Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα εχει καιρο να ερωτηθη

μηπως εχει βγει εφαρμογη να μπλοκαρεις κλησεις, αλλα να μη δειχνει σ αυτον που σε καλει οτι του το κλεινεις καταμουτρα

καλησπερα εχει καιρο να ερωτηθη

μηπως εχει βγει εφαρμογη να μπλοκαρεις κλησεις, αλλα να μη δειχνει σ αυτον που σε καλει οτι του το κλεινεις καταμουτρα

root call blocker, αλλα οπως λεει και το προγραμμα, θελει root

Ξέρει κανείς γιατί με το tapatalk δεν μπορώ να δω το buy and sell ενώ μέσα από browsers το βλέπω κανονικά;

Γιατί δεν το επιτρέπει η διαχείριση του myphone.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που όταν σε καλεί κάποιος με απόκρυψη να σου εμφανίζει τον αριθμό? Κάποιος μου είπε για το caller ID.

Αν δεν απατώμαι η απόκρυψη είναι από το ίδιο το δίκτυο και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εμφανιστεί το νούμερο με εφαρμογή.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buymeapie.bmap&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dbuy+me+a+

Η πιο ωραία εφαρμογή για Super market που έχω βρει. Και στα ελληνικά....

Φιλικά, Κατερίνα

Με την τελευταία αναβάθμιση του tapatalk 4 επιτέλους μπορώ να βρω το Navimania, άρα μένω στο 4 και "παγώνω" το 2

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buymeapie.bmap&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dbuy+me+a+

Τι ακριβώς κάνει;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Με την τελευταία αναβάθμιση του tapatalk 4 επιτέλους μπορώ να βρω το Navimania, άρα μένω στο 4 και "παγώνω" το 2

Έχεις παρατηρήσει κάποια άλλη βελτίωση; Εχω το 4αρι στην άκρη αυτή τη στιγμή αφού κάνω άψογα τη δουλειά μου με το 2 και απλώς περιμένω βελτιώσεις του καινούργιου.. :p

Έχεις παρατηρήσει κάποια άλλη βελτίωση; Εχω το 4αρι στην άκρη αυτή τη στιγμή αφού κάνω άψογα τη δουλειά μου με το 2 και απλώς περιμένω βελτιώσεις του καινούργιου.. :p

Μπορείς να δεις το change log για λεπτομέρειες. Πάντως μου φαίνεται πιο αργό από πριν. Μπορεί να είναι και ιδέα μου, πριν λίγη ώρα το αναβάθμισα.

Τι ακριβώς κάνει;

Φτιάχνεις τη λίστα σου για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ....

Φιλικά, Κατερίνα

Μια χαρά γρήγορο είναι και ειδικά στο android 4.3 είναι γρηγορότερο από το 2...

Μάλλον δεν έχω 4.3.

Λέω πάλι, πώς είναι μια εντύπωση που έχω από τις πρώτες ώρες που το δοκιμάζω. Ειδικά όταν φορτώνει τα θέματα που παρακολουθώ.

Το ότι το προτιμώ νομίζω το έχω γράψει παραπάνω, περίμενα αυτήν την αναβάθμιση και πάγωσα το 2

Εγω χρησιμοποιω αυτην και ειναι τελεια

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.headcode.ourgroceries&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dour+groceries+google+play

Φτιαχνεις τα ψωνια αναλογα με τα ειδη που θες σε κατηγοριες και το καλυτερο ειναι οτι σου δινει την δυνατοτητα να το κανει εγκατασταση πχ ενα ζευγαρι ο καθενας στο κινητο του και δηλωνοντας το ιδιο e-mail και οι δυο στην εφαρμογη, οτι ψωνια προσθετη ή αφαιρει ο ενας εμφανιζονται αυτοματα και στον αλλο.

Εγω χρησιμοποιω αυτην και ειναι τελεια

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.headcode.ourgroceries&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dour+groceries+google+play

Φτιαχνεις τα ψωνια αναλογα με τα ειδη που θες σε κατηγοριες και το καλυτερο ειναι οτι σου δινει την δυνατοτητα να το κανει εγκατασταση πχ ενα ζευγαρι ο καθενας στο κινητο του και δηλωνοντας το ιδιο e-mail και οι δυο στην εφαρμογη, οτι ψωνια προσθετη ή αφαιρει ο ενας εμφανιζονται αυτοματα και στον αλλο.

+1 από μένα.

Επίσης μου αρέσει που αλλάζεις τη σειρά των ραφιών ώστε να ταξινομούνται τα ψώνια ανάλογα με τη διαδρομή που κάνεις.

παιδια υπαρχει τροπος στο floating notifications να μη δειχνει τα προσωπα αλλα τα εικονιδια της εφαρμογης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

root call blocker, αλλα οπως λεει και το προγραμμα, θελει root
μια απο τα ιδια ειναι κ αυτο

ακουγεται οτι χτυπαει κ μετα κλεινει

Αποκλειεται

Το εχω και ειναι δοκιμασμενο

Οταν καλει ο αλλος , παιρνει σημα fast busy.

Διαλεξε μεσα απο το menu αποκλεισμος, "Απορριψη"

μια απο τα ιδια ειναι κ αυτο

ακουγεται οτι χτυπαει κ μετα κλεινει

Σε μένα δουλεύει τέλεια πάντως...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

παιδια υπαρχει τροπος στο floating notifications να μη δειχνει τα προσωπα αλλα τα εικονιδια της εφαρμογης?

Για δοκίμασε μέσα στην εφαρμογή να πας app notifications και μετά στις εφαρμογές που θες πάτα το εικονίδιο με τα 4 τετραγωνάκια. Αν το πατήσεις παρατεταμένα λέει app icon.

Για δοκίμασε μέσα στην εφαρμογή να πας app notifications και μετά στις εφαρμογές που θες πάτα το εικονίδιο με τα 4 τετραγωνάκια. Αν το πατήσεις παρατεταμένα λέει app icon.

εισαι τεραστιος...ημουν στο τσακ να την βγαλω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

+1 από μένα.

Επίσης μου αρέσει που αλλάζεις τη σειρά των ραφιών ώστε να ταξινομούνται τα ψώνια ανάλογα με τη διαδρομή που κάνεις.

+ είναι cross platform (ios & android) Και έχει και web client (browser)

Αποκλειεται

Το εχω και ειναι δοκιμασμενο

Οταν καλει ο αλλος , παιρνει σημα fast busy.

Διαλεξε μεσα απο το menu αποκλεισμος, "Απορριψη"

εχω επιλεξει το reject και χτυπαει παλι μιση φορα και μετα κλεινει

να πω οτι τα πειραματα τα κανω στη trial εκδοση θελω να σιγουρευτω πριν το αγορασω

Τι να σου πω. Μηπως δεν παιζει σωστα με το τηλεφωνο σου, δεν ξερω.

Εγω πάντως ειχα δοκιμασει οτι εφαρμογη υπήρχε και μονο αυτη η εφαρμογη εδινε σημα κατειλημμενο στον αλλον, χωρις να χτυπησει ουτε μια φορα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II