mp1967 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 μια εφαρμογη που να ενεργοποιει το wifi Direct του χiaomi red rice μου και να το ενωσει με τη LG smart tv μπορει να μου πει καποιος Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 μια εφαρμογη που να ενεργοποιει το wifi Direct του χiaomi red rice μου και να το ενωσει με τη LG smart tv μπορει να μου πει καποιος Αν και δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ΘΑ σου πω τα εξής: Για χρήση της tv από το κινητό υπάρχει η εφαρμογή της LG στο play store. Για να προβάλεις την εικόνα του κινητού στην tv θα πρέπει η tv να υποστηρίζει miracast αν και οι τελευταίας γενιάς tv το υποστηρίζουν ήδη. Και φυσικά θα πρέπει να το υποστηρίζει και το τηλέφωνό σου. Θα το βρεις στις ρυθμίσεις και θα και κάτι σαν " Έξοδος πολυμέσων". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ξερει κανεις, αν στο handcent sms ή σε αλλο παρομοιο προγραμμα, υπαρχει δυνατοτητα για προγραμματισμενη αποστολη sms(ηδη γραμμενα-αποθηκευμενα) σε μελλοντικό χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Το handcent, που χρησιμοποιω, το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Το handcent, που χρησιμοποιω, το υποστηρίζει. Μηπως θυμασαι, πως μπορεις να το κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Στην αρχικη οθονη του handcent πατας πανω δεξια να ανοιξει το μενου επιλογων, επιλέγεις προγραμματισμενες εργασιες. Μετα πατάς το + και περνας τηνωρα που θες να φυγει το μήνυμα κτλ... Edited February 16, 2014 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εχω το 8sms!οταν εχω αγγλικα εχει 160&οταν το γυρναω στα Ελληνικα μου εχει 70χαρακτηρες!τι να κανω??επισης δεν βλεπω να υπαρχει επιλογη υπενθυμισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εχω το 8sms!οταν εχω αγγλικα εχει 160&οταν το γυρναω στα Ελληνικα μου εχει 70χαρακτηρες!τι να κανω??επισης δεν βλεπω να υπαρχει επιλογη υπενθυμισης κάπου στις ρυθμίσεις βάλε strip all characters η κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα ρυθμίσω το Automaton locker για να ξεκλειδώνω την συσκευή μου (HTC One X); Κατέβασα το trial για να το δοκιμάσω μιας και έχω διαβάσει καλά πράγματα, αλλά δεν κατάφερα να το ρυθμίσω ως τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Προλάβετε το το μάγκες όσο είναι ακόμα δωρεάν! Όχι για πολύ, σύμφωνα με τους δημιουργούς. Πολύ καλό, με πολλές ρυθμίσεις: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softxpert.sds Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
it9492 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δυναμώνει το φλας της φωτογραφικής? Κάποτε είχα διαβάσει για μια τέτοια εφαρμογή για rooted συσκευές αλλά δεν θυμαμαι την ονομασία της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Προλάβετε το το μάγκες όσο είναι ακόμα δωρεάν! Όχι για πολύ, σύμφωνα με τους δημιουργούς. Πολύ καλό, με πολλές ρυθμίσεις: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softxpert.sds Για μια ακόμη φορά, φοβερή εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Φίλε μου, υπάρχουν πολλά φόρουμ που δεν υποστηρίζουν καθόλου το tapatalk. οπς σορυ δεν το ήξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Προλάβετε το το μάγκες όσο είναι ακόμα δωρεάν! Όχι για πολύ, σύμφωνα με τους δημιουργούς. Πολύ καλό, με πολλές ρυθμίσεις: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softxpert.sds νομίζω ότι η φρει έκδοση του καμσκανερ είναι καλύτερη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εκτός το tubemate, υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή για να μετατρέπουμε σε mp3 τραγούδια η αυτή είναι η καλύτερη; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Παιδιά ξέρετε αν το Android τρέχει java εφαρμογές? Π.χ. http://www2.biglobe.ne.jp/~norimari/science/JavaEd/e-wave5.html Βοήθειαααααααααα. Από αυτό εξαρτάται αν θα πάρω tablet με windows ή Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εκτός το tubemate, υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή για να μετατρέπουμε σε mp3 τραγούδια η αυτή είναι η καλύτερη; Η καλύτερη είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 /URL] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Παιδιά ξέρετε αν το Android τρέχει java εφαρμογές? Π.χ. http://www2.biglobe.ne.jp/~norimari/science/JavaEd/e-wave5.html Βοήθειαααααααααα. Από αυτό εξαρτάται αν θα πάρω tablet με windows ή Android. Εχω την εντυπωση πως οχι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 alex61 Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αν και δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ΘΑ σου πω τα εξής: Για χρήση της tv από το κινητό υπάρχει η εφαρμογή της LG στο play store. Για να προβάλεις την εικόνα του κινητού στην tv θα πρέπει η tv να υποστηρίζει miracast αν και οι τελευταίας γενιάς tv το υποστηρίζουν ήδη. Και φυσικά θα πρέπει να το υποστηρίζει και το τηλέφωνό σου. Θα το βρεις στις ρυθμίσεις και θα και κάτι σαν " Έξοδος πολυμέσων". ναι φίλε για προβάλω εικόνα του κινητου στη τv προσπαθω. Αλλα με wifi direct oxi με miracast γιατι δεν το υποστηρίζει και το τηλέφωνό μου. Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά ξέρετε αν το Android τρέχει java εφαρμογές? Π.χ. http://www2.biglobe.ne.jp/~norimari/science/JavaEd/e-wave5.html Βοήθειαααααααααα. Από αυτό εξαρτάται αν θα πάρω tablet με windows ή Android. Γιατί, τα Windows τρέχουνε JAVA ?? :Ρ :Ρ :Ρ Εκτός αν εννοείς Windows 6.5 του 2008... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Γιατί, τα Windows τρέχουνε JAVA ?? :Ρ :Ρ :Ρ Εκτός αν εννοείς Windows 6.5 του 2008... Την συγκεκριμένη την έτρεξα (είμαι φυσικός) προχθές στο Πλαίσιο στο Turbo X tablet με win 8.1. Απλώς ψάχνομαι τι tablet να αγοράσω. Αν ξέρει κάτι άλλο κάποιος άλλος ευχαριστώ από τώρα. maarinos THANK'S. Θα το προσπαθήσω το βράδυ στο SIII και θα σας πω περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 παιδια καλησπερα ψαχνω μια εφαρμογη για την γυναικα μου που θελει να διαβαζει τα κους κους της τηλεορασης για ηθοποιπους μοδα κτλ υπαρχει κατι γιατιο ψαχνω και δεν βισκω τιποτα~!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Την συγκεκριμένη την έτρεξα (είμαι φυσικός) προχθές στο Πλαίσιο στο Turbo X tablet με win 8.1. Απλώς ψάχνομαι τι tablet να αγοράσω. Αν ξέρει κάτι άλλο κάποιος άλλος ευχαριστώ από τώρα. maarinos THANK'S. Θα το προσπαθήσω το βράδυ στο SIII και θα σας πω περισσότερα. Google JBED Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή για να συνδέσω το ταμπλετ με ασύρματο στικ dongle στην τηλεόραση? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts