Roid_rage Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Θα πας στις ρυθμισεις, εφαρμογες, η εφαρμογη που θες, "εκκαθαριση προεπιλογων" Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Φίλε μου το Automateit μια και το δουλεύεις έχει Ελληνικά; Πως το εκανες? Μπορείς να πεις βήμα βημα? Εγώ θέλω μόνο όταν μπένω σπίτι να ανοίγει το wifi και να συνδεετε Κ όταν φευγω να αποσυνδέεται και να κλίνει. Δεν θέλω 3g Και τέτοια. Αν αυτά τα προγράμματα είχαν κ ελληνικά Καλά θα ήταν γιατί με τα αγγλικά χάνεις τον μπουσουλα Μόλις το τσέκαρα και δεν έχει Ελληνική γλώσσα. Βασικά πας στο Rules>Add rule Επιλέγεις αυτό που θες να προκαλεί την αλλαγή του rule, πχ όταν χάνω το Wi-Fi του σπιτιού, γιατί είμαι έξω, οπότε το Wi-Fi network connection trigger Μετά επιλέγεις αν θες να γίνεται η αλλαγή όταν χάνει ένα συγκεκριμένο δίκτυο ή όλα τα δίκτυα Και τέλος διαλέγεις την ενέργεια που θα εκτελείται, πχ την ενεργοποίηση του 3G, οπότε βάζουμε το Set mobile data action> enable. Save και σώθηκε το rule αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Υπάρχει εφαρμογή για συσκευές που δεν έχουν notification led αλλά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το back light από τα soft keys? Νομίζω πως είχα διαβάσει στο παρελθόν για μια τέτοια εφαρμογή . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Θα πας Εφαρμογές > θα βρεις την εφαρμογή της ''κλασικής συλλογής'' που λες θα σκρολάρεις λίγο και έχει μιά επιλογή που λέει ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ Θα πατήσεις ''Εκκαθάριση προεπιλογών'' και είσαι έτοιμος Θα πας στις ρυθμισεις, εφαρμογες, η εφαρμογη που θες, "εκκαθαριση προεπιλογων" Ηταν το πρωτο που εκανα. Το θεμα ειναι οτι εξαφανιστηκε η gallery της google. Δεν υπαρχει σαν εφαρμογη στο μενου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 AndroVid Video Editor Ελπιζα να κανει free τη δουλεια....θελει να αγορασεις την εκδοση pro για να κανει μετατροπες χωρις περιορισμους. Αλλη προταση για video converter(free)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ηταν το πρωτο που εκανα. Το θεμα ειναι οτι εξαφανιστηκε η gallery της google. Δεν υπαρχει σαν εφαρμογη στο μενου. Ε μπες στο Playstore να τη βρεις, να δεις αν θα σου εχει να την εγκαταστησεις ή τη βρισκει ηδη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει με μια κίνηση ολες τις ανοιχτές εφαρμογές το τηλεφώνου; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Υπάρχει εφαρμογή για συσκευές που δεν έχουν notification led αλλά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το back light από τα soft keys? Νομίζω πως είχα διαβάσει στο παρελθόν για μια τέτοια εφαρμογή . Δοκίμασε αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958939 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Υπάρχει εφαρμογή για συσκευές που δεν έχουν notification led αλλά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το back light από τα soft keys? Νομίζω πως είχα διαβάσει στο παρελθόν για μια τέτοια εφαρμογή . To GravityBox http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/app-gravitybox-v3-1-4-tweak-box-android-t2316070 το κανει αυτο που θες, δες μονο αν μπαινει στη συσκευη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Ε μπες στο Playstore να τη βρεις, να δεις αν θα σου εχει να την εγκαταστησεις ή τη βρισκει ηδη.. Το έχω κάνει κι αυτό. Έχω απεγκαταστήσει/εγκαταστήσει πόσες φορές τη google camera αλλά τπτ. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Edit, το βρήκα. Το Google+ μου μέσα. Edited January 4, 2015 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Πριν λίγες μέρες πήρα στα χέρια μου ένα Android media player με rooted KitKat. Όταν έτρεξα το XBMC Helix, το SuperSU ρώτησε αν θέλω να του δώσω πρόσβαση στο σύστημα. Μέχρι εδώ καλά, το πρόγραμμα τρέχει ικανοποιητικά. Θέλησα να τρέξω το SPMC 13.4 αλλα έχω προβλήματα με την εικόνα. Στο site διάβασα οτι χρειάζεται "666 on /sys/class/display/display0.HDMI/mode". Αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει οτι χρειάζεται και αυτό πρόσβαση στο σύστημα απο το SuperSU. Το πρόβλημα; Δεν βρήκα πως μπορώ να δώσω αυτή την πρόσβαση "με το χέρι". Το SuperSU δεν βγάζει το παράθυρο με την ερώτηση όταν ξεκινάει το πρόγραμμα. Μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπερα,υπαρχει εφαρμογη double tap to wake? lg knock δηλαδη ευχαριστω Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 εφαρμογη για προφιλ υπαρχει? δηλαδη να μπορουμε να βαλουμε μονο εναν αριθμο να μας παιρνει τηλεφωνο καποιες ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 εφαρμογη για προφιλ υπαρχει? δηλαδη να μπορουμε να βαλουμε μονο εναν αριθμο να μας παιρνει τηλεφωνο καποιες ωρες Κοιτά το essential calls. Είναι Έλληνα δημιουργού και δηλώνεις πλοία τηλέφωνα θέλεις να καλούν όταν το έχεις στο αθόρυβο. Αν εννοείς αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Κοιτά το essential calls. Είναι Έλληνα δημιουργού και δηλώνεις πλοία τηλέφωνα θέλεις να καλούν όταν το έχεις στο αθόρυβο. Αν εννοείς αυτό. ναι ,κατι τετοιο εψαχνα , σ ευχαριστω :) edit την αγορασα , πιστευω τ αξιζει και με το παραπανω το 1 ευρω. Edited January 4, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δοκίμασε αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958939 Ευχαριστώ Δούλεψε σε ενα παλιο mediatek Cubot one Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπερα,υπαρχει εφαρμογη double tap to wake? lg knock δηλαδη ευχαριστω Αν δεν κάνω λάθος αυτό το feature χρειάζεται και kernel που να το υποστηρίζει. Οπότε χρειάζεσαι root, custom rom (όχι απαραίτητα) και κατάλληλο kernel. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Πριν λίγες μέρες πήρα στα χέρια μου ένα Android media player με rooted KitKat. Όταν έτρεξα το XBMC Helix, το SuperSU ρώτησε αν θέλω να του δώσω πρόσβαση στο σύστημα. Μέχρι εδώ καλά, το πρόγραμμα τρέχει ικανοποιητικά. Θέλησα να τρέξω το SPMC 13.4 αλλα έχω προβλήματα με την εικόνα. Στο site διάβασα οτι χρειάζεται "666 on /sys/class/display/display0.HDMI/mode". Αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει οτι χρειάζεται και αυτό πρόσβαση στο σύστημα απο το SuperSU. Το πρόβλημα; Δεν βρήκα πως μπορώ να δώσω αυτή την πρόσβαση "με το χέρι". Το SuperSU δεν βγάζει το παράθυρο με την ερώτηση όταν ξεκινάει το πρόγραμμα. Μπορώ να κάνω κάτι; Καταρχην, δες μηπως το εχεις αποκλεισει καταλαθος απο το supersu. Επισης, δοκιμασε το εξης: με τον terminal emulator γραψε τις εντολες: su chmod 666 /dev/am* Edited January 5, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καταρχην, δες μηπως το εχεις αποκλεισει καταλαθος απο το supersu. Επισης, δοκιμασε το εξης: με τον terminal emulator γραψε τις εντολες: su chmod 666 /dev/am* Ευχαριστώ για την απάντηση. Στο SuperSU βλέπω μόνο το Helix για το οποίο έδωσα άδεια εγώ. Δεν είχα σκεφτεί το terminal. Ξεχνώ συνεχώς οτι η "καρδιά" του συστήματος είναι Linux (το συγκεκριμένο ΜΡ μάλιστα αναφέρει "Ubuntu" στο Kernel Version) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που θα με διευκόλυνε στη δουλειά μου και που θα μπορούσα με αυτή να παίρνω μετρήσεις από τρία, τέσσερα διαφορετικά σημεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να τα αποθηκεύω και να τα βλέπω μετά συνολικά; Καλό θα ήταν να μπορούσα να τα έβλεπα και σαν διάγραμμα. Αν μου έδινε και δυνατότητα εκτύπωσης ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ! Υ. Γ Δεν είμαι root. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Κοιτά το essential calls. Είναι Έλληνα δημιουργού και δηλώνεις πλοία τηλέφωνα θέλεις να καλούν όταν το έχεις στο αθόρυβο. Αν εννοείς αυτό. Την αγόρασα και εγώ, καλή είναι Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που θα με διευκόλυνε στη δουλειά μου και που θα μπορούσα με αυτή να παίρνω μετρήσεις από τρία, τέσσερα διαφορετικά σημεία Mετρήσεις από τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Mετρήσεις από τι? θερμοκρασία Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Είναι ελαφρύτερα για την μνήμη να χρησιμοποιώ εφαρμογή για facebook,vodafone,sport24 κ.τ.λ. ή είναι καλύτερα να μπαίνω από τον browser στις αντίστοιχες σελίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Browser.. Ειδικά το fb κοιτα εδώ τι καταναλώνει.. Μια συσκευή με 1 γιγα ραμ οπως φαντάζεσαι ζορίζεται αρκετά (αφου με το που ανοίγει εχει τα 700 περίπου δεσμευμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts