montoya_42 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ακριβώς. Μακάρι η Jolla να καταφέρει όσα δεν κατάφερε η Nokia, μεγαλύτερη ευχή δεν έχω για το 2013 σε εταιρία. Και πριν με προλάβει κάποιος, για την Nokia δεν έχω καμία ευχή. Το 2013 απλά θα τελειώσει η εξαγορά της και επίσημα... Περίμενα ευχή του τύπου: το νέο έτος να φέρει πατεριτσες στο κουσουριαμενο....... Αχαχαχα Μην είσαι σκληρός με την νοκια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 [1] εισαι κατοχος αυτου του κινητου?εκεινος το εχει και το λεει. [2] ειναι τελειως υποκειμενικο βρε αφου αμα το ξεσυνηθησεις και εχεις συνηθησεις του ανδροιδες,λογικο ειναι να σου ξινιζει [3]γενικα τα κινητα δεν ειναι για να ανεβαινεις στο ρινγκ μαζι τους αλλα οι λεγομενες ναυαρχιδες τοσο λεπτες που ειναι,ειναι περισσοτερο ευαισθητες. [4] ωντας λατρης του ραδιοφωνου,με ελκυει αρκετα! [5] για ποιο λογο να δωσει καποιος τοσα λεφτα για να κανει κατι που το κανει το ιδιο καλα με λιγοτερο απο 200 ευρω?? δεν θεωρω οτι ειμαι του αλλου ακρου,παρακολουθω τις εξελιξεις και γιαυτο βρισκομαι εδω μεσα για να ξερω τι παιζει.... αλλα οταν βλεπω τον αλλον(ή αλλη) να τα σκαει χοντρα για να παρει το καινουργιο iphone ή το gs3 ή to note 2 για να μπαινει facebook,........ε καταλαβαινετε 1) δεν έχω το συγκεκριμένο αλλά χειρίζομαι όλη μέρα ένα Χ7 που πάνω κάτω φαντάζομαι έχουν την ίδια αυτονομία, και επίσης ξέρω να διαβάζω συγκριτικά reviews, ο φίλος ποιο android είχε και το συγκρίνει? 2) είναι θέμα συνήθειας, αλλά το android τα έχει όλα σε ένα, αντίθετα με το symbian, ένας νέος χρήστης θα μάθει πολύ πιο εύκολα το android παρά το symbian 3)το One s, απο τα αγαπημένα μου κινητά απο άποψη κατασκευής είναι εξαιρετικά λεπτό και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής 5) όχι μια symbian συσκευή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει ότι ένα android, και ακόμη το fb που λες, άλλη εμπειρία στο android και άλλη στο symbian, καμία σχέση ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 1) δεν έχω το συγκεκριμένο αλλά χειρίζομαι όλη μέρα ένα Χ7 που πάνω κάτω φαντάζομαι έχουν την ίδια αυτονομία, και επίσης ξέρω να διαβάζω συγκριτικά reviews, ο φίλος ποιο android είχε και το συγκρίνει? 2) είναι θέμα συνήθειας, αλλά το android τα έχει όλα σε ένα, αντίθετα με το symbian, ένας νέος χρήστης θα μάθει πολύ πιο εύκολα το android παρά το symbian 3)το One s, απο τα αγαπημένα μου κινητά απο άποψη κατασκευής είναι εξαιρετικά λεπτό και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής 5) όχι μια symbian συσκευή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει ότι ένα android, και ακόμη το fb που λες, άλλη εμπειρία στο android και άλλη στο symbian, καμία σχέση ;) δεν συμφωνουμε..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Jolla??:confused: Περί N9/MeeGo που αναφέρθηκε... Περίμενα ευχή του τύπου: το νέο έτος να φέρει πατεριτσες στο κουσουριαμενο....... Αχαχαχα Μην είσαι σκληρός με την νοκια. Mα δεν είμαι σκληρός, λέω την αλήθεια... Mέχρι τον Aπρίλιο δίνω περιθώριο προσωπικά... ***Δεν θέλει πατερίτσες, μοιράζει πατερίτσες το κουσουριασμένο όπλο! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) δεν συμφωνουμε..!;) ποιο symbian έχεις εσύ? ps το e71 είναι τρομερό κινητό και έχει γράψει ιστορία για πολλούς λόγους... τη λειτουργία του θα τη ζηλεύαν πολλά low end android κυρίως όμως πιο πρώιμα, ας μη μιλήσω δε για τη ποιότητα κατασκευής του και τη μπαταρία του Edited December 11, 2012 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 ποιο symbian έχεις εσύ? ps το e71 είναι τρομερό κινητό και έχει γράψει ιστορία για πολλούς λόγους... τη λειτουργία του θα τη ζηλεύαν πολλά low end android κυρίως όμως πιο πρώιμα, ας μη μιλήσω δε για τη ποιότητα κατασκευής του και τη μπαταρία του δεν εχω κινητο symbian αν και φαινεται οτι μαλλον θα αποκτησω(το ειχα γραψει πιο πανω οτι δεν εχω και οτι κρινω συμφωνα με τις αποψεις που εχουν καταθεσει οι κατοχοι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εγω εκει τις συγκαταλεγω παντως. Για το note 1 δεν ειμαι σιγουρος, για τα αλλα δυο ειμαι (αποψη μου βεβαια). Το "Carl Zeiss" δεν μου λεει κατι. Του n9 ειναι φριχτη σε σχεση με τα παραπανω :) Η κάμερα του Ν8 είναι ανώτερη από τις συσκευές που αναφέρεις είτε το δέχεσαι είτε όχι. Το Ν8 σε ποιότητα φωτογραφίας αλλά και βίντεο 720p συγκριτικά είναι ανώτερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή με διαφορά. Πόσο μάλλον αν πάμε στο 808, εκεί πάμε έτη φωτός μπροστά. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Η κάμερα του Ν8 είναι ανώτερη από τις συσκευές που αναφέρεις είτε το δέχεσαι είτε όχι. Το Ν8 σε ποιότητα φωτογραφίας αλλά και βίντεο 720p συγκριτικά είναι ανώτερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή με διαφορά. Πόσο μάλλον αν πάμε στο 808, εκεί πάμε έτη φωτός μπροστά. ;) Λεω απλα την γνωμη μου μιας και ειχα ολες τις συσκευες που ανεφερα (εκτος απο το note 1). Διαφορα μπορει να εχει για καποιον που ασχολειται με τις φωτογραφιες και ψαχνει αρκετα το θεμα. Εγω μια στο τοσο βγαζω το κινητο και παταω ενα κλικ. Ουτε ρυθμισεις στην καμερα θα κοιταξω, ουτε κατι αλλο. Το 808 ειναι αλλο τηλεφωνο. Για το n8 μιλαμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 δεν εχω κινητο symbian αν και φαινεται οτι μαλλον θα αποκτησω(το ειχα γραψει πιο πανω οτι δεν εχω και οτι κρινω συμφωνα με τις αποψεις που εχουν καταθεσει οι κατοχοι...) και εγω κατοχος ειμαι και των 2 λειτουργικων και ειπα την αποψη μου με τη διαφορα οτι δε φοραω παροπιδες τελος παντων η επιλογη δικη σου Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 και εγω κατοχος ειμαι και των 2 λειτουργικων και ειπα την αποψη μου με τη διαφορα οτι δε φοραω παροπιδες τελος παντων η επιλογη δικη σου παροπιδες?για που παει η μπηχτη?:p ετσι μου ερχεται να μην αγορασω τιποτα και να τα φαω σε σουβλακια....!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Εγω εκει τις συγκαταλεγω παντως. Για το note 1 δεν ειμαι σιγουρος, για τα αλλα δυο ειμαι (αποψη μου βεβαια). Το "Carl Zeiss" δεν μου λεει κατι. Του n9 ειναι φριχτη σε σχεση με τα παραπανω :) Λεω απλα την γνωμη μου μιας και ειχα ολες τις συσκευες που ανεφερα (εκτος απο το note 1). Διαφορα μπορει να εχει για καποιον που ασχολειται με τις φωτογραφιες και ψαχνει αρκετα το θεμα. Εγω μια στο τοσο βγαζω το κινητο και παταω ενα κλικ. Ουτε ρυθμισεις στην καμερα θα κοιταξω, ουτε κατι αλλο. Το 808 ειναι αλλο τηλεφωνο. Για το n8 μιλαμε :) Κάνεις πλάκα μάλλον. Αν είχαν την κάμερα του Ν8 θα είχαμε κάνει αρκετοί από εμάς την μετάβαση σε κάποια από αυτές τις android συσκευές που λες. Δεν το αγγίζουν καν. Και το επιχείρημα ότι εσύ δεν είσαι ειδικός ή δε σε ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία είναι λίγο άτοπο. Σαν να λέω εγώ: Ε οκ μωρέ, σιγά ο browser του Ν8 είναι το ίδιο γρήγορος με του note2.... Βέβαια μπαίνω μια στο τόσο και δε με πολυνοιάζει το internet αλλά εμένα το ίδιο γρήγορο μου φαίνεται...:rolleyes: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Κάνεις πλάκα μάλλον. Αν είχαν την κάμερα του Ν8 θα είχαμε κάνει αρκετοί από εμάς την μετάβαση σε κάποια από αυτές τις android συσκευές που λες. Δεν το αγγίζουν καν. Και το επιχείρημα ότι εσύ δεν είσαι ειδικός ή δε σε ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία είναι λίγο άτοπο. Σαν να λέω εγώ: Ε οκ μωρέ, σιγά ο browser του Ν8 είναι το ίδιο γρήγορος με του note2.... Βέβαια μπαίνω μια στο τόσο και δε με πολυνοιάζει το internet αλλά εμένα το ίδιο γρήγορο μου φαίνεται...:rolleyes: +1000 Ακριβώς. Δείξε μου ένα Android με την κάμερα του Ν8 και το αγοράζω ΧΤΕΣ... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Κάνεις πλάκα μάλλον. Αν είχαν την κάμερα του Ν8 θα είχαμε κάνει αρκετοί από εμάς την μετάβαση σε κάποια από αυτές τις android συσκευές που λες. Δεν το αγγίζουν καν. Και το επιχείρημα ότι εσύ δεν είσαι ειδικός ή δε σε ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία είναι λίγο άτοπο. Σαν να λέω εγώ: Ε οκ μωρέ, σιγά ο browser του Ν8 είναι το ίδιο γρήγορος με του note2.... Βέβαια μπαίνω μια στο τόσο και δε με πολυνοιάζει το internet αλλά εμένα το ίδιο γρήγορο μου φαίνεται...:rolleyes: Το επιχειρημα μου δειχνει πως εγω τις βλεπω ιδιες :rolleyes: Για τον browser που λες, με τον opera μια χαρα το βλεπω το symbian. Πιστευω οτι χανει λογο specs περισσοτερο και οχι λογο λειτουργικου. Για παραδειγμα, παλαιοτερα με το sgs την εποχη της ics εβλεπα τον browser να μην την παλευει. Με oc στα 1600 πηγαινε γ***ωντας! Anyway, ποτε δεν ειχα δικο μου n8 για να εχω πληρη αποψη οπως και οι περισσοτεροι εδω δεν ειχαν ποτε android. Το σταματαω εδω λοιπον :) +1000 Ακριβώς. Δείξε μου ένα Android με την κάμερα του Ν8 και το αγοράζω ΧΤΕΣ... ;) ξερω ενα επιπεδου 808 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_camera_gc100-4961.php :p Edited December 12, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Οι όποιες διαφορές στη ταχύτητα ανάμεσα σε android και symbian έχουν να κάνουν με το πανάρχαιο hardware της Nokia Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Οι όποιες διαφορές στη ταχύτητα ανάμεσα σε android και symbian έχουν να κάνουν με το πανάρχαιο hardware της Nokia Θα συμφωνησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Το επιχειρημα μου δειχνει πως εγω τις βλεπω ιδιες :rolleyes: Για τον browser που λες, με τον opera μια χαρα το βλεπω το symbian. Πιστευω οτι χανει λογο specs περισσοτερο και οχι λογο λειτουργικου. Για παραδειγμα, παλαιοτερα με το sgs την εποχη της ics εβλεπα τον browser να μην την παλευει. Με oc στα 1600 πηγαινε γ***ωντας! Anyway, ποτε δεν ειχα δικο μου n8 για να εχω πληρη αποψη οπως και οι περισσοτεροι εδω δεν ειχαν ποτε android. Το σταματαω εδω λοιπον :) Κι όμως υπάρχουν άτομα που έφυγαν από το Symbian (Ν8), πήγαν σε Android και επέστρεψαν απογοητευμένοι στο Symbian (808). Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φίλη μας η nektaria. ;) ξερω ενα επιπεδου 808 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_camera_gc100-4961.php :p Δεν είναι κακό, κι από specs είναι τζαμάτο, και η κάμερα που φοράει πολύ δυνατή. Μόνο που είναι πολύ χοντρό για κινητό λόγω του φακού που διαθέτει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 ξερω ενα επιπεδου 808 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_camera_gc100-4961.php :p Δεν είναι κακό, κι από specs είναι τζαμάτο, και η κάμερα που φοράει πολύ δυνατή. Μόνο που είναι πολύ χοντρό για κινητό λόγω του φακού που διαθέτει. καλό από specs αλλά δεν είναι καν κινητό ούτε καν σήμα gsm δεν έχει.. Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Πριν λίγο ήμουνα για καφέ.. Στο τραπέζι 2 808 και 3 iphone 4s. Ατάκα από έναν κάτοχο 4s: Ρε σεις το galaxy της samsung τα σπάει! Αν σου κάνουν κλήση και το γυρίσεις ανάποδα μπαίνει σε σίγαση.... :cry::cry::cry: Πραγματικά μετά το symbian τι? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Πριν λίγο ήμουνα για καφέ.. Στο τραπέζι 2 808 και 3 iphone 4s. Ατάκα από έναν κάτοχο 4s: Ρε σεις το galaxy της samsung τα σπάει! Αν σου κάνουν κλήση και το γυρίσεις ανάποδα μπαίνει σε σίγαση.... :cry::cry::cry: Πραγματικά μετά το symbian τι? μα αν ολοι οι καταναλωτες ηταν ορθολογικοι, δε θα πουλαγε τιποτα η apple. εκτος αν ορθολογισμος ειναι να νομιζεις οτι πουλας μουρη εχοντας αι φον. επομενως καλυπτοντας αυτη την αναγκη το αγοραζες. Οπως και να εχει,δεν λεω οτι το 808 κανει τα παντα,αλλα το αι φον δεν ειναι καλυτερο,τουλαχιστον σε ολους τους τομεις Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ατάκα από έναν κάτοχο 4s: Ρε σεις το galaxy της samsung τα σπάει! Αν σου κάνουν κλήση και το γυρίσεις ανάποδα μπαίνει σε σίγαση.... χαχαχαχα εντάξει... αφού το κάνει αυτό θα το πάρω αύριο κιόλας! :p Εν τω μεταξύ αυτή η λειτουργία υπάρχει πόσα χρόνια;;; Εγώ το θυμάμαι και στο Pixon που είχα, αν και σπάνια το γύριζα ανάποδα. Τίποτα φίλε μου, απλά κράτα το υπεροχότατο 808 που έχεις...και όταν το βαρεθείς, δώστο μου εμένα! :p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Πριν λίγο ήμουνα για καφέ.. Στο τραπέζι 2 808 και 3 iphone 4s. Ατάκα από έναν κάτοχο 4s: Ρε σεις το galaxy της samsung τα σπάει! Αν σου κάνουν κλήση και το γυρίσεις ανάποδα μπαίνει σε σίγαση.... :cry::cry::cry: Πραγματικά μετά το symbian τι? τι σχέση έχει αυτό με το θέμα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 τι σχέση έχει αυτό με το θέμα? Την σαπίλα που διακατέχει τους δημιουργούς Android/iOS να δίνουν παντελώς άδεια λειτουργικά και να σε χρεώνουν εφαρμογές για λειτουργίες που το Symbian είχε στα αυτονόητα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Την σαπίλα που διακατέχει τους δημιουργούς Android/iOS να δίνουν παντελώς άδεια λειτουργικά και να σε χρεώνουν εφαρμογές για λειτουργίες που το Symbian είχε στα αυτονόητα ... σαπίλα δεν είναι κανένα λειτουργικό μιας και ios και android κάνουν πράγματα που το symbian δεν έβλεπε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, όπως αντίστοιχα κάνει και το symbian κάποια πράγματα που δεν κάνουν τα παραπάνω λειτουργικά σάπιοι είναι κάποιοι καταναλωτές που δεν συνείδηση τα λειτουργικά είναι το θέμα μας και όχι ο φθηνός εντυπωσιασμός κάποιων καταναλωτών Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) σαπίλα δεν είναι κανένα λειτουργικό μιας και ios και android κάνουν πράγματα που το symbian δεν έβλεπε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, όπως αντίστοιχα κάνει και το symbian κάποια πράγματα που δεν κάνουν τα παραπάνω λειτουργικά σάπιοι είναι κάποιοι καταναλωτές που δεν συνείδηση τα λειτουργικά είναι το θέμα μας και όχι ο φθηνός εντυπωσιασμός κάποιων καταναλωτών Νια νια ... Τα πράγματα που αναφέρεις είναι θέμα υποστήριξης και τύχης ... Η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν προς τα εκεί, στην περίπτωση που το Symbian δεν υπήρχε ως θύμα μιας υπερατλαντικής εχθρικής και παράνομης εξαγοράς, τότε και εκείνο θα έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα .. Μαζί και με αυτά που μας έχει συνηθίσει, όπως το να λειτουργεί το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό ... Αντίθετα όμως, πέσαμε θύματα στην ιδέα του οικοσυστήματος και γουστάρουμε να μας χρεώνουν apps για βασικές λειτουργίες που είχαμε σε όλα τα τότε κινητά τηλέφωνα ... Αλλά όχι, προτιμώ να ψάχνω app για backup μηνυμάτων και να το πληρώνω και χρυσό ... Τέλος πάντων, να ναι καλά οι devs ... Edited December 15, 2012 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Νια νια ... Τα πράγματα που αναφέρεις είναι θέμα υποστήριξης και τύχης ... Η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν προς τα εκεί, στην περίπτωση που το Symbian δεν υπήρχε ως θύμα μιας υπερατλαντικής εχθρικής και παράνομης εξαγοράς, τότε και εκείνο θα έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα .. Μαζί και με αυτά που μας έχει συνηθίσει, όπως το να λειτουργεί το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό ... Αντίθετα όμως, πέσαμε θύματα στην ιδέα του οικοσυστήματος και γουστάρουμε να μας χρεώνουν apps για βασικές λειτουργίες που είχαμε σε όλα τα τότε κινητά τηλέφωνα ... Αλλά όχι, προτιμώ να ψάχνω app για backup μηνυμάτων και να το πληρώνω και χρυσό ... Τέλος πάντων, να ναι καλά οι devs ... νια νια κάνει η γάτα σου όχι εγώ δεν με ενδιαφέρει εμένα αν κλείσει η nokia η αν ιδρυθεί μεθαύριο η mokia, ο καθένας ορίζει τη μοίρα του και όλα αυτά που γίνονται είναι συνέπειες αποφάσεων που πήρε η Nokia, ούτε η ms ούτε εγώ, οπότε άσε τις θεωρίες περί υπερατλαντικής και υπεργαλαξιακής συνωμοσίας σε μένα όπως κάποτε όλοι μιλάγαν για τη nokia και όχι άδικα, τώρα όλοι μιλάνε για android επίσης όχι άδικα, οπότε δεν βλέπω κάποια μεροληψία η νοκια είχε το momentum και το έχασε όταν είχε την ευκαιρεία κανείς δεν έπεσε θύμα κανενός όταν οι άλλοι δίναν full εμπειρία αφής (ψάξε στο λεξιλόγιο για τον έννοια χρηστικότητα) η νοκια ασχολούταν με αριθμούς mp (και καλά έκανε εν μέρει) αλλά... έμεινε ακόμα στα mp αυτή είναι η πραγματικότητα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts