maarinos Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 AdAway V2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδιά τώρα τελευταία μου πετάει κάτι διαφημίσεις για να κερδίσω και καλά η λεφτά η αλλά πράγματά στο μενού των ειδοποιήσεων,πως κάνω block αυτά? Κάποια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει, χρησιμοποιεί το airpush για να στέλνει διαφημίσεις. Δε θα στο μπλοκάρουν τα προηγούμενα προγράμματα που προτάθηκαν. Κατέβασε το AirPush Detector να βρεις ποια εφαρμογή το κάνει και απεγκατέστησε την. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 AdAway V2.3 Πολύ ωραία,το κατέβασα,κάνω κάτι άλλο?του έκανα update. Επίσης έκανα κι ένα scan και μου έβγαλε μία εφαρμογή η text cutie του instagram ότι είναι με διαφημίσεις ίσως? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πολύ ωραία,το κατέβασα,κάνω κάτι άλλο?του έκανα update. Επίσης έκανα κι ένα scan και μου έβγαλε μία εφαρμογή η text cutie του instagram ότι είναι με διαφημίσεις ίσως? Δες κι αυτό το airpush detector που σου πρότεινε ο Στράτος παραπάνω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδιά τώρα τελευταία μου πετάει κάτι διαφημίσεις για να κερδίσω και καλά η λεφτά η αλλά πράγματά στο μενού των ειδοποιήσεων,πως κάνω block αυτά? Έχω διαβάσει πολλούς να έχουν αυτό το θέμα με την εφαρμογή της Ναυτεμπορικης . Αν την έχεις εγκαταστήσει πρόσφατα στειλτην να δεις αν θα σταματήσουν οι διαφημίσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Κάποια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει, χρησιμοποιεί το airpush για να στέλνει διαφημίσεις. Δε θα στο μπλοκάρουν τα προηγούμενα προγράμματα που προτάθηκαν. Κατέβασε το AirPush Detector να βρεις ποια εφαρμογή το κάνει και απεγκατέστησε την. Εξαιρετικό. Βρήκε κι ένα icons theme πού είχα κατεβάσει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Κάποια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει, χρησιμοποιεί το airpush για να στέλνει διαφημίσεις. Δε θα στο μπλοκάρουν τα προηγούμενα προγράμματα που προτάθηκαν. Κατέβασε το AirPush Detector να βρεις ποια εφαρμογή το κάνει και απεγκατέστησε την. Θα συμφωνήσω!!!το θέμα εμφανίζεται από συγκεκριμένη εφαρμογή!! Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Κάποια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει, χρησιμοποιεί το airpush για να στέλνει διαφημίσεις. Δε θα στο μπλοκάρουν τα προηγούμενα προγράμματα που προτάθηκαν. Κατέβασε το AirPush Detector να βρεις ποια εφαρμογή το κάνει και απεγκατέστησε την. Έτσι, ακριβώς. Δεν θα κάνεις δουλειά με τα ad block προγράμματα. Θα βρεις ποια εφαρμογή σού στέλνει τη διαφήμιση στη notification bar, με το AirPush Detector. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδιά τώρα τελευταία μου πετάει κάτι διαφημίσεις για να κερδίσω και καλά η λεφτά η αλλά πράγματά στο μενού των ειδοποιήσεων,πως κάνω block αυτά? Πάτα παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση - Πληροφορίες εφαρμογής - Βγάλε το τικ από το "Εμφάνιση ειδοποιήσεων". Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 μία βοήθεια παιδιά.... στο email μου μπαίνω μέσω browser και από την παρακάτω διεύθυνση webmail.company.gr/zimbra/mail για να το ΄΄βλέπω΄΄ μέσω της stock εφαρμογής στο κινητό μου αντί να μπάινω στην σελίδα, μετα κωδικοί κλπ πως μπορώ να βρώ αν είναι pop3 ή exchange και αντίστοιχα να βρω και τους διακομιστές εισερχόμενης και εξερχόμενης ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Με ενδιαφέρει και μένα. Μπορώ να το κάνω και από το Gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 εμενα δεν μου παιζει τα περισσοτερα καναλια.... :blink: Γρηγορη εφαρμογη αλλα απο τα μεγαλα καναλια παιζει μονο το Νετ, Σκαι απ οτι ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εχω βαλει το widgetlocker. Μερικές φορές οταν ξεκλειδώνω εχει λιγο lag για 2 δεύτερα. Ετσι γίνεται; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εχω βαλει το widgetlocker. Μερικές φορές οταν ξεκλειδώνω εχει λιγο lag για 2 δεύτερα. Ετσι γίνεται; Όχι, το ξεκλείδωμα είναι άμεσο Ενεργοποίησε την υποστήριξη root απο τις ρυθμίσεις Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Όχι, το ξεκλείδωμα είναι άμεσο Ενεργοποίησε την υποστήριξη root απο τις ρυθμίσεις Δεν είμαι root ομως Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχετε καμια εφαρμογη να προτινετε για softkeys αλλα για non rooted συσκευες με Jelly Bean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδες, πως λεγεται το προγραμματακι που κανει recording το desktop της συσκευης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδες, πως λεγεται το προγραμματακι που κανει recording το desktop της συσκευης???? Screencast Video Recorder Demo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Screencast Video Recorder Demo Ευχαριστω φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ΤΕΛΕΙΟ...!!! Greek TV 100+ channels FREE https://play.google.com/store/apps/details?id=gentv.star.greece&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdlbnR2LnN0YXIuZ3JlZWNlIl0. http://s7.directupload.net/images/130603/pzywoexk.png http://s14.directupload.net/images/130603/vobkw4bi.png http://s14.directupload.net/images/130603/i7orvz9d.png http://s1.directupload.net/images/130603/85d4hdpu.png http://s7.directupload.net/images/130603/veivk8sq.png http://s7.directupload.net/images/130603/zawyndp6.png http://s7.directupload.net/images/130603/5xh6a9s7.png http://s14.directupload.net/images/130603/778j7xr5.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Λενε οτι βγήκε το νεο gmail; Σε κάποιους εχει βγει σαν αναβάθμιση στο play και αλλοι το βάζουν απο εξω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Έχει κανείς άλλος το Greek wpa finder? Ξαφνικά πάω να το ανοιξω και μου πετάει "trial period over".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Έκανε αναβάθμιση ο dolphin browser και μου θυμίζει αρκετά τον Firefox. Τα γράμματα στα κείμενα ειδικά εδώ στο myphone, τα έχει πολύ μεγάλα και αφήνει περιθώριο ώστε να φαίνεται και το username αυτού που γράφει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Λενε οτι βγήκε το νεο gmail; Σε κάποιους εχει βγει σαν αναβάθμιση στο play και αλλοι το βάζουν απο εξω Ναι, το κατέβασα από εδώ Μου άρεσε πολύ η αλλαγή που έκαναν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ναι, το κατέβασα από εδώ Μου άρεσε πολύ η αλλαγή που έκαναν. Πρέπει να επιλέξουμε σε καθε ετικέτα ξεχωριστα την ειδοποίηση ώστε να παίρνουμε ενημερώσεις; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts