Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινέ με τον browser σου εδώ:

http:// https://www.google.com/calendar/embed?src=ODU3Z3Zzazk3MTdxN2FrZ3RyOGQ4aXZoamtAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

Στο κάτω μέρος, έχει ένα κουμπί που λεει Google Calendar.

Πάτησε το, και θα προστεθεί στο ημερολόγιό σου, και θα είναι συνεχώς διαθέσιμο σε κάθε εφαρμογή ημερολογίου που συγχρονίζεται με το Google calendar.

Καλημέρα.

Μήπως μπορείς να εξηγήσεις καλύτερα επειδή είμαι λίγο άσχετος.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς μπορεί να γίνει με το link αυτό.

Στο ημερολόγιο της συσκευής (experia z) θα περαστεί αυτό το εορτολόγιο που έχεις στο link όταν πατήσω το κουμπί google; Διότι αυτό δεν έγινε!

Καλημέρα.

Μήπως μπορείς να εξηγήσεις καλύτερα επειδή είμαι λίγο άσχετος.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς μπορεί να γίνει με το link αυτό.

Στο ημερολόγιο της συσκευής (experia z) θα περαστεί αυτό το εορτολόγιο που έχεις στο link όταν πατήσω το κουμπί google; Διότι αυτό δεν έγινε!

Θα ανοίξεις το link από τον browser σου στο pc. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει από το κινητό.

Το link ανοίγει μια σελίδα ημερολογίου, που στο κάτω δεξί μέρος έχει ένα κουμπί.

Όταν το πατήσεις, θα σου ζητησει να κάνεις log in στο λογαριασμό σου στο Google (αν δεν είσαι ήδη συνδεδεμένος), και θα σου προτείνει να προσθέσεις αυτό το ημερολόγιο στα ημερολόγια σου. Το ημερολόγιο κατόπιν θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές σου.

Δεν ξέρω τι εφαρμογή ημερολογίου χρησιμοποποιεις στο experia, αλλά αν είναι κάποια που συγχρονίζει με το Google calendar, θα σου εμφανίσει σαν επιλογή εκτός από το προσωπικό σου ημερολόγιο, και το εορτολόγιο.

Edited by kted

Θα ανοίξεις το link από τον browser σου στο pc. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει από το κινητό.

Το link ανοίγει μια σελίδα ημερολογίου, που στο κάτω δεξί μέρος έχει ένα κουμπί.

Όταν το πατήσεις, θα σου ζητησει να κάνεις log in στο λογαριασμό σου στο Google (αν δεν είσαι ήδη συνδεδεμένος), και θα σου προτείνει να προσθέσεις αυτό το ημερολόγιο στα ημερολόγια σου. Το ημερολόγιο κατόπιν θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές σου.

Δεν ξέρω τι εφαρμογή ημερολογίου χρησιμοποποιεις στο experia, αλλά αν είναι κάποια που συγχρονίζει με το Google calendar, θα σου εμφανίσει σαν επιλογή εκτός από το προσωπικό σου ημερολόγιο, και το εορτολόγιο.

Τα έκανα αυτά, αλλά δεν βλέπω στο ημερολόγιο της συσκευής να έχει ενσωματοθεί το εορτολόγιο.

Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη; Ποια προτείνεις;

Ευχαριστώ.

Τα έκανα αυτά, αλλά δεν βλέπω στο ημερολόγιο της συσκευής να έχει ενσωματοθεί το εορτολόγιο.

Ευχαριστώ.

Λογικά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό ημερολογίου μέχρι να τα συγχρονίζει και μετά θα το βρείς μέσα στις ρυθμίσεις του ημερολογίου για να το επιλέξεις να εμφανίζεται και αυτό..

Edited by makis206

Ευχαριστώ.

Θα πρέπει στη συσκευή σου να ενεργοποιήσεις το συγχρονισμό, αν δεν το έχεις κάνει, επίσης να τσεκαρεις στο ρυθμίσεις τηλεφώνου>λογαριασμοί Google>να είναι τικαρισμενη η επιλογή για συγχρονισμό ημερολογίου. Σε λίγα δεύτερα θα περάσει κ αυτό που λες. Μετά θα πρέπει να ανοιξεις την εφαρμογή ημερ/γιο του τηλεφώνου να πας ρυθμίσεις>στο λογαριασμό σου κ να τικαρεις πάλι το εορτολόγιο και αργίες που θα σου έχει εμφανισθεί.

sent from my Nexus 4

Θα πρέπει στη συσκευή σου να ενεργοποιήσεις το συγχρονισμό, αν δεν το έχεις κάνει, επίσης να τσεκαρεις στο ρυθμίσεις τηλεφώνου>λογαριασμοί Google>να είναι τικαρισμενη η επιλογή για συγχρονισμό ημερολογίου. Σε λίγα δεύτερα θα περάσει κ αυτό που λες. Μετά θα πρέπει να ανοιξεις την εφαρμογή ημερ/γιο του τηλεφώνου να πας ρυθμίσεις>στο λογαριασμό σου κ να τικαρεις πάλι το εορτολόγιο και αργίες που θα σου έχει εμφανισθεί.

Ολα εντάξει, ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Δοκίμασε το android weather σε βγάζει και ειδοποίηση για τυχόν έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Πολύ ωραίο, αλλά δεν κάνει εναλλαγή των πόλεων που έχεις προσθέσει στο widget, όπως στο Accuweather :(

Τουλάχιστον δεν έχω βρει κάποια τέτοια επιλογή αν υπάρχει.

υπαρχει εφαρμογη που να βαζουμε αφετηρια και μετα προορισμο και να μας δειχνει πως να παμε με τα μεσα μαζικης μεταφορας? εχω το transportation in athens αλλα εχει μονο τις γραμμες των μεσων.

Το google maps είναι μια καλή επιλογή κατάρχην, μετά κοιτάς τις λεπτομέρειες απο το transportation in athens που ανέφερες.

υπαρχει εφαρμογη που να βαζουμε αφετηρια και μετα προορισμο και να μας δειχνει πως να παμε με τα μεσα μαζικης μεταφορας? εχω το transportation in athens αλλα εχει μονο τις γραμμες των μεσων.

Αυτό που ζητάς, μόνο το Google maps κάνει ακριβώς.

Αν θες να δεις τις στάσεις μιας Γραμμής πάνω σε χάρτη, καλό είναι το Athens Transportation.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πήγαινέ με τον browser σου εδώ:

http:// https://www.google.com/calendar/embed?src=ODU3Z3Zzazk3MTdxN2FrZ3RyOGQ4aXZoamtAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

Στο κάτω μέρος, έχει ένα κουμπί που λεει Google Calendar.

Πάτησε το, και θα προστεθεί στο ημερολόγιό σου, και θα είναι συνεχώς διαθέσιμο σε κάθε εφαρμογή ημερολογίου που συγχρονίζεται με το Google calendar.

Εξαιρετικός!

Αν και είχα ένα παρόμοιο, το δικό σου τα έχει όλα, ευχαριστώ, απίστευτα βολικό ;-)

Σχετικά με το tapatalk, υπάρχει τρόπος να φαίνεται μαύρο κατράμι (!) και όχι αυτό το σκούρο γκρι στους διαλόγους σαν φόντο?

Ψάχνω το εξής: Ενα weather widget που να έχει όσο το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση στη μπαταρία, κάτι να είναι ελαφρύ και δοκιμασμένο δηλαδή. Εχω δοκιμάσει διάφορα, το στύλ του Fancy Widgets μου άρεσαν ιδιαιτέρως. Να προλάβω πιθανή ερώτηση, το βάζω να κάνει update καθε 6 ώρες. Η stock εφαρμογή του accuweather δεν δουλεύει κάτω απο nova launcher που χρησιμοποιώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τί επιβάρυνση είδες στη μπαταρία με το Fancy Widget.

Χρησιμοποιώ και το Fancy Widget και το Beautiful Widgets που μπορούν και παίρνουν πρόγνωση από το Accuweather (το 1ο modded για να έχω το 4x1 Sense 5.0 look και το 2ο με το κλασικό flip clock skin) και κανένα από τα δύο δεν εμφανίζεται στις καταναλώσεις τις μπαταρίας.

Και τα δύο τα έχω ρυθμισμένα να κάνουν ανανέωση κάθε ώρα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Optitrans

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.demokritos.optitrans

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κανένα καλό πρόγραμμα για ξυπνητήρι έχετε να μου προτείνεται?

Επίσης μεταξύ Android Weather και AccWeather πιο είναι καλύτερο και χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους συστήματος?

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Επίσης μεταξύ Android Weather και AccWeather πιο είναι καλύτερο και χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους συστήματος?

alarm clock xtreme

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

ειμαι ευχαριστημενος με το android weather

και ελαφρυ θα ελεγα

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Για ρίξε μια ματιά και στο Timely.

Δεν το χρησιμοποιώ, απλά επειδή είναι πρόσφατη η αγορά του από την Google, είναι πλέον ελεύθερο. Από τα downloads βέβαια που έχει, νομίζω πως είναι ένα από τα πιο πολυ-κατεβασμένα alarm app.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ρε παιδια που θα βρω πληροφοριες για το Samsung Galaxy S Duos Black εδω σ αυτο το site ? το εψαξα λιγο αλλα δεν καταφερα τιποτα ευχαριστω εκ των πρωτερων !

Ρε παιδια που θα βρω πληροφοριες για το Samsung Galaxy S Duos Black εδω σ αυτο το site ? το εψαξα λιγο αλλα δεν καταφερα τιποτα ευχαριστω εκ των πρωτερων !

αυτο ψαχνεις?

http://www.myphone.gr/d/samsung/galaxy-s-duos.187/hands-on/

η το θεμα της συσκευης?

edit: αμα θες το θεμα δες εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339711

Edited by rzr86

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

αυτο ψαχνεις?

http://www.myphone.gr/d/samsung/galaxy-s-duos.187/hands-on/

η το θεμα της συσκευης?

edit: αμα θεσς το θεμα δες εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339711

Μαλλον το θεμα της συσκευης .. Μου κανει καλυτερα εχει πεσει η τιμη στα 149 ευρω και το θελω για δωρακι

ευχαριστω για την αμεση απαντηση ! ! !

Για ρίξε μια ματιά και στο Timely.

Δεν το χρησιμοποιώ, απλά επειδή είναι πρόσφατη η αγορά του από την Google, είναι πλέον ελεύθερο. Από τα downloads βέβαια που έχει, νομίζω πως είναι ένα από τα πιο πολυ-κατεβασμένα alarm app.

Όντως το timely είναι πάρα πολύ ωραίο και έχει πολύ όμορφο design, το αγόρασε και η Google οπότε θα ενσωματωθεί λογικά σε επόμενη έκδοση του Android.

Oneplus 6 8/128

Υπάρχει καμία app που να βγάζεις φωτογραφία ένα κείμενο ή μια λέξη έστω και να σου βρίσκει ποιο font έχει χρησιμοποιηθεί;

Υπάρχει κάπου το Spirit 1 και το Spirit 2 για δοκιμή;; Είναι ακριβό.. Τουλάχιστον να το δοκιμάσω πρώτα πριν το αγοράσω...

Καλησπερα σε ολους. Γνωριζετε καποια εφαρμογη που να καταγραφει την αδεια ενος εργαζομενου (σπανιο ειδος) και να εμφανιζει το υπολοιπο της; Σας ευχαριστω.

Μπορείς να βάλεις το Mobicalc. Είναι κομπιουτεράκι, αλλά μπορείς να αποθηκεύσεις κάποιες πράξεις από το ιστορικό και να τους δώσεις και όνομα. Οπότε την ονομάζεις "άδεια" την κλειδώνεις για να την κρατάει μόνιμα, βάζεις τις μέρες άδειας που έχεις και αφαιρείς όσες παίρνεις κάθε φορά. Τόσο απλά.

Μπορείς να βάλεις το Mobicalc. Είναι κομπιουτεράκι, αλλά μπορείς να αποθηκεύσεις κάποιες πράξεις από το ιστορικό και να τους δώσεις και όνομα. Οπότε την ονομάζεις "άδεια" την κλειδώνεις για να την κρατάει μόνιμα, βάζεις τις μέρες άδειας που έχεις και αφαιρείς όσες παίρνεις κάθε φορά. Τόσο απλά.

Σε ευχαριστω πολυ. Θα το δοκιμασω.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II