Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Για να κλειδώσω συγκεκριμένο φάκελο στις φωτογραφίες με κωδικό και οι άλλοι να είναι ανοιχτοί, ποιο app να βάλω; Αν κλειδώνει και συγκεκριμένα προγράμματα ακόμα καλύτερα.

Έχει απαντηθεί πολλάκις στο φόρουμ ,κάνε αναζήτηση για tapatalk 4.9.5 , είμαι από κινητό τώρα αλλιώς θα στο εύρισκα .

Ορίστε το tapatalk 4.9.5

Παιδιά μια βοήθεια. Πάω Διαχείριση αρχείων και διαγράφω φακέλους που έχουν απομείνει πισω, από spp που είχα βάλει κάποτε Αλλά δεν μου άρεσαν και τα είχα διαγράψει..... σβήνονται κανονικά αλλά μετά από λίγο εμφανίζονται πάλι στην.ίδια θέση. Τι να κάνω? Έχω δοκιμάσει να τα σβήσω χειροκίνητα και με sdmaid άλλα μετά από λίγο τα βλέπω παλι. Υπάρχει τρόπος η κάποιο app που να τα σβήνει οριστικα?

1) Για να κλειδώσω συγκεκριμένο φάκελο στις φωτογραφίες με κωδικό και οι άλλοι να είναι ανοιχτοί, ποιο app να βάλω; Αν κλειδώνει και συγκεκριμένα προγράμματα ακόμα καλύτερα.

Για δοκίμασε αυτό και πες μας https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkyeah.galleryvault&hl=el

Xiaomi Redmi Note 7

Να πω ενα ευχαριστω στα παιδια που εγραψαν / προτειναν σε προηγουμενα ποστ την εφαρμογη Essential Calls :)

Πολυ καλη και χρησιμη

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Για να κρύψεις φακέλους δοκίμασε το Smart Hide Calcuator το οποίο στο app drawer εμφανίζεται σαν κοινό calculator για να μην κινείς υποψίες.:shifty:

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Πώς μπορώ να δω πόση ραμ καταναλώνει κάθε μια από τις εφαρμογές που έχω Για να αφήσω τις πιο σπαταλες;

Πώς μπορώ να δω πόση ραμ καταναλώνει κάθε μια από τις εφαρμογές που έχω Για να αφήσω τις πιο σπαταλες;

Advanced task manager

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για να αλλαζει ο τρόπος που απαντάω στο τηλέφωνο;

Δλδ να μην σερνω δεξιά αριστερά για απάντηση σε κλήση, απλα να έχει ενα πράσινο κι ένα κόκκινο κουμπί.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ψαξε στα "θεματα" και κατέβασε κανενα αν χρειαστεί..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ψαξε στα "θεματα" και κατέβασε κανενα αν χρειαστεί..

Στα θέματα του κινητού εννοείς;

Ναι της συσκευης

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ψάχνω εφαρμογή για κωδικούς που να κρατάει κρυπτογραφημενο back up σε κάποιο cloud μου...χρησιμοποιώ δυο χρόνια την δωρεάν έκδοση του keeper αλλά νομιζω οτι δεν με καλύπτει..
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Ναι της συσκευης

Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στη συσκευή, μόνο με καμία εφαρμογή αν γίνεται.

Ψάχνω εφαρμογή για κωδικούς που να κρατάει κρυπτογραφημενο back up σε κάποιο cloud μου...χρησιμοποιώ δυο χρόνια την δωρεάν έκδοση του keeper αλλά νομιζω οτι δεν με καλύπτει..

safe in cloud... εγγύηση!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Το lastpass είναι αρκετά δημοφιλές, μπορείς να δοκιμάσεις και keepass2android και να χειρίζεσαι ο ίδιος τον συγχρονισμό στο νέφος.

Guest YiorgosA

Νέος κάτοχος G3 και ψάχνομαι σχετικά με το τι εφαρμογές να χρησιμοποιήσω.

Η μαμίσια εφαρμογή μηνυμάτων μου φάινεται ψιλοάχρηστη και βαριά, οπότε ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για την hangouts της google.

Με το που την ξεκίνησα μου ζήτησε να στείλει sms στον αριθμό μου για επιβεβαιώση. Π΄ραγματι μου ήρθε ένα μήνυμα κειμένου με εναν κωδικό, αλλά δεν ξέρω που να τον βάλω. Και κάθε φορά που ανοίγω τις τυθμίσεις της εφαρμογής μου λέει ότι πρέπει να ξαναεπιβεβαιώσει τον αριθμό μου... το έκανα και δεύτερη φορά αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Πως χρησιμοποιείται αυτη η εφαρμογη τέλος πάντων; Είναι αξιόπιστηη για sms; Σε σχέση με το handcent που έχω ακούσει ότι προτέινετε;

Guest YiorgosA
Ξέρεις τι γίνεται; Θέλω να τις δοκιμάσω όλες, αλλά δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω. Τουλάχιστον να ξέρω δυο τρεις κορυφαίες να τεστάρω αυτές, μην γεμίζω και την συσκευή με άχρηστη σαβούρα.

Ξέρεις τι γίνεται; Θέλω να τις δοκιμάσω όλες, αλλά δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω. Τουλάχιστον να ξέρω δυο τρεις κορυφαίες να τεστάρω αυτές, μην γεμίζω και την συσκευή με άχρηστη σαβούρα.

Εμείς που τις έχουμε δει όλες, καταλήξαμε στο textra. Πιστεύω να σε καλύπτει η απάντηση μου.

Guest YiorgosA

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα το δοκιμάσω άμεσα το textra.

Άλλη απορία για την εφαρμογή facebook.

Σε κάποια φάση ζητάει να ενημερωθούν οι επαφές με αυτες του τηλεφώνου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η επιλογή λειτπυργεί σωστά.

Παλιότερα σε iphone μου έκανε τις επαφές p0@$%ν@ ενώ στο νόκια λειτουργούσε απροβληματιστα.

Πως ακριβώς λειτουργεί εδώ; Τις συγχωνεύει ή γράφει πληροφορίες πάνω τους με μετονομασίες κλπ κλπ;

Το hangouts, πολύ καλό και περισσότερο εύχρηστο από το απλό sms

Απλά δεν στέλνει 160 χαρακτήρες, και μόλις γράψεις τον 71ο χρεώνεσαι 2 sms.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Παιδιά καμιά εφαρμογή να μου βγάζει εικονίδιο στην οθόνη όταν εχω μήνυμα ή αναπάντητη κλήση υπάρχει;

υπαρχει εφαρμογη να μπορω να μεταφερω save/data παιχνιδιων στην καινουρια μου συσκευη! χωρις να ειμαι ροοτ ομως! δοκιμασα αρκετες αλλα καμια δεν το εκανε με εκαναν μονο την εφαρμογη οχι τα δεδομενα και οι υπολοιπες ηθελαν δικαιωματα ροοτ! καμια ιδεα;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II