tsabasid Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Χωρις να ειναι root η συσκευη δεν γινετε???? Όχι, διότι πειράζει τα host files του κινητού τα οποία για να επεξεργαστείς πρέπει να έχεις root access. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει το adblock plus το οποίο παίζει να δουλέψει και χΩρίς root, αλλά λόγω του διαφορετικού τρόπου λειτουργίας είχαν διαβάσει ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να ορισω σε καθε προγραμμα ξεχωριστα τον ηχο για notification? Εχω το κ9 για email και παθζει ο ιδιος ηχος οταν ερχεται μαιλ η μηνυμα και δεν μπορω να ξεχωρισω τι ερχεται τελικα. Καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να ορισω σε καθε προγραμμα ξεχωριστα τον ηχο για notification? Εχω το κ9 για email και παθζει ο ιδιος ηχος οταν ερχεται μαιλ η μηνυμα και δεν μπορω να ξεχωρισω τι ερχεται τελικα. Καμια βοηθεια? ultimate notification control. θες ρουτ ομως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κατι χωρις ροοτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 μου κρασαρει συνεχεια το hangouts, παω να γραψω, κολλαει και στο τελος κρασαρει. 4.4.2 ολα στοκ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 κατεβασα την εφαρμογη pop corn για ταινιες στο κινητο μου(LG G2)αλλα αντι για ελληνικους υποτιτλους μου βγαζει αλαμπουρνεζικα!γνωριζει καποιος τιποτα?βασικα τωρα ειδα..οτι αλλες εχουν ελληνικα αλλες οχι.περιεργο!αν καποιος ξερει κατι καλως Κοίτα τι έχει στις ρυθμίσεις του encoding. Πρέπει να έχει τις επιλογές για τα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Tapatalk vip(λόγο αγοράς pro παλαιότερα) και άρχισε να μου πετάει διαφημίσεις στο τέλος κάθε θέματος μέσα στα forum. Βασικά χθες το παρατήρησα πρώτη φορα. Συμβαινει και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Tapatalk vip(λόγο αγοράς pro παλαιότερα) και άρχισε να μου πετάει διαφημίσεις στο τέλος κάθε θέματος μέσα στα forum. Βασικά χθες το παρατήρησα πρώτη φορα. Συμβαινει και σε εσας? Έχω την vip και δεν βλέπω διαφημίσεις. Αλλά έχω την εντύπωση ότι η vip δεν έχει καθόλου διαφημίσεις έτσι και αλλιώς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κατι χωρις ροοτ... νομιζω το light flow σε αφηνει να αλλαξεις και το led και τον ηχο. δεν ειμαι σιγουρος ομως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παρατηρώ ότι μου το κάνει σε όλα τα forum σχεδόν εκτος myphone, πχ στο ipmart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για sms που να εχει και ελληνικα στις ρυθμισεις? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παρατηρώ ότι μου το κάνει σε όλα τα forum σχεδόν εκτος myphone, πχ στο ipmart. Εμένα πουθενά, αλλά έχω και to adaway. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για sms που να εχει και ελληνικα στις ρυθμισεις? καλησπέρα Handcent sms Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παρατηρώ ότι μου το κάνει σε όλα τα forum σχεδόν εκτος myphone, πχ στο ipmart. minminguard. Problem solved. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παιδιά κανένα widget να μπαίνει το κινητό με μια κίνηση σε airplane mode ξέρουμε; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παιδιά κανένα widget να μπαίνει το κινητό με μια κίνηση σε airplane mode ξέρουμε; power toggles και πολλά άλλα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Και notification toggles Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τελικά παίδες όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω το Skype να παίρνει ειδοποιήσεις αλά viber.. Τις παίρνει μόνο αν ανοίξω το πρόγραμμα.. Δοκίμασα το im pro δείχνει να δουλεύει σωστά αλλά σαν μου φάνηκε ότι είχε battery drain το κινητό και ξενέρωσα.. Κάποια άλλη λύση έχετε να προτείνετε; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τελικά παίδες όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω το Skype να παίρνει ειδοποιήσεις αλά viber.. Τις παίρνει μόνο αν ανοίξω το πρόγραμμα.. Δοκίμασα το im pro δείχνει να δουλεύει σωστά αλλά σαν μου φάνηκε ότι είχε battery drain το κινητό και ξενέρωσα.. Κάποια άλλη λύση έχετε να προτείνετε; Sent from my note3 Να χρησιμοποιείς μόνο το viber. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καμμια καλη εφαρμογη να μπλοκαρει ολους οσους παιρνουν με αποκρυψη υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καμμια καλη εφαρμογη να μπλοκαρει ολους οσους παιρνουν με αποκρυψη υπαρχει? Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Το κάνει το ίδιο το Android. Ψάξε στις ρυθμίσεις κλήσεων και θα το βρεις Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ξερετε καποιο εναλλακτικο προγραμμα του facebook; Καποιες φορες θελω να μπαινω απο το κινητο και στους δυο λογαριασμους. Θελω και να βλεπω τις ενημερωσεις αλλα και να στελνω μηνυματα. Υπαρχει κατι καλο; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καμμια καλη εφαρμογη να μπλοκαρει ολους οσους παιρνουν με αποκρυψη υπαρχει? Aπόρριψη κλήσεων από απόκρυψη Wind/Q :Ενεργοποίηση: *254# (απενεργοποίηση: #254#). Vodafone : Η ενεργοποίηση (και η απενεργοποίηση) γίνεται καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13830. Cosmote : Η ενεργοποίηση (και η απενεργοποίηση) γίνεται καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13838. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Aπόρριψη κλήσεων από απόκρυψη Wind/Q :Ενεργοποίηση: *254# (απενεργοποίηση: #254#). Vodafone : Η ενεργοποίηση (και η απενεργοποίηση) γίνεται καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13830. Cosmote : Η ενεργοποίηση (και η απενεργοποίηση) γίνεται καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13838. :)Ευχαριστω πολυ δεν το ηξερα οτι η εταιριες εχουν τετοια υπηρεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ξερετε καποιο εναλλακτικο προγραμμα του facebook; Καποιες φορες θελω να μπαινω απο το κινητο και στους δυο λογαριασμους. Θελω και να βλεπω τις ενημερωσεις αλλα και να στελνω μηνυματα. Υπαρχει κατι καλο; Το Klyph ειχα δοκιμασει και μου αρεσε σαν εφαρμογη αλλα δεν ειχε ενσωματωμενο messenger, κοιτα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts