fertis Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 1) Για να κλειδώσω συγκεκριμένο φάκελο στις φωτογραφίες με κωδικό και οι άλλοι να είναι ανοιχτοί, ποιο app να βάλω; Αν κλειδώνει και συγκεκριμένα προγράμματα ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Έχει απαντηθεί πολλάκις στο φόρουμ ,κάνε αναζήτηση για tapatalk 4.9.5 , είμαι από κινητό τώρα αλλιώς θα στο εύρισκα . Ορίστε το tapatalk 4.9.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά μια βοήθεια. Πάω Διαχείριση αρχείων και διαγράφω φακέλους που έχουν απομείνει πισω, από spp που είχα βάλει κάποτε Αλλά δεν μου άρεσαν και τα είχα διαγράψει..... σβήνονται κανονικά αλλά μετά από λίγο εμφανίζονται πάλι στην.ίδια θέση. Τι να κάνω? Έχω δοκιμάσει να τα σβήσω χειροκίνητα και με sdmaid άλλα μετά από λίγο τα βλέπω παλι. Υπάρχει τρόπος η κάποιο app που να τα σβήνει οριστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 1) Για να κλειδώσω συγκεκριμένο φάκελο στις φωτογραφίες με κωδικό και οι άλλοι να είναι ανοιχτοί, ποιο app να βάλω; Αν κλειδώνει και συγκεκριμένα προγράμματα ακόμα καλύτερα. Για δοκίμασε αυτό και πες μας https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkyeah.galleryvault&hl=el Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Να πω ενα ευχαριστω στα παιδια που εγραψαν / προτειναν σε προηγουμενα ποστ την εφαρμογη Essential Calls :) Πολυ καλη και χρησιμη Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 1) Για να κλειδώσω συγκεκριμένο φάκελο στις φωτογραφίες με κωδικό και οι άλλοι να είναι ανοιχτοί, ποιο app να βάλω; Αν κλειδώνει και συγκεκριμένα προγράμματα ακόμα καλύτερα. Για να κρύψεις φακέλους δοκίμασε το Smart Hide Calcuator το οποίο στο app drawer εμφανίζεται σαν κοινό calculator για να μην κινείς υποψίες.:shifty: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Πώς μπορώ να δω πόση ραμ καταναλώνει κάθε μια από τις εφαρμογές που έχω Για να αφήσω τις πιο σπαταλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Πώς μπορώ να δω πόση ραμ καταναλώνει κάθε μια από τις εφαρμογές που έχω Για να αφήσω τις πιο σπαταλες; Advanced task manager Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για να αλλαζει ο τρόπος που απαντάω στο τηλέφωνο; Δλδ να μην σερνω δεξιά αριστερά για απάντηση σε κλήση, απλα να έχει ενα πράσινο κι ένα κόκκινο κουμπί. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ψαξε στα "θεματα" και κατέβασε κανενα αν χρειαστεί.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ψαξε στα "θεματα" και κατέβασε κανενα αν χρειαστεί.. Στα θέματα του κινητού εννοείς; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ναι της συσκευης Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ψάχνω εφαρμογή για κωδικούς που να κρατάει κρυπτογραφημενο back up σε κάποιο cloud μου...χρησιμοποιώ δυο χρόνια την δωρεάν έκδοση του keeper αλλά νομιζω οτι δεν με καλύπτει.. Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ναι της συσκευης Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στη συσκευή, μόνο με καμία εφαρμογή αν γίνεται. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ψάχνω εφαρμογή για κωδικούς που να κρατάει κρυπτογραφημενο back up σε κάποιο cloud μου...χρησιμοποιώ δυο χρόνια την δωρεάν έκδοση του keeper αλλά νομιζω οτι δεν με καλύπτει.. safe in cloud... εγγύηση! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ψάχνω εφαρμογή για κωδικούς που να κρατάει κρυπτογραφημενο back up σε κάποιο cloud μου...χρησιμοποιώ δυο χρόνια την δωρεάν έκδοση του keeper αλλά νομιζω οτι δεν με καλύπτει.. Το lastpass είναι αρκετά δημοφιλές, μπορείς να δοκιμάσεις και keepass2android και να χειρίζεσαι ο ίδιος τον συγχρονισμό στο νέφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Νέος κάτοχος G3 και ψάχνομαι σχετικά με το τι εφαρμογές να χρησιμοποιήσω. Η μαμίσια εφαρμογή μηνυμάτων μου φάινεται ψιλοάχρηστη και βαριά, οπότε ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για την hangouts της google. Με το που την ξεκίνησα μου ζήτησε να στείλει sms στον αριθμό μου για επιβεβαιώση. Π΄ραγματι μου ήρθε ένα μήνυμα κειμένου με εναν κωδικό, αλλά δεν ξέρω που να τον βάλω. Και κάθε φορά που ανοίγω τις τυθμίσεις της εφαρμογής μου λέει ότι πρέπει να ξαναεπιβεβαιώσει τον αριθμό μου... το έκανα και δεύτερη φορά αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πως χρησιμοποιείται αυτη η εφαρμογη τέλος πάντων; Είναι αξιόπιστηη για sms; Σε σχέση με το handcent που έχω ακούσει ότι προτέινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Textra. Το καλύτερο είναι να τις δοκιμάσεις όλες να δεις εσένα τί σε βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ξέρεις τι γίνεται; Θέλω να τις δοκιμάσω όλες, αλλά δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω. Τουλάχιστον να ξέρω δυο τρεις κορυφαίες να τεστάρω αυτές, μην γεμίζω και την συσκευή με άχρηστη σαβούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ξέρεις τι γίνεται; Θέλω να τις δοκιμάσω όλες, αλλά δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω. Τουλάχιστον να ξέρω δυο τρεις κορυφαίες να τεστάρω αυτές, μην γεμίζω και την συσκευή με άχρηστη σαβούρα. Εμείς που τις έχουμε δει όλες, καταλήξαμε στο textra. Πιστεύω να σε καλύπτει η απάντηση μου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα το δοκιμάσω άμεσα το textra. Άλλη απορία για την εφαρμογή facebook. Σε κάποια φάση ζητάει να ενημερωθούν οι επαφές με αυτες του τηλεφώνου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η επιλογή λειτπυργεί σωστά. Παλιότερα σε iphone μου έκανε τις επαφές p0@$%ν@ ενώ στο νόκια λειτουργούσε απροβληματιστα. Πως ακριβώς λειτουργεί εδώ; Τις συγχωνεύει ή γράφει πληροφορίες πάνω τους με μετονομασίες κλπ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Το hangouts, πολύ καλό και περισσότερο εύχρηστο από το απλό sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Το hangouts, πολύ καλό και περισσότερο εύχρηστο από το απλό sms Απλά δεν στέλνει 160 χαρακτήρες, και μόλις γράψεις τον 71ο χρεώνεσαι 2 sms. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδιά καμιά εφαρμογή να μου βγάζει εικονίδιο στην οθόνη όταν εχω μήνυμα ή αναπάντητη κλήση υπάρχει; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 υπαρχει εφαρμογη να μπορω να μεταφερω save/data παιχνιδιων στην καινουρια μου συσκευη! χωρις να ειμαι ροοτ ομως! δοκιμασα αρκετες αλλα καμια δεν το εκανε με εκαναν μονο την εφαρμογη οχι τα δεδομενα και οι υπολοιπες ηθελαν δικαιωματα ροοτ! καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts