stefan_city Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τελευταία το tapatalk 4 ή 4.1.2 ή pro ή όπως αλλιώς προτιμάτε, στα καλά καθούμενα κλείνει ενώ είσαι στο γράψιμο ενός μηνύματος! Ετοίμαζα ένα "σεντόνι" σε άλλο φόρουμ και για πολλοστή φορά έκλεισε με fc! Δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο έως τώρα. Στο κάνει σε συγκεκριμένο φόρουμ; Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache, ή εκκαθάριση δεδομένων για ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο έως τώρα. Στο κάνει σε συγκεκριμένο φόρουμ; Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache, ή εκκαθάριση δεδομένων για ακόμα καλύτερα. Στο Navimania και εδώ. Μέχρι τώρα το έκανε μόνο στα πμ, τώρα άρχισε και μέσα στα μηνύματα. Το πάγωσα και επέστρεψα στο 2, πριν την αναβάθμιση. Τώρα θα το "βγάλω" και από το play να ησυχάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δε ξερω αν ποσταρω σωστα αλλα αν ειναι μεταφερετε το. Το viber σας δουλευει;;; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δε ξερω αν ποσταρω σωστα αλλα αν ειναι μεταφερετε το. Το viber σας δουλευει;;; α ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δε ξερω αν ποσταρω σωστα αλλα αν ειναι μεταφερετε το. Το viber σας δουλευει;;; Πως το εννοείς;;;Απλά δεν μου χει προσθέσει άτομα που έχουν viber και ενώ αυτοί με έχουν στις επαφές τους, σε μένα δεν τους εμφανίζει. Και το κυριότερο δεν έχω πια ούτε το εικονίδιο στην notification bar ούτε αν χάσω κάποια κλήση/μήνυμα εμφανίζεται ειδοποίηση στην notification bar...Με αυτούς που έχω ήδη δουλεύει πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δε ξερω αν ποσταρω σωστα αλλα αν ειναι μεταφερετε το. Το viber σας δουλευει;;; εδωσε tweet κ ειπε συγνωμη για τα προβληματα προσπαθουν να το φτιαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 εδωσε tweet κ ειπε συγνωμη για τα προβληματα προσπαθουν να το φτιαξουν Ευχαριστω. Μολις εφτιαξε. Δε διευκρινησα πριν... Με εβγαζε αποσυνδεδεμενο εδω και ωρα.. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Πως το εννοείς;;;Απλά δεν μου χει προσθέσει άτομα που έχουν viber και ενώ αυτοί με έχουν στις επαφές τους, σε μένα δεν τους εμφανίζει. Και το κυριότερο δεν έχω πια ούτε το εικονίδιο στην notification bar ούτε αν χάσω κάποια κλήση/μήνυμα εμφανίζεται ειδοποίηση στην notification bar...Με αυτούς που έχω ήδη δουλεύει πάντως... Με ενημέρωση επαφών δεν τους προσθέτει; Σχετικά με το εικονίδιο και τις ειδοποιήσεις, μήπως έχεις απενεργοποιήσει την εμφάνιση ειδοποιήσεων στο viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημερα παιδες! Θελω να κανω αυτο που λεει ο τιτλος,να κανω βιντεοκληση πχ απο το skype και να χρησιμοποιω την καμερα του android μου. Ναι,το ξερω οτι εχει και το android skype,αλλα θελω να το κανω ετσι για λογους ανεσης. ΔΟκιμασα να συνδεσω το κινητο με την εφαμρογη ipwebcam αλλα δεν τα καταφερα. το εχει κανει καποιος? σορρυ αν εχει ερωτηθει παλι,με μια γρηγορη αναζητηση δεν το βρηκα. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Έχει κάποια πχ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev47apps.droidcam Αλλά από όσα είχα δοκιμάσει παλιά κανένα δεν είναι της προκοπής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 καλημερα καμια εφαρμογη να μπλοκαρουμε τις διαφημησεις?? δοκιμασα τις γνωστες adblock adfree και δε δουλευουν εχω εκδοση android 4.2.1 υπαρχει καμια αλλη λυση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 καλημερα καμια εφαρμογη να μπλοκαρουμε τις διαφημησεις?? δοκιμασα τις γνωστες adblock adfree και δε δουλευουν εχω εκδοση android 4.2.1 υπαρχει καμια αλλη λυση? ευχαριστω adaway...τιποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 καλημερα καμια εφαρμογη να μπλοκαρουμε τις διαφημησεις?? δοκιμασα τις γνωστες adblock adfree και δε δουλευουν εχω εκδοση android 4.2.1 υπαρχει καμια αλλη λυση? ευχαριστω Νομιζω χωρις root δεν γινεται δυστυχως. Ειναι πολιτικη της google οι διαφιμησεις :(:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Από κάπου πρέπει να ζήσουν και αυτοί.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ειμαι root ;) μπορεις να μου πεις ποια adaway γιατι στο μαρκετ δε την εχει χθες εβαλα μια απο το xda και ως δια μαγειας μου εβαζε το 3G Watchdog στο ΟΝ οποτε κ εγω την εσβησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ειμαι root ;) μπορεις να μου πεις ποια adaway γιατι στο μαρκετ δε την εχει χθες εβαλα μια απο το xda και ως δια μαγειας μου εβαζε το 3G Watchdog στο ΟΝ οποτε κ εγω την εσβησα Δοκίμασε το Lucky patcher n rom toolbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 το Lucky patcher το εχω αλλα για αλλο λογο για τις διαφημησεις μπορεις να μου πεις τι κανουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 το Lucky patcher το εχω αλλα για αλλο λογο για τις διαφημησεις μπορεις να μου πεις τι κανουμε?? σου εστειλα pm check it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Με ενημέρωση επαφών δεν τους προσθέτει; Σχετικά με το εικονίδιο και τις ειδοποιήσεις, μήπως έχεις απενεργοποιήσει την εμφάνιση ειδοποιήσεων στο viber; Με ενημέρωση επαφών δεν τους περνάει και την εχω κάνει άπειρες φορές. Για την ακρίβεια έχω κάνει μέχρι και απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση αλλά @@@. Για το εικονίδιο έχω την επιλογή τικαρισμένη αλλά δεν το εμφανίζει, είδα όμως ότι έχουν πει ότι δουλεύουν πάνω στα προβλήματα που είπε και ένα παιδί... Το θέμα με τις επαφές το είχε καιρό τώρα αλλά μετά και τα άλλα με τις ειδοποιήσεις που κανε τώρα έφαγε 1 αστέρι αξιολόγηση μπας και κινηθούν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Βλέπω ότι πολλοί το προτείνετε και μου γεννήθηκε η απορία. Είναι καλύτερο το Adaway από το adfree ; Έχω το δεύτερο και μου δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εγώ πάντα το adaway χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Παρεμπιπτόντως, βγήκε η 2.8 του adaway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δηλαδή σε συγκεκριμμενο track number, που το βλέπεις στο site του ΕΛΤΑ, ενώ έχεις τσεκαρισμενα τα παρακάτω, δεν σου βγάζει την πρόοδο στην Ελλάδα; http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/3ubytu2u.jpg Σε πακετο που ηρθε απο ΗΚ εβγαλε μονο οτι ηρθε σε 1 σειρα και τιποτα αλλο. Τικαρισμενο το ΕΛΤΑ κανονικα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Βλέπω ότι πολλοί το προτείνετε και μου γεννήθηκε η απορία. Είναι καλύτερο το Adaway από το adfree ; Έχω το δεύτερο και μου δουλεύει μια χαρά. εγω παντος με το adway που εχω δεν ειμαι ευχαριστημενος.δεν βλεπω να κοβει κατι.θα δοκιμασω και το adfree για να δω δεν το εχει στο market?δεν το βρισκω Edited October 17, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εγώ πάντα το adaway χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Παρεμπιπτόντως, βγήκε η 2.8 του adaway. και εγω το adaway χρησιμοποιω ωρα να βαλω και την τελευταια εκδοση μιας και το ανεφερες(δεν θα το επαιρνα χαμπαρι ποτε:lol:) ξερει κανεις την bcmon εφαρμογη? απο οτι εχω διαβασει ανιχνευει τι κινηση υπαρχει σε ενα δκτυο wifi και ετσι μπορεις να εντοπισεις τον κωδικο του wifi αν καταλαβα καλα κιολας και απο οτι διαβασα το εχουν δοκιμασει σε συσκευς galasy s2 και google nexus οταν το εκανα εγκατασταση και το ετρεξα μου ζηταγε μετα να κανω install firmware και tools wtf?:blink::wacko: αν και ανεφερε κατι για εγκατασταση firmware αλλα δεν το δοκιμασα αν γνωριζει κανεις κατι η αν εχει δοκιμασει την εφαρμογη σε καποια συσκευη(απαιτει root) ας ριξει τα φωτα του ευχαριστω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ξέρει κανείς ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή να βάζεις το κινητό στο αθόρυβο, αλλά να χτυπάει μόνο σε συγκεκριμένα άτομα που θα ορίζεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts