araditsas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Θέλω να σκαναρω κάτι φώτο από άλμπουμ, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πού κάνει σωστή δουλειά ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδιά κατέβασα το NewSum ! Πολύ καλή εφαρμογή! Κάνει αυτόματη περίληψη ειδήσεων από πολλές διαφορετικές πηγές, εφημερίδες, site, κλπ με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης...!!! Και είναι ελληνική εφαρμογή! https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.scify.newsum.ui&hl=el Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή με widget να μου δείχνει θερμοκρασία μπαταρίας και εναπομειναντα χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας! Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή με widget να μου δείχνει θερμοκρασία μπαταρίας και εναπομειναντα χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας! Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστω. Dashclock ή chronus, συν το dashclock battery extension. Sorry που δεν σου βάζω λινκ, είμαι από το κινητό. Θα τα βρεις στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Dashclock ή chronus, συν το dashclock battery extension. Sorry που δεν σου βάζω λινκ, είμαι από το κινητό. Θα τα βρεις στο play store. Ευχαριστω πολύ αλλά δεν μου κάνουν αυτες. Αν γνωρίζει κανείς καμία άλλη, ευπρόσδεκτη. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για δες το elixir 2 ή για κάτι καλύτερο το system monitor https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cgollner.systemmonitor Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για δες το elixir 2 ή για κάτι καλύτερο το system monitor https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cgollner.systemmonitor Με ενδιαφέρει περισσότερο να έχει κάποιο σχετικό widget γι αυτό που ζητάω. Δυστυχώς δεν μου κάνει κάποιο από αυτά, ευχαριστώ!! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) για τον καιρό έχει βρει κανείς κανένα καλό app με ωραίο widget γιατί τα έχουν κάνει μαντάρα με τα τελευταία update? έχει κανείς βάλει το viper4android στη lollipop? Στο κατέβασμα μου βγάζει 2 αρχεία, το Α2.3 και το Α4.Χ. Ποιο από τα δύο να εγκαταστήσω? Edited March 15, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 για τον καιρό έχει βρει κανείς κανένα καλό app με ωραίο widget γιατί τα έχουν κάνει μαντάρα με τα τελευταία update? έχει κανείς βάλει το viper4android στη lollipop? Στο κατέβασμα μου βγάζει 2 αρχεία, το Α2.3 και το Α4.Χ. Ποιο από τα δύο να εγκαταστήσω? Ναι εγώ το έχω θα βάλεις το καινούργιο από το επίσημο θρεντ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 για τον καιρό έχει βρει κανείς κανένα καλό app με ωραίο widget γιατί τα έχουν κάνει μαντάρα με τα τελευταία update? έχει κανείς βάλει το viper4android στη lollipop? Στο κατέβασμα μου βγάζει 2 αρχεία, το Α2.3 και το Α4.Χ. Ποιο από τα δύο να εγκαταστήσω? A2.3(android 2.3...) A.4.X(android από 4.. και πάνω) επόμενος θα κάνεις εγκατάσταση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Με ενδιαφέρει περισσότερο να έχει κάποιο σχετικό widget γι αυτό που ζητάω. Δυστυχώς δεν μου κάνει κάποιο από αυτά, ευχαριστώ!! Αυτή εδώ είναι πολύ καλή...την έχεις τσεκαρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αυτή εδώ είναι πολύ καλή...την έχεις τσεκαρει? Ο σύνδεσμος λέει not found. Ποια είναι; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ο σύνδεσμος λέει not found. Ποια είναι; https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Καλύτερη εφαρμογή για backup των SMS? SMS backup and restore ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Επίσης στο textra που μου λέει :"Ο αριθμός σας είναι ο τάδε " μήπως μετά όταν το εγκαταστήσω μου τα επαναφέρει αυτόματα; Επίσης το ιστορικό στο τηλέφωνο μου θα το επαναφέρει το Samsung account μου; όχι τις επαφές αλλά για το ιστορικό κλήσεων ρωτάω Edited March 15, 2015 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλύτερη εφαρμογή για backup των SMS? SMS backup and restore ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Επίσης στο textra που μου λέει :"Ο αριθμός σας είναι ο τάδε " μήπως μετά όταν το εγκαταστήσω μου τα επαναφέρει αυτόματα; Επίσης το ιστορικό στο τηλέφωνο μου θα το επαναφέρει το Samsung account μου; όχι τις επαφές αλλά για το ιστορικό κλήσεων ρωτάω Για το textra δεν ξέρω, αλλά για sms και ιστορικό κλήσεων... Sms & call log backup Δοκιμασμένο 3 φορές μέχρι τώρα, επανέρχονται τα πάντα στη θέση τους. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά κατέβασα το NewSum ! Πολύ καλή εφαρμογή! Κάνει αυτόματη περίληψη ειδήσεων από πολλές διαφορετικές πηγές, εφημερίδες, site, κλπ με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης...!!! Και είναι ελληνική εφαρμογή! https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.scify.newsum.ui&hl=el Πραγματικα πολυ καλη εφαρμογη, να σαι καλα που μας ενημερωσες. Παιδιά ψάχνω εφαρμογή με widget να μου δείχνει θερμοκρασία μπαταρίας και εναπομειναντα χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας! Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστω. Νομιζω οτι η GSambattery ειναι η καλυτερη, εχω αγορασμενο και το Batterywidget reborn, αλλα υστερει σε στοιχεια που παρουσιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μπορώ να εξάγω σε ένα αρχείο τα αποθηκευμένα wifi μου; Τους κωδικούς τους δηλαδή ακόμα και ας μην τους βλέπω ώστε μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να μην χρειάζεται να ξανά ζητάει κωδικό σε όσα έχω ήδη συνδεθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Με αυτήν την εφαρμογή... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vorsk.wifirecovery&hl=el παίρνεις backup και αφού κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την επανεγκαθιστάς και κάνεις restore EDIT... Τώρα είδα ότι θέλει root... Αν είσαι καλώς , αν όχι δυστυχώς δεν ξέρω κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Κάποιο καλό screen off της οθόνης αντι του power button; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Κάποιο καλό screen off της οθόνης αντι του power button; Μια καλή που δουλεύω εγώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μια καλή που δουλεύω εγώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Θα την δοκιμασω, έχουμε κάποια παρόμοια σαν του LG G3 με το διπλο knock οταν ειναι κλειστή για να ανοίγει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Θα την δοκιμασω, έχουμε κάποια παρόμοια σαν του LG G3 με το διπλο knock οταν ειναι κλειστή για να ανοίγει ; Αυτο δυστυχως δεν γινεται. Πρεπει να το υποστηριζει η συσκευη σου ή καποιος custom kernel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 A2.3(android 2.3...) A.4.X(android από 4.. και πάνω) επόμενος θα κάνεις εγκατάσταση..... Ξέρω την Α4.Χ. αλλά όταν μου ζητάει να κάνει εγκατάσταση τους drivers μου βγάζει Ι/Ο error ζητάει reboot και δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Είχες προηγούμενη έκδοση viper4android; Είσαι root; Έχεις αναβαθμισμένο busybox; Έχεις ορίσει selinux -> permissive; Έχεις απενεργοποιήσει το nuplayer; Έχεις Samsung; Edited March 15, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Battery widget reborn Τώρα είδα ότι απαντήθηκε Edited March 15, 2015 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts