Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω αν καποιος γνωρίζει κανένα πρόγραμμα που να κάνει μετατροπή αρχείων βίντεο στο pc , προκειμένου να μικρύνουν σε μέγεθος για να μπορώ να τα μεταφέρω στο 7'' tablet ; Βασικά αυτό που θέλω ειναι σε ταινίες με κινούμενα σχέδια να ρίξω λίγο την ποιότητα αλλά κυριότερα το μέγεθος σε MB , έτσι ώστε να μπορώ να τα μεταφέρω στην sd κάρτα του tablet χωρίς να πιάνουν πάρα πολύ χώρο , για να τα παρακολουθεί από εκεί ο μικρός , χωρίς να χρειάζεται να τα στριμάρει με wifi .

Ευχαριστώ .

Δοκίμασε το Super

Για το 2 υπάρχει εφαρμογή Xmarks for android ,για ρίξε μια ματιά.

Δεν ξέρω αν αυτή η εφαρμογή είναι καλή αλλά λέει πως στοιχίζει 12$/έτος. Έλεος δηλαδή. Έχουμε καμιά άλλη πρόταση?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Εφαρμογή για partition στην κάρτα δεν έχει βγει ε; Να δημιουργεί εννοώ. Μόνο από το pc μπορώ με minitool ή κάτι αντίστοιχο. Σωστά;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σας, μετα απο μερικους μηνες που ρωτησα, διαπιστωσα οτι δεν κανω δουλεια με καμια εφαρμογη απο οσες δοκιμασα και θα ηθελα τα φωτα σας..

ειχα βαλει το calls blacklist για ανεπιθυμητες κλησεις, μετα απο δοκιμες 5-6 εφαρμογων.

Γενικα δουλευει καλα αλλα αν καποιος σε παρει αρκετα τηλ, καταλαβαινει οτι πριν φαει το κατειλημμενο προλαβαινει να χτυπησει...

Ετσι αποφαφισα να ξαναρωτησω μπας και εχει βγει καμια καλυτερη εφαρμογη ή αν υπηρχε και δεν την ειχαμε δοκιμασει.

τι εχετε να προτεινετε λοιπον για blacklist κλησεων που να κανει δουλεια σε μη root Κινητο? (εχω το xperia T σε JB Μολις..)

α! ειχα δοκιμασει και μια αλλη εφαρμογη που πρωτα απαντουσε και μετα το εκλεινε στον αλλο, αλλα οκ,δε θελω να χρεωνω τον αλλο 10 κλησεις (που μπορει ναναι και 3λεπτα με τα πακετα που κυκλοφορουν)

Εχουμε καποιο δοκιμασμενο που να δουλευει αψογα?να προλαβαινει πριν καλεσει να το ριξει?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Έχει κανένας σας υπ όψιν κάποιο πρόγραμμα που να περικόπτει ένα MP3 για να το βάζουμε ως ήχο κλήσεις, αλλά να ξεκινάει από εκεί που θέλουμε εμείς; Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχει κανένας σας υπ όψιν κάποιο πρόγραμμα που να περικόπτει ένα MP3 για να το βάζουμε ως ήχο κλήσεις, αλλά να ξεκινάει από που εκεί που θέλουμε εμείς;

Ringdroid

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ringdroid

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Εφαρμογή για partition στην κάρτα δεν έχει βγει ε; Να δημιουργεί εννοώ. Μόνο από το pc μπορώ με minitool ή κάτι αντίστοιχο. Σωστά;

Δεν ξέρω για εφαρμογή, αλλά υπάρχει το 4EXT Touch Recovery το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις partition στην sdcard σου. Δεν το έχω δοκιμάσει αν και το έχω αντί του κλασικού CWM Recovery στο Desire, αλλά πολλοί είναι αυτοί που έχουν γράψει ότι δουλεύει μια χαρά.

Φυσικά, από τη στιγμή που μιλάμε για Recovery, προϋπόθεση να έχεις rooted συσκευή.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δοκίμασα κι αυτό, δοκίμασα και ένα σωρό ακόμα, αλλά το αρχείο που μου δημιουργεί δεν μου το παίζει γιατί εμφανίζεται σαν κατεστραμμένο. Όταν το ανοίγω με το BS ακούγεται σαν κατεστραμμένο.

EDIT:Το βρήκα τελικά, ότι τραγούδι είχα κατεβάσει ως MP3 από το tube downloader δε μπορούσε να το κόψει, για αυτό και χαλούσε. Μόλις έβαλα ένα κανονικό MP3 το έκοψε αμέσως.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Απο το κινητο δεν παιζει τιποτα, το θεμα ειναι στον υπολογιστη. Δοκιμασε στην επιλογη read που εχει διπλα απο το everyone να την κανεις read/write μηπως και φταιει αυτο.

Κανω τα βηματα κανονικα και δεν με αφηνει να μπω στο pc μου λεει login failure try new user name/password? Eχω απεναργοποιησει την επιλογη που λεει στις οδηγιες και εχω τσεκαρει το anonymous οταν παω να κανω login.

Τι παιζει?

edit:Τα καταφερα μονο δινοντας username kai password αλλα δεν θελω καθε φορα που ανοιγβ το pc να βαζω κωδικο..

Μολις απενεργοποιησα τον κωδικο του pc δεν με εβαζε πια.

Υπάρχει ξεχωριστό thred που να μιλάνε για Browser; Έχει κανείς κάτι υπ όψιν ;

Εδω ειναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπερα παιδες.

Πριν απο λιγο απεγκατεστησα το messenger with you και εγκατεστησα το skype, μιας και αυτα τα δυο πλεον συγχωνευτηκαν.

Η ερωτηση μου εχει να κανει με τις επαφες που εχω πλεον στο skype, οι οποιες καταχωρηθηκαν και στον τηλεφωνικο καταλογο της συσκευης μου.

Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μην μπαινουν οι επαφες του skype εκει, η απλα τις σβηνω και ολα Ok?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλησπερα παιδες.

Πριν απο λιγο απεγκατεστησα το messenger with you και εγκατεστησα το skype, μιας και αυτα τα δυο πλεον συγχωνευτηκαν.

Η ερωτηση μου εχει να κανει με τις επαφες που εχω πλεον στο skype, οι οποιες καταχωρηθηκαν και στον τηλεφωνικο καταλογο της συσκευης μου.

Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μην μπαινουν οι επαφες του skype εκει, η απλα τις σβηνω και ολα Ok?

στον τηλεφωνικο καταλογο επελεξε να φαινονται οι επαφες που θελεις, και οχι ολες.

Τι ταχύτητες μέσο όρο πιάνετε με προγράμματα όπως airdroid, wifi file explorer κλπ στη μεταφορά αρχείων; Πολύ αργά δεν είναι; Νομίζω ότι τα συγκεκριμένα κάνουν μόνο για μικρά σχετικά αρχεία (<100ΜΒ)

Προσπαθώ να βρω το καλύτερο πρόγραμμα γι' αυτή τη δουλειά. Παρ'όλο που το wifi file explorer έχει πιο γρήγορη περιήγηση, στην προεπισκόπηση πχ εικόνων, νομίζω το airdroid είναι καλύτερο.

Έχει κανένας σας υπ όψιν κάποιο πρόγραμμα που να περικόπτει ένα MP3 για να το βάζουμε ως ήχο κλήσεις, αλλά να ξεκινάει από εκεί που θέλουμε εμείς;

κατέβασε το audiko έχει σχεδόν τα πάντα έτοιμα κομμένα!

Τι ταχύτητες μέσο όρο πιάνετε με προγράμματα όπως airdroid, wifi file explorer κλπ στη μεταφορά αρχείων; Πολύ αργά δεν είναι; Νομίζω ότι τα συγκεκριμένα κάνουν μόνο για μικρά σχετικά αρχεία (<100ΜΒ)

Προσπαθώ να βρω το καλύτερο πρόγραμμα γι' αυτή τη δουλειά. Παρ'όλο που το wifi file explorer έχει πιο γρήγορη περιήγηση, στην προεπισκόπηση πχ εικόνων, νομίζω το airdroid είναι καλύτερο.

Περισσότερη σημασία έχει το router και η απόσταση/εμπόδια που έχεις από αυτό και όχι τόσο η εφαρμογή. Εγώ πιάνω 10mbps περίπου δηλαδή 1 και κάτι mb/sec

Oneplus 6 8/128

Σημερα μου κρασαρε το skype στο One X.

Οταν προσπαθησα να το ξανατρεξω δεν εκανε log in. Το απεγκατεστησα και προσπαθησα να το ξαναβαλω αλλα πλεον δεν γινεται καν η εγκατασταση. Μου βγαζει error "-24". Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο σφαλμα. Μονο εναν τροπο που πρεπει να εισαι root (δεν ειμαι) για να σβησεις ενα αρχειο ο οποιος νομιζω δεν μου κανει διοτι δεν το εχω εγκατεστημενο πλεον. Eπισης στην σελιδα του play φαινεται σαν εγκατεστημενο.

Εχει ξανασυμβει σε καποιον?

ΥΓ. Προχτες αλλαξα κωδικο στον ms account μου αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα. Στο desktop παιζει κανονικα.

Edited by ardi21

Περισσότερη σημασία έχει το router και η απόσταση/εμπόδια που έχεις από αυτό και όχι τόσο η εφαρμογή. Εγώ πιάνω 10mbps περίπου δηλαδή 1 και κάτι mb/sec

Ευχαριστώ. Κάπου εκεί πάιζει κι εμένα στην καλύτερη. Για μεγάλες αντιγραφές δηλαδή πάλι καλώδιο.

Σημερα μου κρασαρε το skype στο One X.

Οταν προσπαθησα να το ξανατρεξω δεν εκανε log in. Το απεγκατεστησα και προσπαθησα να το ξαναβαλω αλλα πλεον δεν γινεται καν η εγκατασταση. Μου βγαζει error "-24". Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο σφαλμα. Μονο εναν τροπο που πρεπει να εισαι root (δεν ειμαι) για να σβησεις ενα αρχειο ο οποιος νομιζω δεν μου κανει διοτι δεν το εχω εγκατεστημενο πλεον. Eπισης στην σελιδα του play φαινεται σαν εγκατεστημενο.

Εχει ξανασυμβει σε καποιον?

ΥΓ. Προχτες αλλαξα κωδικο στον ms account μου αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα. Στο desktop παιζει κανονικα.

δοκιμασες να κανεις εκκαθαριση της cache του play;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορούμε να την προγραμματίζουμε να κάνει αυτόματα reboot ή/και hot reboot το κινητό σε συγκεκριμένη ώρα;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορούμε να την προγραμματίζουμε να κάνει αυτόματα reboot ή/και hot reboot το κινητό σε συγκεκριμένη ώρα;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FabioCanovi.Android.PowerBoot

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dread7us.reboot.scheduler&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwiY29tLmRyZWFkN3VzLnJlYm9vdC5zY2hlZHVsZXIiXQ..

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Aπο οτι μου ειπαν απο την εταιρεια, για το θεμα μου με το skype, η λυση ειναι η...κλασσικη. Factory reset. Αν ειναι δυνατον ρε παιδια, ολοκληρη ιστορια για μια εφαρμογη. Η επομενη λυση θα ηταν να το πεταξω.

Έχει μείνει στο /data/data ο φάκελος των αποθηκευμένων ρυθμίσεων με μέγεθος -1. Την είχα πατήσει με το facebook αλλά έχοντας ρουτάρει την συσκευή μπόρεσα να τον σβήσω.

-edit-

Ψέμματα με το Skype την είχα πατήσει και όχι με το facebook που έγραψα. Έχοντας παραμείνει ο φάκελος που αναφέρθηκε με μέγεθος φακέλου -1 αδυνατεί η εγκατάσταση να γράψει στον φάκελο.

Edited by cna

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II