Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού το σέταρες, πας https://www.cerberusapp.com/

Τελειο....το καλυτερο ειναι οτι ωρισκει που ειναι χωρις να εχω ενεργποιημενο το GPS. Και μιλαμε με ακριβεια

Θοδωρής

Τελειο....το καλυτερο ειναι οτι ωρισκει που ειναι χωρις να εχω ενεργποιημενο το GPS. Και μιλαμε με ακριβεια

Είναι τούμπανο το cerberus. Αξίζει το 1 ευρώ που θέλει για αγορά μετά τις 7 μέρες trial. Και νομίζω γίνεται με paypal, δεν χρειάζεσαι google wallet.

Δοκίμασε να δεις αν δουλεύει και το take picture με την μπροστινή κάμερα. Εκεί έχει κάποια instabilities (ειδικά αν έχεις CyanogenMod !!).

Λοιπόν.... θέλω μία εφαρμογή που να ανοίγει αυτόματα το wifi του κινητού μου όταν βρίσκομαι σε συγκεκριμένες τοποθεσιες(σπίτι,πανεπιστήμιο κτλ.) εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει....

Με το tasker γίνεται αυτό που θες. Από την άλλη μπορείς να έχεις συνέχεια το WiFi ανοιχτό και να μπαίνει όποτε βρίσκει τα αποθηκευμένα σου δίκτυα, μην σε ανησυχεί η μπαταρία, δεν καίει τίποτα το ιδιαίτερο.

Λάθος απάντηση. Δεν είναι αυτό που ζητάει ο φίλος.

Φυσικά και υπάρχει. Θα κατεβάσεις το Smart WiFi Toggler του Sebouh Aquehian. Εμένα το βγάζει πρώτο πρώτο στη λίστα. Το πρόγραμμα ταυτοποιει τα κελιά κινητής τηλεφωνίας με τα wifi hotspot σημεία που έχεις συνδεθεί έστω 1 φορά. Έτσι λοιπόν όταν είσαι κοντά στο σημείο το ανοίγει αυτόματα και όταν απομακρύνεσαι το κλείνει το wifi για να μην καταναλώνει μπαταρία. Είναι καταπληκτικό πρόγραμμα.

Νομίζω το tasker είναι ακριβώς αυτό που ζητάει και το κάνει ίσως και καλύτερα από το Smart WiFi Toggler, απλά όχι τόσο εύκολα.

Επιπλέον υπάρχει και η εφαρμογή llama που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά ;)

Και το AutomateIt :)

Edited by jastonas

Άστο καλύτερα τότε. Θα μείνω με την 3.2... Ευχαριστώ

Υπάρχει η 3.4 πειραγμενη και παίζει κανονικά.

Ψάξε στα γνωστά

μαγαζιά.

Έχω και εγώ το Cerberus, αλλά νομίζω χρειάζεται το gps στάνταρ για να βρει πού βρίσκεσαι.

Αλλιώς μέσω δικτύου 3g αλλά όχι με πολύ ακρίβεια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ψάχνω μια εφαρμογή τύπου task killer η οποία να χρησιμοποιητε αντι restart επιδη η συσκευή ψιλό σέρνεται ενώ μετά από ρετσταρτ πάει καλά. Την έχω και ρουτ την συσκευή. Απλά λέω τύπου τασκ κιλλερ επιδη έχω διαβάσει ότι δεν κάνουν δουλειά οι τασκ Κιλελέρ.

Ψάχνω μια εφαρμογή τύπου task killer η οποία να χρησιμοποιητε αντι restart επιδη η συσκευή ψιλό σέρνεται ενώ μετά από ρετσταρτ πάει καλά. Την έχω και ρουτ την συσκευή. Απλά λέω τύπου τασκ κιλλερ επιδη έχω διαβάσει ότι δεν κάνουν δουλειά οι τασκ Κιλελέρ.

Καλησπερα.

Αφου εισαι root γιατι δε βαζεις το greenify να δεις ασπρη μερα?Στο προτεινω ανεπιφυλακτα οπως και πολλοι απο εδω μεσα πιστευω θα συμφωνησουν.

Δοκιμασε το ram mamager pro.

Μονο για να κσθαριζεις τη ραμ.

Υπαρχει και σε δοκιμαστικη νομιζω.

κατεβασα την εφαρμογη uccw για να φτιαχνω widgets αλλα οταν παω να τα βαλω σε μια θεση στην οθονη που θελω μου το αλλαζει θεση κ το παει οπου θελει κ δεν μετακινειτε στο μερος που θελω εγω. μπορω να το φτιαξω καπως αυτο η δεν γινεται τιποτα?

Υπάρχει καμία εφαρμογή που να δείχνει τις αγωνιστικές για τη μπάλα στο ημερολόγιο; Όπως το motorsports to Google calendar
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχω και εγώ το Cerberus, αλλά νομίζω χρειάζεται το gps στάνταρ για να βρει πού βρίσκεσαι.

Αλλιώς μέσω δικτύου 3g αλλά όχι με πολύ ακρίβεια.

Δεν είχα τίποτα ενεργοποιημενο περα απο το wifi και το βρήκε. Λες να το βρήκε επειδη ηταν ανοοχτο το wifi;

Θοδωρής

Δεν είχα τίποτα ενεργοποιημενο περα απο το wifi και το βρήκε. Λες να το βρήκε επειδη ηταν ανοοχτο το wifi;

Ναι... με το Wi-Fi σε βρίσκει πολύ καλά....

Παιδιά, βγήκε αναβάθμιση του viber σήμερα και επιτέλους αφαίρεσαν το splash screen κάθε φορά που άνοιγες την εφαρμογή. Έβαλαν seen στα μηνύματα και πρόσθεσαν δυνατότητα να ζωγραφίζεις.

Έχω όμως ένα θέμα: πρόσθεσαν κάποια καινούρια emoticons και ενώ τα παλιά παίζουν κανονικά, τα νέα μου τα εμφανίζει με ερωτηματικά σαν να μην τα αναγνωρίζει, δηλαδή. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Εννοείται πως uninstall / reinstall / restart κλπ δεν βοήθησαν.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά, βγήκε αναβάθμιση του viber σήμερα και επιτέλους αφαίρεσαν το splash screen κάθε φορά που άνοιγες την εφαρμογή. Έβαλαν seen στα μηνύματα και πρόσθεσαν δυνατότητα να ζωγραφίζεις.

Έχω όμως ένα θέμα: πρόσθεσαν κάποια καινούρια emoticons και ενώ τα παλιά παίζουν κανονικά, τα νέα μου τα εμφανίζει με ερωτηματικά σαν να μην τα αναγνωρίζει, δηλαδή. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Εννοείται πως uninstall / reinstall / restart κλπ δεν βοήθησαν.

Κανένα πρόβλημα σε εμένα. Πριν την απεγκατάσταση, να φανταστώ πως έκανες και εκκαθάριση δεδομένων.

Παιδιά σε δικαρτο γιατί το handcent δεν με ρωτάει από ποιο νούμερο θέλω να στείλει μήνυμα ενώ από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχω δηλώσει να κάνει ερώτηση πριν από την αποστολή;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κανένα πρόβλημα σε εμένα. Πριν την απεγκατάσταση, να φανταστώ πως έκανες και εκκαθάριση δεδομένων.

Και εκκαθάριση έκανα και τα αρχεία από το φάκελο έσβησα και restart έκανα και τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι του φταίει. Μόνο conflict με emoticon άλλης εφαρμογής μου περνάει από το μυαλό. Αλλά γιατί μόνο με τα καινούργια? :/

Παιδιά υπάρχει πουθενά κανένα βιβλίο στα Ελληνικά να μπορώ να διαβάζω στην παραλία με το tablet και κάποιος κατάλληλος reader?

Φιλικά Γιώργος

Η λύση είναι μια. Uninstall το viber και κρατάς Whatsapp :p

Πφφ.. ποτέ δεν μου άρεσε σαν εφαρμογή/UI το Viber. Πάντως ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τα emoticons.

Αυτό με το seen που λες, είναι διαφορετικό από το delivered; Δηλαδή μέχρι τώρα έδειχνε αν παραδόθηκε, ενώ τώρα λέει αν το διάβασε ο άλλος;; Κι άλλος σπιούνος ε;

Η λύση είναι μια. Uninstall το viber και κρατάς Whatsapp :p

Πφφ.. ποτέ δεν μου άρεσε σαν εφαρμογή/UI το Viber. Πάντως ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τα emoticons.

Αυτό με το seen που λες, είναι διαφορετικό από το delivered; Δηλαδή μέχρι τώρα έδειχνε αν παραδόθηκε, ενώ τώρα λέει αν το διάβασε ο άλλος;; Κι άλλος σπιούνος ε;

Το έχω και το WhatsApp αλλά με έχει εκνευρίσει γιατί κάποιες στιγμές έχει τύχει να το δω να τρέχει χωρίς λόγο στο παρασκήνιο και να έχει φάει ένα 10% μπαταρία την ώρα που εγώ κοιμάμαι και χωρίς να το έχω ανοίξει για μέρες.

Το Viber το προτιμώ γιατί είναι όλα σε ένα και με την μεγάλη αναβάθμιση πριν λίγο καιρό έχει γίνει πιο ωραίο, έχει βελτιωθεί το UI και με την έκδοση για pc είναι πολύ βολικότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Πρέπει να είμαι η μοναδική παγκοσμίως που το κάνει! Έχω σβήσει το φάκελο με τα emoticons από την Internal, το έχω απεγκσταστήσει και εγκαταστήσει 3 φορές σήμερα και εξακολουθεί να δείχνει μόνο τα παλιά emoticons. Εν τω μεταξύ από τον φάκελο τα βλέπω κανονικά τα νέα emoticons. Και αν τα στείλει άλλος. Μόνο όταν τα γράφω βγαίνουν ερωτηματικά. Θα με στείλει εντελώς.

αγορασα το experience pro γιατι το ειχα δει σενα βιντεο που το ειχε καποος σε galaxy s4 κ μου γραφει οτι η συσκευη μου ειναι συμβατη αλλα δεν υποστιριζεται. τι σημαινει αυτο κ τι μπορω να κανω?

Παιδιά το snap camera hdr έχει ρυθμίσεις βίντεο και μπορείς να ανεβάσεις τα fps. Σε εμένα έχει μέχρι 100. Αλλάζει πραγματικά; Εμένα μου φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά αλλά δεν ξέρω... Ίσως απλώς να είναι μόνο η ιδέα μου αφού και το 30 είναι αρκετά υψηλό και αν όντως αλλάζει, δεν το καταλαβαίνεις εύκολα.

Καμιά εφαρμογή για νυχτερινές λήψεις φωτογραφιών έχουμε; όσες δοκίμασα δεν...

Γεια χαρα παιδια πια εφαρμογη προτεινεται για κατεβασμα βιντεο? Youtube κτλπ

Tubemate, αλλά δεν θα το βρεις στο play. Κάντο αναζήτηση.

Tubemate, αλλά δεν θα το βρεις στο play. Κάντο αναζήτηση.

Εγώ πλέον χρησιμοποιώ το OG Downloader. Γιατί με το Tubemate, τα αρχεία φαίνονταν σαν βίντεο μέσα στην Gallery και με νευρίαζε. :rolleyes:

P.S. Τα download links του αρχικού post έχουν πέσει και τα έχει ανεβάσει κάποιος άλλος στο post #722.

Edited by Giov87

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II