soullis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 υπαρχει κανενα εκουαλαιζερ που να ρυθμιζει τον ηχο του ραδιοφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 music volume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Η κάτι δε κάνω καλά η μόνο την έντασή ρυθμίζει οι συχνότητες δεν επηρεάζουν τον ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εχω το nexus 5 και το σεταρησα για πρωτη φορα με ενα gmail που τωρα δεν θυμαμαι το κωδικο του εμαιλ και δεν μπορω να κανω τιποτα. Ειχα σεταρει και αλλο ενα gmail στο κινητο και εβλεπα τα εμαιλ αλλα τωρα ουτε αυτο το εμαιλ μπορω να δω.Πως μπορω να κανω πρωτευων το δευτερο gmail που εχω και θυμαμαι τον κωδικο του και το πρωτο gmail δευτερευων? Με μπέρδεψες με το πρωτεύον/δευτερεύον, αλλά θα σου πω τα βασικά: Με οποιοδήποτε android μετά το Icecream, δεν υπάρχει διάκριση πρωτεύοντος/δευτερεύοντος, όλα έχουν την ίδια προτεραιότητα, απλά το καθένα είναι συνδεδεμένο με τις υπηρεσίες που του έχεις πει (πχ play, gmail, κλπ). Αν έχεις βάλει τον αριθμό του τηλεφώνου σου στο gmail, πες ότι ξέχασες τον κωδικό και ζήτα να σου στείλει νέον στο κινητό για να κάνεις reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει αλλά εφαρμογή που να αντικαθιστά την χρησιμότητα του tapatalk? Ειλικρινά δεν την παλεύω με το λαγκαρισμα που εχει. Είναι απίστευτα καλογραμμένη και τόσα χρόνια δεν λένε να την φτιάξουν. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Ρε παιδιά υπάρχει αλλά εφαρμογή που να αντικαθιστά την χρησιμότητα του tapatalk? Ειλικρινά δεν την παλεύω με το λαγκαρισμα που εχει. Είναι απίστευτα καλογραμμένη και τόσα χρόνια δεν λένε να την φτιάξουν. Κακογραμμένη φαντάζομαι εννοείς. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει λαγκ σε καμία από τις συσκευές μού πάντως... Υπάρχει το forum runner (άν θυμάμαι καλά το όνομα) αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα... Edited March 23, 2014 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Υπάρχουν αλλά το tapatalk έχει παρα μα παρα πολλά φορουμ. Κακογραμμενη είναι, αλλά φταίνε και οι συσκευές. Σε cm11 στο og παει ακριβως όπως στο i5. Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που το δοκίμασα (χωρίς 4.4), δεν πάει τόσο καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει αλλά εφαρμογή που να αντικαθιστά την χρησιμότητα του tapatalk? Ειλικρινά δεν την παλεύω με το λαγκαρισμα που εχει. Είναι απίστευτα καλογραμμένη και τόσα χρόνια δεν λένε να την φτιάξουν. Μάλλον η συσκευή σου έχει πρόβλημα. Όλες οι εκδόσεις του δουλεύουν άψογα. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Κάτι παίζει με το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το tapatalk ήταν εξαιρετικό στις εκδόσεις 1.xx. Μετά στην 2.xx σε πολλές συσκευές δημιουργήθηκε πρόβλημα στο σκρολάρισμα και γενικά lag.Mε την 4.χ το lag στο σκρολάρισμα είναι μικρότερο μεν αλλά σε καμμία περίπτωση δεν έχει την άνεση που είχαν οι εκδόσεις 1.xx Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πάντως και εγώ είχα θέματα αλλά εδώ και 2 μήνες που το αγόρασα είναι καταπληκτικό δεν έχω κανένα λαγκ σε αντίθεση με πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν νομίζω να έχει καμια διαφορά απόδοσης στις εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση βέβαια ήταν πολύ λιτή, αλλά όντως δεν είχε τέτοια θέματα. Ναι οκ, πλέον είναι free και όταν δεν πληρώνεις δεν μπορείς να απαιτείς. Αλλά οι περισσότεροι εδώ έχουμε πληρώσει 3 φορές και προκοπή δεν υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το tapatalk πάρα μόνο ότι εικονικά γράφει ότι δεν έχει συνδεθεί με το myphone αλλά συνδέεται κανονικά και δεύτερον ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις πως κάποιος έχει απαντήσει σε θέματα που παρακολουθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν έχεις υποστήριξη του tapatalk To myphone, λόγω διαφημίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εχτές να προτείνετε κάποια εφαρμογή αντίστοιχη του 3g watchdog γιατί το συγκεκριμένο το έχω βάλει να ανοίγει όταν μπαίνω σε 3g αλλά δεν ανοίγει ποτέ μόνο του. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μια ερώτηση, σε optimus g μπορώ να βάλω στη homescreen εφαρμογή σαν αυτές που βλέπω σε πολλούς που καλύπτουν όλη την οθόνη με πληροφορίες για κλήσεις, sms, καιρό κτλ... Δεν το κατέχω και πολύ, ελπίζω να εξήγησα τι ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το tapatalk πάρα μόνο ότι εικονικά γράφει ότι δεν έχει συνδεθεί με το myphone αλλά συνδέεται κανονικά και δεύτερον ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις πως κάποιος έχει απαντήσει σε θέματα που παρακολουθώ. Τα παράπονα στο myPhone, αλλά η θέση τους είναι γνωστή: Δεν θέλουμε να χρησιμοποιείτε το tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τα παράπονα στο myPhone, αλλά η θέση τους είναι γνωστή: Δεν θέλουμε να χρησιμοποιείτε το tapatalk. ναι αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό αν δεν κάνω λάθος με tapatalk μπαίνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ψαχνω ενα app που να μου δειχνει με καποιο τροπο οταν ειναι off η οθονη μου οτι εχω καποιο sms η αναπαντητη κληση η καποιο μηνυμα στο WhatsUpp. υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ψαχνω ενα app που να μου δειχνει με καποιο τροπο οταν ειναι off η οθονη μου οτι εχω καποιο sms η αναπαντητη κληση η καποιο μηνυμα στο WhatsUpp. υπαρχει? NoLed. Το χρησιμοποιούσα σε ένα Xperia Mini και ήταν άψογο. Έχει βολικές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ναι αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό αν δεν κάνω λάθος με tapatalk μπαίνει.... Δίκιο έχεις... Το Tapatalk είναι τεράστια άνεση. Σου προσφέρει πολύ περισσότερα απο οτι το κλασικό site του my phone και η έκδοση του για το κινητό. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τα παράπονα στο myPhone, αλλά η θέση τους είναι γνωστή: Δεν θέλουμε να χρησιμοποιείτε το tapatalk. Μα τι σχέση έχει το myphone με τα χάλια του tapatalk; Εγώ ρώτησα αν υπάρχει άλλη εφαρμογή που να κάνει την.ίδια δουλειά αλλά καλύτερα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 NoLed. Το χρησιμοποιούσα σε ένα Xperia Mini και ήταν άψογο. Έχει βολικές ρυθμίσεις. το δοκιμασα.... ενω μου δειχνει οτι εχω sms μετα παω να αναψω την οθονη για να το διαβασω και δεν μου αναβει η οθονη καν!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μα τι σχέση έχει το myphone με τα χάλια του tapatalk; Εγώ ρώτησα αν υπάρχει άλλη εφαρμογή που να κάνει την.ίδια δουλειά αλλά καλύτερα Δλδ διάβασες όλες τις απαντήσεις και εξακολουθείς να έχεις την ίδια ερώτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 το δοκιμασα.... ενω μου δειχνει οτι εχω sms μετα παω να αναψω την οθονη για να το διαβασω και δεν μου αναβει η οθονη καν!!!!!! Μήπως να παίξεις με τις ρυθμίσεις; Δεν νομίζω ότι είναι δυσλειτουργία της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μα τι σχέση έχει το myphone με τα χάλια του tapatalk; Εγώ ρώτησα αν υπάρχει άλλη εφαρμογή που να κάνει την.ίδια δουλειά αλλά καλύτερα όχι δεν υπάρχει καλύτερη από το tapatalk.είναι η καλύτερή εφαρμογή για αυτό που προορίζεται να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts