messages". Μάλιστα επιλέγει αυτόματα εάν θα μετατρέψει τους χαρακτήρες σε κεφαλαίους μη τονισμένους, αναλόγως του αριθμού των χαρακτήρων που έχεις πληκτρολογήσει. Δηλαδή για μήνυμα μέχρι 70 χαρακτήρες το στέλνει με τόνους και μικρά ενώ μηνύματα με περισσότερους από 70 το μετατρέπει σε κεφαλαία.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση!!!

Το βρήκα στις ρυθμίσεις: Περιεκτικά μηνύματα SMS.

Πλέον θα χρησιμοποιώ το textra για τα sms μου, γιατί εκτός των άλλων είναι και απίστευτα γρήγορο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στο zooper στα widget καιρου εκει που λεει update αντα να μου εμφανιζει την ωρα που εγινε το update μου εμφανιζει την τρεχουσα ωρα, Μαλλον εγω το πειραξα κατα λαθος, Ξερει κανεις πως να το διορθωσω; Edited by GMF80

Το http://www.apkmirror.com ειναι αξιοπιστο site για να κατεβαζουμε εφαρμογες του playstore? Θελω να κατεβασω κατι παλαιοτερα versions απο 1-2 εφαρμογες.
The day is my enemy, the night my friend

Το http://www.apkmirror.com ειναι αξιοπιστο site για να κατεβαζουμε εφαρμογες του playstore? Θελω να κατεβασω κατι παλαιοτερα versions απο 1-2 εφαρμογες.

Το χρησιμοποιώ καιρό χωρίς κάποιο πρόβλημα

100% αξιόπιστο, είναι οι ίδιες εκδόσεις που ανεβάζουν οι developers στο play store.

Oneplus 6 8/128

Το χρησιμοποιώ καιρό χωρίς κάποιο πρόβλημα

100% αξιόπιστο, είναι οι ίδιες εκδόσεις που ανεβάζουν οι developers στο play store.

Ευχαριστω παιδια. Πολυ καλο το site τελικα, εγκατεστησα χωρις προβλημα τις εφαρμογες που ηθελα.

The day is my enemy, the night my friend

Πως είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάνα σκουληκάκι; λέω εγώ τώρα

λαθος τα λες !!Μια χαρά είναι !! η λογική σου είναι πολύ λάθος !!

Δεν είσαι, πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

λαθος τα λες !!Μια χαρά είναι !! η λογική σου είναι πολύ λάθος !!

Μπορείς να μου το αποδείξεις; μακάρι να κάνω λάθος

Δεν είσαι, πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος

Αυτό πιστεύω και εγώ, κρατάω επιφυλάξεις

Μπορείς να μου το αποδείξεις; μακάρι να κάνω λάθος

Αυτό πιστεύω και εγώ, κρατάω επιφυλάξεις

Με την λογική σου δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι γιατί πάντα ελλοχεύει κίνδυνος..θα μας πατήσει αυτοκίνητο,θα χτυπήσει κεραυνός ...κπλ..

πως γράφω λάθος σκέψη , τα ίδια μπορείς να πάθεις και από το playstore ....

Με την λογική σου δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι γιατί πάντα ελλοχεύει κίνδυνος..θα μας πατήσει αυτοκίνητο,θα χτυπήσει κεραυνός ...κπλ..

πως γράφω λάθος σκέψη , τα ίδια μπορείς να πάθεις και από το playstore ....

ατυχες το παραδειγμα σου

ατυχες το παραδειγμα σου

Ναι λίγο ακραίο.αλλά για οτιδήποτε βήμα η απόφαση πάντα υπάρχει ένα μικρό ρίσκο..όπως γράφω ΟΥΤΕ στο playstore (και σίγουρα από εταιρείες πολυεθνικές σαν την Google, Apple ) είσαι ασφαλής !!

Ναι λίγο ακραίο.αλλά για οτιδήποτε βήμα η απόφαση πάντα υπάρχει ένα μικρό ρίσκο..όπως γράφω ΟΥΤΕ στο playstore (και σίγουρα από εταιρείες πολυεθνικές σαν την Google, Apple ) είσαι ασφαλής !!

σεβαστη η αποψη σου :) ποσο μαλλον ρισκο εχουμε απο τριτες πηγες σωστα? τεσπα , ας κρινει ο καθενας μας και ας πραξει αναλογως ;)

σεβαστη η αποψη σου :) ποσο μαλλον ρισκο εχουμε απο τριτες πηγες σωστα? τεσπα , ας κρινει ο καθενας μας και ας πραξει αναλογως ;)

Η ελευθερία και η ομορφιά του open source αυτό είναι ... εάν δεν τολμήσεις και προχωρήσεις δεν θα μάθεις... (σε ένα μικρόκοσμο υποτίθεται Προστατευμένο από τις εταιρείες σαν αυτές ).

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II