akilleas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Η καλύτερη εφαρμογή είναι. Έχεις όλα τα φόρουμ που παρακολουθείς, μαζεμένα. Αρκεί να το υποστηρίζουν και τα ίδια τα φόρουμ. Πρέπει να το λέμε και αυτό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αρκεί να το υποστηρίζουν και τα ίδια τα φόρουμ. Πρέπει να το λέμε και αυτό. γιατί δλδ το my phone που δεν το υποστηρίζει μια χαρά δουλεύει δεν κατάλαβα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Για μηνύματα δείτε και το evolveSMS. Μοιάζει πολύ με το hangouts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 γιατί δλδ το my phone που δεν το υποστηρίζει μια χαρά δουλεύει δεν κατάλαβα. .. Απλά δεν παίρνεις notifications για subscribed θέματα και για ΠΜ, που είναι η μισή μαγκιά του tapatalk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Δεν ξερω τι να πω ρε παιδια για το tapatalk απο την μια ακουγονται καλες κουβεντες απο την αλλη δημιουργει προβλημα με τις συνδεσεις..δεν παιρνει τον κωδικο του gmail δεν πρεπει λεει να ειναι το ιδιο με την συνδεση του τηλεφωνου, θελει email και να τους δωσεις δικαιωμα να μπαινοβγαινουν στο λογαριασμο σου...η ειδαλως να κανεις λογαριασμο στο φατσοτεφτερο. και εκει παλι να μπαινοβγαινουν.....δηλαδη η αποστολη πμ δεν γινεται απ'ευθειας απο το φορουμ που παρακολουθουμε;;δηλαδη μπαινω στο my phone απευθειας και στελνω πμ σ'οποιον θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 ψάχνω μία εφαρμογή για να "κόβει" τα data όταν ξεπεράσουν τα ΧΧ ΜΒ στο ΧΧ χρονικό περιθώριο που θα της δίνω. Θέλω π.χ. να μη ξεπεράσω τα 50 mb από 15 ΦΕΒ μέχρι 22 ΦΕΒ και όταν φτάσω τα 14,9 mb να απενεργοποιήσει τη χρήση data. Προτάσεις; Δοκίμασε και το my data manager https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm&hl=el Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Έχω αγορασμένα κάποια Icon packs (Axis, Stealth κτλ.) τα οποία αναφέρουν στην περιγραφή τους πως μπορούν να μπουν και στον Next Launcher 3D. Μπορεί κάποιος, που χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο launcher και έχει κάποιο icon pack που μπαίνει σ' αυτόν, να μου πει πώς γίνεται γιατί δεν το έχω βρει; Στον Nova είναι πολύ εύκολο, πηγαίνεις στο Look and Feel και ορίζεις το πακέτο που θέλεις να κάνεις apply. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Έχω αγορασμένα κάποια Icon packs (Axis, Stealth κτλ.) τα οποία αναφέρουν στην περιγραφή τους πως μπορούν να μπουν και στον Next Launcher 3D. Μπορεί κάποιος, που χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο launcher και έχει κάποιο icon pack που μπαίνει σ' αυτόν, να μου πει πώς γίνεται γιατί δεν το έχω βρει; Στον Nova είναι πολύ εύκολο, πηγαίνεις στο Look and Feel και ορίζεις το πακέτο που θέλεις να κάνεις apply. ρώτα εδώ . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Browser σε Android 4.3 που να παίζει flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Browser σε Android 4.3 που να παίζει flash? Δοκίμασε τον Dolphin. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Και βέβαια. Αν βάλεις το textra, μην παραξενευτείς αν στείλει με μικρά ένα σύντομο μήνυμα. Όταν περάσεις τους 70 χαρακτήρες παίρνει μπρος και τα στέλνει κεφάλαια. Εμενα γιατι δεν μου το κανει αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εμενα γιατι δεν μου το κανει αυτο??? Ενεργοποίησες στις ρυθμίσεις το compact sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ποια εφαρμογή να βάλω για να ξεκλειδώνει το tablet από κατάσταση αναμονής (τώρα όλο το power πατάω) δίχως η εφαρμογή αυτή να ρουφάει μπαταρία; Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ενεργοποίησες στις ρυθμίσεις το compact sms; Το ενεργοποιησα,αλλα τζιφος!θα το ξαναπερασω!ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη:το textra η το 8 sms??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ενεργοποίησες στις ρυθμίσεις το compact sms; Παντως popup οπως το handcent δεν εχει ρε συ το textra. Ψιλοχαλαστηκα να σου πω την αληθεια. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ποια εφαρμογή να βάλω για να ξεκλειδώνει το tablet από κατάσταση αναμονής (τώρα όλο το power πατάω) δίχως η εφαρμογή αυτή να ρουφάει μπαταρία; Automaton locker Ότι καλύτερο έχω συναντήσει στο είδος του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Παντως popup οπως το handcent δεν εχει ρε συ το textra. Ψιλοχαλαστηκα να σου πω την αληθεια. Έχω να χρησιμοποιήσω handcent χρόνια τώρα και δε θυμάμαι πως είναι. Το 8sms μήπως έχει αυτό που θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Στο tapatalk υπάρχουν άλλα θέματα ;Ή μόνο λευκό και μαύρο μπορούμε να έχουμε ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Στο tapatalk υπάρχουν άλλα θέματα ;Ή μόνο λευκό και μαύρο μπορούμε να έχουμε ; μόνο αυτα έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 έβαλα το ρημαδο viber μετά από κανένα χρόνο και βλέπω ότι ακόμα να το φτιάξουν. πως γίνεται να μην δονείται σε κάθε μήνυμα;;; δεν θέλω να κάνει τίποτα ούτε ήχο ούτε δόνηση μόνο το εικονίδιο στην μπάρα ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 @nnik_1969 Themed Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 @nnik_1969 Themed Tapatalk Thanks φίλε. Το είχα βρει ήδη με λίγο google search. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Automaton locker Ότι καλύτερο έχω συναντήσει στο είδος του. συμφωνω απολυτα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) @nnik_1969 Themed Tapatalk έγραψες μιλάμε. .. αν και δεν βρήκα τρόπο να δουλέψει αλλά ειναι καλό σαν ιδέα. Edited February 15, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 γιατί δλδ το my phone που δεν το υποστηρίζει μια χαρά δουλεύει δεν κατάλαβα. .. Φίλε μου, υπάρχουν πολλά φόρουμ που δεν υποστηρίζουν καθόλου το tapatalk. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts