motomoto00 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Motomoto00.. δεν στο συνιστώ. Το Soundhound θα σε απογοητεύσει πολλές φορές. Το Shazam έχει πολύ μεγαλύτερο database. Απλά το Soundhound είναι πιο ωραίο :) Και έχει και υποστήριξη να του κάνεις humm το τραγούδι.. να το τραγουδήσεις δηλαδή και να το βρει. Από database όμως.. πολλά δεν βρίσκει. Χμμ.. Ναι εε; θα κρατήσω τότε και τα δύο για λίγο καιρό και βλέπουμε... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Καλύτερο ειναι αυτό. Και τα δύο μέχρι να καταλήξεις σε οποιο βολεύει εσενα. Πάντως δεν ξέρω γιατι αλλα σε εμένα ολα τα κομμάτια τα βρίσκει. Τοσο γνωστά ψάχνω; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ... θα κρατήσω τότε και τα δύο για λίγο καιρό και βλέπουμε. για πάντα ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Καλύτερο ειναι αυτό. Και τα δύο μέχρι να καταλήξεις σε οποιο βολεύει εσενα. Πάντως δεν ξέρω γιατι αλλα σε εμένα ολα τα κομμάτια τα βρίσκει. Τοσο γνωστά ψάχνω; Shazam vs Soundound 1 Shazam vs Soundound 2I've used both apps outside these "official" tests, too, and I've come to think of Shazam as better with "popular" music, whereas SoundHound seems to have deep roots in jazz and other older, wider catalogs. Και από άλλα που διάβασα... η γενική ετυμηγορία είναι αυτή. Το Shazam μάλλον έχει λίγο περισσότερο υλικό, αλλά υπάρχουν και κομμάτια που θα τα βρει μόνο το Shazam. Οπότε απλά χρησιμοποιούμε όλοι και τα δύο :) Εγώ δίνω προτεραιότητα στο Soundhound που μου αρέσει και είναι γρήγορο και έχει ωραίο widget για γρήγορη αναγνώριση και αν δεν το βρει, πετάγομαι σε Shazam. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Φαίνεται πιο ελαφριά και χωρίς πολλά αλλά δεν έχει trial/free. Τα ελληνικά τα κάνει μόνο του κεφαλαία ή πρέπει να γράφεις με κεφαλαία; Θα ήθελα κάτι σαν τη stock εφαρμογή, της Samsung είναι μια χαρά και με scheduled messages, απλά να μην έχει το θέμα με τα ελληνικά. Να τα μετατρέπει μόνο του. Τα μετατρέπει μόνο του. Δεν ξέρω όμως αν έχει scheduled messages. Παλιά είχε και δωρεάν έκδοση και έχω μείνει με αυτή. Είναι λίγο αργή γι'αυτό δεν την έχω αγοράσει ακόμη, αν και διαβάζω ότι έχει φτιάξει αρκετά η επί πληρωμή έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Όσοι έχετε την εφαρμογή widgetsoid μην κάνετε το τελευταίο update. Κρασαρει το κινητό σας. Αναγκάστηκα να κάνω restore από nanroid backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το έκανα χτες το update και όντως κρασάρει συνέχεια το widgetsoid.. Θα περιμένω για update τους.. Κάτι άλλο να ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το handcent sms για μηνύματα. Αν πάρω backup τα μηνύματα με άλλη εφαρμογή μηνυμάτων (π.χ. μαμά εφαρμογή) και μετά από factory reset τα επαναφέρω, θα φαίνονται στο handcent sms? Δε θέλω να πληρώσω για να τα πάρω backup εκεί.. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το έκανα χτες το update και όντως κρασάρει συνέχεια το widgetsoid.. Θα περιμένω για update τους.. Κάτι άλλο να ρωτήσω.. Χρησιμοποιώ το handcent sms για μηνύματα. Αν πάρω backup τα μηνύματα με άλλη εφαρμογή μηνυμάτων (π.χ. μαμά εφαρμογή) και μετά από factory reset τα επαναφέρω, θα φαίνονται στο handcent sms? Δε θέλω να πληρώσω για να τα πάρω backup εκεί.. Thanks! Και βέβαια θα φαίνονται. Αν θες χρησιμοποίησε το sms backup and restore, είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Δοκίμασε την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει ο συμφορουμίτηςhttp://www.mediafire.com/?fvpun9iviwyc1pp μας. Τη δοκιμάζω τώρα. Πολύ καλή φαίνεται...... Ξέρετε αν μπορώ να βάλω φωτογραφία μου δίπλα στα μηνύματα όπως στο handsent SMS? Edited August 2, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Δοκίμασε την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει ο συμφορουμίτηςhttp://www.mediafire.com/?fvpun9iviwyc1pp μας. θα την δοκιμασω Έχω ακούσει για το sliding messaging καλά λόγια. ευχαριστώ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Όσοι έχετε την εφαρμογή widgetsoid μην κάνετε το τελευταίο update. Κρασαρει το κινητό σας. Αναγκάστηκα να κάνω restore από nanroid backup. Το έκανα χτες το update και όντως κρασάρει συνέχεια το widgetsoid.. Θα περιμένω για update τους.. Έβγαλαν νέο update σήμερα, φαίνεται να παίζει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Με το video trimmer μπορείς να κόψεις αρχεία mp3; Πάντως, τα mp3 που κατεβάζει από το tubemate δεν μπορεί να τα κόψει. Καταρχήν το tubemate δεν κατεβάζει πραγματικό mp3 αρχείο αλλά mp4 video στο οποίο αλλάζει την κατάληξη σε .mp3.Γιαυτό και αν δεις το μεγεθος του αρχείου ειναι πολύ μεγάλο για mp3.Απο εκει και πέρα το video trimmer κάνει δουλειά τωρα που το δοκίμασα.Απλά αν το αρχείο έχει κατάληξη .mp3 δεν το αναγνωρίσει μέσα στη λίστα όταν ανοιγει το πρόγραμμα και πρέπει για να το ανοίξεις να πας στο sdcard/mp3 να το αλλάξεις σε .mp4 και έπειτα θα αναγνωριστεί απο το video trimmer ή φυσικά μπορεις να το ανοιξεις απευθείας απο τον file explorer ως video--->video trimmer (χρησιμοποιώ τον root browser lite) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Τη δοκιμάζω τώρα. Πολύ καλή φαίνεται...... Ξέρετε αν μπορώ να βάλω φωτογραφία μου δίπλα στα μηνύματα όπως στο handsent SMS? Δημιούργησε μια επαφή με τον αριθμό τηλεφώνου σου ή την διεύθυνση του email σου και μετά από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και την επιλογή My avatar phone/email πληκτρολόγησε το αντίστοιχο στοιχείο που πέρασες. Edited August 4, 2013 by stelakis1914 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 θα την δοκιμασω ευχαριστώ Πολύ καλά features και εμφάνιση το Sliding αλλά από απόδοση απoγοητευτικό . Καλύτερο από όλα το stock application. Κανένα feature δεν το αξίζει να κολλάει το κινητό σε μια τόσο βασική λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδια συγνωμη που διακοπτω τη συζητηση σας αλλα εχω κι εγω μια απορια ... Θελω να βαλω στο κινητο εναν launcher ελαφρυ μεν , ομορφο και ευχρηστο δε .. Εχει κανεις να μου προτείνει κατι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδια συγνωμη που διακοπτω τη συζητηση σας αλλα εχω κι εγω μια απορια ... Θελω να βαλω στο κινητο εναν launcher ελαφρυ μεν , ομορφο και ευχρηστο δε .. Εχει κανεις να μου προτείνει κατι ??? Έχεις δοκιμάσει τον Nova; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδια συγνωμη που διακοπτω τη συζητηση σας αλλα εχω κι εγω μια απορια ... Θελω να βαλω στο κινητο εναν launcher ελαφρυ μεν , ομορφο και ευχρηστο δε .. Εχει κανεις να μου προτείνει κατι ??? Nova launcher prime. Κορυφή για εμένα και μη ενεργοβορος Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Παιδια συγνωμη που διακοπτω τη συζητηση σας αλλα εχω κι εγω μια απορια ... Θελω να βαλω στο κινητο εναν launcher ελαφρυ μεν , ομορφο και ευχρηστο δε .. Εχει κανεις να μου προτείνει κατι ??? Τον nova κι από μένα (τα έχει όλα) αλλά οπωσδήποτε ρίξε μια ματιά και στον atom, είναι λίγο πιο ενεργοβόρος απ'τον nova αλλά σε απλότητα και ομορφιά υπερτερεί κατ'εμέ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 εγω χρησιμοποιω κ τον smart launcher. μεχει βολεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Έχουμε κάνα προγραμματακι για καταγραφή διαδρομής με αμάξι; κάτι σαν το endomondo π.χ. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Τσέκαρε το My Tracks :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Πολύ καλά features και εμφάνιση το Sliding αλλά από απόδοση απoγοητευτικό . Καλύτερο από όλα το stock application. Κανένα feature δεν το αξίζει να κολλάει το κινητό σε μια τόσο βασική λειτουργία. Είναι για εναν φίλο ποιο πολλή εγω δεν είμαι του sms Ποια εφαρμογή διαγράφει πλήρως άχρηστα δεδομένα απο εφαρμογές που έβγαλα ? ειμαι ροοτ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) παιδια ποιο νομιζετε ειναι καλυτερο 1) android assistant ή 2) Clean master ??? επισης υπαρχει καμια εφαρμογη για να αλλαζει τα transitions?? εχω το go launcher και θα ηθελα να εχει option οπως εχει ο ADW(slide,fade,zoom) Edited August 3, 2013 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Τη δοκιμάζω τώρα. Πολύ καλή φαίνεται...... Ξέρετε αν μπορώ να βάλω φωτογραφία μου δίπλα στα μηνύματα όπως στο handsent SMS? τι γ@@@ο app ειναι αυτο?? μπραβο στο φιλο που το εκανε πραγματικα συγχαριτιρια!!! :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δοκίμασε την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει ο συμφορουμίτης μας. Εντυπωσιακά απλή και λειτουργική εφαρμογή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακολουθουμε τη πορεία της εφαρμογής; έχει κάποιο thread; Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts