navystam Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Εγω αντιθετα με το Adaway στο Nexus ποτε δεν ειδα διαφημιση. Μαλλον κατι δεν κανεις σωστα. Εισαι root και εχεις περασει τα host? ναι root ειμαι και οτι μου ειχε ζητησει τα κατεβασα.για παραδειγμα το uno που εχω συνεχιζει να μου βγαζει διαφημισεις Όπως και εγώ με note2:D Edited October 18, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ναι root ειμαι και οτι μου ειχε ζητησει τα κατεβασα.για παραδειγμα το uno που εχω συνεχιζει να μου βγαζει διαφημισεις μόλις το δοκίμασα το UNO πουθενά τπτ δεν μου βγαζει καμία διαφήμιση (adfree εχω) για αυτό μιλαμε σοστα? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftUOHM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ναι root ειμαι και οτι μου ειχε ζητησει τα κατεβασα.για παραδειγμα το uno που εχω συνεχιζει να μου βγαζει διαφημισεις Έκανες κανένα restart απο τότε που έστησες το πρόγραμμα; Αν όχι, ...κάνε ένα restart... Αν ναι, θα έλεγα να κάνεις: 1. Απενεργοποίηση του adaware (ή όπως το λένε) 2. Ενεργοποίηση (για να ξαναφτιάξει τους hosts) 3. Restart Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ενα έγκυρο repository που να δουλεύουν τα ελληνικά κανάλια στο XBMC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ενα έγκυρο repository που να δουλεύουν τα ελληνικά κανάλια στο XBMC? Lambda του fusion. Είχα κατεβάσει από το Github του τη τελευταία έκδοση (1.0.3) πριν μια βδομάδα και δούλευε απροβλημάτιστα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) μόλις το δοκίμασα το UNO πουθενά τπτ δεν μου βγαζει καμία διαφήμιση (adfree εχω) για αυτό μιλαμε σοστα? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftUOHM οχι εγω εχω ενα αλλο.τες πα.εχεις λινκ να μου δωσεις για το adfree να ξαναδοκιμασω? ακυρο το βρηκα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190310 μου βγαζει παλι οτι η εκδοση ειναι παλια και να κανω αναβαθμιση.δεν ανοιγει Edited October 18, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 οχι εγω εχω ενα αλλο.τες πα.εχεις λινκ να μου δωσεις για το adfree να ξαναδοκιμασω? ακυρο το βρηκα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190310 μου βγαζει παλι οτι η εκδοση ειναι παλια και να κανω αναβαθμιση.δεν ανοιγειαν δε κανεις τιποτε ριξε μια ματια κ εδω http://www.youtube.com/watch?v=3rv74gsEDFI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Για την mobile εκδοση μιλαω ναι. Οκ ευχαριστω. Θα το σεταρεις στην κανονική (γιατί μόνο εκεί υπάρχουν οι σχετικές ρυθμίσεις) αλλά τα μηνύματα θα τα λαμβανεις φυσικά και στη mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Θα το σεταρεις στην κανονική (γιατί μόνο εκεί υπάρχουν οι σχετικές ρυθμίσεις) αλλά τα μηνύματα θα τα λαμβανεις φυσικά και στη mobile Το έπιασα;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρε παιδιά ακόμη και χωρίςrestart με το AdAway δεν έχεις διαφημίσεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρε παιδιά ακόμη και χωρίςrestart με το AdAway δεν έχεις διαφημίσεις κάποια στιγμή σε μένα ήθελε ένα restart για να φορτώσει τους hosts... Και απλά του το πρότεινα, μπας και... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 κάποια στιγμή σε μένα ήθελε ένα restart για να φορτώσει τους hosts... Και απλά του το πρότεινα, μπας και... ok.το βρηκα και το εβαλα και μεχρι στιγμης παμε καλα Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 οχι εγω εχω ενα αλλο.τες πα.εχεις λινκ να μου δωσεις για το adfree να ξαναδοκιμασω? ακυρο το βρηκα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190310 μου βγαζει παλι οτι η εκδοση ειναι παλια και να κανω αναβαθμιση.δεν ανοιγει http://adfree.bigtincan.com/adfree.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ψάχνω 2 καλές εφαρμογές. Ένα ημερολόγιο γιατί το s planner δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και ένα ξυπνητήρι με περισσότερες επιλογές από το default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ψάχνω 2 καλές εφαρμογές. Ένα ημερολόγιο γιατί το s planner δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και ένα ξυπνητήρι με περισσότερες επιλογές από το default. Για ημερολόγιο δεν ξέρω μιας και με έχει καλύψει το S-Planner αλλά για ξυπνητήρι συστήνω ανεπιφύλακτα το alarmdroid, με έχει ξυπνήσει άπειρες φορές εντελώς απροβλημάτιστα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ψάχνω 2 καλές εφαρμογές. Ένα ημερολόγιο γιατί το s planner δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και ένα ξυπνητήρι με περισσότερες επιλογές από το default. Για ημερολόγιο ρίξε μια ματιά στο digical.. Το δουλεύω πολύ καιρό και είναι άριστο και με πολύ ωραία widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ψάχνω 2 καλές εφαρμογές. Ένα ημερολόγιο γιατί το s planner δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και ένα ξυπνητήρι με περισσότερες επιλογές από το default. Εγω για ημερολόγιο θα σου προτείνω το business calendar και για ξυπνητήρι το Alarm Clock Xtreme το οποίο κατ' εμέ είναι φοβερό , ειδικά αν έχεις δυσκολία στο ξύπνημα , γιατί υπάρχει optional επιλογή που σε υποχρεώνει να λύσεις μια μαθηματική πράξη (της οποίας την δυσκολία ορίζεις εσύ) προκειμένου να έχεις πρόσβαση στις επιλογές snooze/dismiss! Με άλλα λόγια αν δεν ξυπνήσειςνα την λύσεις, τότε θα βαράει ασταμάτητα! χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Εγω για ημερολόγιο θα σου προτείνω το business calendar και για ξυπνητήρι το Alarm Clock Xtreme το οποίο κατ' εμέ είναι φοβερό , ειδικά αν έχεις δυσκολία στο ξύπνημα , γιατί υπάρχει optional επιλογή που σε υποχρεώνει να λύσεις μια μαθηματική πράξη (της οποίας την δυσκολία ορίζεις εσύ) προκειμένου να έχεις πρόσβαση στις επιλογές snooze/dismiss! Με άλλα λόγια αν δεν ξυπνήσειςνα την λύσεις, τότε θα βαράει ασταμάτητα! χαχαχα Έτσι! business calendar + Alarm Clock Xtreme = εγγύηση!!! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Έτσι! business calendar + Alarm Clock Xtreme = εγγύηση!!! :) Το Xtreme alarm clock έχει αλαρμ με ημερομηνία; Δλδ να το βάλεις να χτυπάει διάφορες ημ/νιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Το Xtreme alarm clock έχει αλαρμ με ημερομηνία; Δλδ να το βάλεις να χτυπάει διάφορες ημ/νιες; Όχι, αλλά για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα calendar, ορίζοντας του τα events που θέλεις... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Κάτι δεν κάνω καλά με το greenify. Έχω την αγορασμένη έκδοση, έχω ενεργοποιησει τα πειραματικά χαρακτηριστικά, το έχω ενεργοποιήσει στο Xposed.... Σήμερα το πρωί ότι είχα ανοίξει χθες το βράδυ δεν είχε αδρανοποιηθει. Και μου έχει ξαναγίνει.... Καμιά ιδέα; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Κάτι δεν κάνω καλά με το greenify. Έχω την αγορασμένη έκδοση, έχω ενεργοποιησει τα πειραματικά χαρακτηριστικά, το έχω ενεργοποιήσει στο Xposed.... Σήμερα το πρωί ότι είχα ανοίξει χθες το βράδυ δεν είχε αδρανοποιηθει. Και μου έχει ξαναγίνει.... Καμιά ιδέα; κ γω το εχω κ μου κανει τα ιδια...αλλα μαλλον γι αυτο λενε κ για "πειραματικα" χαρακτηριστικα...ισως καποιο update να δωσει λυση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Σαν πολύ μπαταρία δεν τρώει το hd widgets ρε παιδιά? Ενα widget του έχω βάλει κι έχει φάει το 11%. Το χω παρατηρήσει και παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Σαν πολύ μπαταρία δεν τρώει το hd widgets ρε παιδιά? Ενα widget του έχω βάλει κι έχει φάει το 11%. Το χω παρατηρήσει και παλιότερα. Βάλε του την ανανέωση σε πιο αργά διαστήματα (αν είναι widget καιρου) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Το Xtreme alarm clock έχει αλαρμ με ημερομηνία; Δλδ να το βάλεις να χτυπάει διάφορες ημ/νιες; Για αυτό δεν χρειάζεται εφαρμογή, υπάρχει το Google now. Αρκεί να μιλήσεις αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts