Jump to content

LG Optimus L9 (P760)

aenaos15
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα την αναβαθμιση μια χαρα,αλλα μου βγαζει το μηνυμα process com.android.phone has stopped καθε 10" και αυτοματα πεφτει εντελως το σημα για 2-3"..στην ουσια ειναι εντελως αχρηστο το κινητο..εκανα reset τα παντα και παλι τα ιδια.ξερετε κατι γι αυτο? Edited by broflovski
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 400
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν θα γράψω μερικές συμβουλές οι οποίες βοηθάνε στην αποφυγή όλων αυτών των προβλημάτων.

Σιγουρευτείτε ότι το λειτουργικό σας λειτουργεί σωστά γενικά πχ στα windows καλά είναι να είναι αναβαθμισμένα και ότι γενικά δεν υπάρχουν conflicts με τους drivers.

Καλά είναι να εγκατασταθούν όλοι οι διαθέσιμοι drivers, ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να συνδέσουμε το κινητό με όλες τις διαθέσιμες επιλογές usb σύνδεσης. charging, mtp, lg software...

Καθαρή εγκατάσταση, εγώ προσωπικά προτιμώ όταν πάω να κάνω αναβάθμιση στο κινητό να το κάνω τουλάχιστον hardware reset και επίσης αντί για κλασική αναβάθμιση προσωπικά πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να γίνεται εγκατάσταση της νέας έκδοσης απο την αρχή.

Γενικά αυτό παίρνει χρόνο γιατί μετά πρέπει να ξανα γίνουν εγκατάσταση όλες οι εφαρμογές και να γίνει εισαγωγή όλων των προσωπικών δεδομένων και ρυθμίσεων, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε οποιεσδήποτε εμπλοκές.

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου δύσκολη και πρακτικά δεν γίνεται να χαλάσει το κινητό με κανέναν τρόπο. Αν κολλήσει η εγκατάσταση πχ ή αποσυνδεθεί το καλώδιο τρέχουμε ξανά την εγκατάσταση απο την αρχή..

Εδώ υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις συνιστώ την V20B EUROPE OPEN (έχει ελληνικά)

Εδώ υπάρχει ο οδηγός για την εγκατάσταση

Αν μπορει ας πει καποιος που αναβαθμισε τι εκδοση Kernel εχει η Jellybean ? Ευχαριστω :)

o kernel έχει έκδοση 3.0.31

Edited by Spidergr

γινεται να επιστρεψεις στο ice-cream sandwich?

Αν κοιταξεις στα λινκ που εβαλα, μπορεις να βαλεις οποια εκδοση θελεις, ειναι πολυ ευκολο και κυνδινος ουσιαστικα δεν υπαρχει. Αν θες βοηθεια ρωτα και θα σε βοηθησουμε. Ε

κανονισα με την lg να το στειλω να το φτιαξουν και ελεγα μηπως καταφερνα καπως να το κανω πριν χρειαστει να το δωσω..αλλα δεν εχω ιδεα απ αυτα,ειναι το πρωτο μου smartphone και φοβαμαι να το πειραξω..ευχαριστω για την βοηθεια σας μεχρι στιγμης:)

Παλικάρια επειδή έχω πάρα πολλά data στο κινητό (σημεία poi στο GPS κ.λ.π.) θα ήθελα την άποψή όσων έβαλαν JB αν αξίζει τον κόπο. Παρεμπιπτόντως να σας πω ότι ήδη υπάρχει CWM backup roooted εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2136204 για όποιον βαριέται την διαδικασία root...

Σήμερα πήρα πάλι το L9(2η φορά) και βέβαια ελληνικό,μόλις το σέταρα έκανε τρεις διαδοχικές ΟΤΑ αναβαθμίσεις και φυσικά πέρασε τελευταία την JB:).

Εβαλα το Sygic και ναι μεταφέρεται στην miroSD η εφαρμογή και βεβαια ο φάκελος Aura,οπότε σταθερά εσωτερική μνήμη στα 2 GB και μάλλον οι εφαρμογές που απαιτούν πολλά αρχεία περνάνε στην MicroSD,αυτά είναι πολύ ευχάριστα......γενικά η JB πολυ μου αρεσει και έγινε πολύ πιο γρήγορο απ΄ότι το θυμάμαι με την ICS :)

Πάντως το κινητό με την JB έχει μεταμορφωθεί τελείως,πιο smooth,πιο γρήγορο και σε καμμία περίπτωση δεν βγάζει το στιγμιαίο "φόρτωση" όταν έμπαινε στο μενού μετά από boot up κλπ.

Γενικά έχει πολλά καινούργια κολπάκια που αρκετα είναι αυτούσια από το Optimus G,πχ. όταν βλέπουμε ενα βιντεάκι στην συσκευή μπορούμε να κανουμε pinch to zoom,τα pop up σε μηνύματα και την αυτόματη περιστροφή παντού (αρχικές οθονες,μενου).....πολύ μου αρέσει πάντως(δεν ξέρω πόσα features υπήρχαν ήδη σε updates γιατί το είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε και το κράτησα λίγες μέρες μονο) και η υλοποίηση σε ότι αφορά την JB είναι πολύ καλή και σίγουρα αισθητή στην καθημερινή χρήση(το Weather widget πλέον είναι Accuweather και έχει τέλεια animations:))

Να δούμε πότε θα βρω χρόνο, πρέπει να σώσω δεδομένα GPS. Κατά τα λοιπά root έχει κάνει κανείς σε JB?

Root και unlock bootloader, αλλα για την ωρα καμια custom rom γιατι ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο ολες και υπαρχουν πολλα bugs...

Εχω παρατηρησει πολυ μεγαλη καταναλωση της μπαταριας στην jb και απο οτι φαινεται και αλλοι στους xda... ελπιζω να διορθωθει αν οντως ειναι καποιο bug και δεν ειναι απλα η jb ετσι.

Root και unlock bootloader, αλλα για την ωρα καμια custom rom γιατι ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο ολες και υπαρχουν πολλα bugs...

Εχω παρατηρησει πολυ μεγαλη καταναλωση της μπαταριας στην jb και απο οτι φαινεται και αλλοι στους xda... ελπιζω να διορθωθει αν οντως ειναι καποιο bug και δεν ειναι απλα η jb ετσι.

Καλησπερα φιλε.

Η jb που εχεις βαλει ειναι η επισημη/ χωρις root?

Ποση διαφορα αυτονομιας βλεπεις σε σχεση με ics?

EDIT: Τωρα με jb μπορεις να μεταφερεις οτι θες στην sd? Ξεπεραστηκε ο περιορισμός που ειχε η SD στο ICS?

Edited by Endermyp

Καλησπερα φιλε.

Η δική μου αίσθηση είναι ότι η κατανάλωση μπαταρίας έχει αυξηθεί περίπου ~ 20-25%.

Επίσης όταν τελειώσει η φόρτιση, δεν αναγράφει 100% αλλά 99%. Ασήμαντο αυτό, απλά σαν στοιχείο το αναφέρω.

Η δική μου αίσθηση είναι ότι η κατανάλωση μπαταρίας έχει αυξηθεί περίπου ~ 20-25%.

Επίσης όταν τελειώσει η φόρτιση, δεν αναγράφει 100% αλλά 99%. Ασήμαντο αυτό, απλά σαν στοιχείο το αναφέρω.

Πολυ καλά νεα, σ ευχαριστω!

Το εκλεισα μεταχειρισμενο 200 ευρω, ο φιλος που το ειδε μου λεει ειναι σε αψογη κατασταση, ιδωμεν το Σαββατο!

Φιλε μου συγνωμη, αλλα αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια μα καμια περιπτωση οτι ειναι σκοτεινη, το εχω στο 50% φωτεινοτητα και πραγματικα πιστεψε με δεν αντεχεται η φωτεινοτητα του. ( Κι εχω αλλαξει αρκετες ναυαρχιδες ) Συγνωμη φιλε μου αλλα αυτο που λες δειχνει οτι δεν εχεις καμια σχεση με το 4Χ. ( Φιλικα παντα αλλα ετσι ειναι. Καλο ειναι να μη παραπληροφορουμε το κοσμο )

Ισως αυτη την στιγμη να ειναι η ποιο ωραια και φωτεινη οθονη που βγηκε με normal χρωματα.την εχω στο 40 της 100 και ειναι οπως εχω το xperia neo v στο τερμα....να ηξερα που τα βλεπουν αυτα και τα λενε τι να πω καθενας οπως το βλεπει

Αν θες με αλλά 20 ευρώ παίρνεις τριμήνου 4Χ....Αν θες καινούργιο φυσικά είναι πολύ καλή επιλογη

Στα 240ε που βρισκεται σήμερα σε αρκετά ιντερνετο-μάγαζα, καλή επιλογή δεν είναι;

Λέω να το παραγγείλω από βδομάδα..:p

Οτιδήποτε παίρνεις σε καινουρια κατάσταση,βιτρίνας δηλαδη ειναι καλύτερο απο ενα μεταχειρισμένο αγγελίας.να το πάρεις.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αν θες με αλλά 20 ευρώ παίρνεις τριμήνου 4Χ....Αν θες καινούργιο φυσικά είναι πολύ καλή επιλογη

Αποφασισες τελικα να το δωσεις;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Oχι ρε παιδια...Απλα επειδη εχει 240 το καινουργιο , αναφερω πως με 260 βρισκει και 4Χ λιγων μηνων...

Εμενα κιολας δεν ειναι 3 μηνων αλλα 9+ .

Καλησπερα φιλε.

Η jb που εχεις βαλει ειναι η επισημη/ χωρις root?

ναι επίσημη φυσικά, δεν χρειάζεται ροοτ για να την περάσεις

αυτή τη στιγμή δεν μπορω να το υπολογίσω γιατί έχω αλλάξει εντελώς τον τρόπο λειτουργίας, εμένα πλέον το κινητό μου βγάζει 24 ώρες (απο 48 που έβγαζε πριν) αλλά έχω ανοιχτά data, wifi, συχνά το gps και μέσα σε όλα αυτά εκεί που δουλεύω πλέον δεν έχει καλό σήμα και κάνει αναζήτηση αρκετά συχνά..

EDIT: Τωρα με jb μπορεις να μεταφερεις οτι θες στην sd? Ξεπεραστηκε ο περιορισμός που ειχε η SD στο ICS?

ναι πλέον έχει λειτουργία να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης

• The title was changed to LG Optimus L9 (P760)