Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα! μια βοηθεια παρακαλω, θελω ενα προγραμματακι να ελεγχει ποιες εφαρμογες θα ξεκινουν οταν ανοιγω το τηλ. θελω να αποκλεισω καποιες γιατι φορτωνουν τζαμπα και μου τρωνε μνημη! Επισης καποια εφαρμογη για να με ειδοποιει οταν πανε καποια προγραμματα να συνδεθουν στο ιντερνετ κυριως στο 3τζι με ενδιαφερει!

Για το πρωτο σου ερωτημα υπάρχει το greenify αλλά απαιτεί δικαιώματα root και δεν λειτουργει σε εφαρμογές συστηματος παρα μονο σε εφαρμογές χρήστη (αυτές που εγκατέστησες μόνος σου δηλαδή). Ριξ'του μια ματια στο play..:)

Καλησπερα! μια βοηθεια παρακαλω, θελω ενα προγραμματακι να ελεγχει ποιες εφαρμογες θα ξεκινουν οταν ανοιγω το τηλ. θελω να αποκλεισω καποιες γιατι φορτωνουν τζαμπα και μου τρωνε μνημη! Επισης καποια εφαρμογη για να με ειδοποιει οταν πανε καποια προγραμματα να συνδεθουν στο ιντερνετ κυριως στο 3τζι με ενδιαφερει!

Rom toolbox..η..Link2sd.

Παγωνεις οτι δεν θελεις να τρεχει, και ξεπαγωνεις οταν χρειαζεται και ξαναπαγωνεις οταν τελειωσεις.

Ακομα και το google play τοχω παγωμενο.

Δουλευει με οοοοολες τις εφαρμογες, συστηματος η χρηστη.

Και δεν τρωνε πορους.

Στο ιντερνετ μπαινουν ολες οσες εχουν διαφημισεις.

Βαλε το lucky patcer που κοβει και τις διαφημισεις.

Για το πρωτο σου ερωτημα υπάρχει το greenify αλλά απαιτεί δικαιώματα root και δεν λειτουργει σε εφαρμογές συστηματος παρα μονο σε εφαρμογές χρήστη (αυτές που εγκατέστησες μόνος σου δηλαδή). Ριξ'του μια ματια στο play..:)

H donate έκδοση με τη χρήση του xposed framework παγώνει και εφαρμογές συστήματος.Για τη σύνδεση στο ιντερνετ με 3g υπάρχoυν προγράμματα όπως το droidwall και το android firewall με τα οποια επιλέγει ο χρήστης ποιες εφαρμογές θα έχουν ιντερνετ με wifi και 3g

Edited by bbbb

το καλύτερο για επαναφορά φωτογραφιών κλπ είναι το photorec και αρκετή υπομονή!

Τσεκαρε εδω οχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι

http://www.adslgr.com/forum/threads/711335-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-sd-safely-to-remove-blank-or-unsupported-solved?highlight=photorec

Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι καταπληκτικο

αλλα το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει

το κινητο σαν εξωτερικο σκληρο δισκο,ετσι ωστε να φαινεται

μεσα στο προγραμμα για να τον σκαναρει,

αλλα σαν εξωτερικη συσκευη η οποια δεν φαινεται μεσα στο προγραμμα.

H donate έκδοση με τη χρήση του xposed framework παγώνει και εφαρμογές συστήματος.Για τη σύνδεση στο ιντερνετ με 3g υπάρχoυν προγράμματα όπως το droidwall και το android firewall με τα οποια επιλέγει ο χρήστης ποιες εφαρμογές θα έχουν ιντερνετ με wifi και 3g

Χρησιμοποιώ τη δωρεάν έκδοση του Greenify μόνο και μόνο για να κάνω hibernation στο Maps. Δε θεωρείται εφαρμογή συστήματος αυτή;

Υ.Γ.: Είμαι στην Android Revolution HD 11.0

Στο ιντερνετ μπαινουν ολες οσες εχουν διαφημισεις.

Βαλε το lucky patcer που κοβει και τις διαφημισεις.

Ψάχνω κι προγραμματάκι που να κόβει τις διαφημίσεις αλλά έχω ψιλοχαθεί..

1) AdFree

2) AdAway

3) Lucky Patcher

Ποια να χρησιμοποιήσω και γιατί;

129026.png?1640591734

Χρησιμοποιώ τη δωρεάν έκδοση του Greenify μόνο και μόνο για να κάνω hibernation στο Maps. Δε θεωρείται εφαρμογή συστήματος αυτή;

Υ.Γ.: Είμαι στην Android Revolution HD 11.0

Αν είναι προεγκατεστημενο το πρόγραμμα (Google maps) στη custom rom που χρησιμοποιείς, ναι, είναι εφαρμογή συστήματος.

Αν την έχεις κατεβάσει από market, είναι εφαρμογή χρήστη και μπορείς να κανείς hibernation.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για να επανέλθει το gtalk απλά πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, εφαρμογές, βρίσκεις το hangouts και πατάς uninstall updates.

Αυτό προτείνω και εγώ αλλά δεν πιάνει πάντα πχ μόλις έβαλα γυμνή rom οπότε hangouts κατέβασα, δεν έχει πισωγύρισμα

Για μενα το Adaway. Μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα, οπως να βαλεις εσυ στην black list links ή να επιτρεψεις καποια links

Δεν θυμάμαι ποιο από τα 2 μου γέμιζε την μνήμη σε τακτά διαστήματα?

Ξέρετε καμιά εφαρμογή όσο πιο κοντά γίνεται στο greenify που να μην απαιτεί root; έχω φτάσει σε σημείο να έχω ελεύθερα από τα 832mb ram τα 700.

Επίσης να ρωτήσω κάτι άσχετο, στο Tapatalk, σας έρχονται ειδοποιήσεις από το myphone; μου έρχονται μόνο από το xda

Edited by NickName98

Ψάχνω κι προγραμματάκι που να κόβει τις διαφημίσεις αλλά έχω ψιλοχαθεί..

1) AdFree

2) AdAway

3) Lucky Patcher

Ποια να χρησιμοποιήσω και γιατί;

Το AdAway

Το lucky patcher είναι πειρατικού σκοπού, δεν αρμόζει στους όρος του my phone.gr

Edited by maarinos

Παιδιά, καλησπέρα.

Μιας και το GoLauncher EX σταμάτησε πια να μου έχει επιλογές για πολλές home screens εκτός απ'τις 9 διαθέσιμες, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο hack που να του επιτρέπει να προσθέσω περισσότερες;

Αν, όχι, γνωρίζετε κάποιον εναλλακτικό launcher με επιλογή για περισσότερες από 9 home screens?

Thnx!

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Επίσης να ρωτήσω κάτι άσχετο, στο Tapatalk, σας έρχονται ειδοποιήσεις από το myphone; μου έρχονται μόνο από το xda

Το myphone δεν υποστηρίζει το tapatalk 4 γι' αυτό δε σου έρχονται ειδοποιήσεις.

Είχε κανείς σας πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση του Skype;

Δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου απο το μεγάφωνο παρά μόνο από το ακουστικό.

Στις ρυθμίσεις δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις ήχου.

Καμία ιδέα;;

μαγκες γνωριζετε με ποια εφαρμογη μπορω να κανω το παρακατω στη status bar??

τα unread εννοω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Είχε κανείς σας πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση του Skype;

Δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου απο το μεγάφωνο παρά μόνο από το ακουστικό.

Στις ρυθμίσεις δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις ήχου.

Καμία ιδέα;;

Εδω στο φορουμ εχω ανεβασει τη προηγουμενη εκδοση. Βαλε τη παλια μεχρι να φτιαξουν τη καινουργια. Πολλοι εχουν προβλημα γενικα.

Δεν θυμάμαι ποιο από τα 2 μου γέμιζε την μνήμη σε τακτά διαστήματα?

Δεν νομίζω με το AdAway να είχες τέτοιο θέμα . Τροποποίηση ενός αρχείου κάνει και δεν ξανατρέχει ( μπορείς να το επεγκαταστησεις και να εξακολουθούν να μην “περνανε” οι διαφημίσεις ).

Εδω στο φορουμ εχω ανεβασει τη προηγουμενη εκδοση. Βαλε τη παλια μεχρι να φτιαξουν τη καινουργια. Πολλοι εχουν προβλημα γενικα.

Κάτι άλλο φταίει.

Δοκίμασα και την προηγούμενη version του Skype αλλά εξακολουθώ να μην έχω δυνατότητα ανοικτής ακρόασης.

Θυμόμουν ένα μενού που αφορούσε τον ήχο αλλά δεν το βρίσκω.

μαγκες γνωριζετε με ποια εφαρμογη μπορω να κανω το παρακατω στη status bar??

τα unread εννοω

Αυτό 99% είναι custom rom.

Κάτι άλλο φταίει.

Δοκίμασα και την προηγούμενη version του Skype αλλά εξακολουθώ να μην έχω δυνατότητα ανοικτής ακρόασης.

Θυμόμουν ένα μενού που αφορούσε τον ήχο αλλά δεν το βρίσκω.

Οχι δεν υπηρχε μενου. Μονο οταν ο αλλος απαντουσε εμφανιζοταν στην οθονη αν πατουσες στο ακουστικο δυνατοτητα για μεγαφωνο. Δοκιμασε με το τεστ του ηχου που εχει.

Τωρα καταλαβα τι εννοουσες.

Αυτο εμφανιζεται μονο οταν εισαι σε κληση.

Αυτο που λες το έκανα αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κόβει τον ήχο που στέλνω.

Δεν έχει σχέση με τον ήχο που λαμβάνω.

Τι να πω.

Ακούω από το ακουστικό αλλά όχι από το μεγάφωνο

Αυτο που λες το έκανα αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κόβει τον ήχο που στέλνω.

Δεν έχει σχέση με τον ήχο που λαμβάνω.

Τι να πω.

Ακούω από το ακουστικό αλλά όχι από το μεγάφωνο

Μηπως εχεις κλεισει τον ηχο απ το τηλεφωνο. Δοκιμασε ν ανοιξεις τις ρυθμισεις ηχου να δεις αν ολα ειναι ανοιχτα τερμα.

Edited by pavlitakis1

Παιδιά έπεσε στα χέρια μου η καινούρια εφαρμογή Skype και πρέπει να είναι μονταρισμενη, βλέπω βελτίωση και όταν πατάμε το menu έχει επιλογή exit... Όποιος την θέλει την έχω ανεβάσει εδώ... Απλά πρέπει πρώτα να απεγκαταστησετε την προηγούμενη που έχετε..

http://db.tt/G5SXUtuy

System tuner. Απλα κορυφαιο. Μονο καφε δεν φτιαχνει.:D

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αυτό 99% είναι custom rom.

ετσι πιστευω γιατι δεν βρηκα κατι στο play...το θεμα ειναι να βρω ποιο mod ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μηπως εχεις κλεισει τον ηχο απ το τηλεφωνο. Δοκιμασε ν ανοιξεις τις ρυθμισεις ηχου να δεις αν ολα ειναι ανοιχτα τερμα.

Μακάρι να ήταν αυτό θα το είχα βρει με την.πρωτη

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις-προτασεις σας!

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II