lek88 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Θέλω να εγκαταστήσω ένα caller που να μπορώ να ορίσω λίστα απόρριψης ανεπιθύμητων εισερχόμενων κλήσεων και βέβαια να περιέχει τις κλασικές λειτουργίες του stock. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας βοηθήσει γιατί δυστυχώς το sony z2 δε βλέπω να έχει τέτοια δυνατότητα με το δικό του caller. Αν πατησεις επιλογη πανω σε μια εισερχόμενη κλήση Στις εισερχομενες Δεν σου βγάζει "απόρριψη κλησης"? Η μαύρη λίστα μπορεί να σου το λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Αν πατησεις επιλογη πανω σε μια εισερχόμενη κλήση Στις εισερχομενες Δεν σου βγάζει "απόρριψη κλησης"? Η μαύρη λίστα μπορεί να σου το λεει Δε βγάζει επιλογή απόρριψης :( Το ίδιο μου είχαν πει από το μαγαζί αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Απο την τελευταία αναβάθμιση του EVERNOTE χάθηκε η δυνατότητα audio σημείωσης ; Οποιος φίλος δουλεύει evernote ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλημέρα, Ψάχνω για call recorder, αλλά θέλω να έχω εγώ την επιλογή αν θα ξεκινήσω να γράφω το τηλέφωνο...να μην ξεκινάει αυτόματα δλδ για κάθε έναν που καλεί. Το ποιο πρόσφατο που έχω δοκιμάσει ειναι το Call Recorder One Touch ,δουλεύει μια χαρά και κάνει αυτο που θέλεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maveri Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την μπαταρία. έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές όπως, Battery doctor DU battery Saver κτλ κτλ έχω ρώτηση αρκετά άτομα και ο κάθε ένας λεει το δικό του, ότι να μην περάσω κανένα διότι θα κολάι το κινητό, άλλος ότι το καλύτερο είναι το πχ Battery doctor, ακόμα και ότι καμία εφαρμογή δεν εξοικονομεί ενέργεια αλλά ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. τι πιστευετε να κάνω ?:what: η συσκευή μου είναι το Samsung Galaxy S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Απο την τελευταία αναβάθμιση του EVERNOTE χάθηκε η δυνατότητα audio σημείωσης ; Οποιος φίλος δουλεύει evernote ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ. Δουλεύει κανονικά (6.3.3.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την μπαταρία. έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές όπως, Battery doctor DU battery Saver κτλ κτλ έχω ρώτηση αρκετά άτομα και ο κάθε ένας λεει το δικό του, ότι να μην περάσω κανένα διότι θα κολάι το κινητό, άλλος ότι το καλύτερο είναι το πχ Battery doctor, ακόμα και ότι καμία εφαρμογή δεν εξοικονομεί ενέργεια αλλά ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. τι πιστευετε να κάνω ?:what: η συσκευή μου είναι το Samsung Galaxy S5 Να μη βάλεις τίποτα. Εϊναι τόσο άχρηστες αυτές οι εφαρμογές όπως και τα antivirus στο Android(όπου αν κατεβάζεις μόνο από play store και σου κόβει λίγο δεν κινδυνεύεις καθόλου). Για μπαταρία μόνο greenify και καθόλου εφαρμογές τύπου battery doctor κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Και σε εμένα δουλέυει η ηχητική σημείωση στο Evenote (6.3.3.1 επίσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εκανα update σε 6.4.1 σήμερα και δεν υπάρχει !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την μπαταρία. έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές όπως, Battery doctor DU battery Saver κτλ κτλ έχω ρώτηση αρκετά άτομα και ο κάθε ένας λεει το δικό του, ότι να μην περάσω κανένα διότι θα κολάι το κινητό, άλλος ότι το καλύτερο είναι το πχ Battery doctor, ακόμα και ότι καμία εφαρμογή δεν εξοικονομεί ενέργεια αλλά ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. τι πιστευετε να κάνω ?:what: η συσκευή μου είναι το Samsung Galaxy S5 Μην βάλεις τίποτα, απλά δεν χρειάζονται, και οι περισσότερες κάνουν το αντίθετο μια που τρέχουν Συνέχεια από πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την μπαταρία. έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές όπως, Battery doctor DU battery Saver κτλ κτλ έχω ρώτηση αρκετά άτομα και ο κάθε ένας λεει το δικό του, ότι να μην περάσω κανένα διότι θα κολάι το κινητό, άλλος ότι το καλύτερο είναι το πχ Battery doctor, ακόμα και ότι καμία εφαρμογή δεν εξοικονομεί ενέργεια αλλά ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. τι πιστευετε να κάνω ?:what: η συσκευή μου είναι το Samsung Galaxy S5 Ειχα βαλει κ εγω στο κινητο μου παλιοτερα..... Δεν αξίζουν... δεν κάνουν τίποτα τζάμπα θα τα βάλεις κατά την γνώμη μου!! Απλά με αυτά τα προγράμματα κλείνεις τα προγράμματα που λειτουργούν στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να σου τρώνε μπαταρία.... κ με το που τα κλείνεις μετά από ένα λεπτό ανοίγουν ξανά.... άδικος κοπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Τελευταία δεν.μπιρω να πω πως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το Swype. Στο παρελθόν ήταν πιο εύκολη η πληκτρολόγηση αφου προέβλεπε με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία αυτό που ήθελα να γραψω και σπάνια γύριζα πίσω να κάνω διορθώσεις. