Superuser Δημ. June 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Δεν χρειάζεται ιδιαίτερα τίποτα από αυτά. Το Android όταν χρειάζεται "σκοτώνει" μόνο του εφαρμογές για να ελευθερώσει RAM. Αν όμως θέλεις να βάλεις κάποια τέτοια εφαρμογή το κατάλληλο μέρος να ρωτήσεις είναι η ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizzeled Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μολις εγινα κατοχος ενος LTE . Παιδια τι διαφορες εχει εκτος απο την μνημη και το 4G με το απλο το S 3 ;; Εχει διπλη ταχυτητα δυκτιωσης στο hspda+ . S3 LTE Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 12 Speed HSDPA, 42.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; LTE, Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps DL WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, EDR NFC Yes USB Yes, microUSB v2.0 (MHL), USB On-the-go S3 Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 12 Speed HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, EDR NFC Yes USB Yes, microUSB v2.0 (MHL), USB On-the-go Παράθεση Φιλικά Νίκος. Htc Touch Magic > Iphone 3Gs > Samsung Nexus s > LG G3 32gb Titan Grey D855 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Εχει διπλη ταχυτητα δυκτιωσης στο hspda+ . S3 LTE Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 12 Speed HSDPA, 42.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; LTE, Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps DL WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, EDR NFC Yes USB Yes, microUSB v2.0 (MHL), USB On-the-go S3 Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 12 Speed HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, EDR NFC Yes USB Yes, microUSB v2.0 (MHL), USB On-the-go Το HSDPA ΕΙΝΑΙ ΤΟ H++ ; Γιατι δεν καταλαβα καποια διαφορα μεχρι στιγμης. Εχω καρτα wind μεσα οποτε 4G δεν εχω. Μονο 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizzeled Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Νομιζω Η+ ειναι αλλα δεν ορκιζομαι. Ουτος ή αλλος πρεπει να εχει πααααααρα πολυ καλο σημα και παλι δεν ξερω αν υποστριζετα τετοια ταχυτητα Ελλαδα. Παράθεση Φιλικά Νίκος. Htc Touch Magic > Iphone 3Gs > Samsung Nexus s > LG G3 32gb Titan Grey D855 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Νομιζω Η+ ειναι αλλα δεν ορκιζομαι. Ουτος ή αλλος πρεπει να εχει πααααααρα πολυ καλο σημα και παλι δεν ξερω αν υποστριζετα τετοια ταχυτητα Ελλαδα. Στην περιοχη που εργαζομαι εχω μονιμα H++ και πιανω γυρω στα 14-20 mbs . Απλα δεν ειδα διαφορα με το LTE αυτο εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Στην περιοχη που εργαζομαι εχω μονιμα H++ και πιανω γυρω στα 14-20 mbs . Απλα δεν ειδα διαφορα με το LTE αυτο εννοω. 1. H++ δεν υπάρχει, πάλι Η+ θα δείχνει 2. Οπου έχει HSPA 21MBps, δε θα πιάσετε πάνω από 15MBps, κι όπου έχει HSPA+ θα δείτε μέχρι και 28-29MBps 3. Δεν υπάρχει συσκευή που να υποστηρίζει μέχρι 21 και να πιάσει τα 21, ούτε μέχρι 42 και να πιάσει τα 42, ακόμα κι αν μένετε δίπλα στα κεντρικά της κάθε εταιρίας! 4. Με το LTE υπάρχει διαφορά, ανάλογα της κάλυψης. Στη γειτονιά μου έχουμε HSPA 14MBps, και έπιανα από 5 μέχρι 7.7ΜΒ. Από τη μέρα που άνοιξε το 4G, έχω μόνιμα LTE μέχρι 20-22ΜΒ, και το HSPA δεν πιάνει πάλι πάνω από 7! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 1. H++ δεν υπάρχει, πάλι Η+ θα δείχνει 2. Οπου έχει HSPA 21MBps, δε θα πιάσετε πάνω από 15MBps, κι όπου έχει HSPA+ θα δείτε μέχρι και 28-29MBps 3. Δεν υπάρχει συσκευή που να υποστηρίζει μέχρι 21 και να πιάσει τα 21, ούτε μέχρι 42 και να πιάσει τα 42, ακόμα κι αν μένετε δίπλα στα κεντρικά της κάθε εταιρίας! 4. Με το LTE υπάρχει διαφορά, ανάλογα της κάλυψης. Στη γειτονιά μου έχουμε HSPA 14MBps, και έπιανα από 5 μέχρι 7.7ΜΒ. Από τη μέρα που άνοιξε το 4G, έχω μόνιμα LTE μέχρι 20-22ΜΒ, και το HSPA δεν πιάνει πάλι πάνω από 7! Καλημερα ! Ναι λαθος χτες το ειδα H+ εκανα μια μετρηση εκει στην καμαρα και μου εβγαλε 14-16 Down και 4-5 up. Αρα καλα ειναι. Τωρα LTE δεν μπορω να δοκιμασω γιατι εχω WIND . θα περιμενω μηπως και βαλει 4G η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλημερα ! Ναι λαθος χτες το ειδα H+ εκανα μια μετρηση εκει στην καμαρα και μου εβγαλε 14-16 Down και 4-5 up. Αρα καλα ειναι. Τωρα LTE δεν μπορω να δοκιμασω γιατι εχω WIND . θα περιμενω μηπως και βαλει 4G η Wind. Καλή ταχύτητα για Wind! Να ξέρεις πως έχει αναβαθμίσει το 80% του δικτύου της σε HSPA+, και στις περισσότερε περιοχές πιάνει μέχρι 42! Εμένα με τη Vodafone στην Καμάρα, σε H+ πιάνει 21-22, και με 4G 32! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Γεια σας... Μηπως μπορει καποιος να μου πει γιατι μερικες φορες στο κινητο μου αναβοσβηνει η οθονη χωρις να το εχω στα χερια μου?? ευχαριστω Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλή ταχύτητα για Wind! Να ξέρεις πως έχει αναβαθμίσει το 80% του δικτύου της σε HSPA+, και στις περισσότερε περιοχές πιάνει μέχρι 42! Εμένα με τη Vodafone στην Καμάρα, σε H+ πιάνει 21-22, και με 4G 32! καλη ταχυτητα αλλα θα ηθελα να εχει και η Wind 4G ! ΚΑλα η Voda εχει ξεφυγει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 καλη ταχυτητα αλλα θα ηθελα να εχει και η Wind 4G ! ΚΑλα η Voda εχει ξεφυγει...:D Ναι, ήρθαμε δεύτεροι, αλλά καλύτεροι, σταθερότεροι, και ταχύτεροι από την Cosmote ;) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ναι, ήρθαμε δεύτεροι, αλλά καλύτεροι, σταθερότεροι, και ταχύτεροι από την Cosmote ;) Eγω ειχα παρει στην βονταφον τηλ να ρωτησω για το 4g και μου ειπε πως χρεωνεται εξτρα ισχυει κατι τετοιο γνωριζει καποιος τι ισχυει και τι πρεπει να κανω???Να επισημανω πως το συμβολαιο μου εχει την δυνατοτητα mobile internet 1.5giga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Eγω ειχα παρει στην βονταφον τηλ να ρωτησω για το 4g και μου ειπε πως χρεωνεται εξτρα ισχυει κατι τετοιο γνωριζει καποιος τι ισχυει και τι πρεπει να κανω???Να επισημανω πως το συμβολαιο μου εχει την δυνατοτητα mobile internet 1.5giga Δε χρεώνεται τίποτα έξτρα. Απλά θα ενεργοποιηθεί εμπορικά, και θα είναι διαθέσιμο σε όλους σας κανονικά :) Αυτό το είπαν γιατί ήταν διαθέσιμο μόνο στο 20 γίγα πρόγραμμα δεδομένων Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Απο ποτε θα ενεργοποιηθει μηπως γνωριζεις ??? Πρεπει να τους ξαναπαρω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Το αγόρασα κι εγώ το εργαλείο από Καιζερ. Μάλλον είναι από Γερμανία γιατί με γερμανικά ξεκινάει αν και αυτός μου είπε ότι είναι από Αγγλία. Από Αγγλία δεν έχουν ίδιο φορτιστή με εμάς οπότε υποθέτω ότι είναι από Γερμανία. Σήμερα έλαβα 2 ενημερώσεις. Τις έχει λάβει κανείς? Η μία ήταν XXBMD5 και η επόμενη ΧΧΒΜΕ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλημέρα παίδες!! Έχω εδώ και κανένα μήνα το κινητάκι και σκέφτομαι σιγά σιγά να του περάσω καμία custom rom. Μπορείτε να μου προτείνετε καμιά καλή/γρήγορη/σταθερή/δοκιμασμένη? Στο xda που είδα έχει αρκετές και δεν ξέρω ποια να διαλέξω. 4G εδώ στην Κομοτηνή η Wind δεν έχει ακόμα πάντως για να μπορέσω να δοκιμάσω ταχύτητες! Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 νέα επίσημη Γερμανίας (DΒΤ) I9305XXBME3 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Υπάρχει ρε παιδιά, πουθενά το change log για τις αλλαγές που γίνονται στις rom ? Τι βελτιώσανε - αλλάξανε απο την XXBMD5 στην XXBME3 ? Δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό. Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μου ηρθε ενα Update 29.9mb ( καπου εκει δεν θυμαμαι) το εκανα και ψιλοσερνεται το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Το έκανα με Kies το update (DBT) σε XXBME3 και όλα μια χαρά..... δεν βρήκα καμιά διαφορά μέχρι στιγμής...... Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Εγω πάντως όταν έγινε αναβάθμιση σεXXBMD5 και είχα ενεργοποιήσει τα δεδομένα όταν εκανα κλήση μετα δεν μπορούσα να μπω internet έπρεπε να απενεργοποιουσα τα δεδομένα και μετά να τα ξανά ενεργοποιουσα για να μπω ίσως με αυτή την αναβάθμιση να το φτιαξανε Edited June 17, 2013 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εγω πάντως όταν έγινε αναβάθμιση σεXXBMD5 και είχα ενεργοποιήσει τα δεδομένα όταν εκανα κλήση μετα δεν μπορούσα να μπω internet έπρεπε να απενεργοποιουσα τα δεδομένα και μετά να τα ξανά ενεργοποιουσα για να μπω ίσως με αυτή την αναβάθμιση να το φτιαξανε Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα στην XXBMD5.... Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μάθαμε Τελικά τι νέο έχει η νέα αναβάθμιση. Να τη κάνουμε η κολλάει όπως ανέφερε ο φίλος πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Σε εμενα ειναι κομπλε παντως δεν εχω δει διαφορα ουτε κολληματα ....στην XXBMD5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 τι διαφορα εχει η XXBME3 απο τη XXBMD5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts