soullis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 καλησπερα εχει καιρο να ερωτηθη μηπως εχει βγει εφαρμογη να μπλοκαρεις κλησεις, αλλα να μη δειχνει σ αυτον που σε καλει οτι του το κλεινεις καταμουτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 καλησπερα εχει καιρο να ερωτηθη μηπως εχει βγει εφαρμογη να μπλοκαρεις κλησεις, αλλα να μη δειχνει σ αυτον που σε καλει οτι του το κλεινεις καταμουτρα root call blocker, αλλα οπως λεει και το προγραμμα, θελει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ξέρει κανείς γιατί με το tapatalk δεν μπορώ να δω το buy and sell ενώ μέσα από browsers το βλέπω κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ξέρει κανείς γιατί με το tapatalk δεν μπορώ να δω το buy and sell ενώ μέσα από browsers το βλέπω κανονικά; Γιατί δεν το επιτρέπει η διαχείριση του myphone. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που όταν σε καλεί κάποιος με απόκρυψη να σου εμφανίζει τον αριθμό? Κάποιος μου είπε για το caller ID. Αν δεν απατώμαι η απόκρυψη είναι από το ίδιο το δίκτυο και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εμφανιστεί το νούμερο με εφαρμογή. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buymeapie.bmap&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dbuy+me+a+ Η πιο ωραία εφαρμογή για Super market που έχω βρει. Και στα ελληνικά.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Με την τελευταία αναβάθμιση του tapatalk 4 επιτέλους μπορώ να βρω το Navimania, άρα μένω στο 4 και "παγώνω" το 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buymeapie.bmap&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dbuy+me+a+ Η πιο ωραία εφαρμογή για Super market που έχω βρει. Και στα ελληνικά.... Τι ακριβώς κάνει; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 30, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Με την τελευταία αναβάθμιση του tapatalk 4 επιτέλους μπορώ να βρω το Navimania, άρα μένω στο 4 και "παγώνω" το 2 Έχεις παρατηρήσει κάποια άλλη βελτίωση; Εχω το 4αρι στην άκρη αυτή τη στιγμή αφού κάνω άψογα τη δουλειά μου με το 2 και απλώς περιμένω βελτιώσεις του καινούργιου.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Έχεις παρατηρήσει κάποια άλλη βελτίωση; Εχω το 4αρι στην άκρη αυτή τη στιγμή αφού κάνω άψογα τη δουλειά μου με το 2 και απλώς περιμένω βελτιώσεις του καινούργιου.. :p Μπορείς να δεις το change log για λεπτομέρειες. Πάντως μου φαίνεται πιο αργό από πριν. Μπορεί να είναι και ιδέα μου, πριν λίγη ώρα το αναβάθμισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τι ακριβώς κάνει; Φτιάχνεις τη λίστα σου για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μια χαρά γρήγορο είναι και ειδικά στο android 4.3 είναι γρηγορότερο από το 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μια χαρά γρήγορο είναι και ειδικά στο android 4.3 είναι γρηγορότερο από το 2... Μάλλον δεν έχω 4.3. Λέω πάλι, πώς είναι μια εντύπωση που έχω από τις πρώτες ώρες που το δοκιμάζω. Ειδικά όταν φορτώνει τα θέματα που παρακολουθώ. Το ότι το προτιμώ νομίζω το έχω γράψει παραπάνω, περίμενα αυτήν την αναβάθμιση και πάγωσα το 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buymeapie.bmap&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dbuy+me+a+ Η πιο ωραία εφαρμογή για Super market που έχω βρει. Και στα ελληνικά.... Εγω χρησιμοποιω αυτην και ειναι τελεια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.headcode.ourgroceries&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dour+groceries+google+play Φτιαχνεις τα ψωνια αναλογα με τα ειδη που θες σε κατηγοριες και το καλυτερο ειναι οτι σου δινει την δυνατοτητα να το κανει εγκατασταση πχ ενα ζευγαρι ο καθενας στο κινητο του και δηλωνοντας το ιδιο e-mail και οι δυο στην εφαρμογη, οτι ψωνια προσθετη ή αφαιρει ο ενας εμφανιζονται αυτοματα και στον αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Εγω χρησιμοποιω αυτην και ειναι τελεια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.headcode.ourgroceries&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dour+groceries+google+play Φτιαχνεις τα ψωνια αναλογα με τα ειδη που θες σε κατηγοριες και το καλυτερο ειναι οτι σου δινει την δυνατοτητα να το κανει εγκατασταση πχ ενα ζευγαρι ο καθενας στο κινητο του και δηλωνοντας το ιδιο e-mail και οι δυο στην εφαρμογη, οτι ψωνια προσθετη ή αφαιρει ο ενας εμφανιζονται αυτοματα και στον αλλο. +1 από μένα. Επίσης μου αρέσει που αλλάζεις τη σειρά των ραφιών ώστε να ταξινομούνται τα ψώνια ανάλογα με τη διαδρομή που κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 παιδια υπαρχει τροπος στο floating notifications να μη δειχνει τα προσωπα αλλα τα εικονιδια της εφαρμογης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 root call blocker, αλλα οπως λεει και το προγραμμα, θελει root μια απο τα ιδια ειναι κ αυτο ακουγεται οτι χτυπαει κ μετα κλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Αποκλειεται Το εχω και ειναι δοκιμασμενο Οταν καλει ο αλλος , παιρνει σημα fast busy. Διαλεξε μεσα απο το menu αποκλεισμος, "Απορριψη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 μια απο τα ιδια ειναι κ αυτο ακουγεται οτι χτυπαει κ μετα κλεινει Σε μένα δουλεύει τέλεια πάντως... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 παιδια υπαρχει τροπος στο floating notifications να μη δειχνει τα προσωπα αλλα τα εικονιδια της εφαρμογης? Για δοκίμασε μέσα στην εφαρμογή να πας app notifications και μετά στις εφαρμογές που θες πάτα το εικονίδιο με τα 4 τετραγωνάκια. Αν το πατήσεις παρατεταμένα λέει app icon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Για δοκίμασε μέσα στην εφαρμογή να πας app notifications και μετά στις εφαρμογές που θες πάτα το εικονίδιο με τα 4 τετραγωνάκια. Αν το πατήσεις παρατεταμένα λέει app icon. εισαι τεραστιος...ημουν στο τσακ να την βγαλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 +1 από μένα. Επίσης μου αρέσει που αλλάζεις τη σειρά των ραφιών ώστε να ταξινομούνται τα ψώνια ανάλογα με τη διαδρομή που κάνεις. + είναι cross platform (ios & android) Και έχει και web client (browser) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Αποκλειεται Το εχω και ειναι δοκιμασμενο Οταν καλει ο αλλος , παιρνει σημα fast busy. Διαλεξε μεσα απο το menu αποκλεισμος, "Απορριψη"εχω επιλεξει το reject και χτυπαει παλι μιση φορα και μετα κλεινει να πω οτι τα πειραματα τα κανω στη trial εκδοση θελω να σιγουρευτω πριν το αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τι να σου πω. Μηπως δεν παιζει σωστα με το τηλεφωνο σου, δεν ξερω. Εγω πάντως ειχα δοκιμασει οτι εφαρμογη υπήρχε και μονο αυτη η εφαρμογη εδινε σημα κατειλημμενο στον αλλον, χωρις να χτυπησει ουτε μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 4.2.1 ειναι η εκδοση που εχω ισως να ειναι για πιο κατω τι να πω παντως σ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Απο το s2 που ειχα με GB, μεχρι τωρα με το s4 και την 4.2.2 παιζει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts