Jump to content

Μετα το Symbian, τι?

Κοινοποίηση

Επόμενη πλατφόρμα;  

165 members have voted

1. 1. Επόμενη πλατφόρμα;

• Θα παραμείνω στο Symbian όσο αντέχει το κινητό μου
    • Θα πάω σε Nokia WP8
    • Θα πάω σε WP8 άλλης εταιρείας
    • Θα πάω σε Android
    • Θα πάω σε iOS
    • Θα περιμένω να δω το Sailfish
    • Αλλο/ΔΞ/ΔΑ

Recommended Posts

Σε χώρο για μπουζούκια το έκαναν το λάιβ τα παιδιά ??? :p

Χαχαχα όχι στην πλατεία νερού.. Βραχήκαμε....

• Απαντήσεις 518
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα όχι στην πλατεία νερού.. Βραχήκαμε....

Χαχαχα! :lol: Ωραίος!

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

@ Alex_tz

Πάντως αν θες Αλεξ, έχω ένα μαυρο Ν8 διαθέσιμο χωρίς purple tint στην οθόνη, κομπλέ (με τα σημάδια του φυσικά,την θήκη του CP-1005+το car holder ειδικά για το Ν8/Ε7). Τώρα που βρήκα τον έρωτα μου pv 808 (το Νοτε 3 με απογοήτευσε οικτρά στην φωτογραφία, ιδιαίτερα στις νυχτερινές λήψεις) το έχω παροπλισμένο στο συρτάρι. Αν ψηνεσαι στείλε π.μ (για να σου στείλω και φώτο, κανεις δεν θέλει να πάρει γουρούνι στο σακί). Το έχω με Delight 6.4.

Αν πάλι απογοητευτείς από την εξωτερική του κατάσταση δεν θα παρεξηγηθω :p.

Edited by spiros2021

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

• 1 month later...
Η microsoft έπεσε από πέρσυ από το 3.5 σε 2.7.... φανταστείτε λίγο το 1520 με symbian. Όπως είναι τώρα το symbian, χωρίς εξέλιξη καν, απλά με την ίδια ανάλυση οθόνης με το 1520 και υποστήριξη επεξεργαστών... Η ίδια η παράνοια.

Άσε το ποσοστό.. Έπεσε σε πωλήσεις!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Η microsoft έπεσε από πέρσυ από το 3.5 σε 2.7.... φανταστείτε λίγο το 1520 με symbian. Όπως είναι τώρα το symbian, χωρίς εξέλιξη καν, απλά με την ίδια ανάλυση οθόνης με το 1520 και υποστήριξη επεξεργαστών... Η ίδια η παράνοια.

Εγώ στην ουσία τώρα... εδώ και 2 βδομάδες μόλις δουλεύω το Belle FP2.

Έχει πολλές ουσιώδεις διαφορές από την Belle Refresh. Είναι καταπληκτικό feature pack και σκέψου πως έχει να πάρει update 2 χρόνια.

Πόσο τέλειο θα ηταν σήμερα το Symbian αν συνέχιζε η υποστήριξη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ στην ουσία τώρα... εδώ και 2 βδομάδες μόλις δουλεύω το Belle FP2.

Έχει πολλές ουσιώδεις διαφορές από την Belle Refresh. Είναι καταπληκτικό feature pack και σκέψου πως έχει να πάρει update 2 χρόνια.

Πόσο τέλειο θα ηταν σήμερα το Symbian αν συνέχιζε η υποστήριξη.

Απλά μπροστά out of the box. Ένας browser το καταράκωσε και μια ανάλυση οθόνης.

Απλά μπροστά out of the box. Ένας browser το καταράκωσε και μια ανάλυση οθόνης.

Και για την οθόνη ενίσταμαι ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Καλά, το Symbian ήταν το καλύτερο λειτουργικό σύστημα σαν σύνολο σε όλους τους τομείς (δεν λέω για αριθμό εφαρμογών, αλλά για το ίδιο το σύστημα). Τώρα όσο για αυτό που είπες, άραγε μπορεί να εφαρμοστεί και στην κυριολεξία; Το είχα σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν βρήκα κάτι. Να εγκατασταθεί, π.χ. η τελευταία έκδοση του Symbian σε μια άλλη νεότερη συσκευή, π.χ. το lumia 1520, μιας και το ανέφερες. Για άλλα λειτουργικά είναι εφικτό, για το Symbian ξέρει κανείς τίποτα;

Όσο για τη Microsoft, πιστεύω το λειτουργικό της στα κινητά είχε ελπίδα όσο ήταν ακόμη ζωντανή η Νοκια. Ακόμα και οι οπαδοί της Νοκια είναι διχασμένοι και ελάχιστοι μόνο από αυτούς θα συνεχίσουν στη Microsoft. Το πιθανότερο είναι να παραμείνει κομπάρσος στα κινητά (το μέγιστο δυνατό γύρω στα 5%) και η μόνη δύναμη να είναι οι υπολογιστές και τα tablet... Ο Ελοπας μια φορά τα τσέπωσε τα 25 εκ. ευρώ (επίσημα) από εκεί και ύστερα τι τον νοιάζει;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Καλά, το Symbian ήταν το καλύτερο λειτουργικό σύστημα σαν σύνολο σε όλους τους τομείς (δεν λέω για αριθμό εφαρμογών, αλλά για το ίδιο το σύστημα). Τώρα όσο για αυτό που είπες, άραγε μπορεί να εφαρμοστεί και στην κυριολεξία; Το είχα σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν βρήκα κάτι. Να εγκατασταθεί, π.χ. η τελευταία έκδοση του Symbian σε μια άλλη νεότερη συσκευή, π.χ. το lumia 1520, μιας και το ανέφερες. Για άλλα λειτουργικά είναι εφικτό, για το Symbian ξέρει κανείς τίποτα;

Όχι βέβαια, εκτός του ότι είναι καρακλειδωμένα δεν μπορεί το symbian να εγκατασταθεί σε συσκευές που δε μπορεί από τη φύση του να υποστηρίξει. Ούτε επεξεργαστές κτλ ούτε τίποτα. Απλά αφέθηκε στη μοίρα του μετά το 2011. Τα υπόλοιπα λειτουργικά για να υποστηρίξουν νέο hardware παίρνουν updates κάθε τόσο.

Πάντως από τη φανερή ψηφοφορία του thread παρατηρώ ότι οι περισσότεροι είχαν δηλώσει ότι θα μείνουν στη Symbian συσκευή τους όσο αντέχει, και η μεγάλη πλειοψηφία δήλωνε ότι θα πάει σε Android. Πολύ μικρό ποσοστό θα πήγαινε σε παράθυρα, όπως και έγινε τελικά, αν κρίνει κανείς κι απ' το γεγονός ότι στα θέματα των ειδήσεων του myphone που αφορούν τη Nokia και τη Microsoft, υπερασπίζονται την εξαγορά της Nokia, και τα υποτιθέμενα οφέλη απ' αυτή, πάντα σταθερά και με συνέπεια τα ίδια 3-4 άτομα.

Θα με ενδιέφερε πολύ να συζητήσουμε οι παλιοί fan των Symbian και MeeGo την προοπτική του να βγάλει καινούργιες συσκευές η Nokia, απαλλαγμένες από το λειτουργικό της Microsoft, κάποια στιγμή μέσα στο 2015 ή το 2016, με βάση τις φήμες που προέκυψαν απ' την ειδησεογραφία τις τελευταίες 2-3 μέρες. Ανάλογα με το λειτουργικό που θα επέλεγε η Nokia, θα επιστρέφατε στη Nokia όσοι έχετε επιλέξει κάτι άλλο (π.χ. Android); ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως από τη φανερή ψηφοφορία του thread παρατηρώ ότι οι περισσότεροι είχαν δηλώσει ότι θα μείνουν στη Symbian συσκευή τους όσο αντέχει, και η μεγάλη πλειοψηφία δήλωνε ότι θα πάει σε Android. Πολύ μικρό ποσοστό θα πήγαινε σε παράθυρα, όπως και έγινε τελικά, αν κρίνει κανείς κι απ' το γεγονός ότι στα θέματα των ειδήσεων του myphone που αφορούν τη Nokia και τη Microsoft, υπερασπίζονται την εξαγορά της Nokia, και τα υποτιθέμενα οφέλη απ' αυτή, πάντα σταθερά και με συνέπεια τα ίδια 3-4 άτομα.

Θα με ενδιέφερε πολύ να συζητήσουμε οι παλιοί fan των Symbian και MeeGo την προοπτική του να βγάλει καινούργιες συσκευές η Nokia, απαλλαγμένες από το λειτουργικό της Microsoft, κάποια στιγμή μέσα στο 2015 ή το 2016, με βάση τις φήμες που προέκυψαν απ' την ειδησεογραφία τις τελευταίες 2-3 μέρες. Ανάλογα με το λειτουργικό που θα επέλεγε η Nokia, θα επιστρέφατε στη Nokia όσοι έχετε επιλέξει κάτι άλλο (π.χ. Android); ;)

χαχα, για μένα μάλλον θα είναι "θα παραμείνεις στη nokia"?

Γιατί όχι αν δω κάτι αξιόλογο. Και με αυτό εννοώ κάποιον αντικαταστάτη του 808, γιατί στην ουσία κάτι τέτοιο ψάχνω.

Αν δω κάτι αξιόλογο, εννοείται θα γυρίσω, ειδικά για τους χάρτες :p

Κοιτάω από τώρα τις συσκευές, αν και θα αγοράσω του χρόνου τέτοια εποχή για να έχω κλείσει 2 χρόνια με το τωρινό μου, αλλά δε βρίσκω ΚΑΝΈΝΑ που να με ικανοποιεί απόλυτα... Οπότε αν βγάλει κάτι αξιόλογο το 2015 εννοείται θα είναι στις πρώτες μου επιλογές...

Ελπίζω να δούμε κάτι καλό αν ισχύουν τελικά οι φήμες, και να μην κινηθεί σε ρηχά νερά. Σαφώς θεωρώ ότι αν θέλει να ανακάμψει θα πρέπει να στραφεί και στο Android, για τη μεγάλη μάζα του κόσμου που αδημονεί για μια τέτοια συσκευή, από τους οποίους θα αντλούσε πολύτιμους πόρους για να αναπτύξει και να εξελίξει οτιδήποτε δικό της θα ήθελε. Δε μπορώ να δω πώς θα μπορούσε να βλάψει τον fan του MeeGo ή του Sailfish αν παράλληλα πουλάει και συσκευές με Android για όσους ενδιαφέρονται για το λειτουργικό της Google, μιας και η μόνη διαφοροποίηση θα ήταν το λειτουργικό, αφού ποιότητα hardware και λοιπές υπηρεσίες (π.χ. χάρτες κλπ) θα ήταν κοινά για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

Ονειρεμένο σενάριο αλλά ζω και αναπνέω για τη μέρα που θα το δω να υλοποιείται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ελπίζω να δούμε κάτι καλό αν ισχύουν τελικά οι φήμες, και να μην κινηθεί σε ρηχά νερά. Σαφώς θεωρώ ότι αν θέλει να ανακάμψει θα πρέπει να στραφεί και στο Android, για τη μεγάλη μάζα του κόσμου που αδημονεί για μια τέτοια συσκευή, από τους οποίους θα αντλούσε πολύτιμους πόρους για να αναπτύξει και να εξελίξει οτιδήποτε δικό της θα ήθελε. Δε μπορώ να δω πώς θα μπορούσε να βλάψει τον fan του MeeGo ή του Sailfish αν παράλληλα πουλάει και συσκευές με Android για όσους ενδιαφέρονται για το λειτουργικό της Google, μιας και η μόνη διαφοροποίηση θα ήταν το λειτουργικό, αφού ποιότητα hardware και λοιπές υπηρεσίες (π.χ. χάρτες κλπ) θα ήταν κοινά για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

