Jump to content

LG Optimus L9 (P760)

aenaos15
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρέχουν τα πάντα μια χαρά, το μόνο που δεν χρησιμοποιώ είναι βαριά παιχνίδια 3D, οπότε δεν ξέρω...

• Απαντήσεις 400
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παιδια η τιμη του τωρα στο mobeye ειναι 227ευρω...αξιζει ή καλυτερα 70 ευρω παραπανω για το 4πυρηνο??γενικα ειναι γρηγορο??εχει αυτονομια αν ειμαι συνεχεια με 3g και internet?...επισης ειναι ευρωπαικα του συγκεριμενου μαγαζιου τα κινητα??οκ με εγγυηση..?ευχαριστω..

Με συνεχή χρήση καμία συσκευη της κατηγορίας δεν θα ξεχωρίσει για την αυτονομία της, αντικειμενικά όμως το 4X ειναι καλύτερη αγορα σήμερα.

Επειδή όμως η σύγκριση συσκευών δεν ειναι του παρόντος θέματος, απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Παιδια η τιμη του τωρα στο mobeye ειναι 227ευρω...αξιζει ή καλυτερα 70 ευρω παραπανω για το 4πυρηνο??γενικα ειναι γρηγορο??εχει αυτονομια αν ειμαι συνεχεια με 3g και internet?...επισης ειναι ευρωπαικα του συγκεριμενου μαγαζιου τα κινητα??οκ με εγγυηση..?ευχαριστω..

Με συνεχή χρήση καμία συσκευη της κατηγορίας δεν θα ξεχωρίσει για την αυτονομία της, αντικειμενικά όμως το 4X ειναι καλύτερη αγορα σήμερα.

Επειδή όμως η σύγκριση συσκευών δεν ειναι του παρόντος θέματος, απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Εκτός από το myphone.gr που το προτείνω και εγώ, αν θες να κάνεις συγκρίσεις, μπορείς και στο GSMArena.

Sony Xperia x8

Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030

LG P769 Optimus L9

Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted)

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια.

Μια μικρη βοηθεια θα ηθελα.Εχω κατεβασει ενα αλο θεμα απο το play αλλα δεν μπορω να το βρω στο τηλ για να το ενεργοποιησω.Μονο στις εφαρμογες το βρισκω αλλα δεν ενεργοποιηται απο εκει.Που στο καλο ειναι??:)

Ρυθμίσεις συστήματος> Προβολή> Αρχική οθόνη είναι στο 4Χ μου...

Σε root ειναι ετσι; γιατι στο 4χ δεν ειναι ετσι οπως το λες...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Πέρασα κι εγώ V20C, με root, cwm κ.λ.π. Καλύτερη αίσθηση, μπαταρία δεν μπορώ να σας πω γιατί το έλιωσα μέχρι να περάσω ξανά τα πάντα μετά το hardware reset. :)

Πέρασα κι εγώ V20C, με root, cwm κ.λ.π. Καλύτερη αίσθηση, μπαταρία δεν μπορώ να σας πω γιατί το έλιωσα μέχρι να περάσω ξανά τα πάντα μετά το hardware reset. :)

Και εγώ τα ίδια του έκανα, απλά έχω και unlocked bootloader.. Έχει βγει και ένα ωραίο kernel-ακι στο xda.... Το χεις δοκιμάσει?

Sony Xperia x8

Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030

LG P769 Optimus L9

Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted)

Κι εγώ unlocked είμαι, το kernel όχι δεν το έβαλα, λέει τίποτα?;)

Edit: η μπαταρία πάντως κρατάει λιγότερο. Όχι τραγικά πράγματα, αλλά είναι αισθητή η διαφορά: με την V10 φόρτιζα κάθε δεύτερο βράδυ πλήν ειδικών περιπτώσεων. Τώρα για να είμαι σίγουρος ότι θα βγάλω την μέρα, θέλω κάθε βράδυ...

Edited by fufutos

Value είναι σίγουρα, από εκεί και πέρα εξαρτάται με τι το συγκρίνεις και πόσα παραπάνω είσαι διατεθειμένος να δώσεις...

Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1990705

θα βρείς ότι σχετικό για το root. Το Link2SD το βάζεις για να πάρεις χώρο για εγκατάσταση εφαρμογών από την εξωτερική κάρτα μνήμης. Δεν είναι απαραίτητο παρά μόνο αν βάλεις πολλές ή μεγάλες apps.

• 3 weeks later...

έχω ένα περίεργο θέμα με το τηλέφωνο,

Έχω το wifi και τα δεδομένα πάντα ενεργά, όταν είμαι σε wifi συνδεμένος για πολλές ώρες πχ στο σπίτι και βγαίνω έξω το κινητό δεν πηγαίνει αυτόματα σε χρήση δεδομένων, είτε ενεργοποιώ /απενεργοποιώ τις ρυθμίσεις wifi και δεδομένων, δεν συνδέεται με τίποτα σε κατάσταση χρήσης δεδομένων. Η μόνη λύση στο πρόβλημα μου αυτό είναι ή να κάνω επανεκκίνηση το κινητό ή να ενεργοποιήσω την κατάσταση airplane mode.

Είναι λίγο σπαστικό καθε φορά πρέπει να ενεργοποιώ την κατασταση airplane mode για να ξεκολλήσει και να ενεργοποιήσει τα δεδομένα

είμαι στην jb χωρίς να έχω πειράξει κάτι στοκ

@Spidergr

Όπως ακριβώς τα λές συμβαίνει και στο δικό μου.

Συνήθως έχω το WIFI ανοιχτό αλλά μερικές φορές που ενεργοποιώ τη χρήση δεδομένων,

αν δεν κάνω επανεκκίνηση δεν συνδέεται με τίποτα.

Μια από τα ίδια κι εγώ σε JB απλά είναι rooted.

Κάποιο software bug άραγε ή κάτι χειρότερο;

Δηλαδή έχετε ταυτόχρονα wi fi και 3G ενεργοποιημένα? Ή λέτε ότι σβήνοντας το wi fi και ανάβοντας το 3G δεν συνδέεται? :confused:

Και στις δυο περιπτώσεις που αναφέρεις σε μένα τουλάχιστον το ίδιο ισχύει.

Στην πρώτη όταν δεν υπάρχει πια δυνατότητα πρόσβασης σε WIFI κανονικά θα έπρεπε να αναλαμβάνει δράση το 3G.

Αλλα αυτό αρνείται να συνδεθεί αν δεν γίνει πρώτα επανεκκίνηση.

ενεργοποιημένα δεν ειναι ποτέ ταυτόχρονα, το ένα απο τα δύο πάντα είναι ρε, απλά και οι δύο λειτουργείες είναι on στο menu, κυρίως το πρόβλημα δημιουργείται όταν είμαι σε κατάσταση wifi, δεν ενεργοποιούνται αυτόματα τα δεδομένα όταν απομακρύνομαι από το wifi spot, πρέπει να κάνω ή επανεκκίνηση ή να παίξω με την κατασταση airplane mode on/off και μετά στρώνει... btw δεν ξέρω αν το πρόβλημα υπάρχει και στην ics, δεν είχα δεδομένα τότε, εγώ το μόνο που έχω αλλάξει στο κινητό είναι η έκδοση, ενώ το κινητό είναι γερμανικό έχω βάλει την europe έκδοση, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό αλλά ποιος το flasharei ξανά τώρα... Edited by Spidergr

Και το δικό μου γερμανικό είναι, είμαι με V20C root και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια δεν έχω ενεργά ποτέ και τα δυο μαζί, ανάβω wi fi συνδέεται κανονικά. Σβήνω, ανάβω 3G συνδέεται κανονικά κ.λ.π.

Κι εγω είμαι με V20C root.

Μερικές φορές, το έχει κάνει να μη δουλέυει το 3G.

Χθές το απόγευμα και σήμερα που το δοκίμασα, ανοιχτά δηλαδή και τα δυο και κλείνοντας το wifi δούλεψε μια χαρά το 3G.

Και το δικό μου γερμανικό είναι, είμαι με V20C root και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια δεν έχω ενεργά ποτέ και τα δυο μαζί, ανάβω wi fi συνδέεται κανονικά. Σβήνω, ανάβω 3G συνδέεται κανονικά κ.λ.π.

θα το δοκιμάσω αυτό

Κι εγω είμαι με V20C root.

Μερικές φορές, το έχει κάνει να μη δουλέυει το 3G.

Χθές το απόγευμα και σήμερα που το δοκίμασα, ανοιχτά δηλαδή και τα δυο και κλείνοντας το wifi δούλεψε μια χαρά το 3G.

το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν είμαι πολλές ώρες συνδεμένος στο wifi, πχ όλη τη νύχτα και το πρωί φεύγωντας απο το σπίτι μετά πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία airplane mode on/off για να ξεκολλήσει.

Παλικάρια καλημέρα,

Έχω ένα σοβαρό θέμα. Αγόρασα από Ιταλία ένα L9 p760 το οποίο "μαμα" είναι v20b από ένα κατάστημα ΤΙΜ ιταλίας. Το πρόβλημά μου είναι το εξής.

Δεν έχει ελληνικά.

Σκέφτικα λοιπόν, καθ ότι είναι το 2ο s/ph μου και ξέρω που να ψάξω, μπήκα καπάκι στα φιλαράκια μας τους xda και αφού δοκίμασα ότι είχε και δεν είχε εκει μέσα για το κινητό μου, το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό. ούτε root, ούτε ελληνικά. Μετά από το small server που κατάφερα να τρέξω το πρόγραμμα αναβάθμισης ανελειπώς το ινσταλλατιον σταματαει στο 7% από όποιο pc και να το κάνω. Υπενθιμίζω...τα βήματα κατα γράμμα. Μπορεί κάποιος να βοηθίσει?

προσπαθούσα να περάσω την v20C GREEK λέτε να φταίει αυτό? έχω βάλει να κατεβαίνει κ η european open και εύχομαι να είναι και αυτο. Καμιά ιδέα κανείς?

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει Ελληνικά φίλε μου, απλά ψάξε κάτω-κάτω στη λίστα με τις γλώσσες διότι δεν γράφει "greek" αλλά "Ελληνικά", οπότε είναι μετά και την τελευταία που αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες. Για το φλασσάρισμα, κλείσε ότι έχεις και δεν έχεις από antvirus, firewall κ.λ.π. και ξαναδοκίμασε. Edited by fufutos

• 2 weeks later...

επειδη ειμαι ασχετος με android κινητα πειτε μου στο l9 πως πρεπει να γινεται η φορτιση για καλυτερα αποτελεσματα,πρεπει να αποφορτιζεται εντελως καθε φορα? ας πουμε στο iphone για καλυτερα αποτελεσματα κανεις φορτιση οταν πεσει η μπαταρια στο 20% και παντα πληρεις φορτισεις!! οπως επισης αποφορτιση πληρης μονο μια φορα το μηνα!! στο l9?

επισης κατι πιο δυσκολο τι θα μου προσφερει το root που λετε και τι ειναι οι custom roms,τι προσφερουν? δεν εχω κανει ποτε root αλλα εχω ασχοληθει με jailbreak στο iphone.ειναι κατι παρομοιο δηλαδη,εχεις μια εφαρμογη σαν το cydia στο iphone που βαζεις καποια tweaks?

ευχαριστω εκ των προτερων οποιον εχει διαθεση να μου λυσει οσα ερωτηματα μπορει :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to LG Optimus L9 (P760)