TheBerliner Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Το οτι η ερωτηση μου εχει απαντηθει ξανα δινει 1,10 στο στοιχημα ΑΛΛΑ Υπαρχει τροπος να επαναφερω καποιες φωτογραφιες που ειχε κρατησει το κινητο μου απο συνομιλιες του WhatsApp χωρις να ειμαι Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παιδιά η εφαρμογή YouTube μου κάνει "νερά" τις τελευταίες βδομάδες. Τι εννοώ, ξεκινάω μία αναζήτηση και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω λέξη και να πατήσω αναζήτηση. Μου κλείνει το πληκτρολόγιο, σβήνει τα γράμματα που πρόλαβα να γράψω και μου ξανά εμφανίζει το πληκτρολόγιο. Όλα αυτά σε δευτερόλεπτα καταλαβαινετε κάτι σαν κόλλημα δεν ξέρω πως να το εξηγήσω και δεν λέει να διορθωθεί. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Γιατι δεν χρησιμοποιεις την viral? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Όρισε τον λογαριασμό του windowslive-Hotmail σαν exchange και θα έχεις και push. Εγώ έτσι το κάνω χρόνια στο mail πρόγραμμα της Sony και λειτουργεί κανονικά. Χρειάζονται χειροκίνητα οι ρυθμίσεις... Αυτό φαντάζομαι γίνεται μόνο στην stock εφαρμογή email που έχει το nexus ή ίσως από pc. Μέσα από την εφαρμογή gmail πως γίνεται; Δώσε περισσότερες λεπτομέριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Στο Gmail δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, όμως διάλεξε exchange και στις χειροκίνητες ρυθμίσεις βάλε στον τομέα/ όνομα χρήστη το / username@Windowslive.com, στο διακομιστής το m.hotmail.com, επιλέγεις το χρήση ασφαλούς σύνδεσης SSL και στην θύρα το 443. Έτσι θα έχεις και ώθηση (push) στο Windowslive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Στο Gmail δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, όμως διάλεξε exchange και στις χειροκίνητες ρυθμίσεις βάλε στον τομέα/ όνομα χρήστη το / username@Windowslive.com, στο διακομιστής το m.hotmail.com, επιλέγεις το χρήση ασφαλούς σύνδεσης SSL και στην θύρα το 443. Έτσι θα έχεις και ώθηση (push) στο Windowslive OK αλλά που να το κάνω αυτό; στις ρυθμίσεις τηλεφώνου/add account; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.at το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν κάνει δουλειά σε αυτά που λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 OK αλλά που να το κάνω αυτό; στις ρυθμίσεις τηλεφώνου/add account; Κατέβασε το exchange Google και θα σου βγάλει επιλογή στο Gmail 5 για να προσθέσεις exchange account. Βάλε χειροκίνητα τα στοιχεία που γράφω πιο πάνω και θα λειτουργήσει με push Το δοκίμασα πριν λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Κατέβασε το exchange Google και θα σου βγάλει επιλογή στο Gmail 5 για να προσθέσεις exchange account. Βάλε χειροκίνητα τα στοιχεία που γράφω πιο πάνω και θα λειτουργήσει με push Το δοκίμασα πριν λίγο... Το exchange Google είναι στο Google play γιατί δεν το βρίσκω ; Υπάρχει link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/exchange-services/exchange-services-6-5-1520254-apk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ρε παιδιά, καμιά καλή εφαρμογή για μετακινήσεις στη Ρώμη γνωρίζετε? Εκτός φυσικά από το maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ψάξε στο store για Rome city guide . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αναζητω προγραμμα που αυτοματα οταν βρισκει wifi. που εχω ξαναμπει να συνδεεται αυτοματα και να κλεινει τα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αναζητω προγραμμα που αυτοματα οταν βρισκει wifi. που εχω ξαναμπει να συνδεεται αυτοματα και να κλεινει τα δεδομενα. Δε χρειάζεται εφαρμογή για κάτι τέτοιο, απλώς ενεργοποίησε το wifi της συσκευής σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δε χρειάζεται εφαρμογή για κάτι τέτοιο, απλώς ενεργοποίησε το wifi της συσκευής σου Θελω να με ειδοποιεί οτι θα κανει χρηση των δεδομενων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Reminder, λιτός, εύχρηστος, ότι απλούστερο. Παιδια, σιγουρα εχει ξανααναφερθει, αλλα θα το θεσω σε αλλη βαση, αν καποιος το χει δει λιγο περισσοτερο το θεμα φυσικα. Θελω εναν reminder υποχρεωσεων, δεν ξερω αν μπορω να το πω με σιγουρια 'task manager'. Γιατι; Γιατι θελω κατι πολυ απλο. Θελω κατι να μην ειναι φορτωμενο με χιλιες δυνατοτητες και να χανομαι μες τις επιλογες και τα παραθυρα. Θελω με δυο τρια 'κλικ', να οριζω μια σημειωση-reminder, διχως 'πολλά-πολλα'. Ξερω υπαρχουν απειρες επιλογες, αλλα θελω κατι εντελως 'plain and simple', γιατι κατα καιρους εχω δει διαφορα που τα θεωρω, αν οχι δυσχρηστα, παντως ειχαν την μανουβρα τους. Οταν κατι που μπορει να γινει απλα, το κανουν να γινεται πιο δυσκολα, εγω προσωπικα καταληγω να το παρατάω, και να επιστρεφω στην καταγραφη των υποχρεωσεων στο χαρτι. Το θεμα δεν ειναι να ειμαι συνεχως πανω απο το κινητο και να γραφω-σβηνω υποχρεωσεις. Αν τα 2 κλικ μιας εφαρμογης, γινουν 5 σε αλλη, αυτο λειτουργει 'πολλαπλασιαστικα' για τον χρονο μου....και ξερω, θα καταληξω παλι στο χαρτι. Θελω λοιπον, 'plain and simple', ευχρηστο, γρηγορο, 'it just works' που λενε, reminder υποχρεωσεων. Φυσικα για να προτεινει καποιος κατι τετοιο, πρεπει να εχουν περασει απο τα χερια του διαφορα, για να μπορει να συγκρινει το ευχρηστο και το δυσχρηστο, περα απο υποκειμενικη αποψη. Επειδη ομως ειναι μια συνηθισμενη κατηγορια εφαρμογων, πιθανολογω οτι θα βρεθουν χρηστες να μου προτεινουν κατι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Reminder, λιτός, εύχρηστος, ότι απλούστερο. Παιδια, σιγουρα εχει ξανααναφερθει, αλλα θα το θεσω σε αλλη βαση, αν καποιος το χει δει λιγο περισσοτερο το θεμα φυσικα. Θελω εναν reminder υποχρεωσεων, δεν ξερω αν μπορω να το πω με σιγουρια 'task manager'. Γιατι; Γιατι θελω κατι πολυ απλο. Θελω κατι να μην ειναι φορτωμενο με χιλιες δυνατοτητες και να χανομαι μες τις επιλογες και τα παραθυρα. Θελω με δυο τρια 'κλικ', να οριζω μια σημειωση-reminder, διχως 'πολλά-πολλα'. Ξερω υπαρχουν απειρες επιλογες, αλλα θελω κατι εντελως 'plain and simple', γιατι κατα καιρους εχω δει διαφορα που τα θεωρω, αν οχι δυσχρηστα, παντως ειχαν την μανουβρα τους. Οταν κατι που μπορει να γινει απλα, το κανουν να γινεται πιο δυσκολα, εγω προσωπικα καταληγω να το παρατάω, και να επιστρεφω στην καταγραφη των υποχρεωσεων στο χαρτι. Το θεμα δεν ειναι να ειμαι συνεχως πανω απο το κινητο και να γραφω-σβηνω υποχρεωσεις. Αν τα 2 κλικ μιας εφαρμογης, γινουν 5 σε αλλη, αυτο λειτουργει 'πολλαπλασιαστικα' για τον χρονο μου....και ξερω, θα καταληξω παλι στο χαρτι. Θελω λοιπον, 'plain and simple', ευχρηστο, γρηγορο, 'it just works' που λενε, reminder υποχρεωσεων. Φυσικα για να προτεινει καποιος κατι τετοιο, πρεπει να εχουν περασει απο τα χερια του διαφορα, για να μπορει να συγκρινει το ευχρηστο και το δυσχρηστο, περα απο υποκειμενικη αποψη. Επειδη ομως ειναι μια συνηθισμενη κατηγορια εφαρμογων, πιθανολογω οτι θα βρεθουν χρηστες να μου προτεινουν κατι καλο. Gtasks ή ticktick. Τα έχω δουλέψει και τα δύο, αλλά τώρα δουλεύω το δεύτερο γιατί μπορείς να επισυνάψεις και φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μπείτε να δεις και το Google keep, έχει και βολικό widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Θα συμφωνησω στο google keep,απλό και σβελτο.. +sync ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Reminder, λιτός, εύχρηστος, ότι απλούστερο. Παιδια, σιγουρα εχει ξανααναφερθει, αλλα θα το θεσω σε αλλη βαση, αν καποιος το χει δει λιγο περισσοτερο το θεμα φυσικα. Θελω εναν reminder υποχρεωσεων, δεν ξερω αν μπορω να το πω με σιγουρια 'task manager'. Γιατι; Γιατι θελω κατι πολυ απλο. Θελω κατι να μην ειναι φορτωμενο με χιλιες δυνατοτητες και να χανομαι μες τις επιλογες και τα παραθυρα. Θελω με δυο τρια 'κλικ', να οριζω μια σημειωση-reminder, διχως 'πολλά-πολλα'. Ξερω υπαρχουν απειρες επιλογες, αλλα θελω κατι εντελως 'plain and simple', γιατι κατα καιρους εχω δει διαφορα που τα θεωρω, αν οχι δυσχρηστα, παντως ειχαν την μανουβρα τους. Οταν κατι που μπορει να γινει απλα, το κανουν να γινεται πιο δυσκολα, εγω προσωπικα καταληγω να το παρατάω, και να επιστρεφω στην καταγραφη των υποχρεωσεων στο χαρτι. Το θεμα δεν ειναι να ειμαι συνεχως πανω απο το κινητο και να γραφω-σβηνω υποχρεωσεις. Αν τα 2 κλικ μιας εφαρμογης, γινουν 5 σε αλλη, αυτο λειτουργει 'πολλαπλασιαστικα' για τον χρονο μου....και ξερω, θα καταληξω παλι στο χαρτι. Θελω λοιπον, 'plain and simple', ευχρηστο, γρηγορο, 'it just works' που λενε, reminder υποχρεωσεων. Φυσικα για να προτεινει καποιος κατι τετοιο, πρεπει να εχουν περασει απο τα χερια του διαφορα, για να μπορει να συγκρινει το ευχρηστο και το δυσχρηστο, περα απο υποκειμενικη αποψη. Επειδη ομως ειναι μια συνηθισμενη κατηγορια εφαρμογων, πιθανολογω οτι θα βρεθουν χρηστες να μου προτεινουν κατι καλο. https://play.google.com/store/apps/details?id=yong.app.notes Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όσο αφορά τους reminders ισως να πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και προς την ενσωματωμένη λειτουργία που παρέχει η Google. Ειδικά τώρα που έχει πλήρως ενσωματωθει σε Google Calendar και Inbox by Gmail (και φυσικά Google now) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ψάξε στο store για Rome city guide . Ναι ok... αλλά θα ήθελα από κάποιον που να έχει χρησιμοποιησει κάποιο και να είναι αξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει καμια εφαρμογή που να μπορώ να δω αν κάποιος μου κλέβει internet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει καμια εφαρμογή που να μπορώ να δω αν κάποιος μου κλέβει internet?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Ναι ok... αλλά θα ήθελα από κάποιον που να έχει χρησιμοποιησει κάποιο και να είναι αξιόπιστο Το χρησιμοποίησα τον Σεπτέμβρη και έμεινα πολύ ικανοποιημένος . Για αυτό και το πρότεινα άλλωστε . Edited November 10, 2014 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts