Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι και εγω με την free δουλευω.Θελεις να βαλεις δευτερο λογισμικο επανω?

Το λογισμικό πάει για το δεύτερο; Αν ναι, δεν έχω πρόβλημα αρκεί να δουλεύει πιο αποτελεσματικα. Θα προτιμούσα γενικά να μην χρειάζεται να κάνω reboot. Αυτό με τους 2 λογαριασμούς μπορείς να μου πεις συνοπτικά πώς γίνεται η εναλλαγή από τον ένα στον άλλο;

Παιδιά κάποιο καλο πρόγραμμα για να μπλοκάρω, να μην μπορουν να με καλέσουν καποιοι συγκεκριμένοι αριθμοι;

Ευχαριστώ.

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μολις εβαλα MailBox. Το τρεχω και λεει μια μουφα οτι ζηταω dropbox για να αποθηκευει ρυθμισεις και προτιμησεις; :huh: Δεν πιστευω να μοιραζετε με dropbox στοιχεια και αρχεια απο τα mail μου?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Το λογισμικό πάει για το δεύτερο; Αν ναι, δεν έχω πρόβλημα αρκεί να δουλεύει πιο αποτελεσματικα. Θα προτιμούσα γενικά να μην χρειάζεται να κάνω reboot. Αυτό με τους 2 λογαριασμούς μπορείς να μου πεις συνοπτικά πώς γίνεται η εναλλαγή από τον ένα στον άλλο;

απλα προσθετεις απο τις ρυθμισεις δευτερο λογαριασμο

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Στο Κ900 γιατί δε μου εμφανίζει τη συγκεκριμένη εφαρμογή για κατέβασμα?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.launcher&hl=el

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σε ρωτήσω κάτι επειδή προσπαθώ να καταλάβω τι setup έχεις κάνει στα router αλλά δεν..

Βασικά θέλω να μου πεις αν το κάθε ένα έχει δική του γραμμή adsl ή τα 2 δουλεύουν σαν access point.

Ξεκαθάρισε το μου λίγο αυτό για να σου πω τι επιλογές έχεις..

Παιδιά κ εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Έχω περίπλοκο setup με 2 ADSL και συνολικά 4 access point μαζί με τα router. Για την ακρίβεια 1 ADSL (router) & 1 ADSL (router+2 access points). Θέλω όταν κινούμαι στο χώρο να αλλάζει αυτόματα στο πιο δυνατό την εκάστοτε στιγμη. Ποτς γενεν αυτό;

Παιδιά καλημέρα,

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το titanium.

¨οταν θελήσω να κάνω restore κάποια missing app από προηγούμενο τηλέφωνο

θα μου δείξει επιλογή ποιές από τις missing apps θέλω να εγκαταστήσω; Λογικά ναι.

Όσο για το google + πως το απενεργοποιώ; fΚάνοντας το freeze με το titanium;

Ευχαριστώ.

Να σε ρωτήσω κάτι επειδή προσπαθώ να καταλάβω τι setup έχεις κάνει στα router αλλά δεν..

Βασικά θέλω να μου πεις αν το κάθε ένα έχει δική του γραμμή adsl ή τα 2 δουλεύουν σαν access point.

Ξεκαθάρισε το μου λίγο αυτό για να σου πω τι επιλογές έχεις..

Οκ ειναι 3 διαφορερικες γραμμες με 3 διαφορετικα ρουτερ και 3 διαφορερικες εταιριες τηλεφωνιας.ολα adsl.ρο κινητο μου ειναι ρουτ και εχω καστομ ρομ.

Παιδιά καλημέρα,

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το titanium.

¨οταν θελήσω να κάνω restore κάποια missing app από προηγούμενο τηλέφωνο

θα μου δείξει επιλογή ποιές από τις missing apps θέλω να εγκαταστήσω; Λογικά ναι.

Όσο για το google + πως το απενεργοποιώ; fΚάνοντας το freeze με το titanium;

Ευχαριστώ.

1. Ναι

2. Ναι

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδιά κ εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Έχω περίπλοκο setup με 2 ADSL και συνολικά 4 access point μαζί με τα router. Για την ακρίβεια 1 ADSL (router) & 1 ADSL (router+2 access points). Θέλω όταν κινούμαι στο χώρο να αλλάζει αυτόματα στο πιο δυνατό την εκάστοτε στιγμη. Ποτς γενεν αυτό;

Οκ ειναι 3 διαφορερικες γραμμες με 3 διαφορετικα ρουτερ και 3 διαφορερικες εταιριες τηλεφωνιας.ολα adsl.ρο κινητο μου ειναι ρουτ και εχω καστομ ρομ.

Για να γίνει αυτό σε ξεχωριστά δίκτυα (το κάθε modem στην ουσία είναι ένα αυτόνομο δίκτυο) πρέπει να στηθεί server-to-server vpn μεταξύ τους οπότε να συνδεθούν και να δουλέψουν σαν ένα γενικό δίκτυο αλλά η ταχύτητα του δικτύου θα επηρεαστεί από την ταχύτητα στο internet που υπάρχει στο κτήριο, κοινώς δεν θα πιάνει 54mbps ή παραπάνω αλλά την ταχύτητα που έχει το internet.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ κι εδώ.

Στην περίπτωση που μιλάμε για πολλαπλά access points στο ίδιο δίκτυο τότε τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα και η λύση ακούει στο όνομα wifi roaming όπου στήνουμε το κάθε access point ώστε να έχει το ίδιο όνομα με το modem/router μας και φυσικά το ίδιο κλειδί προστασίας και απλά αλλάζουμε το κανάλι αν έχουμε πρόβλημα. Επίσης στα access points, αν είναι και αυτά modem/router, πρέπει να απενεργοποιήσουμε τον DHCP. Προσωπικά σε ξενοδοχεία κυρίως που στήνω πολλαπλά access points στο ίδιο δίκτυο μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα με τα κανάλια και επέλεγα σε όλα το 11. Αλλά διαβάζω στο internet ότι η αλλαγή καναλιού (να έχει το καθένα το δικό του με προτίμηση τα 1,6,11) βοηθάει να λυθούν τυχόν προβλήματα.

Τέλος βρήκα και αυτήν την εφαρμογή που αναφέρει ότι επιλέγει κάθε φορά το πιο δυνατό σήμα για να συνδεθεί το τηλέφωνο, αν και θεωρητικά κάτι τέτοιο το κάνει το android από μόνο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά κάποια εφαρμογή η οποία να καταγραφεί διαδρομές που κάνεις πεζός και να στις δείχνει πχ στο google maps μαζί με πληροφορίες όπως απόσταση και διάρκεια ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Έχω μια απορία ... Γιατί δεν κάνετε παράθεση ,να μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλοι ;

Δεν σου κάνω παρατήρηση . Το βλέπω συχνά τελευταία και έχω απορία όντως ...

Μια ερώτηση σχετικά με το handcent sms: υπάρχει τρόπος να βλέπουμε το σύνολο των απεσταλμένων μηνυμάτων χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουμε στις "ρυθμίσεις αποστολής μηνυμάτων";

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εάν πας settings> Wi-Fi> τις τρεις τελίτσες και advanced και κάνεις τικ avoid poor connections, πως συμπεριφέρεται;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Kατάλαβα. Κάτι παρόμοιο ή κάτι σαν το flipboard ελληνικό όμως έχουμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να γίνει αυτό σε ξεχωριστά δίκτυα (το κάθε modem στην ουσία είναι ένα αυτόνομο δίκτυο) πρέπει να στηθεί server-to-server vpn μεταξύ τους οπότε να συνδεθούν και να δουλέψουν σαν ένα γενικό δίκτυο αλλά η ταχύτητα του δικτύου θα επηρεαστεί από την ταχύτητα στο internet που υπάρχει στο κτήριο, κοινώς δεν θα πιάνει 54mbps ή παραπάνω αλλά την ταχύτητα που έχει το internet.

Στην περίπτωση που μιλάμε για πολλαπλά access points στο ίδιο δίκτυο τότε τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα και η λύση ακούει στο όνομα wifi roaming όπου στήνουμε το κάθε access point ώστε να έχει το ίδιο όνομα με το modem/router μας και φυσικά το ίδιο κλειδί προστασίας και απλά αλλάζουμε το κανάλι αν έχουμε πρόβλημα. Επίσης στα access points, αν είναι και αυτά modem/router, πρέπει να απενεργοποιήσουμε τον DHCP. Προσωπικά σε ξενοδοχεία κυρίως που στήνω πολλαπλά access points στο ίδιο δίκτυο μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα με τα κανάλια και επέλεγα σε όλα το 11. Αλλά διαβάζω στο internet ότι η αλλαγή καναλιού (να έχει το καθένα το δικό του με προτίμηση τα 1,6,11) βοηθάει να λυθούν τυχόν προβλήματα.

Τέλος βρήκα και αυτήν την εφαρμογή που αναφέρει ότι επιλέγει κάθε φορά το πιο δυνατό σήμα για να συνδεθεί το τηλέφωνο, αν και θεωρητικά κάτι τέτοιο το κάνει το android από μόνο του.

Συμφωνώ σε όλα, με εξαίρεση το τελευταίο. Εκτός εάν επιλέξεις το "avoid poor connections" που αναφέρει ο akilleas, αποσυνδέεται από την ενεργή σύνδεση μόνο εάν χάσει το σήμα, όχι εάν βρει δυνατότερο από διπλανό δίκτυο.

Εάν πας settings> Wi-Fi> τις τρεις τελίτσες και advanced και κάνεις τικ avoid poor connections, πως συμπεριφέρεται;

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.αν για το τελευταιο σχολιο του akilleas εχει δικιο ο minast τοτε δεν με ενδιαφερει.απο εκει και περα θα δοκιμασω την εφαρμογη του φιλου kollatos να δω πως συμπεριφερεται. η αληθεια ειναι πως απο οσο το ειχα ψαξει τη συγκεκριμενη δεν την ειχα πετυχει.οσο για τα δικτυα που αναφερεις σιγουρα την πρωτη επιλογη θα την απερριπτα αν ηταν να χασω σε mbps.οσο για το 2ο νομιζω δε γινεται γιατι ειναι μακρυα το ενα ρουτερ με το αλλο για να συνεργαστουν.(αν καταλαβα καλα τι λες).οσο για τα καναλια εγω χρησιμοποιω το wifi analyzer για να βαζω το wifi στο καναλι που εχει τη λιγοτερη κινηση.

Παιδιά πως μπορώ να πάρω στιγμιότυπο από την οθόνη μου για να σας δείξω ένα πρόβλημα που προέκυψε και πως μπορώ να το λύσω ;

Παιδιά πως μπορώ να πάρω στιγμιότυπο από την οθόνη μου για να σας δείξω ένα πρόβλημα που προέκυψε και πως μπορώ να το λύσω ;

Αν και δεν ξέρω τι κινητό έχεις δοκίμασε να πατήσεις για 3-4 Δευτέρα μαζί το κεντρικό κουμπί και το κουμπί που σβήνει.

αν όχι δοκίμασε αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icecoldapps.screenshotultimate

Παιδιά κάποια εφαρμογή η οποία να καταγραφεί διαδρομές που κάνεις πεζός και να στις δείχνει πχ στο google maps μαζί με πληροφορίες όπως απόσταση και διάρκεια ;

Endomondo. Δεν στις εισάγει στο google maps αλλά σε δικό του χάρτη, μαζί με τα στατιστικά / επιδόσεις σου

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Χρησιμοποιώ το RunKeeper και σου δίνει πληροφορίες ανά πεντάλεπτο για την απόσταση που έκανες, το μέσο χρόνο και τα χλμ και στο τέλος σου δείχνει σε χάρτη τη διαδρομή σου με πληροφοριακά στοιχεία για το συνολικό χρόνο, την απόσταση, τις θερμίδες που έκαψες (!!!) κλπ.

Φυσικά, όλα αυτά μπορείς να τα έχεις και με ποδήλατο, αυτ/το κλπ.

Emdomondo και από μένα, το χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια. Τέλειο.

Φιλικά Γιώργος

Δοκίμασε να κρατήσεις πατημενο το power button .Στο μενού που θα σου βγάλει ίσως έχει και αυτή την επιλογή .

Ρυθμισεις --> Πληκτρα --> Μενου πληκτρου απενεργοποιησης --> τικαρεις την επιλογη 'Στιγμιοτυπο οθονης'

και μετα οτι σου ειπε ο απο πανω..

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II