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς; Γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Τελευταία δεν.μπιρω να πω πως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το Swype. Στο παρελθόν ήταν πιο εύκολη η πληκτρολόγηση αφου προέβλεπε με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία αυτό που ήθελα να γραψω και σπάνια γύριζα πίσω να κάνω διορθώσεις. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς; Γιατί συμβαίνει αυτό; Και εμένα κάτι με χαλάει Τώρα τελευταία.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ψαχνω εφαρμογη για σκαναρισμα εγγράφων και φωτογραφιών κατα προτίμηση free. Αυτο το διαστημα δοκιμαζω 2 εφαρμογες μια ειναι αυτη και η αλλη ειναι αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πολυ καλο θα ητανε να υπαρχει καποιο προγραμμα που να αναγνωριζει το κειμενο σε καποια φωτογραφια και να το κανει save σε αρχειο κειμενου pdf ή word. Το να βγαζεις απλα μια φωτογραφια και να την κοβεις οπου θες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ή δυσκολο αφου και με το απλο προγραμμα φωτογραφιας που εχει το καθε κινητο πιστευω οτι μπορεις να το κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πολυ καλο θα ητανε να υπαρχει καποιο προγραμμα που να αναγνωριζει το κειμενο σε καποια φωτογραφια και να το κανει save σε αρχειο κειμενου pdf ή word. Το να βγαζεις απλα μια φωτογραφια και να την κοβεις οπου θες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ή δυσκολο αφου και με το απλο προγραμμα φωτογραφιας που εχει το καθε κινητο πιστευω οτι μπορεις να το κανεις. Εσύ θες αυτό; Οι εφαρμογές για scanning κάνουν ότι λένε... SCANNING εγγράφων (χειρόγραφα, αποδείξεις, τιμολόγια κτλ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πολυ καλο θα ητανε να υπαρχει καποιο προγραμμα που να αναγνωριζει το κειμενο σε καποια φωτογραφια και να το κανει save σε αρχειο κειμενου pdf ή word. Το να βγαζεις απλα μια φωτογραφια και να την κοβεις οπου θες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ή δυσκολο αφου και με το απλο προγραμμα φωτογραφιας που εχει το καθε κινητο πιστευω οτι μπορεις να το κανεις. Αυτό ακριβώς κάνει το cam scanner. Και μάλιστα μπορείς να γράφεις και σημειώσεις και υπογραμμίσεις και διάφορα πάνω στο κείμενο και πολλά άλλα! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Εχω εγκαταστήσει το dr web και κάθε φορά που ανοίγω μου βγάζει το παρακατω μήνυμα για το firewall. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνει αυτόματα έγκριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Εχω εγκαταστήσει το dr web και κάθε φορά που ανοίγω μου βγάζει το παρακατω μήνυμα για το firewall. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνει αυτόματα έγκριση? Γιατι δεν "τικαρεις" την επιλογη που βγαζει? οτι θεωρεις την εφαρμογη αξιοπιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Γιατι δεν "τικαρεις" την επιλογη που βγαζει? οτι θεωρεις την εφαρμογη αξιοπιστη? Αυτό κάνω! Αλλά είναι ενοχλητικό κάθε μα κάθε φορά να πρέπει να του πατάω οτι είναι αξιόπιστη , και ρωτάω αν γίνεται αυτόματα, διότι μερικές φορές το ξεχνάω να το τικαρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Όταν προσπαθώ να ανοίξω κάποιο λινκ από τον browser μου βγάζει αυτό http://redirect.viglink.com/?key=a7e5ffb24b9e84f4f4f6bbd88aa4e5b8&out=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fj55piexip6p4w0d%2FAce%2520Player_3.0.6.apk%3Fdl%3D0&subId=ea6979872125d5acbac6068f186a0359 σε κάθε URL που πάω να ανοίξω. Τι είναι και πώς φτιάχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Όταν προσπαθώ να ανοίξω κάποιο λινκ από τον browser μου βγάζει αυτό http://redirect.viglink.com/?key=a7e5ffb24b9e84f4f4f6bbd88aa4e5b8&out=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fj55piexip6p4w0d%2FAce%2520Player_3.0.6.apk%3Fdl%3D0&subId=ea6979872125d5acbac6068f186a0359 σε κάθε URL που πάω να ανοίξω. Τι είναι και πώς φτιάχνει? Πηγαινε adaway, white lists και κανε προσθηκη '' *.viglink.com '' κανε επανεκκινηση και ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την μπαταρία. έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές όπως, Battery doctor DU battery Saver κτλ κτλ έχω ρώτηση αρκετά άτομα και ο κάθε ένας λεει το δικό του, ότι να μην περάσω κανένα διότι θα κολάι το κινητό, άλλος ότι το καλύτερο είναι το πχ Battery doctor, ακόμα και ότι καμία εφαρμογή δεν εξοικονομεί ενέργεια αλλά ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. τι πιστευετε να κάνω ?:what: η συσκευή μου είναι το Samsung Galaxy S5 αν θες βαλε το wakelock detector για να δεις τι σου τρωει την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) καλησπέρα, υπάρχει call blocker που να δείχνει τη συσκευή απενεργοποιημένη και όχι κατειλλημένη? Ευχαριστώ! Edited March 7, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ο καλύτερος video player ποιος είναι παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts