pavlitakis1 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών και διαγραφεί όλων των δεδομένων χρήστη.. Το κινητό είχε μόνο τους βασικούς φακέλους.. Παρόλα αυτά, έβγαλε το ίδιο nick όταν την εγκατέστησα.. Εννοεις ψευδωνυμο η εμειλ; Για δοκιμασε να εγκαταστησεις την εφαρμογη χωρις ιντερνετ. Αν επικοινωνει με τη μαμα, τοτε εχει συνδεσει το λογαριασμο σου με αυτο το ψευδωνυμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τραβάει φωτογραφίες με κλειστή την οθόνη η καμιά συντόμευση που όταν το πατάς να τραβάει στιγμιαία φωτογραφία; ευχαριστώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zecurisoft.mhc1202&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56ZWN1cmlzb2Z0Lm1oYzEyMDIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Εννοεις ψευδωνυμο η εμειλ; Για δοκιμασε να εγκαταστησεις την εφαρμογη χωρις ιντερνετ. Αν επικοινωνει με τη μαμα, τοτε εχει συνδεσει το λογαριασμο σου με αυτο το ψευδωνυμο. Επειδή το είχα παρατηρήσει και παλαιότερα που άλλαζα ρομ, είπα να κάνω ένα hard reset στο κινητό και να βάλω το νέο gmail του φίλου.. Υποθέτοντας πως αφού καθαρίστηκαν τα πάντα, και η εφαρμογή θα κατεβεί σε νέο gmail, δεν θα εντοπίσει το παλιό nickname και σκορ.. Έλα μου όμως που το εντοπίζει?? Και παλεύω να βρω τρόπο.. Τους έστειλα και mail, μπας και μου έχει ξεφύγει κάτι.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Επειδή το είχα παρατηρήσει και παλαιότερα που άλλαζα ρομ, είπα να κάνω ένα hard reset στο κινητό και να βάλω το νέο gmail του φίλου.. Υποθέτοντας πως αφού καθαρίστηκαν τα πάντα, και η εφαρμογή θα κατεβεί σε νέο gmail, δεν θα εντοπίσει το παλιό nickname και σκορ.. Έλα μου όμως που το εντοπίζει?? Και παλεύω να βρω τρόπο.. Τους έστειλα και mail, μπας και μου έχει ξεφύγει κάτι.. :wacko: Προφανως η εφαρμογη διαβαζει το ΙΜΕΙ της συσκευης για να μην εγκαθισταται σε διαφορετικες συσκευες. Πες τους οτι αλλαξες κινητο ν ακυρωθει το παλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Κάποιος που έχει εγκατεστημένη σε root κινητό την εφαρμογή Caynax A6W και έχει ταυτόχρονα εφαρμογή για μπλοκάρισμα διαφημίσεων, μπορεί να μου πει αν έχουν κοπεί ή συνεχίζει και τους δείχνει; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έχω την εφαρμογή screen off and lock την οποία έχω ορίσει με gesture στον nova (κάνω διπλό κλικ και κλείνει η οθόνη) .,Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το WiFi?Να είναι εφαρμογή ουσιαστικά και όχι widget. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έχω την εφαρμογή screen off and lock την οποία έχω ορίσει με gesture στον nova (κάνω διπλό κλικ και κλείνει η οθόνη) .,Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το WiFi?Να είναι εφαρμογή ουσιαστικά και όχι widget. Έχεις tasker στην συσκευή σου? Αν ναι κανείς μια task η οποία να κάνει toggle το Wi-Fi (η απλά να το ανοίγει) και μπορείς να την ορίσεις σαν gesture του nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έχεις tasker στην συσκευή σου? Αν ναι κανείς μια task η οποία να κάνει toggle το Wi-Fi (η απλά να το ανοίγει) και μπορείς να την ορίσεις σαν gesture του nova. Ρε παληκαρε μπορουμε απο καπου να μαθουμε πως δουλευει το tasker? Εχω καταμπερδευτει μιλαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Είναι περίεργο πρόγραμμα είναι η αλήθεια αλλά αν πιάσεις το νόημα δεν είναι πολύ δύσκολο να κάνεις 5 πράματα. Μπορείς να κάνεις και πολύ σύνθετα αλλά θέλει λογικά πολύ εμπειρία. Γενικά εγώ βρήκα κάποια tutorials στο YouTube και κατάλαβα με ποια λογική δουλεύει. Από κει και πέρα θέλει και σκέψη να βρεις πως θα δουλεύει η εργασία που θες να σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έχεις tasker στην συσκευή σου? Αν ναι κανείς μια task η οποία να κάνει toggle το Wi-Fi (η απλά να το ανοίγει) και μπορείς να την ορίσεις σαν gesture του nova. Ούτε που ξέρω τι είναι το tasker. Κάτι άλλο; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Ρε παληκαρε μπορουμε απο καπου να μαθουμε πως δουλευει το tasker? Εχω καταμπερδευτει μιλαμε... Υπάρχει και αυτή η σελίδα http://tasker.wikidot.com/ επισης εκτος απο το κορυφαίο tasker για δημιουργία αυτοματοποιημένων εργασιών ανάλογα την τοποθεσία,ανοιγμα κλεισιμο wifi κτλ υπάρχει και το δωρεάν llama profiles που προσωπικά με έχει βολέψει αρκετά και το χρησιμοποιώ καθημερινά Edited June 15, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Λοιπόν, χτες πηρα το galaxy s3 και πρατηρησα οτι η λειτουργία multiwindow ειναι σχεδον άχρηστη. Οι εφαρμογές που μπορούν να επιλεχθουν ειναι ελαχιστες και δεν με εξυπηρετεί. Οποτε ψαχνω για καποιον τροπο που δεν απαιτεί root να προσθέσω κι άλλες εφαρμογες (κατι που να φανταστώ δεν γίνεται) ή μια αλλη καλη εφαρμογή παρόμοια με το multiwindow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ούτε που ξέρω τι είναι το tasker. Κάτι άλλο; αυτό πρέπει να είναι app και όχι widget https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.ne.neko.freewing.WiFiOnOff&feature=search_result δεν το έχω δοκιμάσει Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το tasker έχει άπειρες δυνατότητες αρκεί κάποιος να το ψάξει καλά και να κάνει κάποιες δοκιμές. Μπορεί όμως να αρχίσει με τα απλά πράγματα όπως, να ενεργοποιεί το gps όταν αυτό είναι απαραίτητο με τις εφαρμογές που αυτός θα επιλέξει και πολλά άλλα που υπάρχουν σε οδηγούς ή να δημιουργήσει αρκετά προφίλ κάνοντας δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Λοιπόν, χτες πηρα το galaxy s3 και πρατηρησα οτι η λειτουργία multiwindow ειναι σχεδον άχρηστη. Οι εφαρμογές που μπορούν να επιλεχθουν ειναι ελαχιστες και δεν με εξυπηρετεί. Οποτε ψαχνω για καποιον τροπο που δεν απαιτεί root να προσθέσω κι άλλες εφαρμογες (κατι που να φανταστώ δεν γίνεται) ή μια αλλη καλη εφαρμογή παρόμοια με το multiwindow. Επειδή στα άμεσα σχέδια μου ειναι μια συσκευή η οποία δεν εχει multiwindow ,έψαξα και βρήκα αυτο Όπως αρκετά κάλο είναι και το Sidebar Pro Edited June 15, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Επειδή στα άμεσα σχέδια μου ειναι μια συσκευή η οποία δεν εχει multiwindow ,έψαξα και βρήκα αυτο Όπως αρκετά κάλο είναι και το Sidebar Pro Δοκιμάστε εάν θέλετε και αυτήν - SwipePad Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τραβάει φωτογραφίες με κλειστή την οθόνη η καμιά συντόμευση που όταν το πατάς να τραβάει στιγμιαία φωτογραφία; ευχαριστώ καταπληκτικό πρόγραμμα παρακολουθησης και οχι μόνο , που τραβάς Photo μέσω pc στο τηλέφωνο......διάβασε και θα καταλάβεις..!! http://www.cerberusapp.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giolanda1981 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλησπέρα παιδάκια Και πάλι πρόβλημα :( Παρέλαβα τη ταμπλέτα την Παρασκευή (όλα μια χαρά) και σήμερα που κάθισα λίγο να την δω πάτησα καταλάθος το "aeroplane mode", βγήκε απ' το wifi (όπως ήταν λογικό) κι από εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί να ξαναμπει στο ιντερνετ. Στην αρχή βρίσκει τα δίκτυα για 10 δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζονται και γράφει "Searching fot WiFi networks..." Έκανα και reset, τίποτα. Μάλιστα έκανε και 2 φορές restart μόνο του που το είχα και έψαχνε... Τι να κάνω; Την ΞΑΝΑπάτησα και πρέπει να το ξαναστείλω πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καποια εφαρμογη ολοκληρωμενη της προκοπης για επεξεργασια και μιξαρισμα mp3, εχει κανεις υποψη του? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 δοκίμασε με το helium Δεν είναι συμβατό με το κινητό μου βγάζει το μαρκετ :confused: Δες και το Datasync θα δοκιμασω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ρε παιδιά επειδή η Google κατέβασε από το store την εφαρμογή Greek TV ( μάλλον επειδή είχε στα κανάλια της το zoogla.gr που μετέδιδε την ερτ ) μήπως έχει κανείς την εφαρμογή να μου τη στείλει κάπως ή να την ανεβάσει εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ρε παιδιά επειδή η Google κατέβασε από το store την εφαρμογή Greek TV ( μάλλον επειδή είχε στα κανάλια της το zoogla.gr που μετέδιδε την ερτ ) μήπως έχει κανείς την εφαρμογή να μου τη στείλει κάπως ή να την ανεβάσει εδώ; https://www.dropbox.com/s/c1a745jscrqrb4e/gentv.star.greece.1.1.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Επειδή στα άμεσα σχέδια μου ειναι μια συσκευή η οποία δεν εχει multiwindow ,έψαξα και βρήκα αυτο Όπως αρκετά κάλο είναι και το Sidebar Pro Να προσθέσω και εγώ το glovebox. Διαλέγεις και παίρνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 https://www.dropbox.com/s/c1a745jscrqrb4e/gentv.star.greece.1.1.apk Αν και εννοούσα άλλη εφαρμογή ( το εικονίδιο της ήταν μια μαύρη τηλεόραση με μαύρο φόντο και έγραφε TV με μεγάλα γράμματα ) , σε ευχαριστώ πάρα πολύ μιας και το κανάλι του zoogla.gr δουλεύει οπότε μια χαρά!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Αν και εννοούσα άλλη εφαρμογή ( το εικονίδιο της ήταν μια μαύρη τηλεόραση με μαύρο φόντο και έγραφε TV με μεγάλα γράμματα ) , σε ευχαριστώ πάρα πολύ μιας και το κανάλι του zoogla.gr δουλεύει οπότε μια χαρά!!!:D σορυ φιλε καταλαβα λαθος αλλα αφου σε βολεψε αυτη οκ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts