Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω αντιθετα με το Adaway στο Nexus ποτε δεν ειδα διαφημιση.

Μαλλον κατι δεν κανεις σωστα.

Εισαι root και εχεις περασει τα host?

ναι root ειμαι και οτι μου ειχε ζητησει τα κατεβασα.για παραδειγμα το uno που εχω συνεχιζει να μου βγαζει διαφημισεις

Όπως και εγώ με note2:D
Edited by navystam
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

ναι root ειμαι και οτι μου ειχε ζητησει τα κατεβασα.για παραδειγμα το uno που εχω συνεχιζει να μου βγαζει διαφημισεις

μόλις το δοκίμασα το UNO πουθενά τπτ δεν μου βγαζει καμία διαφήμιση (adfree εχω)

για αυτό μιλαμε σοστα?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftUOHM

Έκανες κανένα restart απο τότε που έστησες το πρόγραμμα;

Αν όχι, ...κάνε ένα restart...

Αν ναι, θα έλεγα να κάνεις:

1. Απενεργοποίηση του adaware (ή όπως το λένε)

2. Ενεργοποίηση (για να ξαναφτιάξει τους hosts)

3. Restart

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ενα έγκυρο repository που να δουλεύουν τα ελληνικά κανάλια στο XBMC?

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ενα έγκυρο repository που να δουλεύουν τα ελληνικά κανάλια στο XBMC?

Lambda του fusion. Είχα κατεβάσει από το Github του τη τελευταία έκδοση (1.0.3) πριν μια βδομάδα και δούλευε απροβλημάτιστα.

μόλις το δοκίμασα το UNO πουθενά τπτ δεν μου βγαζει καμία διαφήμιση (adfree εχω)

για αυτό μιλαμε σοστα?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftUOHM

οχι εγω εχω ενα αλλο.τες πα.εχεις λινκ να μου δωσεις για το adfree να ξαναδοκιμασω?

ακυρο το βρηκα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190310

μου βγαζει παλι οτι η εκδοση ειναι παλια και να κανω αναβαθμιση.δεν ανοιγει

Edited by navystam

οχι εγω εχω ενα αλλο.τες πα.εχεις λινκ να μου δωσεις για το adfree να ξαναδοκιμασω?

αν δε κανεις τιποτε ριξε μια ματια κ εδω

http://www.youtube.com/watch?v=3rv74gsEDFI

Για την mobile εκδοση μιλαω ναι.

Οκ ευχαριστω.

Θα το σεταρεις στην κανονική (γιατί μόνο εκεί υπάρχουν οι σχετικές ρυθμίσεις) αλλά τα μηνύματα θα τα λαμβανεις φυσικά και στη mobile

Θα το σεταρεις στην κανονική (γιατί μόνο εκεί υπάρχουν οι σχετικές ρυθμίσεις) αλλά τα μηνύματα θα τα λαμβανεις φυσικά και στη mobile

Το έπιασα;)

Ρε παιδιά ακόμη και χωρίςrestart με το AdAway δεν έχεις διαφημίσεις

κάποια στιγμή σε μένα ήθελε ένα restart για να φορτώσει τους hosts...

Και απλά του το πρότεινα, μπας και...

κάποια στιγμή σε μένα ήθελε ένα restart για να φορτώσει τους hosts...

Και απλά του το πρότεινα, μπας και...

ok.το βρηκα και το εβαλα και μεχρι στιγμης παμε καλα

http://adfree.bigtincan.com/adfree.apk

Ψάχνω 2 καλές εφαρμογές.

Ένα ημερολόγιο γιατί το s planner δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και ένα ξυπνητήρι με περισσότερες επιλογές από το default.

Ψάχνω 2 καλές εφαρμογές.

Ένα ημερολόγιο γιατί το s planner δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και ένα ξυπνητήρι με περισσότερες επιλογές από το default.

Για ημερολόγιο δεν ξέρω μιας και με έχει καλύψει το S-Planner αλλά για ξυπνητήρι συστήνω ανεπιφύλακτα το alarmdroid, με έχει ξυπνήσει άπειρες φορές εντελώς απροβλημάτιστα..:)

Ψάχνω 2 καλές εφαρμογές.

Για ημερολόγιο ρίξε μια ματιά στο digical.. Το δουλεύω πολύ καιρό και είναι άριστο και με πολύ ωραία widget.

Ψάχνω 2 καλές εφαρμογές.

Εγω για ημερολόγιο θα σου προτείνω το business calendar και για ξυπνητήρι το Alarm Clock Xtreme το οποίο κατ' εμέ είναι φοβερό , ειδικά αν έχεις δυσκολία στο ξύπνημα , γιατί υπάρχει optional επιλογή που σε υποχρεώνει να λύσεις μια μαθηματική πράξη (της οποίας την δυσκολία ορίζεις εσύ) προκειμένου να έχεις πρόσβαση στις επιλογές snooze/dismiss! Με άλλα λόγια αν δεν ξυπνήσειςνα την λύσεις, τότε θα βαράει ασταμάτητα! χαχαχα

Εγω για ημερολόγιο θα σου προτείνω το business calendar και για ξυπνητήρι το Alarm Clock Xtreme το οποίο κατ' εμέ είναι φοβερό , ειδικά αν έχεις δυσκολία στο ξύπνημα , γιατί υπάρχει optional επιλογή που σε υποχρεώνει να λύσεις μια μαθηματική πράξη (της οποίας την δυσκολία ορίζεις εσύ) προκειμένου να έχεις πρόσβαση στις επιλογές snooze/dismiss! Με άλλα λόγια αν δεν ξυπνήσειςνα την λύσεις, τότε θα βαράει ασταμάτητα! χαχαχα

Έτσι!

business calendar + Alarm Clock Xtreme = εγγύηση!!! :)

Έτσι!

business calendar + Alarm Clock Xtreme = εγγύηση!!! :)

Το Xtreme alarm clock έχει αλαρμ με ημερομηνία; Δλδ να το βάλεις να χτυπάει διάφορες ημ/νιες;

Το Xtreme alarm clock έχει αλαρμ με ημερομηνία; Δλδ να το βάλεις να χτυπάει διάφορες ημ/νιες;

Όχι, αλλά για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα calendar, ορίζοντας του τα events που θέλεις...

Κάτι δεν κάνω καλά με το greenify. Έχω την αγορασμένη έκδοση, έχω ενεργοποιησει τα πειραματικά χαρακτηριστικά, το έχω ενεργοποιήσει στο Xposed.... Σήμερα το πρωί ότι είχα ανοίξει χθες το βράδυ δεν είχε αδρανοποιηθει. Και μου έχει ξαναγίνει.... Καμιά ιδέα;
Φιλικά, Κατερίνα

Κάτι δεν κάνω καλά με το greenify. Έχω την αγορασμένη έκδοση, έχω ενεργοποιησει τα πειραματικά χαρακτηριστικά, το έχω ενεργοποιήσει στο Xposed.... Σήμερα το πρωί ότι είχα ανοίξει χθες το βράδυ δεν είχε αδρανοποιηθει. Και μου έχει ξαναγίνει.... Καμιά ιδέα;

κ γω το εχω κ μου κανει τα ιδια...αλλα μαλλον γι αυτο λενε κ για "πειραματικα" χαρακτηριστικα...ισως καποιο update να δωσει λυση..

Σαν πολύ μπαταρία δεν τρώει το hd widgets ρε παιδιά? Ενα widget του έχω βάλει κι έχει φάει το 11%. Το χω παρατηρήσει και παλιότερα.

Σαν πολύ μπαταρία δεν τρώει το hd widgets ρε παιδιά? Ενα widget του έχω βάλει κι έχει φάει το 11%. Το χω παρατηρήσει και παλιότερα.

Βάλε του την ανανέωση σε πιο αργά διαστήματα (αν είναι widget καιρου)

Φιλικά, Κατερίνα

Για αυτό δεν χρειάζεται εφαρμογή, υπάρχει το Google now. Αρκεί να μιλήσεις αγγλικά.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II