Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορουν να βγουν οι προτεινομενες λεξεις απο το swiftkey? Να μην τις εμφανιζει δηλαδη?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Διάβασε το FAQ. Κάποιες εφαρμογές όπως το facebook μπορεί να ξανανοίξουν αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Για παράδειγμα μπορεί να κάνεις login σε άλλη εφαρμογή μέσω του fb account, αυτό σημαίνει ότι το fb θα ανοίξει στο background. Αυτή είναι και η σωστή και απροβλημάτιστη συμπεριφορά.

Για τις εκκρεμείς τώρα, αν δεν έχεις root το greenify δεν δουλέυει αυτόματα. Πρέπει εσύ να πατάς hibernate now μέσω του widget shortcut.

Με root είμαι και για αυτό μου κάνει εντύπωση που δεν το κάνει αυτόματα. Ότι είχα άνοιξει έμεινε ανοικτό....

Φιλικά, Κατερίνα

Με root είμαι και για αυτό μου κάνει εντύπωση που δεν το κάνει αυτόματα. Ότι είχα άνοιξει έμεινε ανοικτό....

Έχεις κάνει ενεργοποίηση στο exposed?

Τις εφαρμογές τις αφήνει ανοιχτές και τις κλείνει όταν σβήσει η οθόνη μετά από λίγη ώρα.

Βασικα εγω θελω ν αλλαζει το δίκτυο απο 3g σε 2g χωρις να μπαινει στο μενου.. Μπερδευτηκα πριν

Αυτό το κάνω με το module Intelli3G που το ενεργοποιώ μέσα από το xposed.

Το έχω να είναι συνεχώς σε 2G και όταν ανοίγω την οθόνη και δεν βρίσκομαι σε WiFi αλλάζει σε 3G και το αντίθετο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχεις κάνει ενεργοποίηση στο exposed?

Τις εφαρμογές τις αφήνει ανοιχτές και τις κλείνει όταν σβήσει η οθόνη μετά από λίγη ώρα.

Το έχω ενεργοποίησει. Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση πάλι. Πως τις κάνει ρε παιδιά; μια μια θα τις διαλέξω;

Φιλικά, Κατερίνα

Το έχω ενεργοποίησει. Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση πάλι. Πως τις κάνει ρε παιδιά; μια μια θα τις διαλέξω;

Ναι θα διαλέξεις αυτές που θες να κλείνει θα τις κλικαρεις και μετά πατάς το ν πάνω δεξιά

Ναι θα διαλέξεις αυτές που θες να κλείνει θα τις κλικαρεις και μετά πατάς το ν πάνω δεξιά

Δεν ξέρω που είχε σκαλώσει πριν. Τώρα δουλεύει κανονικά.

Φιλικά, Κατερίνα

Θελω καλη και αξιοπιστη (και φρεσκια!) προταση για task manager, και αν ειναι δυνατον free και ελαφρυ.

Αλλιως προτεινετε οτι ξερετε, ας ειναι και commercial και βαρυ.

Με reminders κλπ, ολα τα συναφη, και ευχρηστο.

Εχω εναν, ειχα να τον χρησιμοποιησω καιρο, κι επειδη ειχα κανει παυση σε μια εργασια, ειπα να μην ανοιξω καινουρια και να κανω edit την παλια, απο τοτε, οποτε ανοιγω τον task manager, το τηλεφωνο κουδουνιζει συνεχεια! Μαλλον θελει να μου κανει ολα τα κουδουνισματα για τον καιρο που δεν ηταν ενεργη η εργασια! Εντωμεταξυ, οταν συμβαινει αυτο, ο μονος τροπος να απαλλαγω, ειναι να κλεισω το τηλεφωνο! Μου τυχε στην δουλεια, κι ολοι με ρωτουσαν τι συμβαινει!

Μιλαμε για απιστευτο bug. Τρομεροι αυτοι που -δεν- το τσεκαραν!

Θα το απεγκαταστησω.

Αλλα θελω να βαλω κατι καλο και δοκιμασμενο.

Ελα πειτε κανεναν task manager.

Τα περισσότερα YouTube downloaders δεν κατεβάζουν σε mp3, απλά κάνουν rename το αρχείο βίντεο με κατάληξη mp3. Δηλ. τα κατεβάζουν σαν βίντεο κι απλά αλλάζουν αυτόματα την κατάληξη σε .mp3 για να τα βλέπει το κινητό σαν τραγούδια.

Το μόνο που κάνει πραγματικά μετατροπή σε mp3 είναι το YouTube Downloader που αναφέρθηκε παραπάνω από τον araditsa, το οποίο κατεβάζει σε video και μετά κάνει extract το mp3, οπότε είναι και η καλύτερη λύση για όποιον θέλει mp3. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, ενσωματωμένο στην εφαρμογή του YouTube και mp3 κανονικού μεγέθους όχι 20mb κ.λπ

Δεν έχει αλλάξει έτσι είναι ακόμα.

Κρατάει και τα βίντεο σαν κρυφά αρχεία γεμιζοντας χώρο στην μνήμη.

Το tubemate δεν κατεβάζει mp3 αλλα δίνει κατάληξη mp3 στα βίντεο .Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλα αρχεία ήχου που δεν μπορούν να επεξεργαστούν με προγράμματα επεξεργασίας ήχου .

Αυτό τουλάχιστον ίσχυε πριν μερικούς μήνες .Αν έχει αλλάξει κάτι σε νεότερες εκδόσεις δεν το γνωρίζω...

Είδατε τελικά που και οι 3 είστε λάθος;

Αρκετό καιρό τώρα έχει μπει extra convertor για τα mp3 στο Tubemate και φτιάχνεις και το id tag μετά το κατέβασμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στο viber ενω εχω ενεργα δεδομενα δεν μου εμφανιζει τα εισερχομενα μνατα.Αν ομως ξεκλειδωσω την οθονη τοτε μου τα εμφανιζει.Φταιει καποια επιλογη που εχω τικαρει η ειναι bug της εφαρμογης?
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Xperia έχεις; Τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιήσει το stamina και αν ναι, βάλε σε εξαίρεση το viber.

Edit: Ναι από ότι είδα έχεις το sp, δες αυτά που σου έγραψα

Edited by AnDas

Για τους λάτρεις του Twitter προτείνω το Fenix for Twitter. Ωραίο interface αλλα 2 ευρώ. Βέβαια έχει διάφορες δυνατότητες.

Ειχα και το falcon pro αλλα με τα tokens κλπ τα παράτησε ο dev και είχε θέματα.

υπάρχει work around με τα tokens και μάλιστα πριν από κανα μήνα, αν δε κάνω λάθος, έβγαλε και update για το falcon pro.

Αυτό το κάνω με το module Intelli3G που το ενεργοποιώ μέσα από το xposed.

Το έχω να είναι συνεχώς σε 2G και όταν ανοίγω την οθόνη και δεν βρίσκομαι σε WiFi αλλάζει σε 3G και το αντίθετο.

Ποιό module είναι αυτό; Δεν το βρίσκω στο repo

Βασικα εγω θελω ν αλλαζει το δίκτυο απο 3g σε 2g χωρις να μπαινει στο μενου.. Μπερδευτηκα πριν

Γίνεται με το gravity box.Έχει επιλογή όταν ανοίγεις τα δεδομένα να αλλάζει σε 3G.

Ποιό module είναι αυτό; Δεν το βρίσκω στο repo

ΕΔΩ είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g

Edited by araditsas

Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να μου επιτρεπει να αλλαξω εγω τον ηχο ειδοποιησης σε καποις εφαρμογες ξεχωριστα? Πχ να βαλω αλλο για το fb αλλο για livescore αλλο για μηνυματα!

Γιατι μεσα απο το τηλεφωνο αλλαζω την ειδοποιηση και ειναι η ιδια σε ολα

υπάρχει work around με τα tokens και μάλιστα πριν από κανα μήνα, αν δε κάνω λάθος, έβγαλε και update για το falcon pro.

Μπορεις να μου το εξηγησεις γιατι δεν το καταλαβα.Με ενδιαφερει μιας και ειναι αγορασμενη και αυυτη

Θοδωρής

Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να μου επιτρεπει να αλλαξω εγω τον ηχο ειδοποιησης σε καποις εφαρμογες ξεχωριστα? Πχ να βαλω αλλο για το fb αλλο για livescore αλλο για μηνυματα!

Αν είσαι root δες το Ultimate Sound Control

Αν δεν είσαι τότε δοκίμασε με το MegaSound ,αν και δεν δουλεύει πάντα .

Samsung galaxy s21+

Yπάρχει καποιo e-mail app που να υποστηρίζει το webmail? Εmails δλδ τύπου info@kati.gr

Μέσα στις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις τον ήχο. Για τσέκαρε παράδειγμα το fb.

Έχετε κάποια εφαρμογή να προτείνετε για να αποθηκεύω επαγγελματικες κάρτες μπας και αδειάσει λίγο το πορτοφόλι μου;
Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II