Ονειρεμένο σενάριο αλλά ζω και αναπνέω για τη μέρα που θα το δω να υλοποιείται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. ;)

Καταρχάς το πιο βασικό είναι να ξεκινήσει η Νοκια πάλι από την αρχή. Τα Android είναι η πιο εύκολη λύση σαφώς, αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο σε αυτό. Μια καλή κίνηση, θα ήταν να προσπαθήσει να εξαγοράσει τη μικρή νεοσύστατη εταιρεία του Sailfish OS και του Jolla, να τα εξελίξει και να φτιάξει τα καλύτερα smartphones για ακόμη μια φορά! Επίσης, θα μπορούσε να εξελιχθεί περαιτέρω το καλό και γνωστό μας Symbian Belle, ώστε να πιάσει τη μεσσαία και χαμηλή κλίμακα, ενώ τα Sailfish θα είναι στην υψηλή κλίμακα. Εναλλακτικές υπάρχουν πολλές, όπως το Ubuntu που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Android σε dual boot. Κάθε επιλογή θα είναι καλή εκτός των WPs. Αρκεί να βρεθεί ξανά προσωπικό να στηρίξει την βαριά παράδοση της Νοκια. Όσο για τον διάδοχο του 808, πιστεύω ότι αν δεν αναστηθεί η παλιά καλή Νοκια, δεν πρόκειται να βρεθεί από άλλη εταιρεία σύντομα, ούτε καν από την Μικροσοφτ.

Καταρχάς το πιο βασικό είναι να ξεκινήσει η Νοκια πάλι από την αρχή. Τα Android είναι η πιο εύκολη λύση σαφώς, αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο σε αυτό. Μια καλή κίνηση, θα ήταν να προσπαθήσει να εξαγοράσει τη μικρή νεοσύστατη εταιρεία του Sailfish OS και του Jolla, να τα εξελίξει και να φτιάξει τα καλύτερα smartphones για ακόμη μια φορά! Επίσης, θα μπορούσε να εξελιχθεί περαιτέρω το καλό και γνωστό μας Symbian Belle, ώστε να πιάσει τη μεσσαία και χαμηλή κλίμακα, ενώ τα Sailfish θα είναι στην υψηλή κλίμακα. Εναλλακτικές υπάρχουν πολλές, όπως το Ubuntu που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Android σε dual boot. Κάθε επιλογή θα είναι καλή εκτός των WPs. Αρκεί να βρεθεί ξανά προσωπικό να στηρίξει την βαριά παράδοση της Νοκια. Όσο για τον διάδοχο του 808, πιστεύω ότι αν δεν αναστηθεί η παλιά καλή Νοκια, δεν πρόκειται να βρεθεί από άλλη εταιρεία σύντομα, ούτε καν από την Μικροσοφτ.

Συμφωνώ απόλυτα.

Θα με ενδιέφερε πολύ να συζητήσουμε οι παλιοί fan των Symbian και MeeGo την

Βασικά δεν υπάρχει παλιός φαν του Meego.. Όποιος το δούλεψε ήταν, είναι και θα είναι φαν του.

Οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Βασικά δεν υπάρχει παλιός φαν του Meego.. Όποιος το δούλεψε ήταν, είναι και θα είναι φαν του.

Οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Εκτός κι αν του άρεσε περισσότερο το πιο εξελιγμένο Sailfish OS. Πάντως το Meego από το λίγο που κατάφερα να το δω πριν από καιρό ήταν πολύ όμορφο λειτουργικό... Όπως και το όμορφο Belle...

Μάλλον σου ξεφεύγουν πράγματα.....

Αφενός αυτοί που δήλωσαν πως θα παραμείνουν στο Symbian την έκαναν για άλλες πολιτείες. Όσο παρακολουθώ τα θέματα του symbian παρέμειναν απειροελάχιστοι και οι περισσότεροι το έχουν ως δεύτερη συσκευή.

Αν μπεις και στα θέματα των WP θα διαπιστώσεις πως υπάρχου πααααρα πολλοί πρώην Symbian users. Λογικό (για μένα) αφού όποιος καλόμαθε με την ποιότητα και τα καλούδια της Nokia του ήταν δύσκολο να τα απαρνηθεί.....

Σαφώς και επίσης παρα πολλοί (ίσως και η πλειοψηφία) πήγε σε android.

Σίγουρα όμως δεν ισχύει αυτό που λες για τους 3-4 στα WP και τους πολλούς που έμειναν πιστοί.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μάλλον σου ξεφεύγουν πράγματα.....

Αφενός αυτοί που δήλωσαν πως θα παραμείνουν στο Symbian την έκαναν για άλλες πολιτείες. Όσο παρακολουθώ τα θέματα του symbian παρέμειναν απειροελάχιστοι και οι περισσότεροι το έχουν ως δεύτερη συσκευή.

Αν μπεις και στα θέματα των WP θα διαπιστώσεις πως υπάρχου πααααρα πολλοί πρώην Symbian users. Λογικό (για μένα) αφού όποιος καλόμαθε με την ποιότητα και τα καλούδια της Nokia του ήταν δύσκολο να τα απαρνηθεί.....

Σαφώς και επίσης παρα πολλοί (ίσως και η πλειοψηφία) πήγε σε android.

Σίγουρα όμως δεν ισχύει αυτό που λες για τους 3-4 στα WP και τους πολλούς που έμειναν πιστοί.....

Παίζει να ισχύει αυτό που λες για τα παράθυρα στο ευρύ κοινό. Όσοι είχαν Νοκια, πήγαν στα παράθυρα ή σε ανδροειδή (από αυτούς που ξέρω στην πραγματική ζωή). Υπάρχουν ακόμα βέβαια κάποιοι hardcore Symbian fans σαν εμένα, που έχουν ακόμη ως κύρια συσκευή κάποια με Symbian. Τα παράθυρα τα έχω κυρίως για ίντερνετ και εφαρμογές γραφείου (κυρίως για εργασία δηλαδή), οπότε περιορίζεται ως δεύτερη συσκευή, ενώ το 808 παραμένει η κύρια και η πιο αγαπημένη συσκευή που είχα έως τώρα! :happy:

Έχω συνηθίσει τόσο πολύ με το 808 με τα πολλά του πλεονεκτήματα, αλλά δε σας κρύβω ότι έχω συνηθίσει και τα μειονεκτήματα (internet browsing), που δυσκολέυομαι πάρα πολύ πρώτον να το αποχωριστώ και δέυτερον να βρω κάποια, για τα δικά μου κρητήρια, αντάξια συσκευή. Ευελπιστώ σε 1030 ή σε z3 compact...

Εγώ αναγκαστικά άλλαξα συσκευή, γιατί αλλιώς θα έδινα πόσα χρήματα για οθόνη (burn in), μπαταρία που σε κανονική χρήση δύσκολα έβγαζα μέρα, πάνω καπάκι που είχε σπάσει το πλαστικό των ακουστικών + ότι άρχισε να βγάζει κολλήματα κτλ

Τόσα χρήματα, δύσκολα δίνεις για συσκευή διετίας, με παρατημένο λειτουργικό. Με 240 πήρα πέρσι το Αύγουστο το Optimus G, άξιζε να δώσω 100 για να φτιάξω το Ν8;

Εγώ αναγκαστικά άλλαξα συσκευή, γιατί αλλιώς θα έδινα πόσα χρήματα για οθόνη (burn in), μπαταρία που σε κανονική χρήση δύσκολα έβγαζα μέρα, πάνω καπάκι που είχε σπάσει το πλαστικό των ακουστικών + ότι άρχισε να βγάζει κολλήματα κτλ

Τόσα χρήματα, δύσκολα δίνεις για συσκευή διετίας, με παρατημένο λειτουργικό. Με 240 πήρα πέρσι το Αύγουστο το Optimus G, άξιζε να δώσω 100 για να φτιάξω το Ν8;

Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά ίσως να άξιζε να δώσεις κάνα 150άρι να πάρεις 808 (μεταχειρισμένο) αν βέβαια μπορούσες να ζήσεις με τα μειονεκτήματα και γούσταρες symbian.

Όπως και να έχει, μας παρατήσαν, μας αφήσαν στο έλεος των.. api's και αργά ή γρήγορα πρέπει να πάμε κάπου αλλού.

Έχω συνηθίσει τόσο πολύ με το 808 με τα πολλά του πλεονεκτήματα, αλλά δε σας κρύβω ότι έχω συνηθίσει και τα μειονεκτήματα (internet browsing), που δυσκολέυομαι πάρα πολύ πρώτον να το αποχωριστώ και δέυτερον να βρω κάποια, για τα δικά μου κρητήρια, αντάξια συσκευή. Ευελπιστώ σε 1030 ή σε z3 compact...

Κακά τα ψέμματα, και λυπάμαι που το λέω, αλλά όσο κι αν γούσταρα και ακόμα γουστάρω το Ν8 μου, όσο κι είναι μόνιμα σε τσέπη/τσαντάκι σαν δεύτερη συσκευή, για browsing το χρησιμοποιώ μόνο όταν φορτίζω το Z1c μου. Πραγματικά η εμπειρία browsing είναι μαρτύριο στο Symbian, από τη στιγμή που ήσουν σχεδόν αναγκασμένος να δουλεύεις αποκλειστικά με Opera mini. Δεν ξέρω πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση με stock browser και Opera mobile στις συσκευές με 512MB RAM και 1GHz επεξεργαστή (κρίνοντας από το 701 του αδερφού μου μάλλον δεν έχουν αλλάξει και πολλά), αλλά για μένα είναι απαγορευτικό και να δοκιμάσω καν να ανοίξω κάποιον πέρα από Opera mini.

Αν γίνει το φημολογούμενο και (για μένα σίγουρα) πολυπόθητο reboot της Nokia με νέο λειτουργικό (απαραιτήτως μακριά από τα απεχθέστατα παραθύρια της μισητής για μένα MS), και συσκευές με σύγχρονο hardware (SoCs/RAM), να έχουν όμως όση ισχύ θα χρειάζεται πραγματικά το σύστημα και όχι λόγω του ότι το λειτουργικό είναι κακογραμμένο εξαρχής (βλέπε ρομποτάκι), τότε σίγουρα θα επιστρέψω στην αγαπημένη μου Nokia. Ειδάλλως, το ρομποτάκι φαντάζει και μάλλον είναι η πιο κοντινή επιλογή για κάποιον που "κακόμαθε" στην απόλυτη ελευθερία του Symbian και δε δέχεται περιορισμούς και κλειδώματα. :)

Edited by panosz75

Πέρυσι δε το έβρισκες κάτω από 200, και αφού δουλεύει ακόμα το Ν8, 240 optimus g και από τον Ιούλη έχω 4.4 και πορτ για την L... Δηλαδή τα δύο χρόνια τα βγάζω υπέράνετα, με το 808 θα έψαχνα τώρα πάλι συσκευή...