ilka71 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 στην εφαρμογή android weather βάλανε και το foreca weather provider.παλιά θυμάμαι ήταν καλό για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 To viral lite, μόνο σε μένα κολλάει ή εχει γενικότερα θέμα. Υπάρχει κανείς με τη φουλ εκδοση, είναι κομπλέ? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Με Viral Pro v2.4.9 Build 509 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι παλιότερη έκδοση βέβαια αλλά μετά από αυτήν μετακίνησαν την δυνατότητα για background play κι έχω μείνει σ΄αυτήν. Δοκίμασε clear cache και data της εφαρμογής ή ξαναεγκατάστασή της και δες αν ξανακολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 λαθος διατυπωση υπαρχει εφαρμογη που να κανω δουλευω ρεμοτε to tablet, android box απο τον υπολογιστη που εχει windows σαν teamviewer Real Vnc Δουλεύει και από τις 2 πλευρές Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Έχω πρόβλημα με την εφαρμογή textra σε Android lollipop. Όταν μου έρχεται μήνυμα δεν μου αναβοσβήνει το λαμπάκι λεντ ότι έχω αδιάβαστο Ενώ σε κιτκατ άναβε κανονικά! Τι μπορώ να κάνω? Και μια παρατήρηση σχετική πάλι με το textra. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα πριν λίγο [ATTACH]60337[/ATTACH] κ Ενώ πάτησα την επιλογή δωρεάν με διαφημίσεις , έφυγε αυτό το μήνυμα από μπροστά αλλά ΔΕΝ έχει πουθενά διαφιμησεις! Edited May 2, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά ψάχνω μια απλη και ελαφρια εφαρμογή για μυνήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά ψάχνω μια απλη και ελαφρια εφαρμογή για μυνήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δοκίμασε το textra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Απορια για το Textra: στην επιλογη αριθμου αποστολης εχω επιλεξει "μονο επαφες κινητου", παρολα αυτα μου εμφανιζει κινητα, σταθερα, σπιτια, γραφεια, τα παντα. Παω στις επαφες μηπως ειναι καταχωρημενα ολα κινητα, αλλα ειναι σωστα. Η επιλογη νουμερου για αποστολη ειναι δυσκολη, συν οτι βγαζει ολα τα ελληνικα μαζι σαν λιστα και μονο τις αγγλικες επαφες με συντομευσεις διπλα. Υπαρχει κατι που μπορει να γινει? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μια και μιλάμε για το textra: τελικά μπορεί κανείς να γράψει μήνυμα στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες; Αν ναι, πώς; Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ναι μπορείς μέσω του "Compact SMS messages". Μάλιστα επιλέγει αυτόματα εάν θα μετατρέψει τους χαρακτήρες σε κεφαλαίους μη τονισμένους, αναλόγως του αριθμού των χαρακτήρων που έχεις πληκτρολογήσει. Δηλαδή για μήνυμα μέχρι 70 χαρακτήρες το στέλνει με τόνους και μικρά ενώ μηνύματα με περισσότερους από 70 το μετατρέπει σε κεφαλαία. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ναι μπορείς μέσω του "Compact SMS messages". Μάλιστα επιλέγει αυτόματα εάν θα μετατρέψει τους χαρακτήρες σε κεφαλαίους μη τονισμένους, αναλόγως του αριθμού των χαρακτήρων που έχεις πληκτρολογήσει. Δηλαδή για μήνυμα μέχρι 70 χαρακτήρες το στέλνει με τόνους και μικρά ενώ μηνύματα με περισσότερους από 70 το μετατρέπει σε κεφαλαία. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση!!! Το βρήκα στις ρυθμίσεις: Περιεκτικά μηνύματα SMS. Πλέον θα χρησιμοποιώ το textra για τα sms μου, γιατί εκτός των άλλων είναι και απίστευτα γρήγορο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Στο zooper στα widget καιρου εκει που λεει update αντα να μου εμφανιζει την ωρα που εγινε το update μου εμφανιζει την τρεχουσα ωρα, Μαλλον εγω το πειραξα κατα λαθος, Ξερει κανεις πως να το διορθωσω; Edited May 3, 2015 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Το http://www.apkmirror.com ειναι αξιοπιστο site για να κατεβαζουμε εφαρμογες του playstore? Θελω να κατεβασω κατι παλαιοτερα versions απο 1-2 εφαρμογες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Το http://www.apkmirror.com ειναι αξιοπιστο site για να κατεβαζουμε εφαρμογες του playstore? Θελω να κατεβασω κατι παλαιοτερα versions απο 1-2 εφαρμογες. Το χρησιμοποιώ καιρό χωρίς κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Το http://www.apkmirror.com ειναι αξιοπιστο site για να κατεβαζουμε εφαρμογες του playstore? Θελω να κατεβασω κατι παλαιοτερα versions απο 1-2 εφαρμογες. 100% αξιόπιστο, είναι οι ίδιες εκδόσεις που ανεβάζουν οι developers στο play store. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Το χρησιμοποιώ καιρό χωρίς κάποιο πρόβλημα 100% αξιόπιστο, είναι οι ίδιες εκδόσεις που ανεβάζουν οι developers στο play store. Ευχαριστω παιδια. Πολυ καλο το site τελικα, εγκατεστησα χωρις προβλημα τις εφαρμογες που ηθελα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 100% αξιόπιστο, είναι οι ίδιες εκδόσεις που ανεβάζουν οι developers στο play store. Πως είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάνα σκουληκάκι; λέω εγώ τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Πως είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάνα σκουληκάκι; λέω εγώ τώρα λαθος τα λες !!Μια χαρά είναι !! η λογική σου είναι πολύ λάθος !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Πως είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάνα σκουληκάκι; λέω εγώ τώρα Δεν είσαι, πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 λαθος τα λες !!Μια χαρά είναι !! η λογική σου είναι πολύ λάθος !! Μπορείς να μου το αποδείξεις; μακάρι να κάνω λάθος Δεν είσαι, πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος Αυτό πιστεύω και εγώ, κρατάω επιφυλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Μπορείς να μου το αποδείξεις; μακάρι να κάνω λάθος Αυτό πιστεύω και εγώ, κρατάω επιφυλάξεις Με την λογική σου δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι γιατί πάντα ελλοχεύει κίνδυνος..θα μας πατήσει αυτοκίνητο,θα χτυπήσει κεραυνός ...κπλ.. πως γράφω λάθος σκέψη , τα ίδια μπορείς να πάθεις και από το playstore .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Με την λογική σου δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι γιατί πάντα ελλοχεύει κίνδυνος..θα μας πατήσει αυτοκίνητο,θα χτυπήσει κεραυνός ...κπλ.. πως γράφω λάθος σκέψη , τα ίδια μπορείς να πάθεις και από το playstore .... ατυχες το παραδειγμα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 ατυχες το παραδειγμα σου Ναι λίγο ακραίο.αλλά για οτιδήποτε βήμα η απόφαση πάντα υπάρχει ένα μικρό ρίσκο..όπως γράφω ΟΥΤΕ στο playstore (και σίγουρα από εταιρείες πολυεθνικές σαν την Google, Apple ) είσαι ασφαλής !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ναι λίγο ακραίο.αλλά για οτιδήποτε βήμα η απόφαση πάντα υπάρχει ένα μικρό ρίσκο..όπως γράφω ΟΥΤΕ στο playstore (και σίγουρα από εταιρείες πολυεθνικές σαν την Google, Apple ) είσαι ασφαλής !! σεβαστη η αποψη σου :) ποσο μαλλον ρισκο εχουμε απο τριτες πηγες σωστα? τεσπα , ας κρινει ο καθενας μας και ας πραξει αναλογως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 σεβαστη η αποψη σου :) ποσο μαλλον ρισκο εχουμε απο τριτες πηγες σωστα? τεσπα , ας κρινει ο καθενας μας και ας πραξει αναλογως ;) Η ελευθερία και η ομορφιά του open source αυτό είναι ... εάν δεν τολμήσεις και προχωρήσεις δεν θα μάθεις... (σε ένα μικρόκοσμο υποτίθεται Προστατευμένο από τις εταιρείες σαν αυτές ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts