Tallyhawk Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 pop ups για notifications γενικότερα, παίζει καμιά εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos94 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Τι περίμενες να κερδίσεις ? Τα beautiful widgets με το getjar δεν τα ξεκλείδωσες ? Κατ'αρχάς και άκυρο με το θέμα, πως το ποστ μου στο quote έγινε greeklish ενώ το έγραψα κανονικά? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4678209#post4678209 Εννοώ πως περίμενα να κερδίσω πόντους που έβαλα και το getjar. Πρώτα έβαλα τα beautiful widgets, κατέβασα 2 εφαρμογές (70 πόντοι), μετά είδα για την εφαρμογή του getjar την έβαλα δεν κέρδισα κάτι και μετά έβαλα και την τρίτη εφαρμογή για τους υπόλοιπους 35 πόντους. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αν και έχω ρωτήσει και πριν, δεν χάνω κάτι αν ρωτήσω πάλι. Υπάρχει εφαρμογή για να δείχνει την θερμοκρασία της μπαταρίας μόνο στην status bar και να μην φαίνεται στην notification; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κατ'αρχάς και άκυρο με το θέμα, πως το ποστ μου στο quote έγινε greeklish ενώ το έγραψα κανονικά? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4678209#post4678209 Εννοώ πως περίμενα να κερδίσω πόντους που έβαλα και το getjar. Πρώτα έβαλα τα beautiful widgets, κατέβασα 2 εφαρμογές (70 πόντοι), μετά είδα για την εφαρμογή του getjar την έβαλα δεν κέρδισα κάτι και μετά έβαλα και την τρίτη εφαρμογή για τους υπόλοιπους 35 πόντους. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ :) Δεν ξέρω πώς έγιναν greeklish !Μου έκανε εντύπωση κι εμένα όταν έκανα την παράθεση αλλά θεώρησα ότι ήταν από πριν και δεν το πρόσεξα. Α οκ.Κατάλαβα. Πάντως είναι αρκετές εφαρμογές που μπορούν να "αγοραστούν" με gold από το getjar.Εγώ την χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κάποιο app να κατεβάζω τραγούδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κάποιο app να κατεβάζω τραγούδια; Tubemate δαγκωτό.. δεν είναι στο store.. googlαρε το.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλημέρα, ψάχνω για πρόγραμμα διαχείρισης οικονομικών που να έχει sync με ( android - iphone - mac - pc) και φυσικα να μην κοστιζει τρελλα. Εχω βρει κάποια με ετησια συνδρομη, δεν ψαχνω κατι τετοιο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Αν και έχω ρωτήσει και πριν, δεν χάνω κάτι αν ρωτήσω πάλι. Υπάρχει εφαρμογή για να δείχνει την θερμοκρασία της μπαταρίας μόνο στην status bar και να μην φαίνεται στην notification; Κι εγώ θα επιθυμούσα κάτι τέτοιο Πολύ καλό και τρομερό, το battery winget reborn.ΠΜ με το email σας. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά κατέβασα μια εφαρμογή καιρού που με ενθουσίασε όσο αφορά τα animated 3d γραφικά της ( το 3D Weather forecast https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilityflow.weather3d&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGl0eWZsb3cud2VhdGhlcjNkIl0. ) αλλά είναι η πρώτη εφαρμογή που μου υπερθέρμανε το κινητό σε μεγάλο βαθμό.Να σας πω ότι έχω χρησιμοποιήσει κι άλλες βαριές εφαρμογές (παιχνίδια με βαριά γραφικά ) και τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ.Αν θέλετε κάντε πείραμα βάζοντας τη free έκδοση,βάλτε τη demo πόλη και ξεκινήστε να ρολάρετε για κανένα 10λεπτο.Τέτοιο ζέσταμα δεν μου έχει ξανατύχει. Πολύ καλή η εφραμογή τώρα κοιτάζω αν θα ανέβει η θερμοκρασία. Λοιπόν έστειλα mail στον δημιουργό και η απαντήσεις του ήταν δύο : 1) Hello! Thank you for your feedback! We already working on GPU usage optimization. New version should be available soon. 2)Now we are working on Live Wallpaper feature. Overheat fix should be available with LW. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ψαχνω κατι που να μπορει να μου κανει οτι και το office στον υπολογιστη. Αυτό αποκλείεται φίλε μου. Αρκέσου σε ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων του υπολογιστή σου. Office Suite Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 εχω βαλει το handset sms αλλα δεν μπορω να βρω πως απενεργοποιω την αυτοματη διορθωση.γραφω μια λεξη και αυτο μου την αλλαζει!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 εχω βαλει το handset sms αλλα δεν μπορω να βρω πως απενεργοποιω την αυτοματη διορθωση.γραφω μια λεξη και αυτο μου την αλλαζει!:!: Αυτόματη διόρθωση είναι θέμα της εφαρμογής πληκτρολογίου και όχι handcent. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliask14 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καλημερα σας, εχω το htc one s οταν τραβας φωτο δεν σου βγαζει πανω τησ ημερομηνια ειπαρχει καποια τετοια εφαρμογη?ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καλημερα σας, εχω το htc one s οταν τραβας φωτο δεν σου βγαζει πανω τησ ημερομηνια ειπαρχει καποια τετοια εφαρμογη?ευχαριστω πολυ Σεανενα HTC απο τα αρεκτα που ειχα δεν ειχα δει τετοια δυνατοτητα...Μακαρι να γινεται Εχω το OneX τωρα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Θελω να μπω σε chat αλλα το adobe flase pleyer δεν το βρησκω στο google play εχω το lg l3e405 http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Σεανενα HTC απο τα αρεκτα που ειχα δεν ειχα δει τετοια δυνατοτητα...Μακαρι να γινεται Εχω το OneX τωρα Αν δεν απατώμαι αυτό στην stock camera γίνεται μόνο με κάποια camera mods που κυκλοφορούν (και βέβαια θέλουν root). Δοκίμασε το Camera360, νομίζω έχει αυτήν την επιλογή. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Χρησιμοποιώ το Android weather και βρίσκομαι στην επαρχία αυτές τις μέρες. Ενώ βρίσκει κανονικά την τοποθεσία μου, δεν υπάρχει καθόλου πρόβλεψη καιρού. Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Χρησιμοποιώ το Android weather και βρίσκομαι στην επαρχία αυτές τις μέρες. Ενώ βρίσκει κανονικά την τοποθεσία μου, δεν υπάρχει καθόλου πρόβλεψη καιρού. Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό; Πιθανολογώ ότι δεν έχει προβλέψεις για τη συγκεκριμένη περιοχή, ναι μεν τη βρίσκει, δεν έχει όμως στοιχεία καιρού να σου δώσει.. (πέσε την στα πασχαλινά εδέσματα κι άσε τα smartphone στην άκρη :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πιθανολογώ ότι δεν έχει προβλέψεις για τη συγκεκριμένη περιοχή, ναι μεν τη βρίσκει, δεν έχει όμως στοιχεία καιρού να σου δώσει.. (πέσε την στα πασχαλινά εδέσματα κι άσε τα smartphone στην άκρη :p) Νηστεύω ακόμα, αλλιώς...:p Εφόσον βρίσκει την τοποθεσία, δεν θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια πρόβλεψη, έστω από τη διπλανή περιοχή ή μια πρόβλεψη γενικά για το συγκεκριμένο Νομό για παράδειγμα; πχ, στην Αθήνα υπάρχουν πόσες περιοχές, και σίγουρα δεν υπάρχει ξεχωριστή πρόβλεψη για την κάθε μία ξεχωριστά, αλλά σε όλες τις περιοχές εμφανίζει τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Ρε παιδια γιατι σε μερικες εφαρμογες το swiftkey4 για το samsung galaxy s2 i9100 κολλαει και δεν εμφανιζεται οταν πρεπει και πρεπει συνηθως να κλεισω εντελως την εφαρμογη και να την ξανα-ανοιξω για να δουλεψει σωστα. Ποια ειναι η τελευταια εκδοση για κινητα? Edited May 2, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδιά θα με εξυπηρετουσατε παρα πολυ αν μου προτινατε καπια εφαρμογή που να μπορω να κλειδωνω επιλεκτικά επαφές οχι όλες μονο όσες θέλω εγω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δοκίμασε το Camera360, νομίζω έχει αυτήν την επιλογή. Την δοκιμασα εγω αλλα δεν βρηκα κατι να εμφανιζει την ημερομηνια πανω στην φωτο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Γεια σας παιδια, μηπως ξερετε καποια καλη εφαρμογη για να τραβαω HDR φωτογραφιες με το razr xt910 που δεν εχει αυτην την επιλογη στην default camera app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δες την hdr camera (της οποίας η + έκδοση είναι και σε προσφορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδιά θα με εξυπηρετουσατε παρα πολυ αν μου προτινατε καπια εφαρμογή που να μπορω να κλειδωνω επιλεκτικά επαφές οχι όλες μονο όσες θέλω εγω. Ευχαριστω Εξαιρετικό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts