mr_47 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παίδες μην τρελαίνεστε.. Πηγαίνετε σε όποια τράπεζα θέλετε (αν δεν κάνω λάθος όλες πλέον έχουν χρεωστικές για τους λογαριασμούς) και ζητήστε να ανοίξετε ένα απλό λογαριασμό και να σας βγάλουν και μια κάρτα για αναλήψεις από το atm. Με αυτή την κάρτα λοιπόν (που συνήθως είναι visa) μπορείτε να κάνετε αγορές κανονικά μέσω web (ebay, play store κλπ) χωρίς να σας χρεώνουν καμία προμήθεια.. Έτσι έχω εγώ στην Πειραιώς τα τελευταία 3 χρόνια... Αυτό δεν το ήξερα. Με βλέπω να κάνω λογαριασμό στην Πειραιώς. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Για χρεωστική τραπέζης δε μιλάμε; Γιατί, σε μια τράπεζα που ρώτησα, χρεώνει.. :worry: Και αν είναι για κάποια εφαρμογή που έχει 2 με 3 ευρώ, να πληρώνω και προμήθεια 1 με 1.5, 50% παραπάνω, μου κάθεται κάπως... Πάντως, σε άλλο λειτουργικό ( Symbian ), που έχω αγοράσει κάποιες εφαρμογές, ακριβώς επειδή μπορούσα να πληρώνω με χρέωση του καρτοκινητού, δεν είχα κάποια επιπλέον χρέωση. Και με mail για απόδειξη της πληρωμής, μόνο με το ποσό της εφαρμογής. Ας ελπίσουμε να έρθουν οι κάρτες για το Play Store, όπως ήρθαν αυτές του Apple ( ? ) Store. Όντως το Symbian σου έδινε τη δυνατότητα να αγοράσεις εφαρμογή με χρέωση στο κινητό και χωρίς άλλη επιβάρυνση. Α ρε Nokia τα έκανες θάλασσα που εγκατέλειψες το λειτουργικό που σε είχε στην πρώτη θέση για πολύ καιρό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κυκλοφορούσε ένα αρχείο Excel με μία λίστα ποιες εφαρμογές είναι ασφαλές να διαγράψουμε από το κινητό μας με το Titanium Backup. Μπορεί κάποιος να μου βρει το Link?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Απο το site xda-developers.com Safe to remove - apps.xlsx link Edited April 25, 2013 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Απο το site xda-developers.com Safe to remove - apps.xlsx link Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! Ακριβώς αυτό έψαχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος τι μήνυμα είναι αυτό που μου πετάει το Greenify κάθε 5 με 10 λεπτά; Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για save battery, για να λειτουργήσει πλήρως θα πρέπει η συσκευή μας να είναι root. Edited April 25, 2013 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για save battery, για να λειτουργήσει πλήρως θα πρέπει η συσκευή μας να είναι root. Ο φίλος αναφερόταν στο μήνυμα που του έβγαζε το superuser (πράγμα που σημαίνει ότι είναι ήδη root) και που δεν ήξερε τι ρόλο έπαιζε, απαντήθηκε όμως το ερώτημα του..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αν δε βάζεις ''περίεργες'' εφαρμογές εκτός μάρκετ, δε χρειάζεται να το έχεις στο τηλέφωνο σου. Και απο το play έχει σβήσει αρκετές εφαρμογές η google οπότε το "εντός market" δεν είναι αρκετό. Εγώ έχω το avg και δεν τρώει σχεδόν τίποτα απο resources. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Και απο το play έχει σβήσει αρκετές εφαρμογές η google οπότε το "εντός market" δεν είναι αρκετό. Εγώ έχω το avg και δεν τρώει σχεδόν τίποτα απο resources. Εχει βρει ποτε τιποτα? Και εγω για την ωρα δεν το σκεφτομαι το antivirus αλλα για να υπαρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Κυκλοφορούσε ένα αρχείο Excel με μία λίστα ποιες εφαρμογές είναι ασφαλές να διαγράψουμε από το κινητό μας με το Titanium Backup. Μπορεί κάποιος να μου βρει το Link?? Απευθύνσου καλύτερα στο θέμα της συσκευής σου μιας και δεν έχουν όλες τις ίδιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αλλάζει εικονίδια στις εφαρμογές ??? Όχι να δημιουργεί συντομεύσεις, αλλά να αλλάζει τα ίδια τα εικονίδια των εφαρμογών. Έχω βρει κάποια apk editor, αλλά αυτά είναι μπελάς και δεν αξίζει τον κόπο. Κάτι πιο απλό και πιο άμεσο υπάρχει ? Edited April 26, 2013 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Για δες αυτό Icon Changer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα δεν βρισκω αλλη λυση... Ακουσα απο ενα φιλο οτι υπαρχει μια εφαρμογη για μυνηματα που μηλας και γραφει αυτα που λες ( στα αγγλικα δεν υποστιριζει ελληνικα ) αλλα δεν ξερω πια ειναι η εφαρμογη Υ.Γ : δεν εχω τον αριθμο του φιλου που αναφερα για να τον ρωτησω και πιστευω οτι εδωμεσα ειναι πιο αξιοπιστα να ρωτας για εφαρμογες διοτι γνωριζεται περισσοτερα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα δεν βρισκω αλλη λυση... Ακουσα απο ενα φιλο οτι υπαρχει μια εφαρμογη για μυνηματα που μηλας και γραφει αυτα που λες ( στα αγγλικα δεν υποστιριζει ελληνικα ) αλλα δεν ξερω πια ειναι η εφαρμογη Υ.Γ : δεν εχω τον αριθμο του φιλου που αναφερα για να τον ρωτησω και πιστευω οτι εδωμεσα ειναι πιο αξιοπιστα να ρωτας για εφαρμογες διοτι γνωριζεται περισσοτερα Το νέο swype keyboard αντιλαμβανεται εξαιρετικά ελληνικά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το νέο swype keyboard αντιλαμβανεται εξαιρετικά ελληνικά. Την γνωριζω φιλε μου... 0,76 ευρω εχει, αλλα εγω λεω για μια που απλα μιλας και δεν χρειαζεται να ακουμπισεις καθολου το κινητο Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παίδες μην τρελαίνεστε.. Πηγαίνετε σε όποια τράπεζα θέλετε (αν δεν κάνω λάθος όλες πλέον έχουν χρεωστικές για τους λογαριασμούς) και ζητήστε να ανοίξετε ένα απλό λογαριασμό και να σας βγάλουν και μια κάρτα για αναλήψεις από το atm. Με αυτή την κάρτα λοιπόν (που συνήθως είναι visa) μπορείτε να κάνετε αγορές κανονικά μέσω web (ebay, play store κλπ) χωρίς να σας χρεώνουν καμία προμήθεια.. Έτσι έχω εγώ στην Πειραιώς τα τελευταία 3 χρόνια... Η Eurobank που εχω με καθε φορτιση ή απο ταμειο ή απο ebaniking ανεξαρτητα με το ποσο χρεωνει ενα ευρω.Απαραδεκτη... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αλλάζει εικονίδια στις εφαρμογές ??? Όχι να δημιουργεί συντομεύσεις, αλλά να αλλάζει τα ίδια τα εικονίδια των εφαρμογών. Έχω βρει κάποια apk editor, αλλά αυτά είναι μπελάς και δεν αξίζει τον κόπο. Κάτι πιο απλό και πιο άμεσο υπάρχει ? Για δες αυτό Icon Changer Ευχαριστώ, αλλά αυτό κάνει συντομεύσεις, όπως όλα του είδους. Εγώ εννοώ κάποιο που να αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής της ίδιας και όχι της συντόμευσης. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρω κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μόλις πρόσεξα στον es file explorer την υπηρεσία cloud και θέλω να προσθέσω το Dropbox . Μου ζητάει κωδικό για να συνδεθεί φυσικά , αλλά σκέφτομαι αν υπάρχει περίπτωση ο κωδικός να μεταβιβαστεί στον δημιουργό του es . Το ίδιο με προβληματίζει και για άλλες εφαρμογές τρίτων όπως διαχειριστές e-mail . Ποια η άποψή σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StormWoman Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Θελω να μπω σε chat αλλα το adobe flase pleyer δεν το βρησκω στο google play εχω το lg l3e405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Βρε παιδιά από προσωπική σας πορεία, ποια εφαρμογή θεωρείτε πιο αξιόπιστη για καιρό; Έχω δοκιμάσει πολλές και κάθε μια βγάζει άλλο αποτέλεσμα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Θελω να μπω σε chat αλλα το adobe flase pleyer δεν το βρησκω στο google play εχω το lg l3e405 Δυστυχώς από την 4.0 (i.c.s.) έκδοση λειτουργικού, αν δεν κάνω λάθος, και μετά η Adobe δεν υποστηρίζει flash player για Android. Μπορείς όμως να κατεβάσεις flash player από το play αλλά δεν το υποστηρίζουν όλοι οι browsers. Το νέο swype keyboard αντιλαμβανεται εξαιρετικά ελληνικά. Αντιλαμβάνεται και Ελληνικά; Από το λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να του πω ελληνική λέξη και να την γράψει. Μόνο με αγγλικά το κατάφερα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StormWoman Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να γραψω flash player στο google play?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αντιλαμβάνεται και Ελληνικά; Από το λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να του πω ελληνική λέξη και να την γράψει. Μόνο με αγγλικά το κατάφερα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; το εχεις γυρισμενο στα Ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να γραψω flash player στο google play?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513 Ίσως λίγο χαζή η ερώτηση, μπορώνα το κατεβάσω και σε όχι root συσκευή; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts