Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά μιλάμε έχω ξενερώσει κ εγώ πολύ με αυτό.

Νόμιζα ότι έμπλεξα τα accounts κ δοκίμαζα όλα τα google accounts μου αλλά τελικά σε κανένα δεν δείχνει τα threads με συμμετοχή.

Περιττό να πω πόσο άβολη είναι η συμμετοχή σε συνομιλίες έτσι..

me > you

Περιττό να πω πόσο άβολη είναι η συμμετοχή σε συνομιλίες έτσι..

Δε λες τίποτα, τι στο καλό του έκαναν και σταμάτησε να λειτουργεί μετά από τόσα χρόνια..

Ελπίζω να είναι γενικό το πρόβλημα (και εκτός Ελλάδας δηλαδή) ώστε να ενημερωθούν σύντομα και να το διορθώσουν άμεσα.. με χάλασε απίστευτα αυτό το πράγμα, όπως επίσης και η σκέψη του να έχω μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ καθημερινά σε προηγούμενη έκδοση και να μην μπορώ να λαμβάνω τα μελλοντικά της updates..

Συμβαίνει αρκετά όμως κατά καιρούς, δεν είναι η πρώτη φορά.

Λύση: βάζετε το παλιό μέχρι να γίνει το νεο.

https://www.dropbox.com/s/66xhachxdfn61sk/tapatalk_classic.apk

Ps

Μπορείς να τα έχεις παράλληλα, δεν χρειάζεται να βγάλεις το νέο. Εγώ έχω πάντα και το παλιό για τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό λόγο του pro που έχω η όχι, δοκιμάστε.

Edited by nikos523

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω μια βοήθεια με το handcent sms και το κλείδωμα φακέλων.

1) Στο παλιό τηλ (sony neo v) το handcent κλείδωνε κανονικά την εργοστασιακή εφαρμογή αμέσως. Στο νέο τηλ, galaxy s3, ό,τι κι αν έχω κάνει δεν την κλειδώνει. Να σημειώσω ότι απεγκατέστησα την εφαρμογή και την εγκατέστησα ξανά μήπως γίνει κάτι, αλλά πάλι τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι;

2) Για να κλειδώσεις φακέλους στο τηλ πρέπει να έχεις κάποιο ανάλογο πρόγραμμα, διαφορετικά δε γίνεται, ε;

Ευχαριστώ.

όλα εντάξει με το update! :-)
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πάνω που έγραφα το παραπάνω ποστ ήρθε και η ειδοποίηση για το update, τώρα γράφω από tapatalk, ουφ! :p

Πολύ γρήγορο response. Όντως έφτιαξε! Μακάρι να είχαμε σε όλες τις εφαρμογές αυτή την αντίδραση..

Εγώ πάντως με Tapatalk 4.4.3 δε μπορώ να ανοίξω καθόλου το myphone. Σε άλλα φόρα δεν έχω πρόβλημα.

Την πρωτη πρωτη φιλε! Ειδικα μετα τη τελευταια αναβαθμιση ειναι η καλυτερη και βολικοτερη απο ολες! Με εχει σωσει :) Φτιαχνει και διαδρομη ακομα..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

μηπως εχει βρει καποιος σε καποια εφαρμογη stream tv , το καναλι natura tv που παιζει Ελληνικες ταινιες? Εχω ψαξει σε πολλες αλλα δεν το βρισκω πουθενα,ευχαιστω

Eκτος απο αυτην την εφαρμογη που τελικα δεν βρισκω , μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να προσθετουμε εμεις καναλια μεσω url και να τα παιζει η εφαρμογη?

theodoros

Παιδιά η εφαρμογή box σας παρουσιάζει battery drain; χθες δείχνει να μου έφαγε 43% σύμφωνα με τις ενδείξεις τις μπαταρίας.
:thanks:

Παιδιά η εφαρμογή box σας παρουσιάζει battery drain; χθες δείχνει να μου έφαγε 43% σύμφωνα με τις ενδείξεις τις μπαταρίας.

Πολύ drain φιλαράκο, κάντην greenify ASAP ;)

Μια χαρά σ' εμένα το Box.

Να υποθέσω ότι έκανες reboot. Οι εφαρμογές που δεν έχουν συνήθως battery drain και εμφανίζονται ξαφνικά, με ένα reboot στρώνουν.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Να υποθέσω ότι έκανες reboot. Οι εφαρμογές που δεν έχουν συνήθως battery drain και εμφανίζονται ξαφνικά, με ένα reboot στρώνουν.

Δες τα services που τρέχει φίλε μου... Θέλει greenify οπωσδήποτε!

ναι εχω κανει και τωρα περιμενω να δω.

Δες τα services που τρέχει φίλε μου... Θέλει greenify οπωσδήποτε!

μια φορα το ειχα βαλει και δεν ξερω τι εγινε (χωρις να πειραξω καποιες ρυθμίσεις εμενε κλειστο το wifi οταν εσβηνε η οθονη με αποτελεσμα να μην εχω instant messages και push notifications) και φοβαμαι να το ξαναβαλω..

:thanks:

Εγώ πάντως με Tapatalk 4.4.3 δε μπορώ να ανοίξω καθόλου το myphone. Σε άλλα φόρα δεν έχω πρόβλημα.

Στο Pro η τελευταια ειναι η 4.4.7

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

έχω ένα παλιό android με 2.3.4

μπορώ με κάποια εφαρμογή ή κάποιο άλλο τρικ να μετατρέψω το κινητό σε wifi hard disk?

το καλύτερο θα ήταν να πετάξω μια ταινία, ένα τραγούδι και να βλέπω, ακούω το αρχείο από άλλες συσκευές.

Μια ερώτηση ρε παιδιά, είναι δυνατό να μπορώ να αλλάξω τον χρήστη, τις επαφές του και τους λογαριασμούς του(κατόχου και ταχυδρομείου) σε συσκευή με custom rom, αλλά χωρίς να πειράξω το στήσιμο της συσκευής με τις εφαρμογές και τις επιλογές τους;

Ή πρέπει να στηθεί από την αρχή με τα στοιχεία του νέου χρήστη; Ευχαριστώ.

"Ταν ή επί τας"

Μια ερώτηση ρε παιδιά, είναι δυνατό να μπορώ να αλλάξω τον χρήστη, τις επαφές του και τους λογαριασμούς του(κατόχου και ταχυδρομείου) σε συσκευή με custom rom, αλλά χωρίς να πειράξω το στήσιμο της συσκευής με τις εφαρμογές και τις επιλογές τους;

Ή πρέπει να στηθεί από την αρχή με τα στοιχεία του νέου χρήστη; Ευχαριστώ.

Απεγκατασταση του play, διαγραφή του λογαριασμού, εγκατάσταση του play και καινούργιο λογαριασμό όταν χρειαστεί.

Υπάρχει τρόπος να 'κόψουμε' τις διαφημίσεις που φαίνονται πριν από πρώτα αποτελέσματα;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για πολλοστή φορά, το tapatalk κλείνει με fc πάνω που έχω γράψει ένα "σεντόνι".

Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το tapatalk..:eek:

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II