bettytsa Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλησπερα για twitter ποιο θεωρειται πιο καλο application? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Γινεται να κανεις βιντεοκληση με το skype, χρησιμοποιωντας την μόνη back camera, ελλείψει front camera? Γίνεται, ή το skype στο android δουλευει αποκλειστικα και μονο με front camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Νομίζω γίνεται. Στο Sony sole που έχω δηλαδή αναγνωρίζει την πίσω κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Νομίζω γίνεται. Στο Sony sole που έχω δηλαδή αναγνωρίζει την πίσω κάμερα Ειναι θεμα κινητου αραγε, καποια ρυθμιση εντος skype, το ρυθμιζει μονο του ή κατι αλλο? Με το zte skate που εχω, με μια καμερα, με φιλο που απο υπολογιστη κανω βιντεοκληση, δεν εβλεπα δυνατοτητα βιντεοκλησης αλλα μονο απλης κλησης. Αλλα δεν ξερω αν το θεμα το χειριζεται το skype απο μονο του/αυτοματοποιημενο(ποιος ξερει πως/με ποια κριτηρια), ή εχει να κανει με το καθε κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid ή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market.samsung Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν μου κάνουν. Το 1ο απαιτεί να βρίσκονται οι συσκευές στο ίδιο μέρος ενώ το 2ο διάβασα ότι είναι για samsung μηχανήματα. Εγώ έχω τον Η/Υ στην Αλεξανδρούπολη και θα δώσω ένα ταμπλετ στην μάνα μου. Επειδή είναι όμως άσχετη και θα με πρήξει (όπως κάνω εγώ εσάς :lol:) ψάχνω κάτι να μου κάνει αυτή την δουλειά για να γλυτώσουμε και τις μονάδες στα κινητά τηλέφωνα. Το teamviewer θα ήταν τέλειο αλλά διαχειρίζεται μόνο τον Υ/Η απο το android. Εγώ ψάχνω το αντίθετο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Γινεται να κανεις βιντεοκληση με το skype, χρησιμοποιωντας την μόνη back camera, ελλείψει front camera? Γίνεται, ή το skype στο android δουλευει αποκλειστικα και μονο με front camera? Καλησπέρα. Αν και offtopic, το Galaxy S Advance δεν έχεις; Γιατί το συγκεκριμένο έχει front camera. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλησπέρα :) Κάποια εφαρμογή διαχείρισης κλήσεων ωστε να μπορει να κάνει κλήσεις μονο σε προεπιλεγμένους αριθμούς υπάρχει; Φυσικά να κλειδώνει με κάποιο κωδικό... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με νούμερο αναπάντητες πάνω στο εικονίδιο του τηλεφώνου και αντίστοιχα μηνύματα; Σαν τα notification του go launcher? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με νούμερο αναπάντητες πάνω στο εικονίδιο του τηλεφώνου και αντίστοιχα μηνύματα; Σαν τα notification του go launcher? Επάνω στα εικονίδια μόνο με launcher μπορείς νομίζω. Οι apex/nova το υποστηρίζουν σίγουρα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλημέρα. Απομακρυσμένη διαχείριση σε android ταβλετα μέσο το Η/Υ μπορώ να κάνω? Αν ναι πείτε κάτι στην πιο απλή μέθοδο που μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ. Δεν τις εχω δοκιμασει, αλλα για να βλεπεις το desktop του android, πρεπει να ειναι root το τηλεφωνο ή η ταμπλετα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webkey https://play.google.com/store/apps/details?id=org.onaips.vnc&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν τις εχω δοκιμασει, αλλα για να βλεπεις το desktop του android, πρεπει να ειναι root το τηλεφωνο ή η ταμπλετα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webkey https://play.google.com/store/apps/details?id=org.onaips.vnc&hl=el Στα Samsung δουλεύει καλά και το TeamViewer QuickSupport χωρίς να χρειάζεται root. Αλλά είναι μόνο για Samsung. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Παίδες, έχετε βρεί εφαρμογή, που να ενεργοποιεί το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Παίδες, έχετε βρεί εφαρμογή, που να ενεργοποιεί το κινητό ? Τι εννοείς, να το ξυπνάει από κατάσταση αναμονής; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ελεος κανεις δεν ξερει???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με νούμερο αναπάντητες πάνω στο εικονίδιο του τηλεφώνου και αντίστοιχα μηνύματα; Σαν τα notification του go launcher? για μηνύματα το icon widget του handcent sms και του go sms. για κλήσεις νομίζω η paid έκδοση του ex dialer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2Rvb2h1dC5kaWFsZXIiXQ.. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dat Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Ερωτηση σχετικα με skype και ιστορικο. Δεν μπορω να διαγραψω το ιστορικο των συνομιλιων μου. Στις ρυθμισεις απο το κινητο δεν εχει σχετικη επιλογη. Μπαινω απο υπολογιστη κανω εκκαθριση ιστορικου αλλα οταν μπαινω απο το κινητο ειναι εκει. Δοκιμασα απεγκατασταση κι εγκατασταση ξανα αλλα και παλι τα φορτωνει, ενω στον υπολογιστη δεν φαινονται οι διαγραμμενες συνομιλιες. Εψαξα στο ιντερνετ αναφερουν καποιοι οτι πρεπει να κανω διαγραφη δεδομενων (data) απο τη διαχειριση εφαρμογων, αλλα στο κινητο μου δεν εχει τετοια επιλογη. Εχει μονο εκκαθαριση προσωρινης μνημης (cache). Εχει κανεις καμια ιδεα? Εχω android 2.1 σε xperia x10 mini pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Έχει κανεις να μου προτείνει καμια εφαρμογή που να μπορείς να μετατρεψεις μια φωτογραφία ενός κειμένου που έχει γίνει PDF σε κείμενο και να είναι μορφής pdf; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Έχει κανεις να μου προτείνει καμια εφαρμογή που να μπορείς να μετατρεψεις μια φωτογραφία ενός κειμένου που έχει γίνει PDF σε κείμενο και να είναι μορφής pdf; ABBYY Textgrabber + translator, την εχω δοκιμασει, κανει πολυ καλη δουλεια. Αλλα δεν το μετατρεπει σε pdf, μπορεις να το κανεις share σε καποια αλλη εφαρμογη για να αποθηκευσει το αποτελεσμα που εβγαλες. Προαιρετικα το κανει και μεταφραση μεσω internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) παιδια ψαχνω μια καλη εφαρμογη που να εμφανιζει τις ειδοποιησεις με popup οπως στo ios....υπαρχει κατι? μενδιαφερει κυριως να εμφανιζεται την ωρα που παιζω παιχνιδια και στη lockscreen Edited March 10, 2013 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 παιδια ψαχνω μια καλη εφαρμογη που να εμφανιζει τις ειδοποιησεις με popup οπως στo ios....υπαρχει κατι? μενδιαφερει κυριως να εμφανιζεται την ωρα που παιζω παιχνιδια και στη lockscreen Δοκίμασε το NotifirerPro PLUS, από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στην διαδικαδία αναζήτησης ενός email client. Θέλω να βάλω gmail,yahoo,hotmail και εταιρικό mail. Θέλω να έχει καλό push στα mail, να είναι ελαφρύ, να έχει καλή κατανάλωση μπαταρίας και όταν σβύνω ένα mail, να διαγράφεται γενικώς και απο τον server. Έχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες όσα έχουν γραφτεί γύρω απο αυτό το θέμα,αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω ένα σχετικά ασφαλές συμπέρασμα. Οι αλήθεια είναι πως για τον ίδιο mail client οι απόψεις τυχαίνει να διίστανται. Στο προηγούμενο κινητό (Note I) χρησιμοποιούσα το Maildroid και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μετά απο κάποια σχόλια φίλων, μπήκα στην διαδικαδία να δοκιμάσω και κάποιους άλλους για να συγκρίνω. Πλέον είμαι ανάμεσα σε K-@mail pro, maildroid και aqua mail. Θα ήθελα να ακούσω και απόψεις άλλων φίλων που κάνουν χρήση αυτών των clients με τα + και - που έχουν βρει, βοηθώντας με να καταλήξω σε κάποιον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Δοκίμασε το NotifirerPro PLUS, από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. ειδα ενα βιντεακι και μαλλον ειναι ακριβως αυτο που ψαχνω...φανταζομαι εχει επιλογη γα το ποση ωρα να εμφανιζεται σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στην διαδικαδία αναζήτησης ενός email client. Θέλω να βάλω gmail,yahoo,hotmail και εταιρικό mail. Θέλω να έχει καλό push στα mail, να είναι ελαφρύ, να έχει καλή κατανάλωση μπαταρίας και όταν σβύνω ένα mail, να διαγράφεται γενικώς και απο τον server. Έχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες όσα έχουν γραφτεί γύρω απο αυτό το θέμα,αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω ένα σχετικά ασφαλές συμπέρασμα. Οι αλήθεια είναι πως για τον ίδιο mail client οι απόψεις τυχαίνει να διίστανται. Στο προηγούμενο κινητό (Note I) χρησιμοποιούσα το Maildroid και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μετά απο κάποια σχόλια φίλων, μπήκα στην διαδικαδία να δοκιμάσω και κάποιους άλλους για να συγκρίνω. Πλέον είμαι ανάμεσα σε K-@mail pro, maildroid και aqua mail. Θα ήθελα να ακούσω και απόψεις άλλων φίλων που κάνουν χρήση αυτών των clients με τα + και - που έχουν βρει, βοηθώντας με να καταλήξω σε κάποιον. :) Έχω δοκιμάσει maildroid k9 aquamail, αλλά κατά τη γνώμη μου καλύτερο είναι το το stock email app του Android. Το χρησιμοποιώ για 6 email accounts. 5 push, και ένα Pop και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης θεωρώ το interface του πολύ καθαρό και εύχρηστο. Οπότε αν δε θες κάποια ιδιαίτερη λειτουργία δοκίμασε να δεις μήπως σε βολεύει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ειδα ενα βιντεακι και μαλλον ειναι ακριβως αυτο που ψαχνω...φανταζομαι εχει επιλογη γα το ποση ωρα να εμφανιζεται σωστα? Έχει απλά πάμπολλες ρυθμίσεις, εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Έχω δοκιμάσει maildroid k9 aquamail, αλλά κατά τη γνώμη μου καλύτερο είναι το το stock email app του Android. Το χρησιμοποιώ για 6 email accounts. 5 push, και ένα Pop και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης θεωρώ το interface του πολύ καθαρό και εύχρηστο. Οπότε αν δε θες κάποια ιδιαίτερη λειτουργία δοκίμασε να δεις μήπως σε βολεύει. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την άποψη σου. Δεν σου κρύβω πως αρχικά ήθελα να χρησιμοποιήσω την στοκ εφαρμογή λόγω airview. Αυτή η λειτουργία του S-Pen μου είναι πολύ χρήσιμη στην καθημερινότητα μου. Το θέμα με τον stock email client είναι το εξής...ότι κάποιες φορές όταν θέλω να απαντήσω σε ένα email, αυξάνει το μέγεθος στο κείμενο του email που έχω λάβει (και το οποίο βρίσκεται σε παράθεση από κάτω). Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει ποτέ μια τέτοια περίπτωση...Επίσης αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν έχω επιλογή να σβήνω τα email ΚΑΙ από τον server. Μήπως γνωρίζεις να μου πεις με σιγουριά? Απλά όταν συμβαίνει αυτό αναγκάζομαι να μικραίνω όλο το mail (μαζί με της παράθεσης). Αλλά δεν είναι και πολύ πρακτικό να το κάνω κάθε φορά. Για παράδειγμα σε ποια σημεία κατά την γνώμη σου υπερέχει η stock εφαρμογή από maildroid, aquamail (Κ-9 δεν έχω άποψη αλλά έχω δοκιμάσει τον K-@ mail pro, από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts