StratosGR Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Διευκρίνηση: Το Viber ως εφαρμογή είναι κλειστή. Υπάρχει όμως η υπηρεσία της που τρέχει στο background. Και όταν υπάρξει κλήση, η υπηρεσία αυτή ανοίγει την εφαρμογή. Μη το κάνουμε σήριαλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Το Tapatalk ξερουμε αν ειναι συμβατο με την εκδοση 2.3.6? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Το tapatalk 4 δεν ειναι,το 2 κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Διάβασε Στην περιγραφή, πάντως έχει στρώσει σε καλό δρόμο βαδίζει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Διευκρίνηση: Το Viber ως εφαρμογή είναι κλειστή. Υπάρχει όμως η υπηρεσία της που τρέχει στο background. Και όταν υπάρξει κλήση, η υπηρεσία αυτή ανοίγει την εφαρμογή. Μη το κάνουμε σήριαλ. Σε εμενα δεν ανοιγει αν στειλει καποιος μηνυμα ή αν με καλεσουν, ποιο παλια γινοταν. Δεν ξερω αν εχω κανει καμια γκαφα στης ρυθμισεις του viber, το εψαξα και δεν βρηκα, υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο? Και μια αλλη ερωτηση, ψαχνω την εφαμογη που δουλευει με την καμερα του τηλεφωνου και οπου την εχει και κοιτας σου βγαζει πληροφοριες για καταστηματα - αξιοθεατα κτλ Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Σε εμενα δεν ανοιγει αν στειλει καποιος μηνυμα ή αν με καλεσουν, ποιο παλια γινοταν. Δεν ξερω αν εχω κανει καμια γκαφα στης ρυθμισεις του viber, το εψαξα και δεν βρηκα, υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο? Και μια αλλη ερωτηση, ψαχνω την εφαμογη που δουλευει με την καμερα του τηλεφωνου και οπου την εχει και κοιτας σου βγαζει πληροφοριες για καταστηματα - αξιοθεατα κτλ Ευχαριστω. Αυτην εννοεις ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.unveil&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Αυτην εννοεις ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.unveil&hl=el Ευχαριστω για την απαντηση, οχι δεν λεω για αυτη, αυτη ειναι με φωτογραφιες. Ψαχνω για την εφαρμογη που σου βγαζει πληροφοριες στην οθονη οταν ειναι ανοικτη η καμερα χωρις να τραβηψω φωτογραφια, νομιζω ειναι αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikitude&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53aWtpdHVkZSJd υπαρχει καποια αλλη με περισσοτερες πληροφοριες ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Διευκρίνηση: Το Viber ως εφαρμογή είναι κλειστή. Υπάρχει όμως η υπηρεσία της που τρέχει στο background. Και όταν υπάρξει κλήση, η υπηρεσία αυτή ανοίγει την εφαρμογή. Μη το κάνουμε σήριαλ. Μπορει να κάνω και λάθος αλλά έχω παρατηρήσει το εξής.Η εφαρμογή κλεινει κανονικά.Αυτό που την ανοίγει όταν δεχτούμε κλήση ή μήνυμα ειναι η υπηρεσία-εφαρμογή που τρέχει στη συσκευή "υπηρεσίες google play" και ειναι υπεύθυνη για τους διάφορους αυτόματους συγχρονισμούς της συσκευής.Αν κάνω greenify αυτή την εφαρμογή (μέσω xposed framework μιας και ειναι συστήματος και δεν γίνεται αλλιως να κλεισει),τότε σταματάνε να έρχονται ειδοποιήσεις στο viber,gmail κτλ. Edited June 18, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μπορει να κάνω και λάθος αλλά έχω παρατηρήσει το εξής.Η εφαρμογή κλεινει κανονικά.Αυτό που την ανοίγει ειναι η υπηρεσία-εφαρμογή που τρέχει στη συσκευή "υπηρεσίες google play" και ειναι υπεύθυνη για τους διάφορους αυτόματους συγχρονισμούς της συσκευής.Αν κάνω greenify αυτή την εφαρμογή (μέσω xposed framework μιας και ειναι συστήματος και δεν γίνεται αλλιως να κλεισει),τότε σταματάνε να έρχονται ειδοποιήσεις στο viber,gmail κτλ. Δεν πρεπει να φταιει αυτο φιλε γιατι στο δικο μου απεγκαθιστω τις υπηρεσιες google play συστηματικα, καθε φορσ που βγαινω απ το μαρκετ (γιατι εγκαθισταται παλι μολις μπω). Αν και δοκιμασα να την παγωσω (υπηρεσιες), τρεχει κανονικα. Το play ομως οταν το παγωσω, παγωνει κανονικα. Με δεδομενα παρασκηνιου κλειστα, πλει παγωμενο, υπηρεσιες οχι, μολις παρω ςμς τσουπ το viber ανοιγει. Επισης ανοιγει μαζι με καμμια 10αρια, οταν μπω στο μαρκετ, πριν εγκατασταθουν αυτοματα οι υπηρεσιες. Αρα πιστευω οτι ανοιγει απο μονη της, υπο συγκεκριμενες συνθηκες, γιατι αν παγωσω το viber, τοτε δεν ξανανοιγει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Τι έκδοση android τρέχεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Τι έκδοση android τρέχεις; 2.3.5 Kernel 2.6.32.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Eγώ android 4.2. Τελείως άλλο λειτουργικό σε πολλά πράγματα.Εσύ όταν κάνεις πάγωμα εφαρμογής υποθέτω την κάνεις με το titanium ή με κάποια παρόμοια εφαρμογή όπου σε αυτή την περίπτωση ειναι σαν να απεγκαθιστάς την εφαρμογή.Λογικό να γίνεται αυτό που λες.Εγώ όταν μπαίνω στο play δεν ανοίγει ούτε το viber,oυτε καμμια 10αρια άλλες εφαρμογές.Και σε αυτό ευθύνεται το greenify.Kαι τα updates γίνονται κανονικά. Edited June 18, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Eγώ android 4.2. Τελείως άλλο λειτουργικό σε πολλά πράγματα.Εσύ όταν κάνεις πάγωμα εφαρμογής υποθέτω την κάνεις με το titanium ή με κάποια παρόμοια εφαρμογή όπου σε αυτή την περίπτωση ειναι σαν να απεγκαθιστάς την εφαρμογή.Λογικό να γίνεται αυτό που λες.Εγώ όταν μπαίνω στο play δεν ανοίγει ούτε το viber,oυτε καμμια 10αρια άλλες εφαρμογές.Και σε αυτό ευθύνεται το greenify.Kαι τα updates γίνονται κανονικά. Χρησιμοποιώ το Link2sd. To titanium το βρίσκω πατάτα...για λίγο μπακ απ σε σκαιπ κλπ. για να μην ξαναβαζω κωδικούς. οι εφαρμογές που μπαινουν μόνες τους ειναι οι ξεπάγωτες. αλλιώς γινεται το σωσε. το πάγωμα θελει 2" και 2" το ξεπάγωμα. Επομένως δεν πρόκειται για απεγκατάσταση. Το δε πλει τις δείχνει απενεργοποιημένες και δεν προτείνει ουτε ενημέρωση. το πλει ειναι μοντ. κλεινω τα παντα χειροκίνητα. Το greenify δεν κάνει για τη συσκευή μου, αλλά το Link2sd και το πάγωμα κάνει την ίδια δουλειά με μια μικρή καθυστέρηση 15" για μπες βγές. Πρακτικά ασήμαντο. Ετσι το FireXT 530 (low end 95€) εχει φορτωμένες 130 εφαρμογες (90% παγωμένες) και πάει σφαίρα. (σχετικό). εννοειται ότι αν κάνω τα ιδια σ άλλο τηλ...θα απογειωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Υπάρχει εφαρμογή-widget σαν την μπάρα αναζήτησης του ios? Δηλαδή να βαζω κάτι και να μου βρισκει οτιδήποτε υπάρχει στο τηλέφωνο. Το κανει ο action launcher ξέρω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Υπάρχει εφαρμογή-widget σαν την μπάρα αναζήτησης του ios? Δηλαδή να βαζω κάτι και να μου βρισκει οτιδήποτε υπάρχει στο τηλέφωνο. Το κανει ο action launcher ξέρω Η μπάρα της Google δεν το κάνει αυτό; γράφεις κάτι και σου δείχνει όλα τα σχετικά με αυτό που αναζήτησες. Έχει και ρυθμίσεις για το τι θα ψάχνει από το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Στην μπάρα της Google όπως είπε ο φίλος μπορείς να το κάνεις, έχει ρυθμίσεις στο τι να ψάχνει, από το τηλέφωνο; από το internet;από εφαρμογές; επιλέγεις εσύ τα αποτελέσματα της αναζήτησης, ψάξε λίγο και θα το βρεις. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Η μπάρα της Google δεν το κάνει αυτό; γράφεις κάτι και σου δείχνει όλα τα σχετικά με αυτό που αναζήτησες. Έχει και ρυθμίσεις για το τι θα ψάχνει από το τηλέφωνο. Στην μπάρα της Google όπως είπε ο φίλος μπορείς να το κάνεις, έχει ρυθμίσεις στο τι να ψάχνει, από το τηλέφωνο; από το internet;από εφαρμογές; επιλέγεις εσύ τα αποτελέσματα της αναζήτησης, ψάξε λίγο και θα το βρεις. Κοίτα τι είχαμε τόσο καιρό και δεν το ξέραμε..!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Προσωπικά χρησιμοποιώ το aurora universal search pro.Πιο γρήγορο στο άνοιγμα απο την μπάρα της google και με επιπλέον ευκολίες οπως π.χ. την εμφάνιση εικονιδίου για άμεση κλήση,μήνυμα σε μια επαφή ή απλά γράφοντας ένα αριθμό.Με αυτόν τον τροπο ουσιαστικά εχω καταργήσει σε μεγάλο βαθμό και τον dialer.Επισης για τοπική αναζήτηση στο τηλέφωνο ειναι πιο λεπτομερής απο το google search Edited June 19, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Eχω χρησιμοποιω και αυτην για αναζητησεις στο ινετρνετ ενω την απλη της google και για το τηλεφωνο https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ozmium.QuickSearch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5vem1pdW0uUXVpY2tTZWFyY2giXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιο widget το οποίο να μπορείς να ορίσεις να σου δείχνει πόσα unread sms emails και κλήσεις έχεις? Νομίζω είχα δει κάτι τέτοιο αλλά δεν θυμάμαι πιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ο Dolphin browser πήρε μεγάλο update και άλλαξε UI, αξίζει να αναβαθμίσετε όσοι τον δουλεύετε. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ο Dolphin browser πήρε μεγάλο update και άλλαξε UI, αξίζει να αναβαθμίσετε όσοι τον δουλεύετε. Θα τον δοκιμάσω σίγουρα! Να βάλω και το jetpack η μπα;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Με το jet pack μου εβγαλε ασπρη οθονη. Ετσι το απεγκατεστησα και ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Aπο flash παιζει??? Το jet pack μου κανε κολληματα ολο τον browser και επισης με αποσυνδεε καθε φορα απο καθε σελιδοδεικτη μου. Το ξηλωσα και επανηλθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ο Dolphin browser πήρε μεγάλο update και άλλαξε UI, αξίζει να αναβαθμίσετε όσοι τον δουλεύετε. Καλός ο dolphin και πολύ ελαφρύς αλλά δεν μου αρέσει που στο πάνω μέρος του υπάρχουν τόσα πράγματα (tabs, και χώρος για το link και υπάρχει και το status bar). Θα τα ήθελα πιο συμαζεμενα. Σε μια 4ιντση ας πούμε οθόνη θα έμενε πολύ λίγος χώρος για το site. Το ξέρω ότι υπάρχει και το fullscreen mode αλλά με κουράζει λίγο. Τώρα θα πείτε πολύ ιδιοτροπία αλλά εντάξει... να κάνω και τις παρατηρήσεις μου. Παρόλα αυτά παραμένει από τους κορυφαίους για android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts