Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα είχα αποθηκευμένα στο κινητο δεν προλαβα να τα στείλω στην κάρτα. .τα κατέβασα από το tubemate σαν mp4 αλλά δεν τα βρίσκει στην itag

Έχω ακόμα κιτκατ να περιμένω να δω τι θα γίνει όταν βάλω την λολι? ?

Εχω το note 4!

Αν καταλαβα καλα ήθελες να κατεβάσεις τραγούδια από το youtube Στο κινητό σου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που αναφέρεις αλλά κατέβασες τα υποτιθέμενα τραγουδια σε τύπο mp4! Ο τύπος mp4 που τα κατεβασες Είναι τύπος βιντεο. Δοκίμασε να τα κατεβάσεις ξανά σε αρχείο ήχου τύπου mp3

Και επειδή βαριόσουν να ψάξεις... είπες... δεν το ποστάρω στις ''Γενικές εφαρμογές''???

Οκ παραδίνομαι... :dizzy::respect::up::heat:

Ενώ ένα ανούσιο και επικριτικό μήνυμα χωρίς να δίνει καν την πληροφορία για το που θα έπρεπε κανονικά να ποστάρει το μέλος μπορεί να μπει στις "Γενικές εφαρμογές".

Όσοι δεν έχετε την διάθεση να βοηθήσετε απλά να μην το κάνετε, δεν σας υποχρεώνει κανένας. Όσοι πάλι θέλετε γενικά να βοηθήσετε, ακόμα και με το να πείτε με ευγενικό τρόπο που είναι το σωστό θέμα ώστε να ποστάρει κάποιο μέλος, είσαστε ευπρόσδεκτοι και σας ευχαριστούμε.

Επίσης αν κάτι θεωρείτε πως είναι αντίθετο με τους Ο.Π.Χ. μπορείτε να το αναφέρετε στην Ο.Δ. μέσω της "Αναφοράς".

Συνεχίζουμε κανονικά στο θέμα μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αν καταλαβα καλα ήθελες να κατεβάσεις τραγούδια από το youtube Στο κινητό σου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που αναφέρεις αλλά κατέβασες τα υποτιθέμενα τραγουδια σε τύπο mp4! Ο τύπος mp4 που τα κατεβασες Είναι τύπος βιντεο. Δοκίμασε να τα κατεβάσεις ξανά σε αρχείο ήχου τύπου mp3

Ναι έτσι ακριβώς. .το δοκιμάζω και με Edit θα πω το έγινε.

Ευχαριστώ!

Edit:

Τελικά σαν mp3 το itag τα βλέπει τα τραγούδια οπότε μπορώ να βάλω και το εξώφυλλο που θέλω.

Thanks!!!

Edited by xiou

Υπαρχει καποιο αξιοπιστο site / link να κατεβασω τα gapps? Τωρα που εκλεισε το νημα pa-gapps στο xda forum δεν γνωριζω καποιο αλλο αξιοπιστο.
The day is my enemy, the night my friend

Υπαρχει καποιο αξιοπιστο site / link να κατεβασω τα gapps? Τωρα που εκλεισε το νημα pa-gapps στο xda forum δεν γνωριζω καποιο αλλο αξιοπιστο.

Αν θες για LP, ψάξε για L minimal gapps.

Δουλεύουν τέλεια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αντικαθιστά πλήρως τον stock dialer; Πχ έχω βάλει τον exDialer και λειτουργεί μια χαρά αλλά όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και θέλω να απαντήσω εμφανίζεται ο stock dialer.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εμφανίζεται και όταν απαντώ;

Φαντάζομαι στο κανει αυτο γιατι επελεξες την πρωτη φορα (μετα την εγκατάσταση του exdialer) να απαντάει ο stock dialer.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις εφαρμογών, βρες τον stock dialer και κανε εκκαθάριση δεδομένων.

Εχω κ εγω τον ExDialer στο samsung μου και δουλευει αψογα

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Τι λέτε ρε παιδιά, νομίζω ότι το πως θα φαίνεται όταν σε παίρνουν τηλέφωνο δεν αλλάζει. Ο dialer αλλάζει για όταν πας εσύ να πάρεις τηλ και μετά όταν καλεί βγάζει πάλι το stock

Κατέβασα την εφαρμογή wifikill, μπαίνω μέσα, επιλέγω μια συσκευή πατώ ,grab και μετά kill αλλά δε το πετά εκτός δικτύου ,γιατί άραγε; κάνω κάτι λάθος; το δοκίμασε κανείς;

Κατέβασα την εφαρμογή wifikill, μπαίνω μέσα, επιλέγω μια συσκευή πατώ ,grab και μετά kill αλλά δε το πετά εκτός δικτύου ,γιατί άραγε; κάνω κάτι λάθος; το δοκίμασε κανείς;

Εγώ το 'χω δοκιμάσει 2-3 φορές και δούλεψε. Με το grab μου έδειχνε σε ποιες σελίδες επιχειρεί να μπει ο "δράστης" :p και με το kill δεν του άνοιγε καν σελίδα!! Δεν ξέρω αν πρέπει να τον πετάει έξω απ' το δίκτυο ή απλά να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει!

Δεν ξέρω φίλε, αν δεν επιλέξω το grab δε με αφήνει να πατήσω το kill, παράξενα πράγματα, και αφού το επιλέξω κοκκινίζει αλλά κάτω αριστερά πάλι μηδέν γράφει

Στο WiFikill που το είχα με lollipop, στο grab μου έδειχνε μόνο την πρώτη φορά, πού πήγαινε να μπει το "θύμα" και μετα σταματούσε το ίντερνετ στο θύμα.. Το kill λειτουργούσε κανονικά.

Στο WiFikill που το είχα με lollipop, στο grab μου έδειχνε μόνο την πρώτη φορά, πού πήγαινε να μπει το "θύμα" και μετα σταματούσε το ίντερνετ στο θύμα.. Το kill λειτουργούσε κανονικά.

Ναι αλλά αν επιλέξει άλλη σελίδα μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα σωστά;

Ναι αλλά αν επιλέξει άλλη σελίδα μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα σωστά;

Αυτο δεν το δοκίμασα να σου πω την αλήθεια

Αυτο δεν το δοκίμασα να σου πω την αλήθεια

Το δοκίμασα φίλε και ψιλό έβγαλα άκρη, αν πατήσεις το kill όπου και να μπει ο άλλος σέρνεται , δείχνει να φορτώνει αλλά δε μπαίνει, το πρόγραμμα σαν free μέσα σε πέντε λεπτά απενεργοποιείτε και θέλει ξανά από την αρχή

Το δοκίμασα φίλε και ψιλό έβγαλα άκρη, αν πατήσεις το kill όπου και να μπει ο άλλος σέρνεται , δείχνει να φορτώνει αλλά δε μπαίνει, το πρόγραμμα σαν free μέσα σε πέντε λεπτά απενεργοποιείτε και θέλει ξανά από την αρχή

Τώρα μόλις το δοκίμασα και 'γω. Μπήκα στο WiFi του σπιτιού μου ταυτόχρονα με το LG G2 (όπου έχω και την εφαρμογή) και με ενα HUAWEI, επίσης δικό μου. Με το που πατούσα grab, το HUAWEI δεν μπορούσε να μπει πουθενά!! Ούτε σελίδες στον dolphin μπορούσε να ανοίξει, ούτε στο Play να μπει!

Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω τι θα κάνει το laptop!

Κάποια εφαρμογή παιδιά για αποθήκευση κωδικών WiFi ? Είμαι ρουτ.
Εδώ είσαι...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vorsk.wifirecovery&hl=el

Κάποια εφαρμογή παιδιά για αποθήκευση κωδικών WiFi ? Είμαι ρουτ.

εγω δεν καταλαβαινω απ τον λιγο καιρο που ειμαι στον χωρο γιατι δεν κανουμε πραγματα με τις εφαρμογες της "μαμας",

το συγκεκριμενο π.χ. το κανα restore το απογευμα γιατι μου χαθηκε το wifi του σπιτιου μια χαρα με της "μαμας" κ ουτε ρουτ ειμαι, ουτε τπτ, τελος, αγορασα το helium, το οποιο το μονο + που σου προσφερει ειναι να κανει backup τα δεδομενα των εφαρμογων (ή κ τις εφαρμογες ολοκληρες αν θελετε) στο cloud/dropbox, κατα τα αλλα μια χαρα τις κανει backup τις εφαρμογες κ το backup της "μαμας",

συνοψιζοντας δεν καταλαβαινω αυτη την "απαξιοποιηση" πραγματικα, αλλα κ το φορτωμα του κινητου με πραγματα που μπορουμε να κανουμε κ χωρις να φορτωνουμε το κιν με εφαρμογες

Forest , μια εφαρμογή που λύνει τα προβλήματα που δεν θα είχαμε αν δεν είχαμε τέτοιες εφαρμογές :wacko:

Με λίγα λόγια σε κάνει να μην πιάνεις το smartphone και αποσπασαι από άλλες δουλειές.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να μετατρέπει τα mp3 σε ogg;
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II