xapos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Στην έκδοση 4 που είναι η επιλογή να σημειώσω όλα τα θέματα σαν αναγνωσμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Χμμ δεν το βγάζει συμβατό με ένα ταμπλετ που έχω με Android 2.3.7 Υποστηρίζει μόνο ICS και JB; Ναι από Android 4 και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 ναι αλλά πάω να γράψω πχ navimania. Gr όπως βλέπεις και μετά την τελεία βάζει και κενό και κεφαλαιοποιει το g Θα πληκτρολογήσεις την λέξη navimania και θα την επιλέξεις από τις προτεινόμενη, έπειτα θα βάλεις τελεία. Θα πατήσεις backspace για να σβήσεις το κενό και θα κολλήσεις το gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Θα πληκτρολογήσεις την λέξη navimania και θα την επιλέξεις από τις προτεινόμενη, έπειτα θα βάλεις τελεία. Θα πατήσεις backspace για να σβήσεις το κενό και θα κολλήσεις το gr. Και αυτό σου φαίνεται απλό; αυτό εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) στο twitter (οχι μονο στην επισημη εφαρμογη) υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης της ειδοποιησης οταν τουτιταρουν ,απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ που ακολουθουμε?οχι απο ολους. Edited August 14, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Και αυτό σου φαίνεται απλό; αυτό εννοώ Γι'αυτό και εγώ προτίμησα το Swype από το swiftkey γιατί έχει κάτι τέτοιες λειτουργίες που δε με βολεύουν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αγόρασα και εγώ με την σειρά μου την έκδοση 4 του Tapatalk. Λέω να πάψω να χρησιμοποιώ την 2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αγόρασα και εγώ με την σειρά μου την έκδοση 4 του Tapatalk. Λέω να πάψω να χρησιμοποιώ την 2.. Εγώ το έκανα, πιέζω τον εαυτό μου να μάθει στην 4άρα και αν έχω τη 2 στην άκρη θα πηγαίνω μόνιμα στα εύκολα οπότε..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Γι'αυτό και εγώ προτίμησα το Swype από το swiftkey γιατί έχει κάτι τέτοιες λειτουργίες που δε με βολεύουν. περασα το swype αλλα 51 ραμ ?το swiftkey μου ετρωγε 31 περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 περασα το swype αλλα 51 ραμ ?το swiftkey μου ετρωγε 31 περιπου Όλα τα πληκτρολόγια έτσι είναι. Ramοβόρα. Τρώνε πολύ πράμα γενικά. Αν σε ενοχλεί τόσο το θέμα ram απλώς ξαναπηγαινε στο SwiftKey. Εγώ το προτιμώ και γιατί θέλει λιγότερη ram και γιατί έτυχε να το αγοράσω πρώτο. :-P Και γενικά με έχει βολέψει πάρα πολύ. Υπάρχει επίσης και το stock από την Google που είναι πολύ ελαφρύ αλλά όχι τόσο καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 ναι αλλά πάω να γράψω πχ navimania. Gr όπως βλέπεις και μετά την τελεία βάζει και κενό και κεφαλαιοποιει το g Για τέτοιες περιπτώσεις, που είναι πολύ λίγες στην ουσία, καλό θα ήταν να το κανείς μόνος σου, σβήνοντας αυτό το κενό. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις που γραφείς ολόκληρο κείμενο, είναι πολύ χρήσιμο σαν λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 ειναι ευκολο καποιος να ποσταρει τα widgets απο το νεο tapatalk? αυτο που εχει το 2 υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 ειναι ευκολο καποιος να ποσταρει τα widgets απο το νεο tapatalk? αυτο που εχει το 2 υπαρχει? http://img.tapatalk.com/d/13/08/14/azequ6um.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/08/14/9adatugy.jpg Βοηθάει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/08/14/azequ6um.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/08/14/9adatugy.jpg Βοηθάει καθόλου? Αυτό που θα πω εγώ είναι άκυρο αλλά στέλνεις wallpaper; :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 να σαι καλα giov... παντως μαμακια που δεν υπαρχει το widget απο την 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αυτό που θα πω εγώ είναι άκυρο αλλά στέλνεις wallpaper; :-P Το κάνω post στο thread των homescreen.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αγόρασα και εγώ με την σειρά μου την έκδοση 4 του Tapatalk. Λέω να πάψω να χρησιμοποιώ την 2.. Εγώ είμαι σε φάση τεστ. Θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις το 4 αλλά έχει πολλά καλούδια. Το σημαντικότερο είναι τα notifications για εμένα. Σε ενημερώνει αν κάνει κάποιος quote πχ η σου απαντάει σε post σου(στο my phone δεν λειτουργεί). Η εισαγωγή φώτο είναι πιο εύκολη και άλλα όπως το post quick reply etc Θέλω λίγο να δω και την κατανάλωση μπαταρίας πριν μεταβώ στο 4 από το 2 μόνιμα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Για τέτοιες περιπτώσεις, που είναι πολύ λίγες στην ουσία, καλό θα ήταν να το κανείς μόνος σου, σβήνοντας αυτό το κενό. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις που γραφείς ολόκληρο κείμενο, είναι πολύ χρήσιμο σαν λειτουργία. ναι δεν διαφωνω απλα ελεγα ας το ειχανε σαν επιλογη για οσους δεν το θελουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Έχω πάρει backup τις εφαρμογές μου (user apps) με το tb και θέλω να τις επαναφέρω στη νέα rom που θα περάσω. Τα βήματα που ακολουθώ είναι εγκατάσταση του tb στη νέα rom και επαναφορά των αντιγράφων. Σωστά; Δεν χρειάζεται να μεταφέρω το backup από την εσωτερική μνήμη SD στον υπολογιστή μιας και αυτός ο αποθηκευτικός χώρος δεν επηρεάζεται αν δεν του κάνω κάτι εγώ πχ format. Right? Εδώ μια βοήθεια κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legendace Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Βοήθεια εδώ κανείς;:O:O Πρώτη μου εμπειρία με Android με το Galaxy S4. Έχω κάποιες απορίες: 1. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μόνο μέσω IR (ή bluetooth) χωρίς επιπλέον συσκευή για remote control σε ψηφιακούς δέκτες dvb-t (μάρκα IQ). 2. Που μπορώ να βρω την εξήγηση των εικονιδίων που βγάζει πάνω ψηλά στην οθόνη; Βρήκα αρκετά σε μια σελίδα αλλά υπάρχει κάποιο στην οθόνη μου που δεν το βρήκα. 3. Όταν γράφω μήνυμα στα ελληνικά μου γράφει μόνο κεφαλαία. Πως το κάνω να γράφει κανονικά το πρώτο γράμμα κάθε πρότασης κεφαλαία (μόνο); 4. Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι εκτός κι είμαι συνδεδεμένος με wifi ΔΕΝ θα ενώνεται αλλιώς με το internet ; (έχω απενεργοποιήσει το 3G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εγώ είμαι σε φάση τεστ. Θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις το 4 αλλά έχει πολλά καλούδια. Το σημαντικότερο είναι τα notifications για εμένα. Σε ενημερώνει αν κάνει κάποιος quote πχ η σου απαντάει σε post σου(στο my phone δεν λειτουργεί). Η εισαγωγή φώτο είναι πιο εύκολη και άλλα όπως το post quick reply etc Θέλω λίγο να δω και την κατανάλωση μπαταρίας πριν μεταβώ στο 4 από το 2 μόνιμα. Υπάρχει τρόπος να λαμβάνεις ειδοποίηση μόνο όταν κάποιος κάνει quote post μου η όταν λαμβάνω προσωπικά μηνύματα; Δε θέλω να παίρνω μηνύματα με κάθε post που γίνεται σε συζήτηση που συμμετέχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπάρχει τρόπος να λαμβάνεις ειδοποίηση μόνο όταν κάποιος κάνει quote post μου η όταν λαμβάνω προσωπικά μηνύματα; Δε θέλω να παίρνω μηνύματα με κάθε post που γίνεται σε συζήτηση που συμμετέχω. Αυτο νομιζω ειναι θεμα forum και οχι του tapatalk, οταν επιλεγεις να παρακολουθεις το thread σε ρωταει αν θες να σου στελνει email.. Σε αλλα forums που εχω δει, ειναι οτι αν γραψεις κατι σε ενα thread σου στελνει email για καθε ποστ, αυτο παλι πρεπει να μπεις μεσα στο forum και να το ρυθμισεις... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αυτο νομιζω ειναι θεμα forum και οχι του tapatalk, οταν επιλεγεις να παρακολουθεις το thread σε ρωταει αν θες να σου στελνει email.. Σε αλλα forums που εχω δει, ειναι οτι αν γραψεις κατι σε ενα thread σου στελνει email για καθε ποστ, αυτο παλι πρεπει να μπεις μεσα στο forum και να το ρυθμισεις... Μάλλον εννοεί ειδοποιήσεις στην status bar ο φίλος..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπάρχει τρόπος να λαμβάνεις ειδοποίηση μόνο όταν κάποιος κάνει quote post μου η όταν λαμβάνω προσωπικά μηνύματα; Δε θέλω να παίρνω μηνύματα με κάθε post που γίνεται σε συζήτηση που συμμετέχω.Ε\ Ειδοποιηση για ΠΜ μπορεις από το ταπατοκ για παραθεση μάλλον ούτε απ το φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παιδιά έχω πρόβλημα με το νέο ταπα, όταν το ανοίγω με πηγαίνει μόνο στις ρυθμίσεις δεν ανοίγει το φόρουμ.Τι παίζει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts