malmsteen Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 @tsabasid και @ταξιδιωτης22 σας ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Καλησπέρα !! πιο παλιά όταν είχα το Nokia E72 είχε την δυνατότητα όταν σε καλούσε κάποιος το κινητό να διαβάζει δυνατά το όνομα αυτού που καλεί, κάτι πολύ εύχρηστο αφού μπορούσε να είμαι σε άλλο δωμάτιο και να ξέρω ποιος καλεί !! υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Android ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Δεν ξερω αν υπαρχει,εγω πάντως το βλεπω άχρηστο,επιλέγω ποιον ήχο κλήσης εχω σε ποιον Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Καλησπέρα !! πιο παλιά όταν είχα το Nokia E72 είχε την δυνατότητα όταν σε καλούσε κάποιος το κινητό να διαβάζει δυνατά το όνομα αυτού που καλεί, κάτι πολύ εύχρηστο αφού μπορούσε να είμαι σε άλλο δωμάτιο και να ξέρω ποιος καλεί !! υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Android ????? Κοιτα στο play store για το svox και την ελληνικη γλωσσα...(ariadne) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Χρησιμοποιει κανεις το Go Sms? Τελευταια με εχει ταραξει στα spam sms και αναρωτιομουν αν υπηρχε καποιος τροπος να σταματησει αυτο. Ειναι φοβερη εφαρμογη αλλα αρχιζει να με ενοχλει αυτο διοτι τα spam μηνυματα περιεχουν και φωτογραφιες οι οποιες αποθηκευονται αυτοματα και αναγκαζομαι καθε φορα να τις σβηνω απο την εκθεση.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Χρησιμοποιει κανεις το Go Sms? Τελευταια με εχει ταραξει στα spam sms και αναρωτιομουν αν υπηρχε καποιος τροπος να σταματησει αυτο. Ειναι φοβερη εφαρμογη αλλα αρχιζει να με ενοχλει αυτο διοτι τα spam μηνυματα περιεχουν και φωτογραφιες οι οποιες αποθηκευονται αυτοματα και αναγκαζομαι καθε φορα να τις σβηνω απο την εκθεση.. http://appsandgadgets.blogspot.gr/2013/01/go-sms-pro-my-spam-blocker.html Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://appsandgadgets.blogspot.gr/2013/01/go-sms-pro-my-spam-blocker.html Το δοκιμαζω, ευχαριστω :) Ελπιζω μονο να μην εχουν θεσει κανενα παραθυρακι ουτως ωστε τα δικα τους spam να περνανε στο inbox :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Χρησιμοποιει κανεις το Go Sms? Τελευταια με εχει ταραξει στα spam sms και αναρωτιομουν αν υπηρχε καποιος τροπος να σταματησει αυτο. Ειναι φοβερη εφαρμογη αλλα αρχιζει να με ενοχλει αυτο διοτι τα spam μηνυματα περιεχουν και φωτογραφιες οι οποιες αποθηκευονται αυτοματα και αναγκαζομαι καθε φορα να τις σβηνω απο την εκθεση.. αν ο βασικος λογος που το χρησιμοποιεις ειναι οι 160 χαρακτηρες / sms, ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 αν ο βασικος λογος που το χρησιμοποιεις ειναι οι 160 χαρακτηρες / sms, ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 ;) Περισσοτερο το εχω για το UI του και τις παραμετροποιησεις του, αλλα θα το τσεκαρω κι αυτο που ποσταρες, ευχαριστω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Κοιτα στο play store για το svox και την ελληνικη γλωσσα...(ariadne) πώς δουλέυει ακριβός για να διαβάζει την εισερχόμενη κλήση μόνο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 αν ο βασικος λογος που το χρησιμοποιεις ειναι οι 160 χαρακτηρες / sms, ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 ;) επειδή δεν εμαι γνώστης. Αυτο το τρέχουμε όπως όλα τα .apk και ειμαστε κομπλέ? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 αν ο βασικος λογος που το χρησιμοποιεις ειναι οι 160 χαρακτηρες / sms, ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 ;) Εγώ δηλαδή που είμαι στην 4.0.4 Android κατεβάζω το • MIUI v4 (ICS 4.0.4): v2 APK το τρέχω και έχω SMS 160 χαρακτήρων σε Unicode;; Πρέπει να είμαι root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Καλησπέρα !! πιο παλιά όταν είχα το Nokia E72 είχε την δυνατότητα όταν σε καλούσε κάποιος το κινητό να διαβάζει δυνατά το όνομα αυτού που καλεί, κάτι πολύ εύχρηστο αφού μπορούσε να είμαι σε άλλο δωμάτιο και να ξέρω ποιος καλεί !! υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Android ????? Εγώ έχω το SVOX σε συνδυασμό με το Announcify. Το SVOX είναι επί πληρωμή και διαβάζει σωστά μόνο πεζούς χαρακτήρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Έχω 3g στο ταμπλετ και θέλω να κάνω tethering με το κινητό. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που το κάνει εύκολα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εγώ έχω το SVOX σε συνδυασμό με το Announcify. Το SVOX είναι επί πληρωμή και διαβάζει σωστά μόνο πεζούς χαρακτήρες . Ecid νομίζω είναι το καλύτερο του είδους. Και εγώ από ε72 ήρθα και ήταν από τα πρώτα προγράμματα που αναζήτησα στο android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 επειδή δεν εμαι γνώστης. Αυτο το τρέχουμε όπως όλα τα .apk και ειμαστε κομπλέ? αντικαθιστας τη μαμισια εφαρμογη μηνυματων (mms.apk) με την αντιστοιχη αναλογα με τη ρομ που χρησιμοποιεις αν δεν εχεις αρκετες γνωσεις καλυτερα μεινε με το gosms δες και την απαντηση μου πιο κατω: Εγώ δηλαδή που είμαι στην 4.0.4 Android κατεβάζω το • MIUI v4 (ICS 4.0.4): v2 APK το τρέχω και έχω SMS 160 χαρακτήρων σε Unicode;; Πρέπει να είμαι root; αν τρεχεις καποια απλη ics rom τοτε κατεβαζεις το ICS: v2 flashable zip σε καθε περιπτωση πρεπει να εισαι root καθως θα πρεπει να διαγραψεις την υπαρχουσα εφαρμογη συστηματος mms.apk και να ορισεις στη νεα τα αντιστοιχα permissions για πληροφοριες εγκαταστασης δες το σημειο που λεει How to install επισης να πω οτι δεν εσχω καποια σχεση με τη συγκεκριμενη εφαρμογη! εχω δοκιμασει την εκδοση για MIUI, μιας και αυτη τη ρομ τρεχω στο xperia Arc μου, και δουλευει αψογα! all credits goes to theos0o :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 αν τρεχεις καποια απλη ics rom τοτε κατεβαζεις το ICS: v2 flashable zip σε καθε περιπτωση πρεπει να εισαι root καθως θα πρεπει να διαγραψεις την υπαρχουσα εφαρμογη συστηματος mms.apk και να ορισεις στη νεα τα αντιστοιχα permissions για πληροφοριες εγκαταστασης δες το σημειο που λεει How to install επισης να πω οτι δεν εσχω καποια σχεση με τη συγκεκριμενη εφαρμογη! εχω δοκιμασει την εκδοση για MIUI, μιας και αυτη τη ρομ τρεχω στο xperia Arc μου, και δουλευει αψογα! all credits goes to theos0o :) Δεν τρέχω custom ROM... Stock είμαι.. και δεν είμαι root.. οπότε φαντάζομαι ότι δεν γίνεται να το κάνω.. άσε που οι οδηγίες φαντάζουν λίγο ξένη γλώσσα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Στο maildroid υπαρχει επιλογη οταν ανοιγω τα emails απο την συσκευη, να δειχνουν διαβασμενα οταν τα βλεπω μετα απτο pc, και το αντιστροφο? Μηπως γινεται μονο στην PRO εκδοση? Το Κ9 το υποστηριζει αυτο? Επειδη εχει πολλες ρυθμισεις, αν δουλευει το maildroid να το κρατησω, αλλιως να παω στο Κ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εγώ αυτός που δοκίμασα και με βόλεψε περισσότερο από ότι περίμενα είναι ο Boat. Έχει και κάτι που που οι περισσότεροι δεν εννοούν να καταλάβουν. Την μπάρα στην κάτω πλευρά. Όταν οι συσκευές πλέον έχουν πάει στις 5 ίντσες, δεν βολεύει να έχω την μπάρα στην πάνω πλευρά. Και ο Opera που την είχε κάτω (χρησιμοποιούσα τον μίνι χρόνια) στον νέο Beta την πήγαν πάνω.πολυ καλος ο boat τον εβαλα πολυ γρηγορος αλλα οταν παω να γραψω αλοτε μου εμφανιζει το πληκτρολογιο και αλοτε οχι και μετα θελει ανανεωση σελιδας για να το εμφανισει, στο κανει και σενα η οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδιά στο tapatalk έχει ακόμα τη χειμερινή ώρα. Τι κάνω για να την αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Στο maildroid υπαρχει επιλογη οταν ανοιγω τα emails απο την συσκευη, να δειχνουν διαβασμενα οταν τα βλεπω μετα απτο pc, και το αντιστροφο? Μηπως γινεται μονο στην PRO εκδοση? Το Κ9 το υποστηριζει αυτο? Επειδη εχει πολλες ρυθμισεις, αν δουλευει το maildroid να το κρατησω, αλλιως να παω στο Κ9. Δεν έχει σχέση με το πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς αλλά με το τι είδους account έχεις. Αν είναι imap τότε αυτό που λες θα γινόταν αυτόματα, οπότε μάλλον είναι pop3, οπότε δε γίνεται. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 πολυ καλος ο boat τον εβαλα πολυ γρηγορος αλλα οταν παω να γραψω αλοτε μου εμφανιζει το πληκτρολογιο και αλοτε οχι και μετα θελει ανανεωση σελιδας για να το εμφανισει, στο κανει και σενα η οχι?? Δεν μου το έχει κάνει να σου πω την αλήθεια. Αυτό που κάνει είναι ότι όταν γράφω με swype θέλει να βάζω χειροκίνητα το κενό ανάμεσα στις λέξεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Δεν έχει σχέση με το πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς αλλά με το τι είδους account έχεις. Αν είναι imap τότε αυτό που λες θα γινόταν αυτόματα, οπότε μάλλον είναι pop3, οπότε δε γίνεται. Έχω 2 hotmail,και 1 yahoo. Άρα στον yahoo πρέπει να γίνεται, μόνο στο hotmail το δοκίμασα και νόμιζα ήταν λόγω της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδιά στο tapatalk έχει ακόμα τη χειμερινή ώρα. Τι κάνω για να την αλλάξω; Αν δεν την έχεις αλλάξει από τις ρυθμίσεις του site πχ myphone δεν αλλάζει στο tapatalk. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Έχω 2 hotmail,και 1 yahoo. Άρα στον yahoo πρέπει να γίνεται, μόνο στο hotmail το δοκίμασα και νόμιζα ήταν λόγω της εφαρμογής. Το hotmail μπορεί να κάνει αυτό που θες μόνο στη stock email app του Android. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts