Stef08 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Δοκίμασε το Gsam battery monitor Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλό το daydream. Το έχω όταν φορτίζει το κινητό και είναι πολύ βολικό ειδικά τα βράδια. Νομίζω όμως ότι δουλεύει σαν screen saver μόνον όταν το κινητό φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καποια καλη εφαρμογη για μπαταρια ; Ειχα βολευτεί μεχρι εδω με το wakelock detector αλλα δυστυχως στη 4.4.2 δουλευει μονο με ρουτ. Νομίζω ότι μπορείς να το pushαρεις με adb commands. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα το επιχειρήσω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Δοκίμασε το Gsam battery monitor Ευχαριστω! Θα το δοκιμασω. Νομίζω ότι μπορείς να το pushαρεις με adb commands. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα το επιχειρήσω. Ελπιζω οταν το επιχειρήσεις να δωσεις οδηγιες να το δοκιμασουμε και μεις. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καποια καλη εφαρμογη για μπαταρια ; Ειχα βολευτεί μεχρι εδω με το wakelock detector αλλα δυστυχως στη 4.4.2 δουλευει μονο με ρουτ. battery doctor Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 για την εφαρμογή novago μήπως ξέρει κανένας πιο permission πρέπει να σταματήσουμε για να παίζει στην tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά 1 ερώτηση όποιος ξέρει κάποια εφαρμογή να απορρίπτει απόρητες κλήσεις που δε φαίνεται δηλαδή ποιος παίρνει γιατί έχω 1 φίλη και κάποιος ανεπιθύμητος την έχει τρελάνει στις αναπάντητες. Έχει xperia T Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τι θα κάνουμε βρε παιδιά με το clean master που ζητάει και antivirus; Μπορούμε να το παρακάμψουμε η να το βγάλω την εφαρμογή τελείως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδία γεια σας και από μένα. Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή ώστε σε περίπτωση κλοπής να εμφανίζει σε ποιο σημείο είναι το κινητό στο χάρτη? Κατα προτίμηση δωρεάν αλλά δεν είναι απαραίτητο αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδία γεια σας και από μένα. Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή ώστε σε περίπτωση κλοπής να εμφανίζει σε ποιο σημείο είναι το κινητό στο χάρτη? Κατα προτίμηση δωρεάν αλλά δεν είναι απαραίτητο αυτό Υπάρχει ενσωματωμένο στο android. Πήγαινε στα Google settings (το γκρι εικονιδιο) και δες εκεί που λέει android device manager. Αλλιώς πολλοί χρησιμοποιούν το Cerberus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τι θα κάνουμε βρε παιδιά με το clean master που ζητάει και antivirus; Μπορούμε να το παρακάμψουμε η να το βγάλω την εφαρμογή τελείως; στις ρυθμίσεις του clean Master έχει επιλογή να το βγάλεις νομίζω. Εγώ την ξήλωσα και όλες τις παρεμφερή εφαρμογές να δω πως πάει χωρίς και είναι μια χαρά δουλεύει όπως ξέρει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Εγώ το ξηλωσα εντελώς πάντως Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Πώς μπορώ να βάλω φραγή των αριθμών με απόκρυψη; Note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Πώς μπορώ να βάλω φραγή των αριθμών με απόκρυψη; Note 3. Λίστα αυτόματης απόρριψης > άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 στις ρυθμίσεις του clean Master έχει επιλογή να το βγάλεις νομίζω. Εγώ την ξήλωσα και όλες τις παρεμφερή εφαρμογές να δω πως πάει χωρίς και είναι μια χαρά δουλεύει όπως ξέρει μόνο του. Μα δεν με αφήνει να πάω καθόλου στις ρυθμίσεις. Από την αρχή που το ανοίγω μου γράφει «έναρξη». Μάλλον βλέπω να το ξηλώνω τελείως !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μπορεί και να το γνωρίζουν ορισμένοι γιατί έχει 100.000 - 500.000 εγκαταστάσεις, αλλά εγώ τώρα το ανακάλυψα και είναι μαμάτο! Κοιτάξτε το σχόλιο της "Δαφνη Σκέτο" :lol: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.singlecellsoftware.swampwater Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Η άλλη είναι πιο ωραία "Auth einai mia live efarmogh" Και πιο κάτω A real "live" wallpaper! And ad-free! Please add more bugs! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Η άλλη είναι πιο ωραία "Auth einai mia live efarmogh" Και πιο κάτω A real "live" wallpaper! And ad-free! Please add more bugs! :lol: Bugs ήθελε να πει περισσότερους οργανισμούς στην οθόνη. Αμέσως να τον φας :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Επειδή έχω την γλώσσα στα αγγλικά και δεν το βλέπω, τι λέει το σχόλιο; τι ιδιαίτερο έχει το wallpaper; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Bugs ήθελε να πει περισσότερους οργανισμούς στην οθόνη. Αμέσως να τον φας :D Μωρέ και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά ακούγεται αστείο, όπως και να το κάνεις να διαβάζεις για μια εφαρμογή add more bugs :p Επειδή έχω την γλώσσα στα αγγλικά και δεν το βλέπω, τι λέει το σχόλιο; τι ιδιαίτερο έχει το wallpaper; Και εγώ αγγλικά το έχω. Μπες σε private browsing στα γρήγορα και δες τα Ελληνικά σχόλια. Αυτό έκανα και εγώ. Edited February 8, 2014 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μωρέ και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά ακούγεται αστείο, όπως και να το κάνεις να διαβάζεις για μια εφαρμογή add more bugs :p Ρε παιδιά δικό μου είναι το σχόλιο. Ένα λογοπαίγνιο έκανα και γω!:p Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ρε παιδιά δικό μου είναι το σχόλιο. Ένα λογοπαίγνιο έκανα και γω!:p Ναι ρε συ το κατάλαβα, αλλά στην αρχή μου φάνηκε αστείο :) (καλύτερα να μασάω παρά να γράφω :lol:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλησπέρα,μηπως ξέρετε κάποιο app για καταγραφή της οθόνης; Έχω note 2 χωρίς root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλησπέρα,μηπως ξέρετε κάποιο app για καταγραφή της οθόνης; Έχω note 2 χωρίς root! δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.screenrecnoroot&hl=el Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλησπέρα,μηπως ξέρετε κάποιο app για καταγραφή της οθόνης; Έχω note 2 χωρίς root! Καταγραφή βίντεο της οθόνης εννοείς; θέλει root για να το πετύχεις. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts