junglist Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ερωτηση: Αν περασω μια εφαρμογη απο το Amazon δωρεαν, αναβαθμιζεται απο το play κανονικα? ή πρεπει και η αναβαθμιση να ειναι απο το amazone? το amazone πως το περναω? θελει κατι ιδιαιτερο? που το βρισκω? Τελικα επρεπε να γραψω Ερωτησεις :) Όχι. Άλλο το ένα, Άλλο το άλλο. Και διαφορετικά update του ενός από του άλλου. Μπες στην σελίδα του @ Αμαζον και ψάξε στα Apps. Έχει link για download. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Ερωτηση: Αν περασω μια εφαρμογη απο το Amazon δωρεαν, αναβαθμιζεται απο το play κανονικα? ή πρεπει και η αναβαθμιση να ειναι απο το amazone? το amazone πως το περναω? θελει κατι ιδιαιτερο? που το βρισκω? Τελικα επρεπε να γραψω Ερωτησεις :) Αν περάσεις μια εφαρμογή από το amazon αναβαθμίζετε από το amazon! Δεν έχει σχέση με το google play. Άλλο το play Άλλο το amazon. Edited February 20, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Κάποια εφαρμογή για double tap to wake που να μην τρώει πολύ μπαταρία έχετε να προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Όχι. Άλλο το ένα, Άλλο το άλλο. Και διαφορετικά update του ενός από του άλλου. Μπες στην σελίδα του @ Αμαζον και ψάξε στα Apps. Έχει link για download. Αν περάσεις μια εφαρμογή από το amazon αναβαθμίζετε από το amazon! Δεν έχει σχέση με το google play. Άλλο το play Άλλο το amazon. Ευχαριστω πολυ παιδια Κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό αλλά όταν την ανοίγω δεν μπορώ να κάνω sign in, δεν μπορώ να πατήσω το παράθυρο που βάζεις κωδικό και mail, δεν μου ανοίγει καν το πληκτρολόγιο... Edited February 20, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μου ειπαν πως υπαρχει καποια εφαρμογη, που μπορεις να στειλεις μια foto σε καποιον και να εχεις προεπιλεξει για ποση ωρα θα του εμφανίζεται στην οθόνη και μετα να σβηστει, χωρις να εχει δικαίωμα ο παραλήπτης διαγραφής ή σωσιματος της εικόνας. Ξέρετε αν όντως υπαρχει τετοιο apk? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μου ειπαν πως υπαρχει καποια εφαρμογη, που μπορεις να στειλεις μια foto σε καποιον και να εχεις προεπιλεξει για ποση ωρα θα του εμφανίζεται στην οθόνη και μετα να σβηστει, χωρις να εχει δικαίωμα ο παραλήπτης διαγραφής ή σωσιματος της εικόνας. Ξέρετε αν όντως υπαρχει τετοιο apk? Snapchat λέγεται και υπάρχει στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μου ειπαν πως υπαρχει καποια εφαρμογη, που μπορεις να στειλεις μια foto σε καποιον και να εχεις προεπιλεξει για ποση ωρα θα του εμφανίζεται στην οθόνη και μετα να σβηστει, χωρις να εχει δικαίωμα ο παραλήπτης διαγραφής ή σωσιματος της εικόνας. Ξέρετε αν όντως υπαρχει τετοιο apk? Δεν υπάρχει τέτοιο application. Αν έχεις αμφιβολίες ψάξε τη λέξη snappening. ;) Προσέξτε τι στέλνετε και μη βασίζεστε σε υποσχέσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Κάποια εφαρμογή για double tap to wake που να μην τρώει πολύ μπαταρία έχετε να προτείνετε? Για να δουλεύει το dt2w χρειάζεσαι πρώτα custom kernel που να τον υποστηρίζει η συσκευή σου. Δεν είναι απλά θέμα εφαρμογής. Οπότε ψάξε να δεις αν υπάρχει κάτι τέτοιο για σένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Γνωρίζει κάνεις εφαρμογή ασύρματης μεταφοράς dlna/upnp που να υποστηρίζει και υποτίτλους srt η δεν γίνεται και να μην ψάχνω; Υπάρχει άλλος τρόπος; Θέλω να βλέπω τις ταινίες που έχω στο κινητό από tv αλλά καμιά τέτοια εφαρμογή δεν βλέπει srt Για μένα απλά το καλύτερο από θέμα απόδοσης/κατανάλωσης/ποιότητας/συμβατότητας και φυσικά με υπότιτλους ελληνικούς! ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&hl=el Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μου ειπαν πως υπαρχει καποια εφαρμογη, που μπορεις να στειλεις μια foto σε καποιον και να εχεις προεπιλεξει για ποση ωρα θα του εμφανίζεται στην οθόνη και μετα να σβηστει, χωρις να εχει δικαίωμα ο παραλήπτης διαγραφής ή σωσιματος της εικόνας. Ξέρετε αν όντως υπαρχει τετοιο apk? Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα. Ας υποθέσουμε επίσης ότι ο παραλήπτης δεν μπορεί να κάνει ούτε printscreen της φωτογραφίας που του στέλνεις. Μ' ένα δεύτερο κινητό ή κάμερα, μπορεί να φωτογραφίσει ή να βιντεοσκοπήσει αμέσως ό,τι φανεί στην οθόνη του πρώτου κινητού στο οποίο στέλνεις την "προσωρινή" φωτογραφία. Άρα δεν έχεις ποτέ την εξασφάλιση ότι δεν μπορεί ο παραλήπτης να αποθηκεύσει την εικόνα αυτή. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Σωστα αυτα, αλλα αν θελουμε να το τραβηξουμε, κατι τετοιο (φωτογραφιση οθονης απο αλλο κινητο) "δεν πουλαει". Δλδ η ζημια θα ειναι περιορισμενη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς το xposed framework? Είναι βαρύ? Τρέχει συνεχώς ή απ την στιγμή που εφαρμόζει κανείς ένα module, αυτό κάνει τις αλλαγές και δεν ξανατρέχει? Τι modules χρησιμοποιείτε? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Υπάρχει ένα τρομερά εύκολο στην χρήση πρόγραμμα και χωρίς πολλές διαφημίσεις το οποίο να μπορούμε να κατεβάσουμε σαν mp3 βίντεο από το YouTube; Αν ναι ποιο θα προτείνατε και γιατί; Edited February 21, 2015 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Υπάρχει ένα τρομερά εύκολο στην χρήση πρόγραμμα και χωρίς πολλές διαφημίσεις το οποίο να μπορούμε να κατεβάσουμε σαν mp3 βίντεο από το YouTube; Αν ναι ποιο θα προτείνατε και γιατί; Ναι! Το tubmate (θα το βρεις εκτός google play ομως) Και δεν έχει πολλές διαφημίσεις, Εμένα μου βγάζει μόνο μια μικρή κάτω κάτω της οθόνης. Με το που ανοίγεις το πρόγραμμα είναι σαν να βρίσκεσαι κανονικά στο youtube Και κανείς download Από μια επιλογή πάνω δεξιά στην οθονη Και σου βγάζει ένα παράθυρο με μια λίστα με τύπους αρχείων (wave,mp4,mp3....) Και διαλέγεις. Edit: Υπάρχει πιθανότητα να σου ζητήσει να βάλεις και το mp3 video converter Από το google play Για να λειτουργήσει σωστά. Edited February 21, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς το xposed framework? Είναι βαρύ? Τρέχει συνεχώς ή απ την στιγμή που εφαρμόζει κανείς ένα module, αυτό κάνει τις αλλαγές και δεν ξανατρέχει? Τι modules χρησιμοποιείτε? Είναι σαν να ρωτας αν έχει κάνει κανείς ροοτ στο κινητό. :-P Υπάρχει ολόκληρο θέμα για συζήτηση του Xposed εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Είναι σαν να ρωτας αν έχει κάνει κανείς ροοτ στο κινητό. :-P Υπάρχει ολόκληρο θέμα για συζήτηση του Xposed εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056 lol ok thanks, αν και υποτίθεται πως έψαξα δεν το είδα. Edited February 21, 2015 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είδα χτες στις συσκευές φίλων ότι αναβαθμίστηκε με material design και όχι μόνο η εφαρμογή e-banking της Εθνικής τράπεζας, και σ' εμένα το update δεν έχει έρθει παρόλο που μπαίνω μέσα στο Google Play και βλέπω στο info τελευταία αναβάθμιση 20/2 και screenshots από την τελευταία αναβάθμιση. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το να καθυστερήσει να έρθει ένα update έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά να βλέπω μέσα στο Play ότι αναβαθμίστηκε εφαρμογή χτες κι εγώ να είμαι ακόμη με την παλιά, όχι! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είδα χτες στις συσκευές φίλων ότι αναβαθμίστηκε με material design και όχι μόνο η εφαρμογή e-banking της Εθνικής τράπεζας, και σ' εμένα το update δεν έχει έρθει παρόλο που μπαίνω μέσα στο Google Play και βλέπω στο info τελευταία αναβάθμιση 20/2 και screenshots από την τελευταία αναβάθμιση. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το να καθυστερήσει να έρθει ένα update έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά να βλέπω μέσα στο Play ότι αναβαθμίστηκε εφαρμογή χτες κι εγώ να είμαι ακόμη με την παλιά, όχι! Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί και σ'εσένα το update ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί και σ'εσένα το update ;) Δεν μου έχει ξανασυμβεί και γι' αυτό απόρησα. Οπότε απλά θα περιμένω την ειδοποίηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε πρόσκληση για την εφαρμογή inbox ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε πρόσκληση για την εφαρμογή inbox ; Γράψε το email σου να σου στείλω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Για μένα απλά το καλύτερο από θέμα απόδοσης/κατανάλωσης/ποιότητας/συμβατότητας και φυσικά με υπότιτλους ελληνικούς! ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&hl=el Όντως το καλύτερο που εχω δοκιμάσει αλλά στην δική μου τουλάχιστον (samsung smart tv ) δεν βλέπει τους υποτίτλους. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στην tv,αν έχεις εμπειρία , η συμβολή σου ειναι ευπρόσδεκτη .. :) Για τον plex που πρότεινε ενας φίλος, κατέβασα την εφαρμογή για windows pc ειναι πράγματι καλή αλλα η ασύρματη μεταφορά στην tv παλι δεν βλέπει υποτίτλους.. Η εφαρμογή στο κινητό απο play store, την κατέβασα αλλα δεν έβγαλα άκρη πως τρέχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είδα χτες στις συσκευές φίλων ότι αναβαθμίστηκε με material design και όχι μόνο η εφαρμογή e-banking της Εθνικής τράπεζας, και σ' εμένα το update δεν έχει έρθει παρόλο που μπαίνω μέσα στο Google Play και βλέπω στο info τελευταία αναβάθμιση 20/2 και screenshots από την τελευταία αναβάθμιση. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το να καθυστερήσει να έρθει ένα update έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά να βλέπω μέσα στο Play ότι αναβαθμίστηκε εφαρμογή χτες κι εγώ να είμαι ακόμη με την παλιά, όχι! Το έχω παρατηρήσει κ εγώ αυτό σε πολλές εφαρμογές αρκετές φορές!! Θα σου έρθει το upbate σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ναι! Το tubmate (θα το βρεις εκτός google play ομως) Και δεν έχει πολλές διαφημίσεις, Εμένα μου βγάζει μόνο μια μικρή κάτω κάτω της οθόνης. Με το που ανοίγεις το πρόγραμμα είναι σαν να βρίσκεσαι κανονικά στο youtube Και κανείς download Από μια επιλογή πάνω δεξιά στην οθονη Και σου βγάζει ένα παράθυρο με μια λίστα με τύπους αρχείων (wave,mp4,mp3....) Και διαλέγεις. Edit: Υπάρχει πιθανότητα να σου ζητήσει να βάλεις και το mp3 video converter Από το google play Για να λειτουργήσει σωστά. Σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου. Οντως αυτο δουλευει και ειναι σχετικα ευκολο για εναν απειρο με κινητα(Οχι εμενα) αλλα το θεμα ειναι οτι εκτος απο αυτο το προγραμμα πρεπει να εγκαταστησεις και αλλο ενα για την μετατροπη του βιντεο σε ηχο. Εγω ζηταω καποιο ευκολο και τονιζω το ευκολο γιατι δεν ειναι για εμενα το προγραμμα το οποιο να μπορει να παρει οποιοδηποτε youtube video και να το κατεβασει σε mp3 ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είδα χτες στις συσκευές φίλων ότι αναβαθμίστηκε με material design και όχι μόνο η εφαρμογή e-banking της Εθνικής τράπεζας, και σ' εμένα το update δεν έχει έρθει παρόλο που μπαίνω μέσα στο Google Play και βλέπω στο info τελευταία αναβάθμιση 20/2 και screenshots από την τελευταία αναβάθμιση. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το να καθυστερήσει να έρθει ένα update έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά να βλέπω μέσα στο Play ότι αναβαθμίστηκε εφαρμογή χτες κι εγώ να είμαι ακόμη με την παλιά, όχι! Καλά, η πλάκα είναι ότι αφού διάβασα το μνμ σου και επειδή ούτε σε μένα ήρθε η αναβάθμιση, απεγκατέστησα την εφαρμογή για να βάλω την νέα ... Πάλι την παλιά μου πέρασε :confused::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts